Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

BET Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Bet.com is een website die is gewijd aan alles wat zwart is, inclusief entertainment, nieuws, muziek en meer. Als u op zoek bent naar een website die zich richt op niets anders dan zwarte grootheid, is Bet.com de plek om naartoe te gaan. Bovendien kunt u tientallen jaren aan shows en films streamen met BET + of live kijken met de login van uw kabelprovider. The sky is the limit met Bet.com! Lees mijn recensie vandaag om meer te weten te komen over deze geweldige website!

Bet

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

betintl.co.uk

Het is altijd leuk als we kunnen zien dat een basisnetwerk van kabeltelevisie uit de jaren 1980, 1990 en 2000 met succes de overstap maakt naar het internettijdperk. Niet elk kanaal is in staat geweest om dit voor elkaar te krijgen, althans niet op een manier die hen in staat stelt om relevantie te behouden. Maar nogmaals, niet elk kanaal biedt een scala aan entertainment dat in de 21e eeuw evenveel vraag heeft behouden als in de 20e eeuw.
Naarmate de 21e eeuw vordert, wordt het steeds gebruikelijker voor bedrijven om op de een of andere manier in te spelen op entertainment. Dit is vooral te zien bij Netflix en sociale media, waar er een overweldigende toestroom is van hapklare vormen van entertainment. Je zou kunnen zeggen dat dit komt door de bingecultuur, die is ontstaan als gevolg van streamingdiensten als Netflix.
Het lijkt alsof zwart entertainment, met name hiphopmuziek, een grotere aantrekkingskracht heeft dan ooit tevoren. Met hiphop als gemakkelijk een van de meest populaire muziekstijlen ter wereld (sommigen zeggen zelfs dat het voor de 21e eeuw is wat rock-'n-roll was voor de 20e), is er een hernieuwde en hernieuwde massamarktvraag naar zwarte artiesten, acteurs, muzikanten en, in wezen, zwarte cultuur.
Dat wil niet zeggen dat er niet altijd vraag is geweest naar zwarte kunst. Natuurlijk zijn we ons er allemaal goed van bewust hoe commercieel succesvol Elvis Presley in de jaren 1950 en 60 kon worden door zich zwarte muziek toe te eigenen en wit te wassen. Heck, zelfs rock-'n-roll zelf is zwaar doordrenkt van zwarte muzikale wortels zoals de blues, jazz en gospel. Tegenwoordig is er echter, in vergelijking met de afgelopen jaren, een grotere kans voor echt zwarte vormen van kunst om succesvol te zijn in de reguliere popcultuur.
Terwijl veel zwarte nieuws- en entertainmentkanalen uit het verleden relatief niche van aard waren - wat betekent dat je niet veel witte mensen zou zien die zich abonneren op bijvoorbeeld Jet Magazine - zorgt het feit dat zwarte muziek en entertainment een nieuw niveau van mainstream erkenning heeft bereikt ervoor dat traditioneel zwarte netwerken, zoals BET, nieuw commercieel succes kunnen vinden.

Geschiedenis

Robert L. Johnson, uit Freeport Illinois, lobbyde jarenlang voor de kabelindustrie. Toen het lobbyen echter eindelijk zijn tol eiste, besloot hij dat beroep neer te leggen en zijn eigen kabeltelevisienetwerk te beginnen. Gewapend met een lening van $ 15.000 en een investering van $ 150.000 van mediamanager John Malone, ging hij aan de slag met zijn visie.
Johnson lanceerde Black Entertainment Television (BET) op 25 januari 1980. BET werd oorspronkelijk uitgezonden als een twee uur durend blok van programmering op wat toen bekend stond als het Madison Square Garden Sports Network (drie maanden nadat BET werd gelanceerd, veranderde MSGSN zijn naam in het USA Network). In de kinderschoenen richtte BET zich vooral op het uitzenden van muziekvideo's en herhalingen van beroemde zwarte sitcoms. Tegen 1983 was BET echter een volledig eigen kabelnetwerk geworden, onafhankelijk van de VS of een ander blok van programmering dat op dat moment beschikbaar was.
In 1991 werd BET het eerste zwart gecontroleerde netwerk dat ooit genoteerd was aan de New York Stock Exchange. Dit leidde ertoe dat BET zich vertakt naar andere media, waaronder uitbreidingsnetwerken die speciaal zijn ontworpen voor kleinere subgroepen van de zwarte gemeenschap - zoals BET Her, die werd gelanceerd als BET Jazz om zwarte jazzmuzikanten te presenteren.
In 1998 werkte BET samen met Starz! om een premium kanaal te maken dat is gewijd aan zwarte films. Dit leidde ertoe dat het netwerk zijn status als een overwegend zwart bedrijf verloor en werd opgeslokt door het mediaconglomeraat Viacom. Tot op de dag van vandaag staat BET echter nog steeds als misschien wel het enige kabelnetwerk dat uitsluitend is gewijd aan zwart entertainment.

Ontwerpen

BET.com is een uiterst intuïtieve site die vakkundig is georganiseerd en schoon. Ik ben een fan van strakke lijnen en duidelijk afgebakende secties en vakken om inhoud in te passen als het gaat om site-ontwerp.
Bovenaan de pagina zijn twee vakken gelabeld met het label 'NAACP Image Awards' en 'Shows'. Als je op de hoogte was van zwarte actuele gebeurtenissen, zou je weten dat deze dozen informatie bevatten over de komende NAACP Image Awards. Als u geïnteresseerd bent in het bekijken van uw favoriete BET-shows, dan zijn deze dozen perfect voor u.
Zoek naar het gedeelte met de titel Shows in de menubalk boven de pagina of scrol omlaag op de pagina om het te vinden. Elk afzonderlijk gedeelte van de site wordt één voor één gepresenteerd. U kunt altijd dezelfde secties boven aan de pagina vinden, in de menubalk van de site. Klik op Shows om ze te openen. Ik hou van hoe gemakkelijk en intuïtief deze site is om te gebruiken!

Tevreden

BET publiceert nieuws en opiniestukken met betrekking tot de Afro-Amerikaanse cultuur. De artikelen zijn over het algemeen journalistiek van aard en goed geschreven. Ze hebben vaak een opiniestuk, maar niet altijd. Dit is verfrissend van een entertainmentnieuwssite.
Houd er rekening mee dat BET zijn kijkers toegang biedt tot de lange geschiedenis van programmering, evenals de mogelijkheid om de huidige shows te streamen en zelfs af te stemmen op live BET-uitzendingen op elk moment van de dag of nacht. Om BET live te bekijken op uw computer of smartphone, logt u in bij uw kabelprovider.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik heb al de lof gezongen van BET's desktop- en webbrowsing-ervaring. Oh, de mobiele versie van de site is trouwens ook net zo goed. Maar nog een ding dat BET onderscheidt, is het feit dat het naast deze vakkundig ontworpen website twee afzonderlijke apps biedt: BET Now en BET +.
BET Now is de app-versie van BET.com. Het stelt u in staat om alles te doen wat u op de website kunt doen, alleen op een meer gestroomlijnde manier, op uw mobiele apparaat. Om het meeste uit deze app te halen, moet u zich opnieuw aanmelden bij uw kabelprovider.
BET+ is BET's eigen premium abonnementsgebaseerde streamingdienst. Met BET+ kun je honderden uren aan klassieke films, oude televisieprogramma's en exclusieve BET+ content streamen die je nergens anders kunt vinden. Deze app is beter ontworpen dan BET Now, maar voor een gratis app is BET Now ook zeker niets om te vernietigen. Of het nu op uw computer of uw mobiele apparaat is, er zijn tal van eenvoudige en plezierige manieren om te genieten van geweldige zwarte inhoud dankzij BET +.

Prijzen en plannen

Dus, zoals ik zojuist besprak, zijn er verschillende manieren om van BET te genieten op verschillende niveaus, met verschillende betalingen en regelingen die moeten worden getroffen (evenals het eenvoudigweg gebruiken van BET.com als een nieuwssite zonder betaalmuur).
Om toegang te krijgen tot de huidige inhoud en live televisie van BET, moet u een kabelprovider hebben.
En BET + kost je $ 9.99 per maand. Het is zeker iets om te overwegen voor degenen die ruimte in hun budget hebben voor een andere betaalde streamingdienst.

Suggesties die ik heb voor BET

Ik begrijp dat BET in de eerste plaats een entertainmentnieuwssite is. Daarom ben ik hier misschien aan het muggenziften, maar ik zou graag zien dat BET zijn sectie hard nieuws uitbreidt. Politiek en activisme, zo lijkt het, is vooral belangrijk voor de zwarte gemeenschap (ik bedoel, er moest onlangs een hele protestbeweging worden gestart om Amerika eraan te herinneren dat zwarte levens er in feite toe doen). Dus, aangezien dit het geval is, denk ik dat BET misschien meer hard nieuws en politieke opinieartikelen kan aanbieden, niet alleen met betrekking tot lokale zwarte gemeenschappen, maar ook nationaal en wereldwijd zwart nieuws.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Bet

BET Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Bet.com is een website die is gewijd aan alles wat zwart is, inclusief entertainment, nieuws, muziek en meer. Als u op zoek bent naar een website die zich richt op niets anders dan zwarte grootheid, is Bet.com de plek om naartoe te gaan. Bovendien kunt u tientallen jaren aan shows en films streamen met BET + of live kijken met de login van uw kabelprovider. The sky is the limit met Bet.com! Lees mijn recensie vandaag om meer te weten te komen over deze geweldige website!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op