Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

CricHD Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Crichd.com biedt ook een verscheidenheid aan andere apps, waaronder de Crichd-app, waarmee je live sport kunt bekijken via je telefoon. Crichd is een gratis sportstreamingwebsite die links naar dagelijkse sportevenementen biedt, evenals toegang tot topsportkanalen via zijn IPTV-service. Anders dan dat, kunt u de beste sportkanalen vinden die beschikbaar zijn op internet als onderdeel van het uitgebreide scala aan apps van Crichd. Je kunt individuele sporten streamen, zoals voetbal, cricket, basketbal, rugby, NFL en volleybal of kanalen streamen zoals Sky Sports, BT Sports, Star Sports, Ten Sports en Fox Sports. Daarnaast biedt Crichd een verscheidenheid aan andere apps, waaronder de Crichd-app waarmee je live sport kunt bekijken via je telefoon.

Crichd

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

crichd.com

Veel mensen geloven dat de dagen van het kijken naar hun favoriete sport op televisie ten einde lopen. Ik geloof echter dat dit zal veranderen naarmate de technologie verbetert. Het is duidelijk dat steeds meer mensen tegenwoordig vertrouwen op smartphones in plaats van Smart TV's. Ik kijk echter nog steeds liever naar een wedstrijd op televisie dan naar mijn laptop of mobiele telefoon. Dat komt vooral omdat je met de meeste moderne tv's inhoud van verschillende websites kunt streamen.

Wat is CricHD?

Ga niet bij de naam, CricHD kan je het gevoel geven dat het een cricket-georiënteerde website is, maar dat is het niet. Deze site helpt je bij het streamen van de meeste live cricketwedstrijden, en je kunt ook een verscheidenheid aan sporten streamen, zoals voetbal, basketbal, honkbal, boksen, rugby, NFL, fietsen, volleybal en darts. Dit is niet eens de hele lijst - er zijn nog veel meer sporten die we later zullen bespreken. Naast deze sporten heeft u toegang tot een breed scala aan kanalen, zoals BT Sport, Sky Sport, Star Sport, Fox Sport, Ten Cricket *, Ten Sport * en Ten Action om er maar een paar te noemen. Dit zijn IPTV-kanalen die u 24/7 kunt openen en in realtime kunt bekijken.

Waarom zou je streamen op CricHD?

CricHD is een van de meest populaire sportstreamingplatforms die er zijn. Het trekt miljoenen gebruikers per maand. Het platform biedt een verscheidenheid aan sporten om naar te kijken, waaronder cricket, een van 's werelds populairste sporten. Met CricHD kunnen abonnees hun favoriete evenement gratis in HD-kwaliteit bekijken. Dit maakt CricHD een ideaal platform voor volgers van veel sporten om op te streamen. Er zijn veel redenen waarom je op CricHD zou moeten streamen, en ik zal er hieronder een paar delen.

IPTV-kanalen

Ze bieden een hoogwaardige ervaring die je gewoon niet kunt krijgen met traditionele tv.

Massale sportdekking

CricHD is een website die elke dag toegang biedt tot een verscheidenheid aan sportevenementen. Dit platform biedt gebruikers de mogelijkheid om schema's, statistieken, wedstrijden en ranglijsten te controleren en de evenementen te streamen. Wat deze website vooral handig maakt, is dat gebruikers al deze informatie op één plek kunnen vinden.

Unieke gebruikersinterface

CricHD is een website die verschilt van de meeste sportstreamingservices doordat het een verticale headercategoriesectie en twee verticale menu's bevat. Dit maakt de website visueel aantrekkelijk en zorgt ervoor dat er veel inhoud kan worden opgenomen. Ik hou van de ontwerpbenadering en vind het handig om voor langere periodes te streamen.

Streaming kwaliteit

Elk evenement op CricHD biedt ten minste twee-drie streaminglinks waaruit gebruikers kunnen kiezen. Dit stelt gebruikers in staat om verschillende links uit te proberen en te bepalen welke het beste voor hen is op basis van hun internetsnelheid en voorkeuren. De streamingkwaliteit hangt grotendeels af van de internetsnelheid van een gebruiker en dus kunnen gebruikers de stream in high definition bekijken zonder onderbrekingen of bufferproblemen. Met de meeste inhoud beschikbaar in HD-kwaliteit, kunnen gebruikers genieten van het kijken naar hun favoriete team spelen zonder enige vertraging of buffer.

Chatbox & Schema

Naast de chatbox waar je kunt communiceren met medestreamers, heb je ook toegang tot een schema. Het is als een goed ontworpen gids die u gedetailleerde informatie geeft over elke sport die op die specifieke dag gaat streamen. Zelfs als je casual bent of nog niet naar een bepaalde sport hebt gekeken, kun je meer te weten komen over de verschillende evenementen en ervoor kiezen om ze te bekijken terwijl ze streamen.

Hoe krijg ik toegang tot CricHD?

Com. U kunt eenvoudig toegang krijgen tot CricHD door te zoeken naar de term 'CricHD stream' in uw zoekmachine. Anders dan dat, kunt u op de volgende link klikken om rechtstreeks toegang te krijgen tot de website - CricHD.com.

Ontwerpen

Deze website heeft veel inhoud, maar het is goed georganiseerd. De rood-witte kleurencombinatie, de verticale menu's en de navigatiemogelijkheden werken allemaal goed samen op deze website. Ik heb veel websites beoordeeld en ik kan zeggen dat deze een van de best ontworpen websites is die ik heb gezien.

Rubriek

We houden absoluut van alles aan deze website! Het koptekstgedeelte heeft een logo aan de linkerkant gevolgd door een zoekbalk. U kunt dit gebruiken om rechtstreeks toegang te krijgen tot elke wedstrijd. Bovendien kunt u inhoud sorteren op basis van populariteit en datum. Aan de rechterkant heb je ook toegang tot de tv-gids en kun je de Android-app downloaden.

Hero Sectie

Met deze website kun je altijd op de hoogte blijven van je favoriete sportteam. Ik vind de Hero-sectie op deze website fascinerend. Het is gevuld met inhoud van links naar rechts en begint met verschillende sportpictogrammen, zodat u de sport kunt kiezen die u wilt bekijken. Vlak daarnaast staat een lijst met topsportzenders. Het middengedeelte heeft een lijst met alle wedstrijden horizontaal geplaatst met cruciale informatie zoals competitie, titel, starttijd, link en status. Aan de rechterkant is een live chatbox zodat je altijd op de hoogte kunt blijven van je favoriete sportteam.

Lichaam

Het grootste deel van de inhoud op deze website valt binnen de "held" sectie, met zeer weinig inhoud gevonden in de "lichaam" sectie. Elke sport is beschreven in minder dan 100 woorden en dient als een inhoudsblunder voor SEO-doeleinden. Verder is er niets anders aanwezig in deze sectie.

Voettekst

In tegenstelling tot de streamingsites die ik onlangs heb beoordeeld, heeft CricHD een goed ontworpen voettekst met drie hoofdopties: DMCA, Privacybeleid en Contact opnemen. Iets dat ontbrak op sites zoals MamaHD, Sportrar en vele anderen.

Binnenste pagina's

In het middengedeelte van de pagina staat een lijst met overeenkomsten. De lay-out is anders dan de buitenste pagina's waar u toegang hebt tot een specifieke overeenkomst op de startpagina. Op de binnenpagina's vind je rechts informatie over de game, zoals streaminglinks en chatbox. Je hebt ook toegang tot IPTV-kanalen aan de linkerkant.

Tevreden

CricHD is een website vol met een breed scala aan inhoud, waaronder live streaming-evenementen van verschillende sportkanalen. Enkele van de meest populaire kanalen die hier te vinden zijn, zijn BT Sport 1, BT Sport 2, BT Sport 3HD, ESPN, Sky Sport 1, Sky Sport 2, Sky Sport 3, Sky Sport 4, Sky Sport 5, Willow HD, Start Sport 1, Start Sport 4, Ten Cricket, TenSport en Fox Sports HD.
Vrij recent ben ik begonnen met het kijken naar cricket en ik heb bronnen op deze website nuttig gevonden. Sportschema's, statistieken, wedstrijden en ranglijsten hebben me echt geholpen de verschillende teams te begrijpen. Ik kijk graag naar T20-wedstrijden en ik heb genoten van het kijken naar de wedstrijd Nieuw-Zeeland tegen India op deze streamingdienst. Maar dat is niet alles, behalve cricket zijn er ook MotoGP, boksen, golf, hockey, volleybal, darts en snooker.

Desktop/mobiele ervaring

Ik had een geweldige tijd met het streamen van CricHD op mijn HP 15-laptop en mijn Google Pixel 3a. Elk evenement had een paar betrouwbare links en ik kon ze allemaal uitproberen voordat ik een bepaalde link koos. In de hele beken waren er geen discrepanties. Er zouden in eerste instantie een paar misclicks en abrupte advertenties zijn, maar je kunt die gemakkelijk verwijderen als je op je laptop zit.
De CricHD Android-app is geweldig voor het streamen van cricketwedstrijden. Niet alleen is de app geweldig om te gebruiken, maar de mobiele website is ook goed ontworpen, zodat u de app niet hoeft te downloaden als u er alleen maar doorheen wilt bladeren.

Suggesties die ik heb voor CricHD

De ontwikkelaars hebben uitstekend werk geleverd op CricHD. Ik zou hen echter willen aansporen om het aantal misclicks voorafgaand aan de stream te verlagen, omdat dit kijkers zou kunnen afstoten. Ik bedoel het bieden van een geweldige ervaring tot het eindmoment en het kijken naar de kijker die eraf springt, kan zeker ontmoedigend aanvoelen. Dus waarom zou je dat niet oplossen?

Conclusie

Over het algemeen heb ik geen negatieve feedback over CricHD. Hoewel er een paar misclicks waren, is de website geweldig voor sportliefhebbers die hun favoriete wedstrijden willen streamen. Met toegang tot IPTV-kanalen kunnen kijkers de diversiteit en flexibiliteit vinden die ze nodig hebben om slechts één kanaal te bekijken.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Crichd

CricHD Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Crichd.com biedt ook een verscheidenheid aan andere apps, waaronder de Crichd-app, waarmee je live sport kunt bekijken via je telefoon. Crichd is een gratis sportstreamingwebsite die links naar dagelijkse sportevenementen biedt, evenals toegang tot topsportkanalen via zijn IPTV-service. Anders dan dat, kunt u de beste sportkanalen vinden die beschikbaar zijn op internet als onderdeel van het uitgebreide scala aan apps van Crichd. Je kunt individuele sporten streamen, zoals voetbal, cricket, basketbal, rugby, NFL en volleybal of kanalen streamen zoals Sky Sports, BT Sports, Star Sports, Ten Sports en Fox Sports. Daarnaast biedt Crichd een verscheidenheid aan andere apps, waaronder de Crichd-app waarmee je live sport kunt bekijken via je telefoon.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op