Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

9ANIME Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Een anime-streamingwebsite die anime van hoge kwaliteit biedt. Er is een immense bibliotheek met titels op de website met doorlopende series, films, oudere shows en pop-upadvertenties. Hoewel er veel geweldige functies van deze website zijn, zou ik niet adviseren om het te gebruiken zonder goede antivirussoftware vanwege een oncontroleerbare toestroom van pop-upadvertenties.

9Anime

bibliotheek sorteersysteem

9anime.wc

sportmonks

voetbaluitslagen van vandaag

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

9anime.to

Op veel websites kunnen kijkers streamen in verschillende videokwaliteiten; 9Anime biedt streams van hoge kwaliteit met een overvloed aan unieke functies.
Er is weinig bekend over de geschiedenis en totstandkoming van de website. Er is echter een sectie met veelgestelde vragen beschikbaar, evenals een contactformulier en een verzoek voor specifieke media.

Website Ontwerp

Het ontwerp van de website heeft enkele problemen. De grootste tekortkoming is het grote aantal pop-ups. Er zijn ook veel advertenties in zijbalken en kopteksten. Navigatie op de streamingsite wordt vertraagd door de advertenties. Gebruikers moeten meerdere keren op links klikken om hun bestemming te bereiken.
De lay-out van de website is goed. Het hoofdmenu is schoon en bevat de perfecte opties. Van links naar rechts leest het genre, nieuwste, nieuwste update, lopende, typen, schema, verzoek, films en willekeurig. Het zijbalkmenu is een snelkoppeling om door de inhoud te filteren. Er is ook een A-Z sorteerlijst aan de voettekst van de pagina.
De website is visueel aantrekkelijk, met een standaardmodus die de donkere modus is. Het heeft hints van paars en grijs gemengd met zwart, en het tekstlogo komt overeen met de kleur. De paarse highlights maken het lezen van tekst in deze modus eenvoudig. Een functie die ik interessant vind, is de knop voor de wijzigingsmodus rechtsonder op de website, die wanneer gebruikers deze omdraaien het kleurenschema verandert van nachtmodus naar een helder helder helder wit, paars en grijs kleurenschema. De modi wisselen zo feilloos dat het lijkt alsof iemand een lampje in een kamer heeft aangedaan.

Tevreden

De 9Anime-website bevat een indrukwekkende verzameling titels. Er zijn veel verschillende soorten media beschikbaar, waaronder anime en manga. De website wordt regelmatig bijgewerkt om op de hoogte te blijven van nieuwe series.
Anime heeft een grote bibliotheek met ondertitelde en nagesynchroniseerde shows. Er zijn veel populaire shows die op dit moment worden uitgezonden en die Anime bijhoudt. Ze hebben ook nogal wat oudere shows, die variëren van tv-programma's tot films tot lopende series tot frisse en nieuwe series tot OVA's, ONA's en specials.
De genres die beschikbaar zijn op 9Anime zijn zeer indrukwekkend. Sommige van de genres omvatten actie / avontuur, auto's, komedie, dementie, demonen, drama, ecchi, fantasie, spel, harem, historisch, horror, kinderfilms, magie, vechtsporten, militaire films, muziekvideo's, mysterie fictie, parodie,, romantiek,, school-thema films, sci-fi,, shoujo manga, shounen manga, slice of life films, sport anime, thriller anime, vampier anime en yaoi anime. Er zijn veel titels in elk genre. Je opties zijn eindeloos op 9Anime.
Een ander kenmerk van 9Anime is de uitgebreide beschrijvingssectie. Elke anime heeft informatiesecties, waaronder type, studio, datum waarop het is uitgezonden, status, genre, scores, beoordeling, duur, kwaliteit en weergaven.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktopversie van deze website is niet erg goed. Gebruikers vinden het moeilijk om geïnteresseerd te blijven vanwege de overweldigende hoeveelheid advertenties en pop-ups. De navigatie wordt sterk belemmerd door deze afleidingen, waardoor het voor gebruikers moeilijk is om te vinden wat ze zoeken.
Er is geen mobiele applicatie voor 9Anime. De mobiele browserversie van de website lijkt een betere lay-out te hebben. De visuals op de mobiel zien er geweldig uit. De pop-ups tieren echter nog steeds welig. De laadtijd op mobiel voelde iets langzamer aan. Over het algemeen denk ik nog steeds dat de mobiel misschien wel de beste versie is om te gebruiken.

Positieven

Enkele echt unieke functies die 9Anime gebruikt, zijn de knoppen autoplay en auto-next. Ik hou echt van de herinnering die deze website heeft van andere goede streaming websites vergeten om deze toe te voegen. De video- en audiokwaliteit van deze website is ook van topkwaliteit.
Het gedeelte Veelgestelde vragen van de website is een geweldige manier om veelgestelde vragen voor gebruikers te beantwoorden. Soms is de legaliteit van streamingwebsites twijfelachtig, maar 9Anime doet geweldig werk om gebruikers gerust te stellen dat het binnen de wet werkt.
De chibi anime personages zijn een zeer schattige toevoeging aan de site. De knop Thema wijzigen is behoorlijk verbazingwekkend. Als je de schakelaar omdraait, verandert de website van nachtmodus naar een lichtere versie. Een andere interessante functie die ik op de website vond, was de willekeurige knop. Als u erop klikt, stuurt de website u naar een willekeurige titel. Het is een leuke manier om iets anders te kijken zonder de bibliotheek te doorzoeken.
Er is een immense bibliotheek op 9Anime. De website houdt de huidige lopende anime bij en wordt regelmatig bijgewerkt. Ze hebben ook een groot aantal oudere anime in ondertitelde en nagesynchroniseerde versies. Het beste deel van de bibliotheek is het sorteersysteem, dat fenomenaal is. Er zijn zoveel manieren om de titels te organiseren, waardoor het gemakkelijk is om te vinden wat u zoekt.
De informatiesectie is een ongelooflijk nuttig hulpmiddel. De beschrijving omvat het type, de studio, de datum waarop deze is uitgezonden, de status, het genre, de scores, de beoordeling, de duur en de kwaliteit van elke show. Het is perfect voor kijkers die de volledige geschiedenis willen weten van de titel die ze bekijken.

Negatieven

Er zijn weinig minpunten over 9Anime. Het grootste probleem zijn de advertenties. Ze zijn zo opdringerig en non-stop dat het de kijkervaring belemmert. Het is moeilijk om een website op basis hiervan te beoordelen, omdat advertentieondersteuning is wat hen in leven houdt.
Een ander minpunt zijn de trage laadtijden. Voor het grootste deel zijn de video- en audiokwaliteit geweldig. De laadtijd is in het begin wat traag. Laadtijden voor andere pagina's en algemene navigatie zijn ongelooflijk traag.

Verbeteringen nodig

De grootste verbeteringen die aan 9Anime kunnen worden aangebracht, zijn om andere manieren dan advertenties en advertenties te vinden om de website te ondersteunen. Als de advertenties ongeveer de helft minder zouden zijn dan er momenteel zijn, zou deze website bovenaan mijn lijst met beste anime-streamingsites staan. Helaas is het zo'n flagrante kwestie dat het niet kan worden genegeerd. Als er een aanwezigheid op sociale media was die om donaties kon vragen, zou dat een manier kunnen zijn om wat te verminderen. Een andere tactiek die ik streamingsites heb zien gebruiken, is om een community te maken en Discord-servers te starten. Deze creëren meestal een gevoel van vriendschap en zorgen ervoor dat kijkers eerder geneigd zijn om te doneren.
Het maken van een mobiele applicatie zou een andere geweldige manier zijn voor de website om te verbeteren. Het zou moeilijk zijn om te doen, omdat de website 3rd party links gebruikt, maar ik weet zeker dat er een manier is waarop het zou kunnen werken. De app kan dienen als een weergaveplatform, evenals een community-hub als opmerkingen of forums zijn toegestaan.

Samenvatting

De website anime is gemakkelijk een van de beste anime streaming websites. Als er minder advertenties en pop-ups waren, zou ik zeggen dat het de beste is die er is. De pop-ups zijn echter zo hinderlijk dat het een hele klus is om ze te blijven sluiten tijdens het navigeren op de website.
De desktopwebsite heeft advertenties die verspreid zijn over de website. De mobiele website is veel gepolijster met minder advertenties. Ik raad aan om de mobiele website waar mogelijk te bekijken.
Over het algemeen zou ik aanraden om deze website met de nodige voorzichtigheid te gebruiken. Als u antivirussoftware of een pop-upblokkering hebt, komt het goed. De inhoud is geweldig en de website heeft veel te bieden buiten de advertenties.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

9Anime

bibliotheek sorteersysteem

9anime.wc

sportmonks

voetbaluitslagen van vandaag

9ANIME Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Een anime-streamingwebsite die anime van hoge kwaliteit biedt. Er is een immense bibliotheek met titels op de website met doorlopende series, films, oudere shows en pop-upadvertenties. Hoewel er veel geweldige functies van deze website zijn, zou ik niet adviseren om het te gebruiken zonder goede antivirussoftware vanwege een oncontroleerbare toestroom van pop-upadvertenties.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op