Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

AfreecaTV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Afreeca TV is een netwerk dat live-uitzendingen, blogs over het persoonlijke leven, monitoring van taxichauffeurs en artiestenoptredens biedt. Daarnaast vind je op het netwerk ook professionele omroepen en actrices. Als gebruiker kunt u bekijken, uitzenden, chatten en vragen stellen op forums om in contact te komen met de community.

Afreecatv

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

afreecatv.com

Veel jonge videomakers hebben bekendheid en succes gevonden via internet door hun inhoud te streamen op platforms zoals Twitch, YouTube en Facebook. Hoewel sommige mensen het bizar vinden, is het volkomen acceptabel om urenlang te kijken naar iemand anders die games speelt, danst, zingt of praat over technologie op deze platforms.
AfreecaTV, een populair platform dat voornamelijk wordt gebruikt door tieners en jongvolwassenen in Zuid-Korea, is snel een fenomeen geworden en een integraal onderdeel van het dagelijks leven.
Een jongen genaamd Kim trekt vaak een enorme hoeveelheid publiek in verschillende shows zoals "Meok Bang?". Er zijn veel makers die activiteiten doen zoals eten en zingen terwijl ze live streamen, waarbij sommige makers in een maand miljoenen kunnen verdienen.

Wat is Afreeca TV?

Afreeca TV is een streamingplatform waarmee gebruikers zichzelf kunnen uitzenden en communiceren met het publiek op de app. Veel mensen zijn de afgelopen jaren begonnen met het gebruik van Afreeca TV omdat het zeer succesvol is geweest. Forbes uitgeroepen tot Afreeca TV als het 4e beste bedrijf onder ?? Azië's 200 beste onder een miljard? categorie in 2019.

Geschiedenis

In 2018 kwam Afreeca TV beschikbaar in de Verenigde Staten. Afreeca TV, een online televisienetwerk, stond oorspronkelijk bekend als de bètadienst W op 11 mei 2005. Het werd in 2006 omgedoopt tot Afreeca en had belangrijke componenten zoals kijken, uitzenden, live chatten, forums en een zenderlijst. In 2018 kwam Afreeca TV beschikbaar in de Verenigde Staten.
Afreeca TV werd acht jaar na de lancering in de iOS App Store gelanceerd in de Android Play Store. In 2013 werd het beschikbaar in de Android Play Store.
De Broadcasting Jockeys leverden live-uitzendingen en het platform stelde gebruikers in staat om hun favoriete makers toe te voegen aan hun persoonlijke afspeellijst. Weinig van de toonaangevende zenders in de huidige periode trekken meer dan 10.000 kijkers tegelijk. Betaalde services zoals kanaalrelais en snelle weergaven stellen onafhankelijke makers in staat om inkomsten te genereren.

Hoe werkt Afreeca TV?

Afreeca TV is eigendom van een conglomeraat en het is vergelijkbaar met de onafhankelijke omroepnetwerken, behalve dat het professionele inhoud heeft. U kunt gediversifieerde inhoud op het netwerk vinden die een zelfuitzendingsmodel volgt en er is een chatvenster. Volgens onderzoek op basis van de groei van het netwerk en het veranderende patroon van publieksgedrag op het uitzendplatform, vonden we zes redenen die bijdragen aan het succesvol functioneren van deze app.
De mogelijkheid om in realtime te communiceren met de streamers en medekijkers is een kenmerk van de nieuwe uitzendingen.
Afreeca TV is een bron van gezelschap geworden, waar je merkt dat je deel gaat uitmaken van een virtuele gemeenschap die vrijwel een actief onderdeel van je leven wordt.
De unieke cultuur van het platform helpt bijna iedereen succesvol te worden, of hun inhoud nu geliefd is bij kijkers of niet.
We accepteren en medeleven met virtuele geschenken zoals de ? Star Balloon?, die veel lijken op hoe goud werkt op Reddit.
Het netwerk biedt een diverse vorm van inhoud die voldoet aan de behoeften van elke individuele gebruiker. De kwaliteit van de content en de structuur zorgen ervoor dat er geen redundantie op het netwerk is.
Het live cast management systeem is geweldig voor interactie en chatten binnen de community.
Nu we de redenen hebben gezien waarom Afreeca TV een succesvolle app is, laten we begrijpen wat dit platform zo geweldig maakt.

Waarom zou je streamen op Afreeca TV?

Er zijn veel redenen waarom mensen verliefd kunnen worden op dit platform.

Speler- of radiomodus

U hebt toegang tot Afreeca TV via zowel de speciale speler als de radiomodus, die een soepele streamingervaring kan bieden wanneer er een gebrek aan internetsnelheid is.

Streaming van hoge kwaliteit

U kunt streamen met elk apparaat en gebruik maken van zowel uw camera aan de voor- als achterkant. Dit betekent dat of u nu iOS of Android gebruikt, u geniet van maximale helderheid tijdens het streamen. Met verschillende instellingen kunt u direct inspringen via uw mobiele datanetwerk of wi-fi. Daarnaast zijn er diverse streamingkwaliteitsopties.

Handig chatten

Chatten via Afreeca TV en contact maken met medekijkers is een geweldige ervaring. Ik hou ervan om emoticons en creatieve stickers te sturen als ik met collega-streamers chat. Wat ik het leukst vind, is dat de service in de stand-bymodus gaat wanneer je verbindingsproblemen hebt en je dus kunt doorgaan waar je was gebleven wanneer het netwerk terugkeert.

Geweldige interface

De interface van Afreeca TV is zeer gebruiksvriendelijk. Op het eerste gezicht lijkt het minimaal maar effectief. Het heeft geen onnodige elementen die uw browse-ervaring belemmeren. Je raakt binnen enkele minuten gewend aan de menu's en je vindt duizenden inhoudsmaterialen die je de hele dag bezig kunnen houden.

Overzichtelijke menu's

Ik weet dat je je moet afvragen waarom ik dit heb opgenomen. Maar geloof me, er zijn veel platforms die nog steeds het gevoel hebben dat ze prototypes draaien. Wat betreft Afreeca TV, het ziet eruit als een afgewerkt product waar u gemakkelijk kunt zoeken naar evenementen en voorkeursinhoud. Niet alleen dat, je kunt zelfs video's en livestreams organiseren. Afreeca TV is vergelijkbaar met andere sociale medianetwerken in de kracht om uw dromen waar te maken.

Ontwerpen

Zodra je op Afreeca TV stapt, voel je een onderscheidende vibe. Tegen alle streamingdiensten met donkere thema's lijkt de website van Afreeca TV die Twitch-smaak in zich te hebben. De combinatie blauw en wit is consistent op de hele website en ziet er geweldig uit. Afgezien daarvan vind ik de plaatsing van menu's en categorieën zeer uniek.

Rubriek

De koptekstsectie van Afreeca TV heeft een zoekbalk vlak voor de optie Live gaan en VR-speler. Als je live gaat, kun je jezelf uitzenden en met de VR-speler heb je toegang tot video's met VR-functie ingeschakeld door de uploader. Aan de rechterkant hebt u het Helpcentrum samen met de optie Aanmelden en Aanmelden voor nieuwe gebruikers. Wat betreft de vier blauwe vakken aan de linkerkant, heb je subcategorieën zoals Video's, Radio, eSports, Games, Items, Star Balloons, Notice en Ask 1:1.

Horizontale categorieën

Een gecategoriseerd menu is aanwezig aan de linkerkant van de pagina met een selectie van subsecties. Als men bijvoorbeeld op 'VOD's' klikt, worden er tien verschillende opties aangeboden, zoals 'Populair', 'Favoriete gebruikersclip', 'Favoriete VOD', 'Meest recent' en 'Meest leuk gevonden'. Er worden ook subcategorieën onder deze koppen vermeld, zoals 'Hete hangijzers', 'Speciaal' en 'Nieuwe streamer'.

Hero Sectie

Er zijn maar liefst 15 streams op één pagina op het bureaublad. Deze streams zijn onderverdeeld in koppen zoals Live Now, Social Hot Clips, StarCraft Hot Clips, Featured Streamers en Global Streamers.

Tevreden

Er is genoeg content op Afreeca TV. Je kunt meer dan 5000 video's streamen vanaf elk apparaat op elk gewenst moment. Je vindt er televisieprogrammaclips, livevideo's en VOD's van onafhankelijke makers.

Succesverhalen

Een 14-jarige sensatie-eter die het platform al drie jaar gebruikt, Kim?, nu bekend als Patoo op Afreeca TV, verdiende onlangs 2 miljoen. Zijn succesverhaal duidt op het bolwerk van Afreeca TV op de Zuid-Koreaanse markt.

Cruciale cijfers

Er zijn ongeveer 8 miljoen unieke bezoekers van Afreeca TV elke maand. Het grootste deel van het publiek bestaat uit tieners of jongvolwassenen. Ongeveer 40% van de 12,5 miljoen Zuid-Koreanen tussen de 10 en 30 jaar kijkt één keer per maand naar shows op Afreeca TV. Veel tieners wezen er bij de enquête op dat de kans om te communiceren met omroepen is wat streaming op Afreeca TV uniek maakt.

Bruikbaarheid

De app is gemakkelijk te gebruiken en ik had geen moeite om te vinden wat ik zocht. De app van Afreeca TV heeft een schone interface die me veel doet denken aan Facebook met vergelijkbare opties aan de bovenkant en aan de onderkant van je scherm. Het werkte goed op mijn iPhone X en mijn Google Pixel 2. Ik heb een paar live video's en VOD's bekeken. De app is gemakkelijk te gebruiken en ik had geen moeite om te vinden wat ik zocht.

Suggesties die ik heb voor Afreeca TV

Als buitenstaander vind ik Afreeca TV een dominante Zuid-Koreaanse app. De meeste streams op het netwerk zijn van Koreaanse makers en als zodanig kan het moeilijk voor me zijn om me te verhouden, tenzij ik meer wil weten over de cultuur.

Conclusie

Afreeca TV is een app met een extreem verzadigde markt. De belangrijkste attractie is niet professioneel gemaakte video's, maar eerder onbewerkte beelden gefilmd door amateurkunstenaars of gewoon voedselliefhebbers die op zoek zijn naar een bedrijf dat hen die pure interactie geeft. Naar mijn mening is Afreeca TV wat YouTube aanvankelijk beweerde te zijn: een platform voor amateurmakers om hun werk te delen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Afreecatv

AfreecaTV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Afreeca TV is een netwerk dat live-uitzendingen, blogs over het persoonlijke leven, monitoring van taxichauffeurs en artiestenoptredens biedt. Daarnaast vind je op het netwerk ook professionele omroepen en actrices. Als gebruiker kunt u bekijken, uitzenden, chatten en vragen stellen op forums om in contact te komen met de community.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op