Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Bravo TV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Bravo TV is Amerika's snelst groeiende kabelentertainmentnetwerk. Het staat momenteel op de negende plaats van de hoogste kabelnetwerken voor vrouwen met advertentieondersteuning in het land. Dankzij de boeiende originelen heeft Bravo wereldwijd kijkers kunnen trekken. Het succes is niet alleen zichtbaar door wereldwijde aanwezigheid, maar ook door Emmy-winnende shows zoals "Kathy Griffin: My Life on the D-List?", "Queer Eye for The Straight Guy?", Emmy-nominaties voor shows zoals "Top Chef?" en wereldwijde erkenning voor "The Real Housewives Series?".

Bravo TV

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

bravotv.com

We zijn Bravo TV zo dankbaar dat het zo'n integraal onderdeel van ons leven is. De realityshows verbeelden onze gevoelens op de meest waarheidsgetrouwe manier mogelijk, zonder enige verzinsel. Dat is de reden waarom zoveel mensen zich met hen kunnen identificeren. Bravo TV met zijn overvloed aan goede en slechte programma's zorgt ervoor dat je online wilt streamen. Van de doorbraaksterren tot de veelgeprezen originelen, Bravo's programmeernetwerk is ronduit verslavend.
Bravo TV is een van mijn favoriete kanalen voor het bekijken van op realiteit gebaseerde lifestyle-programmering. Het kanaal biedt een grote verscheidenheid aan mode, schoonheid, design, eten en popcultuur programmering. De inhoud is boeiend en ik merk dat ik gedwongen ben om elke week af te stemmen vanwege de meeslepende verhalen.

Bravo TV - De verbeelding van mensen vastleggen

Ik hou van de ? De Echte Huisvrouwen? reeks. Mensen vroegen me altijd hoe ze het online konden bekijken, en ik begon de hype te krijgen omdat het succes van de show Bravo ertoe heeft gebracht om meer dan negen iteraties van de show te produceren. De tiende wordt in 2020 uitgezonden.
Ik had geoordeeld dat alle buzz rond deze show er alleen maar omheen was. Later ontdekte ik dat honderden vragen rond ? Vieze Jan? stonden op mijn dashboard. Al deze vragen en betrokkenheid zijn de getuigenis van de inhoud van Bravo TV die de verbeelding van mensen heeft kunnen vangen. Veel daarvan kan worden toegeschreven aan de relativiteits- en roddelcultuur.

Geschiedenis

Bravo werd uitgebracht op 1 december 1980. Lang geleden was Bravo een kunst- en creatief filmkanaal dat NBC Universal bezat. Naarmate de tijd verstreek en Bravo overging in een reality-tv-fenomeen, heeft het een lange weg afgelegd! Bravo is nu eigendom van NBC Universal en richt zich op reality-tv-shows.
Bravo is de afgelopen twee decennia een steunpilaar geweest voor dagelijkse shows op de Amerikaanse televisie, waarbij reality-televisie de afgelopen jaren een groter deel van de programmering van het kanaal is geworden. Bravo, oorspronkelijk bekend om zijn onafhankelijke films, is de afgelopen twee decennia geleidelijk overgestapt naar reality-televisie, met shows zoals ? Zuidelijke charme?, ? Sjahs van zonsondergang?, ? Top chef-kok? en? Echte huisvrouwen? populair worden.

Ontwerpen

Ik vind de website en het ontwerp van de mobiele app van Bravo TV onaantrekkelijk. De witte en donkerblauwe kleurencombinatie ziet er goed uit bij elkaar, maar de lay-out van de website lijkt meer op een nieuwssite dan op een streamingnetwerk. Het tabblad Categorie bevat programma's, afleveringen en video's, nieuws en planningsinformatie aan de linkerkant en apps aan de rechterkant.
Als u op een van de opties op de startpagina klikt, krijgt u een abrupte ervaring - niet qua functies, maar esthetisch. Als u bijvoorbeeld op "Shows > Basically Stassi" klikt, verschijnt er een willekeurige banner met blauw en roze verloop die op geen enkele manier verband houdt met wat u op de startpagina zag. Er is dus niet veel van een gevoel van uniformiteit op de website of app.
En alle andere widgets zitten ertussen gepropt. De meeste shows op de website hebben geen banner die opvalt, dus als je erop klikt, zie je een rommelig mozaïekvideo-arrangement waar je je niet goed bij voelt. Er gebeurt te veel op elke pagina. Op elke binnenpagina zijn er ? Populairst? of? Laatste Nieuws? widgets geplaatst op een willekeurige positie. En alle andere widgets zitten ertussen gepropt.
Ik heb niet genoten van het gebruik van hashtags door de website om het publiek te betrekken, omdat het mogelijk is dat dit is gedaan vanwege een gebrek aan ruimte. Zelfs de tv-gids en het schema spreken me niet aan - er is letterlijk geen beroep op.
Als je dacht dat alleen de blogsectie verschrikkelijk was, wacht dan tot je hun website ziet. Over het algemeen lijkt het er gewoon op dat NBC niet geeft om de visuele aantrekkingskracht en wordt gedreven door het plaatsen van inhoud die inkomsten kan genereren.

Tevreden

Hoewel het ontwerp en de lay-out van Bravo TV wanordelijk zijn, kan ik niet hetzelfde zeggen over de inhoud. De inhoud is echt wat het verschil maakt. Het houdt je vastgelijmd en als je net als ik bent, zou je het niet erg vinden om $ 4-5 / maand te betalen voor dit netwerk alleen voor de inhoud. Bravo is het meest bekeken kabel-tv-kanaal onder vrouwelijke kijkers voor 2017 en 2019. Bravo TV heeft 109MM livestreams gegenereerd, die naar schatting +109% YOY-groei hebben. Hoewel Bravo beschikbaar is via Set-top-box VOD, TV Everywhere, is het Bravo TV - de streamingdienst die al het lawaai maakt.
In 2018 waren de top vijf door advertenties ondersteunde scriptseries dirty john, southern charm, below deck, vanderpump rules en below deck mediterranean. Al deze series doen het goed met een gemiddeld kijkersaantal variërend van 2,4 tot 2,3 miljoen kijkers in de leeftijdsgroep 18-49 jaar.
De volgende zijn enkele van de tv-programma's die populair zijn bij kijkers: "In principe Stassi", "Below Deck", "Blind Date", "Getrouwd met geneeskunde?" "Project Runway?" "Spy Games?" "Zomerhuis?" "The Real Housewives of Atlanta" samen met RHOD, RHONJ, RHOOC? (Dallas, New Jersey, Orange County), ? Vanderpump Regels? en? Bekijk wat er live gebeurt met Andy Cohen.?

Hoe stream je content op de Bravo TV website?

Door uw tv-provider te selecteren en u aan te melden met uw inloggegevens, moet u uw provider vinden en inloggen op uw account.

Desktop/mobiele ervaring

Een belangrijk verschil tussen Bravo TV en Investigation Discovery is dat Bravo TV gebruikers in staat stelt om previews op zijn website te bekijken voordat de afleveringen worden uitgezonden, terwijl ID dat niet doet. De previews duren een eeuwigheid om te laden en zijn gevuld met advertenties van 1 minuut, wat het frustrerend maakt voor kijkers die de afleveringen op Bravo TV willen zien. Op het moment dat je nadenkt over de slechte website-ervaring, komt daar de app om je er beter over te laten voelen.
Veel gebruikers hebben hun onvrede geuit over de Bravo Now-app en noemen de slechte prestaties en gebruiksvriendelijkheid als problemen.

Mobiele app-ervaring is verschrikkelijk

Vanaf vandaag biedt de App Store alleen nog maar met advertenties beladen previews van programma's voor gebruikers die geen upgrade naar een premium kabelservice hebben of afleveringen hebben gekocht via iTunes. Degenen die afleveringen via iTunes hebben geüpgraded of gekocht, blijven genieten van previews in hoge kwaliteit. Als u overweegt uw kabelservice te upgraden, maar niet zeker weet of het de moeite waard is, onthoud dan dat de App Store-previews geen volledige weergave van de show bieden en vaak onvolledig zijn. Bovendien is het uitgeven van geld aan iTunes-inhoud mogelijk niet de moeite waard, omdat er veel shows gratis beschikbaar zijn in de App Store.

Compatibiliteit is het enige positieve

De app is compatibel met een breed scala aan services en door u aan te melden voor een NBC Universal-profiel in de app, kunt u uw favoriete programma's synchroniseren en de voortgang volgen.

Plannen & Prijzen

- vereist een Hulu-account. Bravo TV is een website waarvoor u een kabel- of satellietverbinding moet kopen om de premium inhoud ervan te bekijken. Als u op zoek bent naar een alternatieve manier om toegang te krijgen tot premium inhoud op Bravo TV, zijn hier enkele alternatieve methoden die u kunt gebruiken. - Hulu met Live TV - $ 40 per maand - ondersteunt Roku, Google Chromecast, Apple TV, Amazon Fire Stick, Fire TV, Game Consoles - Xbox One en Xbox 360, iOS- en Android-apparaten - vereist een Hulu-account.
Sling TV is een kabel- en satelliet-tv-service die een breed scala aan apparaten ondersteunt, waaronder Oculus Go, Roku, Google Chromecast, Apple TV, Amazon Fire Stick en Fire TV. Het is ook beschikbaar op Xbox One- en Xbox 360-, iOS- en Android-apparaten.
Fubo TV biedt een verscheidenheid aan streaming-apparaten die kunnen worden gebruikt met zijn service. De maandelijkse prijs voor Fubo TV is $ 44,99, inclusief toegang tot Roku, Amazon Fire, Android TV, Apple TV en iOS- en Android-apparaten.
YouTube TV is een streamingdienst van $ 49,99 per maand die de Google Chromecast-, Roku-, Android TV-, Apple TV-, Xbox One- en iOS- en Android-apparaten ondersteunt.
AT & T biedt nu betaalbare maandelijkse abonnementen die Roku, Google Chromecast, Apple TV, Amazon Fire Stick en Fire TV ondersteunen. Deze plannen zijn beschikbaar voor $ 50 tot $ 135 per maand.
Als je nog steeds in de war bent over hoe je Bravo TV op deze kanalen kunt streamen, is hier de verduidelijking. Met de eerder genoemde diensten krijg je lokale zenders zoals NBC, CBS, Fox, ABC en de CW. En Bravo TV maakt deel uit van het NBC-netwerk en kan gemakkelijk via deze pakketten worden gestreamd.

Koop shows online

Als u zich niet aan een netwerk wilt binden, kunt u eenvoudig online shows kopen bij iTunes, Amazon, Google Play of Vudu. Als je bijvoorbeeld gewoon 'Dirty John' wilt kijken, kun je een heel seizoen kopen voor ongeveer $ 25-30. Dit is een geweldige optie als u geen frequente televisiekijker bent en niet van plan bent zich te abonneren op een bepaalde streamingdienst.

Suggesties die ik heb voor Bravo TV

Prijs de inhoud van de televisie! Als ontwikkelaars zijn digitale aanwezigheid zouden kunnen matchen met zijn kwaliteitsinhoud, zou deze app geweldig werken. Ik zou graag zien dat NBC een individueel platform voor Bravo TV uitrolt waar gebruikers zich kunnen abonneren voor $ 5-6 per maand.

Conclusie

Bravo TV is een geweldige contentprovider met een behoefte aan digitale heruitvinding. Als je van reality-tv houdt, zul je zeker verslaafd raken aan de originelen. Momenteel is het beschikbaar als onderdeel van het aanbod van kabel-, satelliet- en streamingnetwerken en kan het gratis worden gestreamd als u het lidmaatschap hebt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Bravo TV

Bravo TV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Bravo TV is Amerika's snelst groeiende kabelentertainmentnetwerk. Het staat momenteel op de negende plaats van de hoogste kabelnetwerken voor vrouwen met advertentieondersteuning in het land. Dankzij de boeiende originelen heeft Bravo wereldwijd kijkers kunnen trekken. Het succes is niet alleen zichtbaar door wereldwijde aanwezigheid, maar ook door Emmy-winnende shows zoals "Kathy Griffin: My Life on the D-List?", "Queer Eye for The Straight Guy?", Emmy-nominaties voor shows zoals "Top Chef?" en wereldwijde erkenning voor "The Real Housewives Series?".

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op