Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Bloody Disgusting Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Bloody Disgusting is een online magazine en entertainment website gewijd aan horror. Het werd opgericht in 2001 en dient momenteel als nieuwssite, community hub en bron voor horrorfans. De inhoud van de website wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe informatie over het horrorgenre, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die meer wil weten over dit populaire genre.

Bloody Disgusting

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

bloody-disgusting.com

Entertainment News is een populaire hit op het web. Er zijn veel websites die ons celebrity-nieuws, popcultuurgebeurtenissen en ander media-entertainment brengen. Horrorwebsites daarentegen zijn relatief weinig en ver daartussenin. In deze niche is Entertainment News een van de meest succesvolle nieuwswebsites.
Bloody Disgusting is een online magazine dat gespecialiseerd is in horror-gerelateerd nieuws en onderwerpen. Het werd in 2001 opgericht door Brad Miska en Tom Owen en is sindsdien uitgegroeid tot fotogalerijen, recensies, redactionele artikelen, video's, podcasts en meer. Na het succesvol runnen van de site, gingen Bloody Disgusting-makers films produceren. De meest herkenbare zijn de V/H/S-serie die in 2012 in première ging.

Website Ontwerp

Het website-ontwerp voor Bloody Disgusting is geweldig. Van de lay-out van de website tot het kleurenschema en de werkelijke inhoud, Bloody Disgusting doet ongelooflijk werk. Het vertegenwoordigt het horrorgenre op een stijlvolle en respectabele manier.
De website gebruikt zwart en wit als het primaire kleurenschema met af en toe spatten rood. De achtergrond is een schijnbaar effen zwart behang, maar als je er goed naar kijkt, wordt de textuur onthuld. De textuur doet denken aan een televisiescherm dat op het punt staat te verknoeien. De achtergrond is een hommage aan de V/H/S trilogie.
De branding en het logo van Bloody Disgusting zijn erg goed. Het logo is een coole schedel met wat lijkt op een zaagblad dat door de schedel loopt en bloed van de bodem druipt. Het logo is uitgevoerd in zwart-wit, maar heeft een effect waardoor het er psychedelisch uitziet. Wat branding betreft, is alles, van het lettertype tot de schuine streep door de Bloody Disgusting-tekst in de koptekst, op punt. Zodra je op de homepage van Bloody Disgusting belandt, is het duidelijk dat je in het hart van het horrorgenre zit.
Ik merkte op dat de website dubbele menu's gebruikte. Ik hou niet van deze ontwerpkeuze omdat het zelden nodig is en het kan afleiden. Tenzij de inhoud van het secundaire menu anders is dan het primaire, is de functie overbodig en een doorn in het oog.

Tevreden

Bloody Disgusting is een website die gespecialiseerd is in horrorcontent. Veel horrorfans bezoeken de website om meer te weten te komen over aankomende films, fotogalerijen te bekijken en naar podcasts te luisteren. Ik zal hier geen enkele van de beste inhoud op Bloody Disgusting noemen, maar je moet de website bezoeken om het zelf te zien.
De volgende categorieën zijn beschikbaar in het menu op de website van Bloody Disgusting: Films, tv, Recensies, Redactioneel, Video's, Videogames en Podcasts. Er zijn dingen zoals fotogalerijen en aankomende filmtrailers begraven in die categorieën. Een van de koelere dingen die de website te bieden heeft, is de forums-sectie.
Het forumgedeelte van de website is een geweldige manier voor horrorfans om met elkaar in contact te komen. De opstelling is zeer georganiseerd en gemakkelijk te gebruiken, met categorieën zoals All Things Horror, The Horror Swap, General Discussion, Video Games, Movies, Television en Forum Games. Onderwerpen als "wat is die horrorfilm?" kunnen fans helpen de obscure titels te vinden die ze onthouden van het plot, maar niet van de naam. Fans komen samen om horrorfilms te rangschikken en te bespreken.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktop browser versie van Bloody Disgusting is zeer gebruiksvriendelijk. De navigatie is top. De graphics zijn verbluffend. Het Bloody Disgusting-team doet geweldig werk om de lezer geïnteresseerd te houden in de website. De lay-out moedigt lezers aan om meer informatie te verlangen zonder opdringerig te zijn. De advertenties worden tot een minimum beperkt, wat een andere lovenswaardige functie is.
De mobiele browser van de website is een voorbeeld van hun geweldige kwaliteit. De website is niet alleen een verkleinde versie van de grotere desktopversie, maar functioneert ook op een manier die is geoptimaliseerd voor mobiele kijkers. Het primaire menu ontbreekt, maar het klikbare secundaire menu is beschikbaar. Er is een grote advertentie om hun app te downloaden in de app store.
Toen ik voor het eerst het coole laadscherm op de applicatie zag, herkende ik het ontwerp als vergelijkbaar met CNN of een nieuwsuitzending van een mediagigant. De lay-out van de app bevat prominent horrornieuws, samen met andere secties zoals podcasts en horrortrailers. Het zijbalkmenu, dat verschilt van de menu's van de desktopwebsite, leest van boven naar beneden - Home, Horror News, Podcasts, Horror Trailers and Clips, This Week in Horror, Video Game News en Chat. Instellingen zijn hier ook beschikbaar.

Positieven

Een van de meest positieve dingen over Bloody Disgusting is dat het een betrouwbaar en onafhankelijk nieuwsmedium is.
Ze bieden altijd waardevolle inhoud die versterkt wat het artikel probeert te leren. Het prominente deel dat deze website zo geweldig maakt, is de lay-out. De lay-out van de website moedigt de lezer aan om titels te blijven openen. Verder is de artikelopmaak zelf erg goed. De editor doet geweldig werk door alinea's op precies het juiste punt te breken om dingen interessant en gemakkelijk door te bladeren te houden. De op lijsten gebaseerde artikelen zijn vooral leuk en boeiend om te lezen. De gerelateerde links zijn een ander groot deel van de artikelen. Ze bieden altijd waardevolle inhoud die versterkt wat het artikel probeert te leren.
Bloody Disgusting publiceert interessante content die horrorfans aanspreekt. Het tijdschrift biedt naast filmnieuws ook close-up fotogalerijen en podcasts, waardoor meer lezers worden aangetrokken.
Het gemeenschapsgevoel dat Bloody Disgusting biedt, is een geweldige functie. De website stelt gebruikers in staat om met hun Facebook-profielen te reageren op artikelen, nieuws, video's en andere inhoud. Er is ook een speciale sectie op de website gewijd aan het bevorderen van de groeiende horrorfangemeenschap. Forums zijn een geweldige plek om de antwoorden op al je horrorvragen te vinden en om contact te maken met mensen die gemeenschappelijke interesses hebben. De forums zijn zeer georganiseerd en gemakkelijk te lezen.
Een kleine functie die niet als een groot probleem klinkt, is de up-knop. Op een website als Bloody Disgusting met tonnen onderwerpen en boeiende artikelen, kan het gemakkelijk zijn om te verdwalen in de woorden en te merken dat je eindeloos scrolt. De kleine pijl aan de rechterkant brengt u snel terug naar de bovenkant van de website zonder dat u de achterkant hoeft te gebruiken, te vernieuwen of handmatig naar boven te scrollen.
Bloody Disgusting optimaliseert al hun kijkervaringen om hun lezers de best mogelijke ervaring te bieden. Hun desktop kijkervaring is mijn favoriet, maar de applicatie is geweldig, ongeacht welk apparaat je gebruikt!

Negatieven

Ik kan niet veel zeggen over de negatieve eigenschappen van Bloody Disgusting. Er zijn maar weinig dingen die in me opkomen. Bloody Disgusting is een geweldige bron van entertainment voor horrorliefhebbers.
De dubbele menu's op de desktopbrowserversie zijn lastig om naar te kijken. Het secundaire menu wordt echter gebruikt in de mobiele browserversie en het is op geen enkele manier een groot probleem. De klacht is vooral gebaseerd op hoe het eruit ziet.
Er is slechts één advertentie op de website, maar deze is op een zeer opdringerige manier gesitueerd. Het duikt constant op en leidt me af van de rest van de website.
De Bloody Disgusting-organisatie is zonder gebreken. Subcategorieën zouden het voor gebruikers echter gemakkelijker maken om titels te vinden die verband houden met specifieke genres en zouden een leuke toevoeging kunnen zijn.

Verbeteringen nodig

Als ik wijzigingen zou aanbrengen, zou ik het tweede menu in de desktopbrowser verwijderen en een subcategoriesysteem implementeren onder de opties van het hoofdmenu. Geen van de wijzigingen die ik heb voorgesteld zijn nodig, maar ze zouden de website bijna perfect maken.

Samenvatting

Bloody Disgusting is een onafhankelijke website die gespecialiseerd is in horrorcontent. De website herbergt een grote hoeveelheid horror-gerelateerde artikelen, evenals forums en een prachtig ontwerp. De website is gemakkelijk te gebruiken op de desktop, mobiele browser en app.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Bloody Disgusting

Bloody Disgusting Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Bloody Disgusting is een online magazine en entertainment website gewijd aan horror. Het werd opgericht in 2001 en dient momenteel als nieuwssite, community hub en bron voor horrorfans. De inhoud van de website wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe informatie over het horrorgenre, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die meer wil weten over dit populaire genre.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op