Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Comic Book Movie Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Comic Book Movies bestaat al sinds de vroege jaren 2000. Hoewel ze beweren de nummer één bron te zijn voor komisch nieuws op internet, schiet hun levering van deze claim tekort. De website is visueel onaantrekkelijk en moeilijk te navigeren. Er zijn zoveel advertenties, lezers kunnen niet bij de artikelen komen. Als je andere opties hebt, zou ik deze website overslaan totdat ze enkele wijzigingen aanbrengen.

Comic Book Movie

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

comicbookmovie.com

Er is een oudere website, Comic Book Movie, die zich richt op stripboeken en popcultuur. De website werd gelanceerd in 2003, rond dezelfde tijd dat grote stripboekfilms werden geproduceerd.
miljoenen mensen bezoeken de website maandelijks om strips, graphic novels en anime-nieuws te lezen. In 2008 breidde de website uit met meer fictiegenres.

Website Ontwerp

De website voor de aankomende stripboekfilm is erg teleurstellend. De focus verschuift meteen naar de advertenties in plaats van de daadwerkelijke site. Toen ik op de startpagina belandde, werd ik getroffen door drie advertenties. Een advertentie in de buurt van de koptekst, een bij de voettekst en een enorme pop-upvideo leidden me af van het zien van de website.
Hoewel het een uitdaging is, was ik succesvol in het passeren van de advertenties op de website. Ik heb meerdere keren op de knop "exit" op hen geklikt en slaagde er maar met één. De website ziet er niet geweldig uit vanwege de advertenties, dus dit is een enorm probleem.
De webpagina is niet goed ontworpen en is al lange tijd niet bijgewerkt. Het kleurenschema is erg schokkend en de branding is verwarrend. Het logo aan de bovenkant is anders dan het logo op het tabblad.

Tevreden

Deze categorieën omvatten: Stripboeken, Graphic Novels, Films, Tv-programma's en Videogames. De website Comic Book Movies biedt een verscheidenheid aan inhoud. De behandelde onderwerpen variëren van stripboeken, grafische romans, sci-fi, horror, anime en meer. Er zijn verschillende menucategorieën op de website, waaronder strips, grafische romans, films, tv-programma's en videogames.
Het primaire menu op de website bevat de volgende categorieën: Nieuws, TV, Strips, Video's, Functies, Recensies, Editorials, Fan Fic, CBM Index, Over en Leden. De meeste tabbladen bieden uw standaard entertainmentinhoud. Er is echter een gebrek aan een systeem met gerelateerde onderwerpen na het lezen van artikelen. Er zijn weinig backlinks in de artikelen.
Een coole functie op de website is het tabblad fanfictie. Hier creëren schrijvers fancasts voor aankomende films. Er zijn ook veel fan artworks in artikelen. Een andere interessante categorie is de Comic Book Movie Index. Hoewel het formaat van de webpagina verwarrend is, is het een archief van films. De archieven worden per categorie gedaan. De index helpt gebruikers inhoud te vinden die verband houdt met hun favoriete films en tv-programma's. Het heeft het potentieel om een echt coole ruimte op de site te zijn, maar is er nog niet helemaal.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

Helaas vind ik niet veel goeds te zeggen over het ontwerp van de website. De desktopversie is verschrikkelijk. Er zijn zoveel advertenties dat het bijna onmogelijk is om de inhoud te lezen. Het voelt alsof de website hun slechte inhoud verbergt met een nog slechter websiteontwerp. Het kleurenschema is onaangenaam, er is helemaal geen gevoel van duidelijke branding te vinden en over het algemeen voelt de website gewoon verouderd en moe.
De mobiele browser is een nachtmerrie. Hoewel de titels iets beter gespreid zijn, breken de advertenties nog steeds de stroom van de website op. Lezers hebben geen toegang tot de artikelen vanwege het aantal advertenties. Voor zover ik kon vinden, zijn er geen mobiele apps beschikbaar voor de website.

Positieven

Het enige positieve aspect van Comic Book Movies is de inhoud. Er is een breed scala aan onderwerpen beschikbaar voor lezers om te bekijken. Het kan echter een rek zijn om te zeggen dat deze artikelen vermakelijk zijn. De meeste zijn niet erg lang en moeilijk te lezen.

Negatieven

Ik vind dat het meeste van wat ik te zeggen heb over stripboekfilms negatief is. Ik ben in shock dat de website operationeel is of dat er miljoenen kijkers per maand te zien zijn. De bewering dat het de nummer één bron is voor komisch nieuws is absoluut vals. Ik kan veel betere sites bedenken om mijn nieuws te krijgen.
Het ontwerp van de website is gedateerd en onaantrekkelijk. Het thema is verwarrend en desorganiserend. De achtergrondkleur is somber, terwijl het menu opzichtige kleuren gebruikt die met elkaar botsen. De sociale pictogrammen in de rechterbovenhoek dragen alleen maar bij aan de verwarring. Kortom, de website geeft geen prioriteit aan de lezerservaring en kiest in plaats daarvan voor gedateerde esthetiek.
Het spervuur aan advertenties op de website laat te wensen over. Er zijn niet alleen voettekst- en headeradvertenties, maar er zijn ook videopop-ups. De zijbalk heeft een hele rij advertenties, die beter kunnen worden gebruikt om populaire berichten van de website weer te geven in plaats van standaard advertenties voor de nieuwste inhoud.
Een andere ontwerpklacht is de manier waarop de artikelen zijn georganiseerd. Ze zijn samengeperst met een nauwelijks leesbaar lettertype. De reden dat ze zo krap bij elkaar zitten, komt door de grijze achtergrond. De achtergrondmarges zijn veel te breed ingesteld. In plaats van grote lege ruimtes achter te laten, moet de website de ruimte tussen artikelen opnieuw opmaken.
De zoekbalk op de website functioneert niet als zoekbalk. Het onthult in plaats daarvan een google-brede zoekopdracht. Dit is jammer omdat het afbreuk doet aan het nut van de zoekopdracht op de website, die bedoeld is voor inhoud met betrekking tot Spiderman.

Verbeteringen nodig

Er zijn veel verbeteringen die aan deze website moeten worden aangebracht om deze functioneel en gebruiksvriendelijk te maken. De hoeveelheid werk die moet worden gedaan is immens en het kan verstandiger zijn om de website gewoon af te sluiten en helemaal opnieuw te beginnen. Dit zou een enorme gunst zijn voor de abonnees die de website al lang lezen en degenen die op zoek zijn naar informatie over de ontwikkeling van mobiele apps.
Als een volledig herontwerp uit den boze is, zijn er een paar plaatsen waar stripboekfilms kunnen beginnen. De achtergrond die te veel ruimte in beslag neemt, zou een eenvoudige oplossing moeten zijn. De meeste webontwerpers zouden dit probleem met weinig problemen kunnen oplossen. Als de achtergrond minder ruimte in beslag zou nemen, zou er meer ruimte beschikbaar zijn voor een visueel aantrekkelijke lay-out van artikelen.
De zijbalk op Comic Book Movies kan beter worden gebruikt omdat advertenties welig tieren op de site. Als het bedrijf de zijbalk zou kunnen opofferen om uitgelichte artikelen voor zichzelf uit te voeren, zou dit gunstiger zijn voor lezers. De zusterwebsites zien er niet legitiem uit en de advertenties voor hen zouden me op mijn hoede maken om te klikken. Dit is een ander voorbeeld van waarom Comic Book Movies hun online aanwezigheid moeten heroverwegen.

Samenvatting

Comic Book Movies is een entertainmentwebsite die populair is bij stripfans en nieuwsjunkies. Het is een van de oudere websites in zijn soort, maar zijn leeftijd is begonnen te tonen in het ontwerp. De website staat vol met onsmakelijke advertenties, waardoor het er gedateerd uitziet.
Hoewel de website een paar positieve functies heeft, zoals het kleurenschema en het ontwerp, worden deze overschaduwd door de vele negatieve functies. Het logo is verwarrend en verouderd en de website lijkt al lang niet meer te zijn bijgewerkt. Het succes van de website is waarschijnlijk te danken aan de advertenties, maar als mensen stoppen met bezoeken vanwege hen, wat zal er dan gebeuren?
Ik hoop dat het Comic Book Movie-team het nodig vindt om ergens in de nabije toekomst een volledig herontwerp of herlancering te doen. Het kijkerspubliek is er wel, maar de functionaliteit niet. Het potentieel voor een geweldige website is er, maar het is onwaarschijnlijk dat ze iets zullen veranderen. Oude lezers verdienen een beter platform. Er zijn veel functies die de site kan oplossen zonder de hele pagina te verscheuren. De zoekknop kan bijvoorbeeld worden opgelost. De organisatie zou een andere snelle oplossing zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Comic Book Movie

Comic Book Movie Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Comic Book Movies bestaat al sinds de vroege jaren 2000. Hoewel ze beweren de nummer één bron te zijn voor komisch nieuws op internet, schiet hun levering van deze claim tekort. De website is visueel onaantrekkelijk en moeilijk te navigeren. Er zijn zoveel advertenties, lezers kunnen niet bij de artikelen komen. Als je andere opties hebt, zou ik deze website overslaan totdat ze enkele wijzigingen aanbrengen.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op