Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

DailyMotion Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Dailymotion is een videostreamingplatform dat speciaal is ontworpen voor volwassenen. Het biedt video's over actuele gebeurtenissen, entertainmentnieuws en sport op een volwassen en licht verteerbare manier, waardoor het geweldig is voor serieuze mensen die kwaliteitsinhoud willen bekijken zonder alle kinderachtige onzin die op andere sociale mediaplatforms te vinden is. Ik raad ten zeerste aan om vandaag mijn recensie op Daily Motion te bekijken!

Dailymotion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

dailymotion.com

Sommige andere, minder bekende videostreamingplatforms zijn eigenlijk het overwegen waard, vooral als u op zoek bent naar een meer gespecialiseerd platform of de bekende problemen van YouTube wilt vermijden. Vimeo is bijvoorbeeld door veel filmmakers geprezen als het beste platform voor pre-release screenings en vroege recensies. Een andere optie is Blip.tv, dat bekend staat om zijn hd-inhoud van hoge kwaliteit.
Veel mensen hebben grote klachten bij YouTube vanwege de hoeveelheid advertenties die het in het gezicht van gebruikers plaatst. Voor, tijdens en soms na video's is YouTube net zo slecht geworden als traditionele kabeltelevisie als het gaat om commercials. Dit resulteert in een uiterst onaangename ervaring voor gebruikers, die vaak wensen dat YouTube advertenties zelfs maar een klein beetje zou verminderen. Het lijkt erop dat YouTube op weg is om alleen advertenties te blijven verhogen, in plaats van te luisteren naar de frustraties van het publiek en ze zelfs een beetje terug te schroeven.
Veel mensen hebben problemen met het beleid van YouTube inzake censuur, dat meestal erg streng en willekeurig is. Het enige dat nodig is, is één klacht over een video en vaak wordt de video verwijderd, ongeacht of deze regels overtreedt. Bovendien, als YouTube het niet eens is met wat een gebruiker in zijn video's zegt, kunnen ze het kanaal eenvoudig demonetiseren. Dit heeft ernstige gevolgen voor de vrijheid van meningsuiting, iets waar veel mensen waarde aan hechten.
Deze uitglijders namens YouTube hebben andere (vergelijkbare) videostreamingplatforms in staat gesteld om op te staan en honderden miljoenen maandelijkse gebruikers te verzamelen. Een dergelijke videostreamingsite die in je opkomt, is Vimeo, dat erin is geslaagd zichzelf te brandmerken als een soort anti-YouTube, met een koeler censuurbeleid en absoluut nul advertenties. Helaas is Vimeo echter nog niet eens in staat geweest om het oppervlak van betrokkenheid dat YouTube heeft te krassen, wat betekent dat het bereik van video's die beschikbaar zijn op Vimeo relatief zeer beperkt zal zijn.
Een andere videostreamingdienst die aandacht en bijval heeft gekregen, is Daily Motion. Het heeft nog niet het niveau van populariteit van YouTube bereikt, maar het heeft meer dan 300 miljoen actieve maandelijkse gebruikers. Daily Motion kan mogelijk een levensvatbaar alternatief zijn voor YouTube als zijn gebruikers tevreden zijn met de service. Laten we erin duiken om te zien wat we denken.

Geschiedenis

In het eerste volledige jaar bracht Daily Motion meer dan 2 miljoen euro op. De website is sindsdien exponentieel gegroeid en heeft nu meer dan 300 miljoen maandelijkse unieke bezoekers. In maart 2005 richtten Benjamin Bejbaum en Olivier Poitrey DailyMotion op met een groep van 6 personen. In hun eerste jaar haalden ze voor 7 miljoen euro investeringen op bij Atlas Ventures en Partech International. Volgens het Franse Web 2.0 ontving DailyMotion in 2006 het meeste ingezamelde geld van elke site. Naarmate DailyMotion in populariteit groeide, bleef het geld maar binnenstromen- alleen al in 2007 haalden ze nog eens 5 miljoen euro op. Tegenwoordig heeft DailyMotion meer dan 300 miljoen maandelijkse unieke bezoekers en is het een van de toonaangevende internetbedrijven van Frankrijk.
In oktober 2009 investeerde de Franse overheid in Daily Motion via een federaal strategisch investeringsfonds. Op 25 januari 2011 kocht Orange een belang van 49% in het bedrijf en schatte de waarde op 62 miljoen euro. Op 1 oktober 2017 was Dailymotion meer dan € 1,2 miljard waard.
In 2013 verwierf Orange de resterende 51% van Daily Motion voor 61 miljoen. En in mei van datzelfde jaar blokkeerde de Franse regering een poging van Yahoo om de meerderheidsaandelen te kopen.
In 2014 kondigde Orange aan dat het een deal had gesloten met Microsoft om Dailymotion uit te breiden naar de Amerikaanse markt. CEO zei dat er "grote hoop" was. dat er een deal kon worden gesloten, zolang Oranje het meerderheidsbelang in het bedrijf behield. Ook gesprekken met andere potentiële partners werden openbaar gemaakt. In 2015 kocht Vivendi een belang van 80% in Dailymotion, waardoor het werd verhoogd tot 90% september van dat jaar, waardoor het bedrijf grotendeels in Frankrijk bleef gevestigd.

Ontwerpen

De video's zelf zijn gerangschikt in kanalen, elk met een eigen tabblad - bijvoorbeeld Nieuws, Komedie, Gaming etc. Er is ook een werkbalk aan de onderkant van het scherm met snelkoppelingen naar andere delen van de site. Bij een eerste bezoek aan Daily Motion lijkt het misschien meer op een nieuwssite dan op een echt videostreamingplatform. De startpagina bevat een verticaal trapsgewijze lijst met aanbevolen video's, met als ondertitel 'topverhalen vandaag', om een nog beter idee te geven van wat ik bedoel. De video's zelf zijn gerangschikt in kanalen, elk met een eigen tabblad - bijvoorbeeld Nieuws, Komedie, Gaming etc. Er is ook een werkbalk aan de onderkant van het scherm met snelkoppelingen naar andere delen van de site.
Bovenaan de pagina is er een zeer ingetogen sitemenubalk. U kunt Daily Motion navigeren op type inhoud. Kies uit de standaardstartpagina, Uitgelicht, of blader door de site door te klikken op Nieuws, Sport, Entertainment of Muziek. Het is erg spaarzaam en barebones, maar het geeft de pagina een zeer stijlvol en minimalistisch gevoel.
Eerlijk gezegd denk ik dat Daily Motion de beste videostreamingsite is, omdat het me doet denken dat ik er baat bij zou kunnen hebben om er mijn startpagina van te maken. Het ontwerp is vergelijkbaar met populaire nieuwssites, wat waarschijnlijk voortkomt uit het instinct om op de hoogte te blijven van de actualiteit. Het is perfect voor het bekijken van video's over actuele gebeurtenissen, niet alleen entertainmentvideo's zoals op YouTube.

Tevreden

De inhoud op Daily Motion voelt, in vergelijking met concurrerende videostreamingplatforms, serieuzer en productiever aan. Het is ook van een hoger kaliber, meestal gesproken. Dit kan te wijten zijn aan de focus van de site op actuele gebeurtenissen. De inhoud op Daily Motion voelt meer aan als wat je zou verwachten van een gerespecteerde media-outlet dan van de meeste videostreamingplatforms - hoogwaardige en informatieve video's van gecertificeerde bijdragers.
Als je echter het type persoon bent dat kwantiteit belangrijker vindt dan kwaliteit, dan denk ik dat je Daily Motion minder dan voldoende zult vinden. Dat gezegd hebbende, daily motion zal een smallere reikwijdte hebben in termen van de soorten beschikbare inhoud. Het is dus het klassieke debat: kwaliteit of kwantiteit? Als je neigt naar kwaliteit, denk ik dat je erg blij zult zijn met wat Daily Motion te bieden heeft. Als je echter de voorkeur geeft aan kwantiteit boven kwaliteit, denk ik dat je Daily Motion misschien minder dan voldoende vindt.

Desktop- en mobiele ervaring

De Daily Motion-desktopervaring kan een beetje traag zijn en video's wankelen af en toe in en uit resolutiekwaliteiten, afhankelijk van wat je doet. Het goede nieuws is dat terwijl u naar beneden scrolt op een bepaalde pagina onder een afgespeelde video, de video zichzelf minimaliseert in een balk boven de inhoud die u bekijkt, zodat u kunt blijven browsen zonder de huidige inhoud te missen.
De app kan volgens sommige gebruikers een betere algehele ervaring bieden dan de ervaring van de website meestal biedt. De app heeft minder vertraging en betere prestaties, waardoor het misschien wel de beste manier is om ten volle te genieten van alles wat Daily Motion te bieden heeft. Ondertussen hebben andere gebruikers gemiddelde beoordelingen van 4,5 sterren voor de Apple App Store voor de app.

Prijzen en plannen

Daily Motion is een gratis website waarmee gebruikers toegang hebben tot een breed scala aan video's. Er zijn geen betaalmuren of abonnementen nodig om de site te gebruiken en video's kunnen zonder reclame worden bekeken.

Suggesties die ik heb voor Daily Motion

Het idee om de desktop- en mobiele webbrowserversie van Daily Motion opnieuw te ontwerpen, is een geldig idee. Een klein herontwerp van de desktop- en mobiele webbrowserversies van Daily Motion kan op zijn plaats zijn. Ik bedoel niet per se vanuit een esthetisch oogpunt, want ik vind dat de site er eigenlijk heel mooi uitziet. Ik spreek meer vanuit een functionaliteitsstandpunt. Misschien zijn er enkele coderingssnelkoppelingen die moeten worden bekeken om vertraging bij het afspelen van video's te voorkomen en pagina's sneller te laden.
Als u op zoek bent naar goed uitgevoerde video's die u op de hoogte houden van actuele gebeurtenissen, is Daily Motion de website voor u. Er zijn hier minder video's dan op YouTube, maar ze hebben meestal de neiging om van een hogere kwaliteit te zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Dailymotion

DailyMotion Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Dailymotion is een videostreamingplatform dat speciaal is ontworpen voor volwassenen. Het biedt video's over actuele gebeurtenissen, entertainmentnieuws en sport op een volwassen en licht verteerbare manier, waardoor het geweldig is voor serieuze mensen die kwaliteitsinhoud willen bekijken zonder alle kinderachtige onzin die op andere sociale mediaplatforms te vinden is. Ik raad ten zeerste aan om vandaag mijn recensie op Daily Motion te bekijken!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op