Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

BBC iPlayer Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

BBC iPlayer is een gratis tv-streamingsite die alleen beschikbaar is voor mensen in het VK. Het biedt honderden geweldige tv-programma's en films, die tot 30 dagen kunnen worden bekeken nadat ze zijn uitgezonden op bbc-gelieerde tv-netwerken. Wil je meer weten? Kom vandaag nog mijn review van BBC iPlayer lezen!

Bbc Iplayer

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

bbc.co.uk

Als u een burger van het Verenigd Koninkrijk bent, zijn er veel opties voor u open als het gaat om gratis tv-streaming en gratis sites voor het streamen van films. Dankzij de unieke openbare omroepstructuur in het Verenigd Koninkrijk is het kwaliteitsniveau dat beschikbaar is op gratis tv-streamingsites ongeëvenaard. Niet alleen zijn er verschillende ongelooflijke gratis streamingsites en apps gevuld met spectaculaire originele tv-series en films (dankzij de vele imprints van de BBC), maar er zijn ook een aantal geweldige gratis streamingdiensten die ook toegang bieden tot een aantal uitstekende gelicentieerde inhoud.
Hoewel het niet 100% nauwkeurig zou zijn om naar veel van deze gratis tv-streamingsites te verwijzen als "gratis", toch? Niet in de strikte zin van het woord, in ieder geval. Ik bedoel, natuurlijk zijn er een aantal geweldige streamingdiensten die gratis zijn omdat ze niets kosten om te gebruiken; met andere woorden, u hoeft geen abonnementskosten te betalen voor een site zoals BBC iPlayer. Om echter te zeggen dat BBC iPlayer een gratis streamingsite is, zou betekenen dat de televisielicentie die nodig is om het te bekijken, wordt genegeerd.
Sinds september 2016 verplicht de Britse overheid haar burgers om een televisielicentie te verwerven om BBC iPlayer-inhoud te bekijken. Of u nu live televisie streamt of gewoon herhalingen op aanvraag bekijkt, een televisielicentie is vereist.
Dat gezegd hebbende, dit gebeurt volledig op een eresysteem. Op het moment van schrijven vereisen sites zoals BBC iPlayer niet dat gebruikers hun licentiestatus verifiëren. Er is ook geen systeem voor het controleren van referenties van welke aard dan ook. Zorg er dus voor dat u uw televisielicentie krijgt voordat u iets streamt - live of on-demand - via het BBC iPlayer-streamingplatform. Het is tenslotte maar zo'n 100 quid per jaar ? het is nog steeds iets goedkoper dan Netflix (en geeft je toegang tot aanzienlijk meer inhoud).
BBC iPlayer is een van de meest populaire streamingdiensten op het web. Daar is een goede reden voor, want het biedt een grote verscheidenheid aan tv-programma's, films, documentaires, specials en meer. Persoonlijk hou ik van BBC iPlayer omdat het de wereld van De Britse media op een handige en netjes georganiseerde manier opent. Maar BBC iPlayer is niet alleen voor Britse tv en films - er zijn ook tal van klassieke en huidige Amerikaanse titels.
BBC iPlayer bestaat al bijna twee decennia, maar het won de afgelopen jaren aan populariteit omdat het overschakelde op het gebruik van HTML5. Voor geschiedenisliefhebbers is dit een reis die de moeite waard is om te maken!

Geschiedenis

BBC iPlayer begon met het gebruik van hun Flash-georiënteerde streamingsysteem, BBC Redux. Het begon als een proof of concept en toen het zijn bètatests verliet, werd deze Redux-technologie echter geïntegreerd in BBC iPlayer en officieel gelanceerd op eerste kerstdag 2007. Het platform verspilde ook geen tijd in een poging om zichzelf te verbeteren en lanceerde een nieuwe look voor de iPlayer, nog geen volledig jaar later, in juni 2008.
De oorspronkelijke slogan voor de streamingsite was "Catch up on the last 7 days of BBC TV & Radio." Deze slogan weerspiegelde het type inhoud dat beschikbaar was op BBC iPlayer, evenals de oorspronkelijke bedoeling achter de streamingsite. Later veranderde de site zijn slogan in 'het onmisbare, niet te missen maken'. In mei 2010 onderging de site wat wordt aangeduid als een "sociale make-over", waarbij aanbevelingen en andere functies werden toegevoegd.
Op 11 februari 2011 onderging BBC iPlayer een grote verandering. Deze wijziging breidde de programmering aangeboden door BBC iPlayer uit met inhoud van alle ITV-kanalen, evenals meer kanalen van andere netwerken. Bovendien heeft BBC iPlayer een ?-kanaal toegevoegd? functie op de hoofdpagina en zoekfuncties om het gemakkelijker te maken om te vinden wat u zoekt.
BBC iPlayer werd opnieuw gelanceerd op 1 april 2014 met een nieuwe interface die intuïtiever was. Samen met deze wijziging konden gebruikers nu inhoud streamen gedurende 30 dagen nadat deze was uitgezonden in plaats van slechts 7 dagen. Wettelijke beperkingen voorkomen echter dat de meeste nieuwsuitzendingen langer dan 24 uur worden gestreamd. Dit is in feite de manier waarop BBC iPlayer heeft gewerkt sinds het belangrijkste verschil is dat het niet langer radio-uitzendingen aanbiedt.
BBC iPlayer is een van de meest populaire streamingsites in het Verenigd Koninkrijk. De gebruiksvriendelijke interface, grote selectie van tv-series en films, en cross-platform beschikbaarheid maken het een must-have voor iedereen met een televisielicentie. Nog steeds niet overtuigd dat BBC iPlayer de beste gratis tv-streamingsite voor u is? Nou, laten we eens kijken naar wat BBC iPlayer te bieden heeft en kijken of ik je van gedachten kan veranderen.

Ontwerpen

Allereerst vind ik het ontwerp van BBC iPlayer erg leuk. Het ziet er net zo goed uit als enkele van de best betaalde premium streamingsites die er zijn, en het werkt perfect. Eerlijk gezegd biedt BBC iPlayer een intuïtiever, gebruiksvriendelijker en visueel verbluffend siteontwerp dan enkele van de meest populaire en veelgeprezen premium streamingsites op internet van vandaag.
De website is overzichtelijk met veel verschillende secties. Boven de menubalk op de pagina kunt u bladeren op genre of categorie en er is ook een zoekbalk. U kunt ook naar verschillende secties van de website navigeren, zoals Home, Nieuws, Sport, Reel, Work-Life, Travel, Future Culture en meer.
Daaronder zou het ontwerp er redelijk bekend uit moeten zien. Gebruikers kunnen bladeren op genre en categorie - elke sectie heeft zijn eigen side-scrolling bibliotheek met voorgestelde titels. Ook de mediaspeler is eenvoudig en logisch in gebruik. Bij het kijken van een serie kunnen bijvoorbeeld de rest van de beschikbare seizoenen en afleveringen snel worden bezocht zonder dat je heen en weer hoeft te klikken. De hele gebruikerservaring is soepel en intuïtief.

Inhoud en functies

Zoals ik eerder heb aangestipt, biedt BBC iPlayer honderden tv-series, films, specials en documentaires. Als je het binnen 30 dagen na uitzending ziet (en het werd uitgezonden op een van de deelnemende kanalen van BBC iPlayer), kun je het hier streamen. De kanalen die u kunt bladeren op BBC iPlayer zijn Channel One, Channel Two, Channel Three, Channel Four, Radio 1, CBBC, CBeebies, Schotland, News, Parliament, Alba en S4C.
Vanwege de vervaldatum van 30 dagen op BBC iPlayer kan het moeilijk zijn om te bepalen welke inhoud momenteel beschikbaar is. Over het algemeen kan echter elke programmering die op de Britse televisie wordt uitgezonden, worden gestreamd op BBC iPlayer (op voorwaarde dat u deze binnen het venster van beschikbaarheid vangt).

Mobiele en desktopervaring

BBC iPlayer is een populaire gratis tv-streamingservice met uitstekende mobiele apps voor zowel Android- als iOS-apparaten, evenals downloadbare apps voor verschillende platforms, waaronder Apple TV, Amazon Fire TV, Chrome Cast, Roku, Sky TV, Virgin Media, Sky Go, Now TV, PlayStation 4 en Xbox One.
Deze gratis Britse tv-streamingsite is niet alleen beschikbaar op veel apparaten, maar biedt ook een ongelooflijke gebruikerservaring op elk apparaat.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Bbc Iplayer

BBC iPlayer Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

BBC iPlayer is een gratis tv-streamingsite die alleen beschikbaar is voor mensen in het VK. Het biedt honderden geweldige tv-programma's en films, die tot 30 dagen kunnen worden bekeken nadat ze zijn uitgezonden op bbc-gelieerde tv-netwerken. Wil je meer weten? Kom vandaag nog mijn review van BBC iPlayer lezen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op