Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Blockbuster Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Blockbuster.de is het laatste overblijfsel van Blockbuster, een populaire filmverhuurwinkel uit de jaren 1990. Op deze site kun je filmstreams huren of kopen van enkele van de populairste films die vandaag de dag zijn. Ik raad aan om Blockbuster.de te bezoeken om het zelf te bekijken!

Blockbuster

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

blockbuster.dk

Als kind ging ik graag naar Blockbuster. Als mijn opa voorstelde om daar op een zaterdag- of zondagmiddag een film of spel te huren, lichtte ik op. Alles aan naar Blockbuster gaan was leuk. Het is echt jammer dat kinderen geboren na 2010 nooit de geneugten zullen ervaren om daarheen te gaan, een paar films uit te zoeken en die films vervolgens mee naar huis te nemen om met vrienden en familie te bekijken.
Ik weet dat ik hier waarschijnlijk met mezelf aan het daten ben, nostalgisch word naar een tijd waarin het leven meer geworteld was in de fysieke wereld dan in de digitale (in mijn tijd!), En natuurlijk zijn er talloze voordelen aan filmstreamingsites; toegegeven, gewoon inloggen op een site als Netflix en direct kunnen kiezen uit honderden films is een ervaring op zich, zeker een efficiëntere manier om het aan te pakken. Er is echter echt iets aan de hand, denk ik, om het huis te verlaten om door echte planken te bladeren die zijn bekleed met echte VHS of dvd's.
Als ik bijvoorbeeld Netflix of Hulu aanzet, is de kans groot, negen van de tien keer, dat ik een idee heb van wat ik ga kijken. En zodra mijn filmstreamingsite naar keuze is geladen, is het gegarandeerd dat ik de film kan bekijken die ik in gedachten had. Hoewel het op dat moment niet per se zo voelde, was achteraf gezien een van de voordelen van het huren van een film bij een plaats als Blockbuster de mogelijkheid dat ze geen kopieën meer zouden hebben. In dat geval moest je creatief worden, een back-up uitzoeken. Dit is precies hoe ik op enkele van mijn favoriete films stuitte - omdat ze allemaal niet degene waren waarvoor ik kwam, maar ik was niet van plan om met lege handen te vertrekken!
En was er een beter gevoel dan je te realiseren dat je net op tijd bij Blockbuster was om het allerlaatste exemplaar van de film te pakken waarvoor je kwam? Ik noem dit gevoel van schaarste en urgentie alleen maar bijdragen aan de pret.
Ik kan nog uren doorgaan over mijn herinneringen aan Blockbuster (nostalgie is een krachtige drug), maar maak je geen zorgen, dat zal ik je besparen. In plaats daarvan zullen we vandaag kijken naar hoe Blockbuster erin is geslaagd om in de filmverhuurgame te blijven na de streamingrevolutie, maar ze bijna failliet heeft laten gaan.
Ondanks zijn verre van dominante positie in de filmverhuursector, heeft Blockbuster het tijdperk van streaming overleefd dankzij zijn Scandinavische verhuursites voor filmstreaming, zoals Blockbuster.de. Het gebrek aan internationale naamsbekendheid van het bedrijf heeft mogelijk bijgedragen aan de matige prestaties in de huurruimte voor het streamen van films; toch is het mooi om te zien dat Blockbuster anno 2021 niet helemaal van het bestaan is geveegd.
Veel mensen zijn het er misschien niet mee eens, maar in termen van verhuur van filmstreaming heeft Blockbuster nog steeds dat speciale iets dat hen tot een van Amerika's meest geliefde bedrijven van de 20e eeuw maakte.
Is het tijd om Blockbuster te begraven? Hun site lijkt immers verouderd en niet in overeenstemming met enkele van de meest geavanceerde filmstreamingsites op internet van vandaag. Maar wat is het oordeel? De enige manier om daar zeker van te zijn, is door eens goed te kijken naar wat Blockbuster.de te bieden heeft. Dus wie is er klaar voor een trip down memory lane?

Ontwerpen

Blockbuster.de is een site die onmiddellijk herinnert aan de ervaring om naar de winkel te gaan om een film te huren. De site heeft zijn iconische blauwe en gele kleurenschema behouden en de interface nodigt u meteen uit met intuïtieve functies. Er is bijvoorbeeld een extra grote banner met aanbevolen films en hun huurprijzen, of u kunt er op uw gemak doorheen scrollen. De keuze is aan jou.
Scroll een beetje naar beneden om door Blockbuster te bladeren op dezelfde manier als je zou bladeren door een van de beste filmstreamingsites op internet. Bekijk een reeks menu's die zijn geordend op categorie en genre. Blader door Blockbuster Hits, Populaire merken, Populaire Film Series, etc. In tegenstelling tot veel filmstreamingsites heeft Blockbuster echter gekozen voor een onconventionele galerijlay-out. Dit is misschien niet voor iedereen, maar het weerspiegelt meer de ervaring van het bladeren door films bij Blockbuster, dus ik zal het laten glijden.
In termen van browsefuncties is de site uiterst responsief en dynamisch, wat betekent dat deze zichzelf voortdurend bijwerkt om ervoor te zorgen dat alle inhoud zo up-to-date mogelijk is. Blockbuster.de maakt gebruik van zeer responsieve en dynamische menu's en andere unieke browsefuncties die dit goedmaken. Scrol terug naar de bovenkant van de startpagina en zoek de menubalk van de site. U zult hier zien dat de site is opgesplitst in 4 basissecties: films, series, kinderfilms en aankomende films. Als u de muisaanwijzer op het gedeelte Films plaatst, wordt een soepel en handig vervolgkeuzemenu geactiveerd waarmee u op één specifiek genre kunt klikken of door alle films kunt bladeren als u dat wilt; ditzelfde genrefilter verschijnt bovenaan de pagina wanneer u op Alle films klikt, waardoor u snel en eenvoudig door blockbuster's uitgebreide catalogus van streaming filmverhuur kunt bladeren. In termen van browsefuncties is Blockbuster uiterst responsief en dynamisch, wat betekent dat het zichzelf voortdurend bijwerkt om ervoor te zorgen dat alle inhoud zo up-to-date mogelijk is.

Inhoud en functies

Blockbuster biedt een aantal geweldige functies waar andere filmstreamingsites jaloers op zouden zijn. Elke film wordt bijvoorbeeld compleet geleverd met creditinformatie, extra's, trailers en IMDb-beoordelingen. Bovendien kunt u titels "liken" terwijl u bladert om gemakkelijk toegang te hebben, mocht u ze later willen huren of kopen.
Een van de dingen die me echt opvalt aan Blockbuster is het feit dat het een index van acteurs bijhoudt. Op deze manier kunnen gebruikers eenvoudig zien welke films beschikbaar zijn met hun favoriete acteurs, simpelweg door op hun profiel te klikken. Ik zie niet in waarom elke filmstreamingsite niet zoiets als dit gebruikt, persoonlijk - dit is een geweldig voorbeeld van het soort functies dat ik verwacht te vinden op een van de beste filmstreamingsites ter wereld.
Inhoudelijk blijft Blockbuster veelzijdig. Je vindt er klassiekers, nieuwe hitfilms, iconische series en zelfs Netflix en Hulu Originals. Je moet echter niet verwachten dat je films huurt of koopt die er net zijn uitgekomen; wacht in plaats daarvan een tijdje totdat ze naar buiten komen en ze waarschijnlijk op Blockbuster verschijnen.

Mobiele en desktopervaring

Blockbuster lijkt zich goed te hebben aangepast aan het 21e-eeuwse model van filmverhuur. Hun site is dynamisch, responsief en top of the line, en ze hebben ook platformonafhankelijke beschikbaarheid, waardoor enkele van de zogenaamde beste filmstreamingsites op internet te schande worden gemaakt. Huur en koop filmstreams op verschillende apparaten, waaronder Android en iOS, PlayStation 4, Apple TV, Android TV en bepaalde Smart TV-merken.
De apps zijn ook goed als de desktopsite. Het kan voor sommigen als een verrassing komen, maar Blockbuster is een van de moderner toegankelijke, concurrerende filmstreamingsites die er in 2021 zijn.

Prijzen en abonnementen

De kosten van het huren en kopen van digitale films op Blockbuster.de lijken redelijk geprijsd te zijn, met huurprijzen die ongeveer 49kr kosten en aankopen variërend van 49kr tot 169kr voor nieuwe releases.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Blockbuster

Blockbuster Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Blockbuster.de is het laatste overblijfsel van Blockbuster, een populaire filmverhuurwinkel uit de jaren 1990. Op deze site kun je filmstreams huren of kopen van enkele van de populairste films die vandaag de dag zijn. Ik raad aan om Blockbuster.de te bezoeken om het zelf te bekijken!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op