Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

AT&T Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

AT & T TV Now is een online streamingdienst die een verscheidenheid aan pakketten biedt aan zijn kijkers. DirecTV of AT & T TV zijn de moederbedrijven van de ? Nu? achtervoegsel, dat verwijst naar zijn digitale aanwezigheid in de Verenigde Staten en zijn focus op het tegemoetkomen aan de behoeften van zijn publiek. Het netwerk probeert een enorme inhoudsbibliotheek te bieden met steeds groter wordende compatibiliteit om aan uw inhoudsvereisten te voldoen. AT & T TV Now zal AT & T U-Verse TV vervangen in gebieden die het eerder werd aangeboden.

At&T

flixtor.is homepage

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

atttvnow.com

Met de toename van streamingdiensten is het weggooien van kabel nog nooit zo eenvoudig geweest. De opkomst van online streamingdiensten heeft de weg vrijgemaakt voor telecomgiganten om hun bereik uit te breiden naar de televisie- en entertainmentsector. AT & T is een van de meest populaire telecombedrijven in de VS en heeft onlangs DirecTV overgenomen, een van de meest populaire televisiedienstnetwerken. Om zijn invloed uit te oefenen en kijkers meer synoniem te maken met hun eigendom, is DirecTV Now omgedoopt tot AT & T TV Now.
De eerste stap was het hernoemen van de app DirecTV Now naar AT & T Watch, en de volgende stap zal zijn om de branding van al hun vrachtwagens, billboards en ander promotiemateriaal bij te werken. AT&T heeft niet het hele DirecTV-netwerk gerebrand. Ze doen het stap voor stap en zorgen ervoor dat het merk zijn relevantie bij het publiek niet verliest. DirecTV was lange tijd de populairste satelliet-tv-provider in de VS - met DirecTV Now als digitale extensie. Door DirecTV Now te rebranden, maakt AT&T langzaam zijn intenties duidelijk. De eerste stap was het hernoemen van de app DirecTV Now naar AT & T Watch, en de volgende stap zal zijn om de branding van al hun vrachtwagens, billboards en ander promotiemateriaal bij te werken.

Geschiedenis

AT & T TV Now voorheen bekend als DirecTV Now is een streamingdienst die is ontstaan uit het DirecTV-netwerk. Het merk heeft drie diensten die dezelfde infrastructuur omvatten, inclusief de software. Het is een D2C-service die in het hele land wordt aangeboden en die actief concurreert met toonaangevende OTT-televisiediensten.
AT & T TV Now werd in juni 2018 gelanceerd als een magere bundel zonder lokale of sportkanalen. In augustus 2019 begon AT & T AT & T TV aan te bieden, een op contract gebaseerde service die vergelijkbaar is met het traditionele meerkanaals televisiemodel. Deze service maakt gebruik van settopboxen die op Android zijn gebaseerd en vervangt AT & T U-Verse TV in de gebieden die eerder werden aangeboden.

Ontwerpen

Het website-ontwerp van AT&T TV Now weerspiegelt het zakelijke karakter van het bedrijf. Het lijkt ongeïnspireerd met een uniforme lijst over de hele website. Esthetisch is het niet goed te vergelijken met de elegante ontwerpen van Hulu en Netflix. Qua functionaliteit is het bevredigend. Ik heb geen stotteren of discrepanties gevonden bij het navigeren op de website.
Zodra u de website bezoekt, vindt u een topmenu met vijf opties : pakketten, extra's, manieren om te kijken, ons versus hen en veelgestelde vragen. Daarnaast vindt u aan de rechterkant opties voor aanmelden en streamen. Als u al bent aangemeld, vindt u een zoekbalk en een tandwielpictogram waarmee u het menu met accountinstellingen kunt openen. De zoekbalk is vrij eenvoudig, niets uitzonderlijks.
Ik vind het niet leuk dat het geen ingebouwd filter heeft zoals YouTube TV. Bovendien is YT TV veel geavanceerder en kan ik naar meerdere termen tegelijk zoeken.
De homepage is bijgewerkt en ziet er nu iets beter uit dan toen ik hem een half jaar geleden voor het laatst zag. Door op de knop Nu kijken te klikken, krijgt u toegang tot de bovenste inhoud die is georganiseerd in een horizontale scrolllijst. Deze lijst bevat opties zoals Summer of Soccer, Kids, Trending en Premium Services. Het tabblad Ontdekken lijkt veel op elkaar en u kunt het gebruiken om door films, shows en netwerken te bladeren. Het gidsgedeelte is vergelijkbaar, hiermee kunt u op uw gemak door de lijst navigeren en inhoudstypen zoals boeken, shows en films bekijken. Ten slotte is het gedeelte Mijn bibliotheek waar uw bladwijzers en DVR-opnamen worden opgeslagen.

Tevreden

Op basis van mijn observaties geloof ik dat het ontwerp en de lay-out van AT & T Now misschien niet de beste zijn, maar de inhoudsbibliotheek biedt abonnees zeker veel om van te genieten. Dit is te danken aan kanalen zoals CBS, FOX, NBC, ABC met populaire shows zoals The Bachelor, Modern Family en This Is Us. Bovendien trekken NFL Sunday en Thursday Night Football het grootste kijkerspubliek.
Als u een sportfan bent, kunt u genieten van speciale sportkanalen op geselecteerde pakketten, waaronder BTN, ESPN, ESPN2, ESPNews, Golf Channel, SEC Network en het Tennis-kanaal. U hebt ook toegang tot kanalen zoals BTN, FS1, FS2, TNT en TBS. Als dat niet genoeg sport is, kun je MLB toevoegen. TV en NBA League Pass. Wat ik het leukst vind aan deze service, is dat je functies krijgt zoals opnieuw opstarten en 72 uur terugkijken die ervoor zorgen dat je geen beat mist.
Is AT&T TV NOW beschikbaar in mijn regio? Er zijn zeven inhoudsniveaus die te vinden zijn op AT & T TV NOW: PLUS, MAX, ENTERTAINMENT, CHOICE, XTRA, ULTIMATE en OPTIMA MAS. Elk van deze plannen wordt geleverd met een ander aantal kanalen om uit te kiezen, variërend van 24 tot 120. Afhankelijk van waar u woont en uw kijkbehoeften, kan een van de inhoudsniveaus perfect bij u passen. Ik heb bijvoorbeeld een MAX-abonnement van $ 80 / maand met meer dan 60 kanalen die ik perfect vind voor mijn behoeften.

Desktop/mobiele ervaring

Voordat ik zelfs mijn desktop- en mobiele ervaringen evalueer, wil ik graag delen dat de AT & T TV Now-app je niet toestaat om NFL live te streamen. Dat kan echter niets afdoen aan de compatibiliteit ervan. AT & T TV Now is beschikbaar op een breed scala aan platforms zoals Amazon Fire, Apple TV, Chromecast en Roku. Afgezien daarvan hebt u er toegang toe vanuit webbrowsers zoals Chrome en Safari, maar er is geen ondersteuning voor gameconsoles beschikbaar. Je kunt dus niet streamen via Xbox of PlayStation.

Mist 4K-inhoud

Onlangs werd 4K-resolutie ondersteund door de afsluitende FIFA Women's World Cup, waardoor mijn streamingervaring met fuboTV naadloos was. Terwijl AT & T enkele jaren geleden had beloofd om 4K-inhoud naar zijn TV Now-platform te brengen, is dat nog niet gebeurd. Ik vind fuboTV een betere optie omdat het me in staat stelt om te genieten van 4K-resolutie.

Niet de beste app

Ik probeerde de AT & T TV Now-app op mijn Pixel 3 te gebruiken en ik had geen problemen. De streamingervaring was goed, maar een groot probleem dat ik tegenkwam, was dat de app veel crashte. Soms laadt het niet eens voorbij het welkomstscherm, wat pijnlijk frustrerend is.

High-speed netwerk vereist

Ook al is er geen 4K-content, toch heb je een internetsnelheid van 7,5Mbps of meer nodig voor streams van hoge kwaliteit. Ik heb het netwerk getest met 16 en 32GB internetsnelheid en heb geen enkel probleem ondervonden.

DVR-mogelijkheden onlangs toegevoegd

Hoewel het een positieve stap is, duurde het lang voordat de DVR-functie arriveerde. En hoewel de DVR-functie nu beschikbaar is, is het niet iets om over naar huis te schrijven. Hiermee kunt u de inhoud van maximaal 20 uur opnemen en u kunt deze niet langer dan 30 dagen bewaren. Als je dat vergelijkt met fuboTV of Philo, zul je teleurgesteld zijn.

Functies voor ouderlijk toezicht zijn beperkt

Nogmaals, AT & T TV Now heeft geprobeerd een functie te integreren die niet naar zijn maximale mogelijkheden werkt. Ja, ouderlijk toezicht is goed, maar in tegenstelling tot Sling TV kunt u individuele profielen niet beperken. U moet deze instellingen dus regelmatig aanpassen en verschillende leden van het huishouden hebben niet dezelfde kijkbeperkingen. Ten slotte worden uw beperkingen voor ouderlijk toezicht alleen beschermd via een viercijferige toegangscode, wat niets belangrijks is met betrekking tot beveiliging.

Plannen & Prijzen

Zoals eerder vermeld, heeft AT & T TV Now zeven plannen. PLUS en MAX als aanbevolen pakketten, ENTERTAINMENT, CHOICE, XTRA, ULTIMATE, OPTIMA MAS als andere pakketopties. Laten we elk van deze plannen eens bekijken: De zeven plannen die beschikbaar zijn met AT & T TV Now zijn PLUS en MAX als aanbevolen pakketten en ENTERTAINMENT, CHOICE, XTRA, ULTIMATE, OPTIMA MAS als andere pakketopties. Laten we elk van deze plannen in meer detail bekijken.
Het PLUS-kabelpakket kost $ 50 / maand en heeft 40 kanalen, waaronder CNBC, CNN, ESPN, Fox Sports, HBO, FX, SYFY, Nickelodeon en TBS.
Het kabelpakket kost $ 70 / maand en biedt alle bovengenoemde kanalen. Daarnaast heeft het regionale sportnetwerken, CBS Sports Network, Paramount Channel en Cinemax.
Entertainment kost $ 93 / maand en omvat HBO, Cinemax en regionale sportkanalen. De topkanalen zijn CNN, ESPN, HGTV, TBS en Disney Junior.
CHOICE biedt een verscheidenheid aan programma's, waaronder meer dan 85 kanalen, waaronder OWN, SCI, Game Show, YES en The Weather Channel. Deze service kost $ 110 / maand en is beschikbaar voor eenpersoonskamerbezetting.
Extra is een kabelpakket dat $ 124 / maand kost en beschikt over meer dan 105 kanalen, waaronder FS2, FXM, NBC Golf, SUNDANCE TV en OXYGEN.
De Ultimate-streamingdienst kost $ 135 per maand en biedt meer dan 125 kanalen, waaronder Starz, Univision Deportes, Cheddar en Destination America.
Het OPTIMO MAS-pakket kost $ 86 / maand en biedt een scala aan kanalen, waaronder Univision, Fox Deportes, Cine Estelar en ESPN Deportes.

Suggesties die ik heb voor AT & T TV Now

Ten eerste zou ik willen zeggen dat een crashende app een enorme afknapper is. Los dat op. Sta op de belofte van 4K en het duurt niet eeuwig om het te leveren. De inzet is hoog en de concurrentie is moordend, dus hoe langer je erover doet om deze uit te rollen, hoe minder het publiek zal blijven hangen. Rebranding is niet op orde geweest en DVR-mogelijkheden zijn ronduit frustrerend. Er is middelmatigheid op veel afdelingen die eerder vroeg dan laat moet worden opgelost.

Conclusie

Het is waar dat AT & T TV Now een geweldige waardepropositie biedt voor de sportliefhebber. Maar denk je erover na om een grote NFL-wedstrijd niet te kunnen streamen vanaf je mobiele telefoon? Frustrerend, toch? Ik heb geen problemen met deze service, maar het platform en de infrastructuur rechtvaardigen niet echt de enorme inhoudsbibliotheek, waarvan ik hoop dat deze in 2020 wordt opgelost.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

At&T

flixtor.is homepage

AT&T Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

AT & T TV Now is een online streamingdienst die een verscheidenheid aan pakketten biedt aan zijn kijkers. DirecTV of AT & T TV zijn de moederbedrijven van de ? Nu? achtervoegsel, dat verwijst naar zijn digitale aanwezigheid in de Verenigde Staten en zijn focus op het tegemoetkomen aan de behoeften van zijn publiek. Het netwerk probeert een enorme inhoudsbibliotheek te bieden met steeds groter wordende compatibiliteit om aan uw inhoudsvereisten te voldoen. AT & T TV Now zal AT & T U-Verse TV vervangen in gebieden die het eerder werd aangeboden.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op