Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

CBC Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Het Entertainment News van de Canadian Broadcasting Corporation (Cbc) is misschien niet de meest voor de hand liggende bron voor het laatste entertainmentnieuws, maar het is misschien wel de beste keuze. Als u nooit een entertainmentnieuwsbeat wilt missen zonder door de vaak jeugdige en vage artikelen van veel entertainmentnieuwssites op internet te hoeven kokhalzen, is Cbc Entertainment News misschien wel de site voor u. Lees vandaag mijn recensie van Cbc News om meer te weten te komen over de entertainment nieuwsuitzending met journalistieke integriteit!

Cbc

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

cbc.ca

Canadian Broadcasting Corporation (CBC) is een canadese publieke omroep die werd opgericht op 1 oktober 1936. De CBC exploiteert netwerken in het Engels en Frans en biedt radio, televisie, online inhoud en diensten in het hele land. Veel Canadezen zijn bekend met de CBC omdat het een van de meest bekeken netwerken van het land is.
De Canadian Broadcasting Corporation, of CBC, is het oudste omroepnetwerk in Canada. Het is een enorm netwerk van televisie- en radionetwerken die de overgrote meerderheid van de programma's vormen die in Canada worden uitgezonden. Zelfs als u al bekend bent met CBC, bent u misschien minder bekend met de nieuwssite van CBC, CBC.ca/news. Wist je bovendien dat binnen de nieuwssite van CBC een rijke verzameling regelmatig gepubliceerde artikelen leeft die specifiek betrekking hebben op entertainmentnieuws?
De CBC-website heeft een van de beste entertainmentnieuwssites op internet. Het is goed geschreven, waakzaam bijgewerkt en gebruiksvriendelijk. Het kan gemakkelijk zijn om over het hoofd te zien in plaats van alle feitelijke televisie- en radio-inhoud die de CBC biedt, maar als je eenmaal CBC Entertainment News tegenkomt, zul je merken dat je geen behoefte hebt om opnieuw een andere entertainmentnieuwssite te bezoeken.
Als u op zoek bent naar up-to-date nieuws over films, tv-programma's en literatuur, heeft CBC genoeg te lezen. Recensies en opiniestukken over de nieuwste films en shows in de industrie zullen worden behandeld, samen met nieuws over aankomende films en acteurs. CBC Entertainment News doet geweldig werk door een entertainmentnieuwssite uit te voeren, zelfs als deze stiller is dan sommige van zijn concurrenten.

Geschiedenis

De eerste keer dat de Canadian Broadcasting Corporation (CBC) een tweetalige (Engelse en Franse) nieuwsuitzending maakte, was het jaar 1936. En het werd ingehuldigd tijdens de Tweede Wereldoorlog, op 1 januari 1941. Daarom was CBC News vanaf zijn oorsprong belast met het leveren van enkele van de meest historisch belangrijke en journalistiek rigoureuze uitzendingen. Dit leidde ertoe dat CBC News wereldwijd een reputatie verwierf als een van de weinige nationale nieuwsuitzendingen met een uitstekende journalistieke integriteit, jaar na jaar.
Deze mentaliteit verschoof van radio naar televisie naar internet, uiteindelijk, in 1996, toen CBC zijn eerste website lanceerde, Newsworld Online. De site die we vandaag kennen, ging echter pas 2 jaar later, in 1998, live. En in 2009 rolde CBC al zijn nieuwsuitzendingen in één supersite, waarbij CBC Television News, Radio News en Digital News werden samengevoegd tot een meer gecentraliseerde structuur.
In 2013 lanceerde CBC News zijn Aboriginal-site, die is gevestigd in Winnipeg. In 2016 hernoemde de CBC de site tot CBC Indigenous. In 2017 lanceerde de CBC zijn vlaggenschip nieuwsuitzending, The National. The National beschikt over 4 belangrijke co-ankers in Ottawa, Toronto en Vancouver.
De journalistieke strengheid die CBC talloze nationale en internationale mediaprijzen heeft gewonnen (waaronder verschillende Internationale Emmy's, de Prix Italia, Monte Carlo, Gabriel en de Canadian Association of Journalists en RTDNA-prijzen) is ook te zien in hun entertainmentnieuws - wat resulteert in enkele van de hoogste kwaliteit entertainmentjournalistiek die ik ooit heb mogen lezen.

Ontwerpen

CBC Entertainment News is niet zo. Het eerste dat me echt opviel aan CBC Entertainment News was hoe goed het is ontworpen. In feite is het professioneler dan elke andere entertainmentnieuwssite die ik ooit heb bezocht. Dit is, eerlijk gezegd, een verademing voor mij. Entertainmentnieuwssites hebben naar mijn mening de slechte gewoonte om jeugdig te zijn. Ze raken verstrikt in de glitter en glamour van beroemdheden en verliezen uit het oog dat, ongeacht het onderwerp, deze verhalen aan het einde van de dag nog steeds nieuws zijn. ABC Entertainment News is niet zo.
Gelukkig behoudt CBC Entertainment News echter dezelfde professionaliteit en ernst in zijn entertainmentafdeling als in zijn andere afdelingen. Het ontwerp blijft ongewijzigd op de hele site, waardoor het gebruiksvriendelijker en volwassener is in vergelijking met andere entertainmentpublicaties.
Een smaakvol en nationalistisch wit-rood thema is aanwezig met uitbarstingen van kleur in ingetogen urgentie en trots. De spetters diep Canadees rood zijn echter spaarzaam en zorgen zo voor een zeer minimalistische look. Afgezien van de esthetiek ervan, is CBC Entertainment News echter zeer netjes gerangschikt en georganiseerd. U zult een hoofdverhaal zien verschijnen met een extra grote miniatuur in het midden bovenaan de startpagina, wat leidt naar een stapel kleinere kolommen, 2 bij 2 gerangschikt, verticaal naar beneden.
Als u toegang wilt tot een ander gedeelte van CBC News, is er een menubalk die handig en gemakkelijk te navigeren is. Je kunt Topverhalen, Lokaal, Nationaal, Opinie, Wereld, Politiek of Inheems selecteren. Op deze manier moet het nieuws eenvoudig en gemakkelijk toegankelijk zijn.

Tevreden

Ik vind het geweldig dat CBC Entertainment News-verhalen niet overdreven basaal of oppervlakkig zijn - dit is vaak het geval met speculaties in tabloidstijl over wie wat op de rode loper gaat dragen. De artikelen op CBC zijn echte journalistiek, ook al is het onderwerp entertainment in tegenstelling tot internationale conflicten.
Daarom kan worden gezegd dat de stukken op CBC Entertainment News doordacht, meeslepend, goed onderzocht, deskundig geschreven en gefactcheckt zijn. Als u een entertainmentnieuwssite wilt die uw tijd niet verspilt met vapidity of afgezaagde pluisjes, moet u CBC Entertainment News bekijken.

Mobiele en desktopervaring

Ondertussen heeft de CBC News-app in de Google Play Store een algemene beoordeling van 4,3 sterren (van de 5) en meer dan 1 duizend individuele beoordelingen. Ik ben al doorgegaan over hoeveel ik dol ben op de CBC in-browser site-ervaring. En ik ben blij te kunnen melden dat de app een even uitstekende gebruikerservaring en ontwerp biedt - in feite is het een van de beste nieuws-apps die momenteel op de markt zijn - op zijn minst is het een van de hoogst gewaardeerde. Het is beschikbaar voor zowel iOS als Android, maar in de Apple App Store heeft CBC News een gemiddelde beoordeling van 4,7 sterren (van de 5) ontvangen uit 2,1 duizend individuele beoordelingen. Ondertussen heeft de CBC News-app in de Google Play Store een algemene beoordeling van 4,3 sterren (van de 5) en meer dan 1 duizend individuele beoordelingen.

Prijzen en plannen

Er zijn geen betaalmuur- of abonnementskosten nodig om inhoud op CBC Entertainment News te bekijken. Dit betekent echter niet dat het netwerk zonder advertenties is. In feite zijn veel van hen gemakkelijk te vermijden met een fatsoenlijke adblocker-extensie.

Suggesties die ik heb voor CBC Entertainment News

Eerlijk gezegd kan ik geen suggestie bedenken voor CBC Entertainment News die het beter zou maken. De inhoud is uitstekend, de site is professioneel en gemakkelijk te gebruiken en de app is geweldig. Er is geen premium versie nodig omdat de site alles al goed doet.
Als ik zo kritisch mag zijn, waren misschien nog een paar begeleidende video's bij de artikelen niet misgegaan!

Conclusie

Als u op zoek bent naar een site die met journalistieke integriteit verslag doet van het laatste entertainmentnieuws, is CBC Entertainment News waarschijnlijk de site waarnaar u op zoek was. Met een geweldig site-ontwerp en een app die gratis is, heeft deze site alles in huis voor uitmuntendheid in de entertainmentnieuwsarena!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Cbc

CBC Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Het Entertainment News van de Canadian Broadcasting Corporation (Cbc) is misschien niet de meest voor de hand liggende bron voor het laatste entertainmentnieuws, maar het is misschien wel de beste keuze. Als u nooit een entertainmentnieuwsbeat wilt missen zonder door de vaak jeugdige en vage artikelen van veel entertainmentnieuwssites op internet te hoeven kokhalzen, is Cbc Entertainment News misschien wel de site voor u. Lees vandaag mijn recensie van Cbc News om meer te weten te komen over de entertainment nieuwsuitzending met journalistieke integriteit!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op