Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Bigo Live Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Bigo Live is een applicatie met bijna 300 miljoen gebruikers. Hiermee kunnen gebruikers zichzelf uitzenden, live streamen, games spelen en zich bezighouden met andere vormen van inhoud. Het is gevestigd in Singapore en heeft gebruikers uit meer dan 120 landen. Het heeft meer dan 50 miljoen beoordelingen op App-winkels samen. Het is een geweldige app om je leven te delen en wat tijd door te brengen met chatten met vreemden, vrienden of zelfs je familieleden.

Bigo Live

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

bigo.tv

Sinds de millenniumwisseling hebben apps en platforms ons leven zodanig overgenomen dat weinigen onder ons kunnen beweren dat ze niet aanwezig zijn op sociale media.

Succes gedefinieerd in cijfers

De grens van een miljard dollar werd onlangs bereikt door platforms als Facebook, YouTube, WhatsApp en Instagram. Ondertussen maken apps van het Aziatische subcontinent een grote impact met Bigo Live die naar verluidt bijna 300 miljoen gebruikers heeft. Als de cijfers ongelooflijk lijken, kun je het verifiëren via hun 35 miljoen beoordelingen op PlayStore alleen.
Bogo Live haalt het grootste deel van zijn verkeer van de Aziatische markt met landen als Singapore, India, Bangladesh en Zuid-Korea.

Van chatroom naar een sociaal fenomeen

Bigo Live is een live streaming-app die is ontstaan met unieke functies om omroepen te helpen hun persoonlijke ervaringen met de wereld te delen. Deze app biedt grote speelruimte voor het publiek om hun dagelijks leven op creatieve manieren te delen, waardoor de app een deel van ons leven wordt.

Wat is Bigo Live?

Bigo Live is een applicatie met een live social en video streaming functie. Het werd in 2016 ontwikkeld door een in Singapore gevestigd internetbedrijf. De app is een begrip geworden in Singapore en in de meeste Aziatische landen vanwege de betaalbare sociale live video-uitzendingen met VOIP - Voice over Internet Protocol-ondersteuning. In slechts drie jaar tijd is de app uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de sociale live video-omroepindustrie. Het vermogen om je leven te delen en niet alleen talent heeft het succesvol gemaakt.

Hoe werkt Bigo Live?

Bigo Live is een live streaming-app waarmee je je leven met slechts één tik kunt uitzenden. U kunt binnen enkele minuten video's maken en plaatsen en u kunt uzelf registreren in de app of inloggen met Facebook of Google ID. Via Bigo Live heb je toegang tot nieuwe en populaire content in de buurt, kun je livestreams bekijken of deelnemen aan chatrooms. Je kunt zelfs streams delen op sociale media.
Als je de inhoud van een bepaald streamingkanaal leuk vindt, kun je ze geschenken geven in de vorm van bonen. Bonen vergelijkbaar met "Gold on Reddit" geven de populariteit van dat kanaal aan. Je kunt die bonen ook ruilen voor echt geld. Verder gaat deze app niet alleen over streamen; het heeft ook niveaus en rangen, waardoor gebruikers ervaringspunten kunnen verdienen door actief te blijven op het platform.

Waarom zou je de Bigo Live-app gebruiken?

Veel mensen merken dat ze om verschillende redenen verslaafd raken aan de Bigo Live-app. Ik zal enkele van mijn favoriete redenen voor het gebruik van de Bigo Live-app met je delen.

Mogelijkheid om jezelf uit te zenden

De belangrijkste reden waarom ik deze app graag gebruik, is dat ik hiermee live kan streamen. Of ik nu praat, spelletjes speel, zing of dans, ik kan mijn ervaring met één klik met de wereld delen. Nadat de gezichtsherkenning is voltooid, kunt u zelfs het schoonheidseffect toepassen tijdens het videochatten. Het beste deel is dat je niet het talent hoeft te hebben om meer volgers te krijgen, alleen een fatsoenlijk verhaal is goed genoeg om je op weg te helpen.

Livestreams bekijken

Ik geniet van het kijken naar de inhoud van andermans leven op Bigo Live. Dit platform biedt toegang tot miljoenen getalenteerde zangers, dansers, komieken en leraren die het gebruiken voor het grotere goed. Daarnaast zijn er streamers die verschillende videogames spelen, zoals 'Fortnite', 'Dota 2' en 'ROXQ'. Het bekijken van deze streams is verslavend en je kunt zelfs communiceren met omroepen, deelnemen aan live-evenementen, beloningen verdienen en virtuele geschenken verzenden.

Gratis voice & video chat

Je kunt gratis met iedereen videochatten en een groepsvideochat maken met maximaal 9 personen. Als u met een vreemde wilt praten, kunt u verschillende chatrooms kiezen en filteren op basis van onderwerpen en de locatie.

Gaming Center gebruiken

Als je niet van live streaming houdt, kun je een pauze nemen en genieten van verschillende games in het gamecentrum. Er zijn veel spellen die je met je vrienden en familie kunt spelen, waaronder Sheep Battle, Snakes & Ladders en Ludo.

Bekijk educatieve streams

Bigo Live is een geweldige app als je je soft skills wilt verbeteren. Er zijn veel makers die trainingslessen geven via livestreams, zodat je Engels, Mandarijn, Hindi of andere soft skills op een productieve manier kunt leren.

Zoek astrologieconsultatie en relatieadvies

Er zijn professionele astrologen op Bigo Live. Je kunt ze vragen stellen over je opleiding, financiën, carrière, huwelijk, gezondheid of je relaties. Hoewel ik geen grote fan ben van deze functie, als je dat bent, zul je een geweldige tijd hebben op deze app.

Waarom zou je de Bigo Live-app niet moeten downloaden?

Deze app trekt duidelijk het jongere publiek aan en het spreekt voor zich dat het grootste deel van zijn publiek schaars geklede tieners omvat. Hoewel het kan worden gebruikt voor positieve doeleinden, zoals het brengen van positiviteit, is dat helaas niet hoe de meeste gebruikers deze app zien. Ze gebruiken het om gewelddadige en seksueel expliciete inhoud te promoten. Vooral met de AI-leeftijdsverificatie die vrij gemakkelijk voor de gek kan worden gehouden, zijn de meeste gebruikers van deze app misschien niet eens 17. Deze app trekt duidelijk het jongere publiek aan en het spreekt voor zich dat het grootste deel van zijn publiek schaars geklede tieners omvat. Als je me niet gelooft, doe dan gewoon een willekeurige zoekopdracht op google en de resultaten die je vindt zullen verontrustend zijn. Het ergste is dat de meeste van deze apps zelfs dergelijke inhoud gebruiken om hun app op YouTube en in-app-video's te promoten, wat behoorlijk verontrustend is.

Ontwerpen

De Bigo Live-app heeft een modern ontwerp met dynamische streamingopties. Het is gemakkelijk te navigeren dankzij de gebruiksvriendelijke interface. Visueel is het net zo goed als elk ander platform op de markt. De interface is super schoon en streams zijn van behoorlijke kwaliteit. Normale en videochats zijn tot het einde en er zijn geen discrepanties bij verbinding.
Het turquoise en grijze kleurenschema is aantrekkelijk voor tieners en jonge volwassenen, die de startpagina vinden met een zoekbalk aan de linkerkant gevolgd door drie menu's - Populair, Verkennen en Spel. Er is een meldingspictogram aan de rechterkant.
Er is een kleine mozaïektegel met een niet zo goede gebruikersminiatuur onder de tegels. Er zijn vijf opties beschikbaar: Live, Locatie, Uitzending, Video's en Gebruikersaccount. Dit is standaard in grote communicatie-apps.

Tevreden

En als je een account hebt op Twitch, kun je zelfs livestreams van andere gamers volgen of gearchiveerde inhoud bekijken. Er is geen tekort aan inhoud op deze app. Je vindt er vermakelijke video's van meer dan een miljoen gebruikers over de hele wereld. Je kunt tonnen inhoud bekijken, waaronder boek- en filmrecensies, dansvoorstellingen, make-uptutorials en mukbangs (mensen die eten en chatten). Je kunt je favoriete streamers volgen en updates ontvangen wanneer ze online zijn. Je kunt virtuele geschenken sturen, zoals sterren, snoepjes, lolly's en hartjes. En als je een account hebt op Twitch, kun je zelfs livestreams van andere gamers volgen of gearchiveerde inhoud bekijken.

Bruikbaarheid

Hoewel de app zelf zeer gebruiksvriendelijk is, is de inhoud erop aanstootgevend. Bigo Live is beschikbaar op alle platforms op Android, iOS en Windows. Het werkt perfect op elk mid-range apparaat. Het is gemakkelijk om zelf te vloggen, zelfs als je geen doorgewinterde vlogger bent. Qua functionaliteit is Bigo Live net zo goed als elke top-app in playstore of app store.

Suggesties die ik heb voor Bigo Live

Ik heb geen moeite met deze app, behalve het leeftijdsverificatiesysteem. Gebruikers verplichten om hun leeftijd, locatie en geslacht te onthullen, is niet veilig voor jonge tieners. De inhoud die op het netwerk circuleert, is niet de beste en gebruikers overschrijden de lijn om bonen te verzamelen die worden omgezet in contant geld uit de echte wereld. Mijn suggestie aan ontwikkelaars zou zijn om deze app veiliger te maken, want hoewel het een gratis app is, kan het jonge tieners kosten om veel meer te verliezen dan alleen geld.

Conclusie

Over het algemeen is het een geweldige app die meestal om de verkeerde redenen in de ontwikkelingslanden wordt gebruikt. Bigo Live is al een van de grootste sociale mediaplatforms die er zijn, en het is het proberen waard. Hoewel je geen datum zult vinden of geïntrigeerd raakt door het platform, kun je het gebruiken als een manier om wat tijd te doden. Dat is alles.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Bigo Live

Bigo Live Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Bigo Live is een applicatie met bijna 300 miljoen gebruikers. Hiermee kunnen gebruikers zichzelf uitzenden, live streamen, games spelen en zich bezighouden met andere vormen van inhoud. Het is gevestigd in Singapore en heeft gebruikers uit meer dan 120 landen. Het heeft meer dan 50 miljoen beoordelingen op App-winkels samen. Het is een geweldige app om je leven te delen en wat tijd door te brengen met chatten met vreemden, vrienden of zelfs je familieleden.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op