Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Boomerang Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Boomerang is een streamingsite die populair is voor het bekijken van oldies Televisieprogramma's en tekenfilms. De gratis inhoud is geweldig, maar de premium inhoud is nog beter! Hoewel de websitenavigatie in het begin frustrerend kan zijn, maakt de inhoud dit abonnement de moeite waard.

Boomerang

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

boomerang.com

Boomerang is een televisiezender voor kinderen die oorspronkelijk werd uitgezonden op televisie. Het bestaat als zowel een streamingdienst als een online kanaal gehost door VRV. Enkele van de meest populaire tekenfilms uit de kindertijd zijn daar te vinden, zoals Tom and Jerry, Scooby-Doo, The Flintstones en meer.
Een uitgebreide selectie van geliefde oude cartoons zijn beschikbaar op Boomerang, waaronder veel titels en afleveringen die nergens anders beschikbaar zijn. De app doet uitstekend werk om de verlangens van kijkers te bevredigen.
De streamingdienst VRV werd opgericht in 2016 en verzamelt kanalen voor fans van anime, animaties, sciencefiction, strips, technologie en andere genres. In de loop van de tijd heeft VRV een paar kanalen verloren, waaronder Shudder, Nerdist, Geek & Sundry en Funimation.

Website Ontwerp

Het algehele website-ontwerp voor VRV is van een streamingdienst. Het biedt meerdere kanalen aan abonnees, waaronder NickSplat, Crunchyroll, Cartoon Hangover, Hidive, Mondo, Rooster Teeth en VRV Select.
Het idee van een moederstreamingbedrijf dat kanalen aanbiedt, klinkt prettig. VRV is echter niet wat ik een goede ouder zou noemen. De website voelt erg onhandig en aanbevolen shows zijn verpakt en niet erg goed georganiseerd.
Het uiterlijk van de website, navigatie en het gemak van het vinden van bibliotheken zijn allemaal belangrijke kwaliteiten van streamingdiensten. Kijkers willen geen tijd besteden aan het uitzoeken hoe ze de bibliotheken kunnen vinden. Persoonlijk wil ik zo snel mogelijk naar de bibliotheek kunnen, zodat ik door titels kan bladeren.
Om door de verschillende kanalen op VRV te navigeren, is het eenvoudig maar frustrerend. Met een vervolgkeuzemenu kunnen gebruikers van kanaal veranderen. Het enige doordachte ontwerp is het corresponderen van specifieke kanalen met kleuren. NickSplat is bijvoorbeeld oranje en Boomerang is de kenmerkende blauwe kleur die het kanaal altijd heeft gebruikt. Anders is er niets bijzonders aan het ontwerp.

Tevreden

Met zoveel inhoud om uit te kiezen, heeft het Boomerang-kanaal alles wat een kijker zich maar kan wensen. Er zijn verschillende shows om te bekijken, evenals film- en serie-afleveringen. Dit maakt het gemakkelijk voor kijkers om iets te vinden dat ze leuk zullen vinden.
De meeste inhoud op Boomerang is vergrendeld voor premium-leden, maar er is ook genoeg om uit te kiezen voor gratis leden. Het kanaal heeft bijvoorbeeld oudere titels zoals Yogi Bear en The Jetsons, evenals inhoud van Cartoon Network. Shows zoals Code Name: Kids Next Door en Courage the Cowardly Dog zijn beschikbaar op Boomerang.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktop kijkervaring van de streamingdienst is onaangenaam. Het slechte ontwerp is onaangenaam en frustrerend. De positieve punten zijn dat de video's niet achterblijven en de geluidskwaliteit in orde is. De navigatie wordt echter verwarrend. Uiteindelijk ligt de website ergens in het midden op een schaal van goed en slecht. Als het alleen om inhoud zou gaan, zou ik zeggen dat het Boomerang-kanaal fenomenaal is.
De mobiele browser is irritant om te gebruiken. De homepage van VRV is een grote advertentie waarin kijkers wordt gevraagd een account aan te maken. In plaats van daar mijn account aan te maken, heb ik in plaats daarvan de app gedownload.
De mobiele app om Boomerang te kijken heet VRV naar het streamingbedrijf. De eerste gedachten over de toepassing zijn negatief. Het aanmaken van een account is moeilijk en bijna pijnlijk. Er is een functie om de telefoon te schudden en willekeurige gebruikerssuggesties te ontvangen. Na het selecteren van een naam kun je een interessant icoontje kiezen voor je profiel. De algehele app viel ook tegen. De functies waren vergelijkbaar met de desktop en opnieuw niet erg gebruiksvriendelijk.

Positieven

Ondanks de frustraties heeft de website een aantal positieve aspecten. De meeste problemen ermee liggen bij VRV, het moederbedrijf, en niet bij Boomerang zelf. Het Boomerang-kanaal is een van de beste kanalen die door de streamingdienst wordt aangeboden.
Veel shows zijn beschikbaar voor premium VRV-gebruikers voor een betaalbare prijs van $ 4.99 per maand. Voor een hogere prijs van $ 9,99 per maand hebben kijkers toegang tot alle kanalen van VRV. In eerste instantie lijkt de prijs misschien alarmerend, maar de hoeveelheid unieke titels en kanalen die je in dat pakket krijgt, is een behoorlijk zoete deal.
De namen van de titels zijn geweldig. Er zijn veel unieke shows die je alleen op Boomerang kunt vinden. Oude tekenfilms zoals De Smurfen, Carebears, Looney Tunes en Tom en Jerry zijn enkele van de meest herkenbare. Afgezien van Boomerang-cartoons zijn er Cartoon Network-shows beschikbaar.
Het meest positieve aan het Boomerang-kanaal is de hoeveelheid gratis inhoud die is inbegrepen. Er zijn een paar shows waarmee gebruikers zonder premium lidmaatschappen de eerste paar afleveringen kunnen bekijken, evenals veel films die gratis beschikbaar zijn.

Negatieven

Er zijn een paar problemen met het Boomerang-kanaal. Een deel van de problemen ligt bij de moederstreamingdienst VRV. Een eigen streamingdienst zou de meeste problemen oplossen.
Ik heb moeite om te genieten van het VRV-ontwerp omdat het te flauw en onorigineel is. De lay-out is onaantrekkelijk, met kleuren die het moeilijk leesbaar maken.
De flow van de website is moeilijk te volgen. Er is geen duidelijk patroon dat de ogen van de kijker stuurt. De shows zijn willekeurig gegroepeerd zonder rekening te houden met ontwerp. Er is ook geen waarneembaar patroon met betrekking tot genre, categorie of subcategorie. Voor een kanaal met zoveel shows als Boomerang, zou ik willen dat de categorieën duidelijker waren gedefinieerd.
De organisatie is van cruciaal belang voor het succes van de meeste streaming websites. Herkenbare namen als Netflix, Hulu en Disney+ weten dit en besteden er veel middelen aan. Virtual Reality Ventures (VRV) en het Boomerang-kanaal moeten hun categorieën en sorteerfuncties opmerken en opnieuw ontwerpen om beter aan de behoeften van kijkers te voldoen.

Verbeteringen nodig

Het Boomerang-kanaal zou een paar verbeteringen kunnen aanbrengen in hun gebruikerservaringen, waarvan de meeste zouden zijn voor het ouderschapsstreamingplatform, VRV.
Als Boomerang in staat zou zijn om al hun inventaris te nemen en naar een meer smaakvolle omgeving te verplaatsen, zouden ze gemakkelijk de kleine kanaalkosten in rekening kunnen brengen. De ervaring zou zelfs games kunnen bevatten met personages uit de tekenfilms die vergelijkbaar zijn met degene die we in de vroege jaren 2000 op internet zagen zweven.
Als VRV de enige manier is voor Boomerang om zijn bibliotheek te streamen, dan zou het dwingen van het bedrijf om zijn organisatiesysteem te heroverwegen nuttig zijn voor alle kanalen. Het toevoegen van een visueel aantrekkelijker categoriesysteem zou het beste zijn voor de gebruikerservaring.

Samenvatting

Het Boomerang-kanaal op VRV is over het algemeen een zeer solide keuze om een aantal feel-good oldies te bekijken. Er zijn cartoons met titels uit de tijd dat Boomerang voor het eerst werd uitgezonden naar enkele van de nieuwere shows van Cartoon Network (jaren 2000). Boomerang levert kijkers een unieke ervaring.
De navigatie en het ontwerp van de website zijn frustrerend, maar de uitgebreide bibliotheek maakt het meer dan goed. De gebruikerservaring is niet erg prettig. Het organisatiesysteem van de website heeft ook veel werk nodig.
Uiteindelijk is het abonnement voor de prijs de moeite waard. Voor slechts $ 4.99 per maand hebben abonnees toegang tot een verbazingwekkend aantal titels uit films waarvan ze misschien zijn vergeten dat ze bestonden, en bieden ze een eerlijke prijs voor de hoeveelheid entertainment die wordt aangeboden. Titels van films waarvan je vergeten was dat ze bestonden, zullen je van nostalgie opschudden en je overtuigen om enkele uren te verspillen aan bingewatchen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Boomerang

Boomerang Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Boomerang is een streamingsite die populair is voor het bekijken van oldies Televisieprogramma's en tekenfilms. De gratis inhoud is geweldig, maar de premium inhoud is nog beter! Hoewel de websitenavigatie in het begin frustrerend kan zijn, maakt de inhoud dit abonnement de moeite waard.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op