Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Crunchyroll Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Crunchyroll is een zeer versierde anime-streamingsite met een toegewijde community. Afgezien van algemene tv-programma's, manga en games, kunnen leden deelnemen aan gesprekken en recensies over populaire shows laten vallen. Hoewel dit fascinerend klinkt, is Crunchyroll niet langer de krachtpatser die het ooit was en de gemiddelde ervaring is je tijd of geld niet waard.

Crunchyroll

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

crunchyroll.com/devices

De streamingmarkt is nu het reguliere stadium gepasseerd en gespecialiseerde diensten zoals Crunchyroll zijn succesvol geweest in het uitsnijden van hun eigen niche. Netflix, Prime Video, HBO en Hulu concurreren in de hogere echelons, terwijl diensten zoals Crunchyroll erin geslaagd zijn populariteit te behouden en zich te scheiden van de reguliere strijd. Hoe? In tegenstelling tot de streamingdiensten richt Crunchyroll zich uitsluitend op anime-content. Deze trend is te zien met NBC's "Seeso" (comedy-only service) en AMC's "Shudder" (horror-thema service).
Als je de vijf meest impactvolle streamingdiensten zou rangschikken, zou Crunchyroll er gemakkelijk tussen plaatsen. Deze service is nu echter over zijn hoogtepunt heen en is op zijn retour; volgens de beoordelingen op de Play Store-app is animositeit tussen anime-liefhebbers te begrijpen. Blijkbaar kon Crunchyroll zijn succes niet aan en viel vervolgens plat na een succesvolle periode. Wat het bashen van het merk betreft, wil ik graag informatie over de site delen zonder verdere details.

Wat is Crunchyroll?

Crunchyroll is een streaming-app en website waarmee gebruikers anime-inhoud gratis kunnen bekijken. De app is ongeveer 5-6 jaar geleden in zijn bloei geweest, maar de service is onlangs afgenomen. Streamen op Crunchyroll wordt ondanks deze daling nog steeds aanbevolen, omdat het platform nog steeds een verscheidenheid aan anime-inhoud biedt. Er zijn verschillende redenen waarom streamen op Crunchyroll zelfs vandaag nog leuk zou zijn.
Ook is er elke week een podcast met nieuwe afleveringen. Nadat je Crunchyroll hebt beschouwd als het grootste anime-streamingplatform, is het grotendeels te danken aan de inhoudsdiepte dat je het hier zult vinden. Het heeft duizenden shows en manga, evenals simulpubs van populaire manga-titels van Kodansha Comics. Je kunt anime-titels een uur nadat ze zijn uitgezonden bekijken, manga op Crunchyroll lezen met een premium account en elke week naar nieuwe episodische podcasts luisteren.

Interactieve spellen

Crunchyroll is misschien een relatief nieuwe speler in de game-industrie, maar het biedt een behoorlijk aantal games voor iOS- en Android-gebruikers. Dat is het voordeel van het downloaden van de app in plaats van streamen op de website. Ik weet zeker dat Crunchyroll in de nabije toekomst zal werken aan het uitbreiden van zijn gametitels en mogelijk een ultra-niche binnen het anime-segment zal uithouwen.

Uitstekende compatibiliteit

Hoewel Crunchyroll misschien wat van zijn touch heeft verloren in termen van streamingkwaliteit, is er geen probleem op de compatibiliteitsafdeling. Je kunt de app downloaden op een breed scala aan platforms zoals Chromecast, WiiU, Apple iOS, Windows Phone, Roku, Google TV, Apple TV en gameconsoles zoals Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 en PS Vita. Als u premium gaat, hebt u toegang tot een enorme inhoudsbibliotheek en kunt u inhoud streamen op alle bovengenoemde apparaten.

Chatroom

Wat Crunchyroll onderscheidt van andere anime-streamingdiensten, is de intentie om een community te creëren. De sociale functionaliteit van Chatroom, samen met video-aanbevelingen en badges, geeft het platform echt een community-vibe. Gebruikers willen niet alleen anime streamen; ze willen hun mening delen en willen van anderen horen.

Aanmelden

Maar als je deze anime wilt zien zonder ervoor te hoeven betalen, raad ik je aan ergens anders te kijken. Crunchyroll was vroeger een gratis service, maar dat is nu niet meer het geval. U kunt alle inhoud in de app streamen, maar slechts gedurende 14 dagen. Daarna moet u zich abonneren op de premiumservice. Dus tenzij je klaar bent om premium te gaan, denk ik niet dat je jezelf aan dit platform moet hechten. Met shows zoals Black Clover, Naruto, One Piece, Dr.Stone en Fire Force is het gemakkelijk om gelokt te worden door de geweldige line-up. Maar als je deze anime wilt zien zonder ervoor te hoeven betalen, raad ik je aan ergens anders te kijken.

Crunchyroll App Informatie

Crunchyroll is meer dan 10 miljoen keer geïnstalleerd. Als je cijfers nodig hebt, zijn deze voldoende om de geloofwaardigheid van de website in de anime-ruimte aan te tonen. Wat de grootte van de app betreft, hangt dit af van uw apparaat. De app is bijgewerkt op 31 december 2019 en het is meer dan drie maanden geleden sinds de laatste update. De ontwikkelaars lijken dus niet helemaal actief in vergelijking met andere streamingdiensten.

Hoe krijg je toegang tot Crunchyroll?

U kunt de app downloaden van Google Play Store (Android) of App Store (iOS). Zo niet deze platforms, dan kunt u zelfs kiezen voor compatibele apparaten die ik hierboven noemde. Installeer het apparaat en meld u aan. Na twee weken moet u zich abonneren op de premium service, die $ 6.95 / mo kost.

Ontwerpen

Ik vind het ontwerp van deze app aantrekkelijk. Het oranje en witte kleurenschema verschilt nogal van de meeste donkere thema-apps, die donkere menu's en knoppen hebben. De app heeft twee belangrijke genres, Drama en Anime. Met behulp van deze tabbladen kunt u verschillende inhoudsemmers vinden, zoals Populair, Simulcasts en Bijgewerkt. Alle inhoud die u in deze secties ziet, is alfabetisch gerangschikt.
In tegenstelling tot Crackle, dat een andere interface heeft voor verschillende apparaten, lijkt Crunchyroll een standaard lay-out te hebben. De app heeft echter niet genoeg informatie als je deze vergelijkt met de website, die ook nieuws- en discussieborden heeft. Maar door die opties ziet de website er wel een beetje rommelig uit.

Tevreden

Crunchyroll biedt toegang tot meer dan 200+ anime-series die compatibel zijn met een breed scala aan apparaten. Je kunt populaire anime-series zoals Naruto, One Piece of Death Note bekijken en zelfs een wachtrij maken om de voortgang bij te houden. Als je nieuw bent in de anime-wereld, is de willekeurige optie de moeite waard om te verkennen als je een gratis proefperiode van 14 dagen hebt. Kies niet de populaire anime omdat je het misschien overal op internet vindt. Kijk gewoon wat de app aanbeveelt en u kunt de beslissing zelf nemen.
Je kunt zelfs polls en quizzen over anime vinden. Crunchyroll breidt zijn content line-up uit, die zijn publiek zo lang aan het kluisteren heeft gehouden. De introductie van games op de app voelt als een interessant begin van iets iconisch. Afgezien van games, forums en functies die u helpen up-to-date te blijven en meer te weten te komen over de anime-industrie in het algemeen, zijn er zoveel andere video's dan anime die u op dit platform kunt bekijken. Er zijn zelfs podcasts en recensies van verschillende anime series en manga. Je kunt zelfs polls en quizzen over anime vinden.

Plannen & Prijzen

Crunchyroll is tijdelijk gratis, maar de premium service kost $ 6.95 / maand. Ik weet dat dat misschien niet veel is, maar niche-genre-gebaseerde streamingdiensten zoals Shudder en Sesso vallen in dezelfde categorie. Wat is erger? Je krijgt het Hulu + Live TV-pakket voor dat bedrag. Maar als je een anime-fan bent, denk ik niet dat deze vergelijkingen veel verschil zouden maken. Is de premie het waard? Ik geloof het niet. Waarom? Omdat er veel anime-streamingwebsites van hoge kwaliteit zijn die u geen kosten in rekening brengen voor HD-streaming.

Desktop/mobiele ervaring

Ik had een paar jaar geleden een positieve ervaring met streamen op de Crunchyroll-app. Ik had echter een negatieve streamingervaring de afgelopen maand. Ik heb geprobeerd een aflevering van ? One Piece?, en de stroom bleef bufferen. Na elke minuut bufferde de app gedurende twee minuten. Hoewel ik dacht dat het vanwege mijn internetverbinding kon zijn, zat ik op een 16MBPS-verbinding waar andere apps, zoals YouTube en Daily motion, stabiel waren. Het indienen van een ticket is ook niet nuttig omdat het een eeuwigheid duurt om de zorgen van de gebruiker aan te pakken.

Suggesties die ik heb voor Crunchyroll

Ondanks dat de inhoudscatalogus enorm is, met een gebrek aan stabiele streaming en klantenondersteuning, is het vrij moeilijk om te vertrouwen op een premium platform. De advertenties op de gratis versie zijn zo repetitief dat je ze uiteindelijk zou onthouden. Lange laadtijden, buffersnelheid en crashes ontsieren de app verder. Ik hoop dat de ontwikkelaars hier aandacht aan besteden en aan de slag gaan.

Conclusie

Als je een enorme anime-fan bent, is de kans groot dat je al bent geabonneerd op deze service. Terwijl u deze recensie leest, weet u echter zelf dat Crunchyroll slechts een schaduw is van zijn vroegere zelf. Aan de andere kant, als u een nieuwe gebruiker bent, raad ik u aan te beginnen met een gratis proefperiode van 14 dagen. Ervaar het platform en kijk of het voor jou zinvol is om premium te gaan. Als dat het geval is, zou $ 6.95 / mo geen groot struikelblok moeten zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Crunchyroll

Crunchyroll Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Crunchyroll is een zeer versierde anime-streamingsite met een toegewijde community. Afgezien van algemene tv-programma's, manga en games, kunnen leden deelnemen aan gesprekken en recensies over populaire shows laten vallen. Hoewel dit fascinerend klinkt, is Crunchyroll niet langer de krachtpatser die het ooit was en de gemiddelde ervaring is je tijd of geld niet waard.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op