Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
Pro League
Do 20:45
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Dazn Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Dazn.com is een sportstreamingsite en -app die een over de top streamingdienst biedt die anders is dan alle andere. DAZN heeft het potentieel om PPV-aankopen overbodig te maken, als je merkt dat je meerdere gevechten per jaar op PPV koopt. Als u geïnteresseerd bent in deze service, lees dan vandaag mijn recensie om erachter te komen of het de juiste keuze voor u is!

Dazn

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Donderdag, 28.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

dazn.com

Andere streamingdiensten proberen alle dingen voor alle mensen te zijn en proberen de behoeften van iedereen te sussen, of het nu gaat om prijs, inhoudstype of geografische dekking. Het is geen geheim dat differentiatie tegenwoordig de sleutel is als het gaat om streamingdiensten. Dat komt omdat er zoveel van hen zijn - waarvan er veel duur kunnen zijn - als het gaat om live sportuitzendingen. Sommige diensten onderscheiden zich door zeer gespecialiseerd te zijn op één gebied, zoals NHL-streamingdiensten of MBA-streamingdiensten. Andere streamingdiensten proberen meer gegeneraliseerd te zijn en een breder scala aan mensen aan te spreken, zoals NFL-streamingdiensten die alles bieden, van live games tot herhalingen en hoogtepunten.
Andere diensten, zoals streamingplatforms, kiezen ervoor om zichzelf uniek te maken door een verscheidenheid aan sporten en games aan te bieden. Hoewel deze richtingloos, omslachtig en moeilijk te navigeren kunnen aanvoelen, bieden ze vaak de beste waar voor je geld. Het belangrijkste om jezelf af te vragen bij het kiezen van een sportstreamingpakket is welke sport of sporten je het meest belangrijk vindt en het vaakst bekijkt.
Als u antwoordt dat u geïnteresseerd bent in het niche-aspect van de streamingdienst van de NFL, is het waarschijnlijk dat uw interesse zal worden gewekt. Als je echter merkt dat je gewoon een sportfanaat in het algemeen bent, met geen enkele sport die in hoger aanzien staat dan een andere, is het misschien het beste om naar een meer algemene service te kijken.
Dan zijn er ook sportstreamingdiensten die ergens tussen de meest specifieke en de meest algemene bestaan - diensten die zich richten op een specifieke sport, niet noodzakelijkerwijs een enkele competitie of divisie ervan. Als je geïnteresseerd bent in het bekijken van het nieuwste gevecht, of het nu in de geest van boksen of Mixed Martial Arts (MMA) is, wil je misschien een streamingdienst overwegen die zichzelf DZN noemt (blijkbaar bedoeld om te worden uitgesproken als "Da Zone").
Als je een fan bent van over-the-top sportstreamingsites en -apps, is DZN een van de beste beschikbare opties. Deze service biedt een maandelijks of jaarlijks abonnement, waardoor het niet nodig is om te betalen voor individuele PPV-uitzendingen. Het is ook redelijk geprijsd in vergelijking met andere sportstreamingservices.

Geschiedenis

Perform Group kondigde de overname aan van exclusieve wereldwijde rechten op de Japanse voetbalcompetitie, J. League, voor een geschatte $ 2 miljard. Dit contract zou Perform exclusieve rechten geven voor maximaal 10 jaar en DAZN (een dochteronderneming van Perform) zou vanaf 2017 beginnen met het uitzenden van alle wedstrijden uit alle 3 divisies van J. League.
DAZN werd voor het eerst gelanceerd in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland op 10 augustus 2016. Ook de Japanse lancering vond plaats op 26 augustus van datzelfde jaar. DAZN bleef van daaruit groeien en uitbreiden door in juli 2017 in Canada en in mei 2018 in de Verenigde Staten te lanceren. De missie van DAZN was om rechtstreeks te concurreren met traditionele Amerikaanse kabelmaatschappijen als het ging om sportuitzendingen.
Door hun deals met verschillende sportcompetities heeft DAZN een grote verzameling content verzameld voor vechtsportfans. Ze hebben zich sterk ingezet voor gevechtssporten en hebben rechten verworven voor veel boks- en MMA-bedrijven, maar ze hebben ook hun zinnen gezet op honkbal- en NFL Red Zone-rechten om meer reguliere, gezinsvriendelijke competities te bieden.

Ontwerpen

DAZN heeft een eenvoudig te gebruiken lay-out met een logische structuur. Het is naar mijn mening zeer gebruiksvriendelijk en het kost niet veel van uw tijd om te begrijpen hoe u de service moet gebruiken, ongeacht op welk apparaat u het gebruikt. Het ontwerp van DAZN komt iedereen bekend voor iedereen die in het verleden een film- en tv-streamingservice heeft gebruikt - u kunt door exclusieve op commentaar gebaseerde inhoud en gearchiveerde wedstrijden bladeren door door de portalpagina te scrollen, of u kunt gebruik maken van de uitgeklede en handige menubalk van de service (bovenaan).
Vanaf hier kunt u drie eenvoudige opties vinden: Home, Schema of Sport. De sportoptie wordt geleverd met een handig vervolgkeuzemenu, waarmee u de sport waarin u wel of niet geïnteresseerd bent in de lijst kunt selecteren en deselecteren. Hiermee wordt de inhoud die u te zien krijgt vernieuwd op basis van uw voorkeuren. Daarom, zodra u uw eigen aangepaste lijst met sporten kiest, wanneer u op Schema klikt, zullen de aankomende wedstrijden en wedstrijden die u te zien krijgt, die beslissing weerspiegelen.
Het schone ontwerp van de apps en site maken het een geweldige optie voor streamingdiensten. De zwart-witte achtergrond maakt plaats voor helderwitte tekst, die is ontworpen om gemakkelijk navigeerbaar te zijn. De startpagina biedt belangrijke secties zoals "Mis het niet" en "Klassieke gevechten", die allemaal zijn afgestemd op de interesses van de gebruiker. Bovendien biedt DAZN functies die niet te vinden zijn op andere streamingdiensten, zoals DAZN Presents, dat vechtkaartinformatie biedt voor aankomende wedstrijden.

Tevreden

Een meerderheid van de abonnees van DAZN is geïnteresseerd in de MMA-inhoud. Dit geldt voor zowel live-evenementen als eerdere gevechten die op de service zijn gearchiveerd.
Dat gezegd hebbende, DAZN beschikt ook over een aantal originele programmering. In de dagelijkse MLB-show springt "Change-Up" bijvoorbeeld heen en weer tussen live games en biedt het commentaar en analyses in realtime. MLB-fans zullen ook game-hoogtepunten vinden die om de paar dagen worden gepubliceerd. Afgezien daarvan zal het meeste van wat je vindt MMA- en boksgerelateerd zijn, behalve een bont assortiment van schijnbaar willekeurig uitgezonden evenementen van meer obscure sporten over de hele wereld zoals cricket, vissen, darts, gymnastiek en Japans voetbal. Dat gezegd hebbende, kunnen sportfans buiten de VS ook genieten van live wedstrijden van de MLB (vanwege contractuele complicaties in de VS), NFL (vanwege contractuele complicaties in de VS), NBA (vanwege contractuele complicaties in de VS) en NHL (vanwege contractuele complicaties in de VS).

Desktop- en mobiele ervaring

De DAZN-app lijkt soepel te werken, ongeacht het apparaat dat u gebruikt of de streamingkwaliteit die u selecteert. Natuurlijk is snelheid bijna volledig afhankelijk van je internetverbinding. Maar als je een sterke wifi-verbinding hebt, hoef je je geen zorgen te maken dat er iets misgaat aan het einde van DAZN. De service is ook beschikbaar op bijna alle apparaten. Geniet van games en gevechten op je smart-tv, smartphone, tablet, computer of gameconsole voor een even gebruiksvriendelijke, effectieve, betrouwbare en intuïtieve ervaring.

Prijzen en plannen

Ik heb wat problemen met DAZN. Ten eerste is het een van de duurdere sportstreamingdiensten op de markt. Ten tweede biedt het geen gratis proefperiode, wat een slimme zakelijke zet kan zijn, maar sommige consumenten kan storen.

Suggesties die ik heb voor DAZN

Ik hoop dat DAZN de breedte van zijn inhoud in de Verenigde Staten uitbreidt. Ik begrijp dat deze contracten en rechtenaankopen moeilijk te verkrijgen kunnen zijn, maar het zou geweldig zijn voor Amerikaanse kijkers om meer te kunnen zien dan alleen MMA-, boks- en MLB-hoogtepunten. Ik zou ook graag zien dat de prijs omlaag gaat. Althans voor de Amerikaanse versie, omdat het zo'n vreemd stukje sportinhoud biedt.

Conclusie

Als u buiten de Verenigde Staten woont, is er geen sprake van DAZN. Als je echter een Amerikaan bent, wil je misschien blijven zoeken - tenzij je natuurlijk een MMA- en / of boksfanaat bent. In dat geval is DAZN precies wat u zoekt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Dazn

Dazn Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Dazn.com is een sportstreamingsite en -app die een over de top streamingdienst biedt die anders is dan alle andere. DAZN heeft het potentieel om PPV-aankopen overbodig te maken, als je merkt dat je meerdere gevechten per jaar op PPV koopt. Als u geïnteresseerd bent in deze service, lees dan vandaag mijn recensie om erachter te komen of het de juiste keuze voor u is!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op