Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Apple iTunes Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Apple iTunes is al achttien jaar op de markt en heeft een sleutelrol gespeeld in het revolutioneren van streamingdiensten. Het is een one-stop-shop voor gebruikers die films, muziek, muziekvideo's, tv-programma's, boeken en podcasts willen kopen, huren, streamen en downloaden. Met de introductie van macOS Catalina, iTunes? journey nadert zijn einde nu het bedrijf heeft aangekondigd dat het nieuwste besturingssysteem iTunes niet langer zal ondersteunen.

Apple Itunes

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

apple.com/itunes

Apple iTunes is een iconisch platform dat zijn vervaldatum nadert. Van de native marketing tot het vermogen om een enorme hoeveelheid gegevens te bevatten, iTunes stond centraal in de dominantie van Apple in de wereld van technologie. Apple iTunes als streamingdienst is een one-stop-shop geweest voor gebruikers die films, tv-programma's, boeken, podcasts willen streamen, downloaden en naar internetradio willen luisteren.
Hoewel Apple Music recente successen heeft geboekt, blijft de beproefde en vertrouwde iTunes-applicatie de superieure keuze. Met elke update biedt Apple Music iets nieuws en opwindends. In de meest recente update kreeg de app een visuele revisie die beter overeenkwam met iOS-versies.
Er zijn veel redenen waarom we van iTunes houden. Onze redenen variëren van het gebruik van de muziekspeler, de iTunes Store, het bekijken van tv-programma's en films, het synchroniseren van functies, het gebruik van iTunes U, het lezen van boeken of andere voorzieningen. iTunes heeft altijd tools voor mediaconsumptie gehad die ongeëvenaard zijn door een van zijn concurrenten.

Dood van iTunes - Apple scheidt zijn activa

We hebben een liefde voor iTunes die het moeilijk maakt om afscheid te nemen van het platform. In oktober van dit jaar introduceerde Apple echter macOS Catalina, wat het einde betekende van Mac Support voor iTunes. Hoewel de service nog steeds zal blijven bestaan, zal deze het tempo van Apple niet langer bijhouden, waardoor je gedwongen wordt om je ervoor af te melden. In plaats van iTunes te gebruiken, moet je jezelf kanaliseren om Apple Podcasts, Apple Music, Apple TV en de Finder te gebruiken. Alle inhoud die u bezit, wordt gescheiden in een van deze vier platforms.

Geschiedenis

Het stelde gebruikers ook in staat om muziek en video's te kopen, te huren en te downloaden. In 2001 werd iTunes geïntroduceerd als muziekspeler. In het volgende decennium werd het een uitgebreid multimediaplatform met geavanceerde beheerfuncties die hun tijd vooruit waren. Daarom heeft het ons hart gestolen. Met iTunes konden gebruikers afspeellijsten maken, media beheren, materiaal synchroniseren met Apple-apparaten en muziek en video's kopen, huren en downloaden.
We kunnen allemaal zien dat Apple een nieuwe richting inslaat. De veranderende strategieën sluiten aan bij het premium portfolio, dat nog steeds de beste gebruikerservaring tot nu toe biedt. Het vertakt zijn diensten zodat elk van hen kan worden geoptimaliseerd om de gebruikerservaring te maximaliseren.

Ontwerpen

Het ontwerp van de iTunes Store is door de jaren heen iconisch gebleven, met een consistente gebruikersinterface die allemaal hetzelfde aanvoelt.
De interface slaagt er altijd in om vertrouwd te blijven met zijn neutrale toon, maar wordt op de een of andere manier steeds geüpgraded. U zou bijvoorbeeld niet langer de knop vinden die de Store- en Bibliotheekmodi veranderde.
Een standaardmenu wordt gepresenteerd met linker rail inhoudsselectieknoppen in het midden, zoals Bibliotheek, Voor u, Bladeren, Radio en Store.
De inhoudstypen zijn toegankelijk via permanente knoppen in plaats van vervolgkeuzemenu's. U kunt ook pijlen heen en weer vinden die u kunnen helpen heen en weer te navigeren.
De recente upgrades van de software zagen verbazingwekkende veranderingen, zodat je in een adem kunt overschakelen naar een mini-speler. Andere opmerkelijke upgrades zijn de mogelijkheid om de cd-hoes te bekijken door gewoon met de muis over de albumhoes te bewegen en het verwijderen van het gebruikerspictogram en de knop Verlanglijst in het hoofdvenster.

Tevreden

Ondanks de verbeteringen die aan iTunes zijn aangebracht, schiet het nog steeds tekort in vergelijking met andere beschikbare opties. De functies zijn beperkt en het kan de snelle veranderingen in de entertainmentindustrie niet bijhouden. Het is echter nog steeds een handige manier om jezelf te vermaken met zijn goed georganiseerde bibliotheek met muziek, films en tv-programma's. Voor het kopen of huren van materiaal heeft iTunes u gedekt met zijn verscheidenheid aan opties. last but not least heeft iTunes de ondersteuning voor de offline modus laten vallen, wat jammer is.
De Apple iTunes Store is een populaire bestemming voor gebruikers die films, muziek, muziekvideo's, tv-programma's, boeken en podcasts willen kopen, huren, streamen en downloaden. Het is het gemak van het vinden en consumeren van inhoud dat iTunes onderscheidt van zijn concurrenten.

iCloud

Apple's iCloud biedt een innovatieve functie die iTunes er lange tijd mee integreert. Dit betekent dat het materiaal dat u op uw mobiele apparaat koopt, gemakkelijk beschikbaar wordt op andere apparaten, zoals uw Mac of pc. Nadat u het apparaat hebt geautoriseerd, hebt u overal toegang tot de inhoud.

iTunes-extra's

De functie iTunes Extras biedt video's achter de schermen, afbeeldingengalerijen met hoge resolutie, korte films en commentaar van regisseurs voor films die u via de iTunes Store koopt. Met het settoptoestel Apple TV is deze kijkervaring een integraal onderdeel van de iTunes-filmbibliotheek. Tegenwoordig wordt elke film die je via iTunes koopt, geleverd met extra's.

Eenvoudige synchronisatie

Apple iTunes stelt gebruikers in staat om gegevens tussen apparaten te synchroniseren. Gebruikers kunnen afspeellijsten maken en ernaar luisteren vanaf elk van hun apparaten. Van een ontspannende klassieke instrumentale tot een bloedstollende trainingsbeat, gebruikers kunnen naar alles luisteren. Zelfs als gebruikers niet zeker weten wat ze willen horen, biedt het aanbevelingssysteem van Apple suggesties - ik vind het gewoon geweldig.

Voorvertoningen van nummers

We worden het meestal beu om steeds weer naar dezelfde muziek te luisteren. We proberen niet eens nieuwe artiesten uit omdat we geen cent willen uitgeven aan een artiest waar we nog nooit van gehoord hebben. Met de Song-previews van Apple Music krijg je previews van 90 seconden waarmee je kunt beslissen of het nummer de moeite waard is om het geld aan uit te geven of niet. Je kunt een paar nummers van een album proberen en beslissen of het album de moeite waard is. Natuurlijk zul je deze theorie over het algemeen niet toepassen op een Drake- of een Post Malone-album, maar het is een geweldige manier om opkomende artiesten te ontdekken.

Delen met gezin

U kunt uw iTunes-aankopen delen met maximaal zes gezinsleden. Ze kunnen allemaal downloaden wat je hebt gekocht. Bovendien kun je met Apple Music beginnen met een gratis proefperiode van drie maanden waarmee je zonder advertenties kunt luisteren en streamen, samen met de mogelijkheid om nummers te volgen en te delen met je vrienden.

Uitstekende browsemogelijkheden

Voor tv-programma's kunt u filteren op genre, netwerk en seizoenen. Je kunt ook afzonderlijke afleveringen of hele seizoenen vergelijken. Ten slotte kunt u voor nummers kiezen uit verschillende functies, waaronder songteksten, muziekgeschiedenis, afspeellijsten en beoordelingen. Er zijn veel verschillende manieren om naar materiaal te zoeken op iTunes. Alleen al voor films kunt u kiezen uit verschillende opties, zoals "Nieuw en opmerkelijk", "selectie voor kinderen", "4K-films", "bundels" en "filmseries". U kunt ook de grafiek raadplegen om te weten te komen wat populair is. Voor tv-programma's kunt u filteren op genre, netwerk en seizoenen. Je kunt ook afzonderlijke afleveringen of hele seizoenen vergelijken. Ten slotte kunt u voor nummers kiezen uit verschillende functies, waaronder songteksten, muziekgeschiedenis, afspeellijsten en beoordelingen.

Eenvoudige interface

Als je nieuw bent bij iTunes, lijkt het in eerste instantie misschien een beetje uitdagend. Met een duidelijke en gebruiksvriendelijke interface hebt u echter snel en gemakkelijk toegang tot inhoud.
U kunt de inhoud sorteren op prijs, genre, bioscoopbeoordeling - Een optie die de browse-ervaring verbetert. Net als films hebben tv-programma's, muziek en audioboeken een gestructureerd formaat.

Plannen & Prijzen

Daarna rekent het $ 9.99 / maand. Het iTunes-platform is gratis te gebruiken, maar de inhoud die beschikbaar is op het platform moet worden gehuurd of gekocht. In tegenstelling tot de praktijk in het verleden, waar iTunes de ultieme winkel was, moeten we nu de plannen en prijzen van Apple bestuderen op basis van onafhankelijke services. Apple Music - de populairste service - is bijvoorbeeld een directe concurrent van Spotify en Microsoft Groove Music. In tegenstelling tot andere muziekstreamingservices die maandelijkse kosten vragen, stelt Apple zijn gebruikers in staat om zijn services 3 maanden gratis te ervaren, waarna het $ 9,99 / maand in rekening brengt.
Apple rekent $ 9,99 / maand voor zijn muziekstreamingservice, na een proefperiode van 90 dagen. Als u een gezinslidmaatschap hebt dat maximaal zes gebruikers toestaat, moet u ongeveer $ 14.99 / maand betalen. Apple biedt ook een studentenoptie waarvoor je $ 4,99 / maand moet betalen. Elke afspeellijst die u maakt, kan op alle apparaten worden gesynchroniseerd, maar er is geen desktopinterface beschikbaar met Apple Music.

Suggesties die ik heb voor Apple iTunes

Als Apple zelf iets had uitgewerkt met iTunes, had ik het graag gezien. Maar ik wist dat het succes van Apple Music de ontwikkelaars ertoe zou brengen een andere route te nemen, dus ik ben niet verrast en ik heb in dit opzicht niet veel te zeggen.

Conclusie

Apple maakt al geruime tijd duidelijk dat ze iTunes niet langer up-to-date zien met de huidige platforms en het diversifiëren van hun productassortiment zal de beste manier zijn om uniek te blijven. Omdat Apple Music ongelooflijk snel is in vergelijking met de andere drie afzonderlijke services, geeft dit aan dat iTunes als een hele entiteit achterblijft.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Apple Itunes

Apple iTunes Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Apple iTunes is al achttien jaar op de markt en heeft een sleutelrol gespeeld in het revolutioneren van streamingdiensten. Het is een one-stop-shop voor gebruikers die films, muziek, muziekvideo's, tv-programma's, boeken en podcasts willen kopen, huren, streamen en downloaden. Met de introductie van macOS Catalina, iTunes? journey nadert zijn einde nu het bedrijf heeft aangekondigd dat het nieuwste besturingssysteem iTunes niet langer zal ondersteunen.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op