Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Deezer Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Deezer.com is een van de meest populaire muziekstreamingservices op internet. Het heeft meer dan 56 miljoen nummers om uit te kiezen, tonnen podcasts en enkele unieke en nuttige functies die je muzikale horizon zullen verbreden. Ik heb Deezer vandaag beoordeeld en vond het erg handig. Ik dring er bij u op aan om het te bekijken!

Deezer

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

deezer.com

Veel mensen verwijzen vaak naar muziek als de 'universele taal'. Dit komt omdat, ondanks culturele en taalkundige verschillen, iedereen de ervaring heeft gehad om naar muziek te luisteren en de kracht ervan te begrijpen. Muziek is een van de meest universeel geliefde kunsten; je zou het moeilijk vinden om iemand te vinden die zegt dat hij het nooit leuk vindt om naar muziek te luisteren.
Veel mensen vinden dat muziek een fundamenteel onderdeel van hun leven is. Ze luisteren naar muziek terwijl ze rijden, terwijl ze werken en zelfs als ze gewoon aan het chillen zijn. De juiste soundtrack kan veel plezier toevoegen aan elke activiteit.
En muziek is belangrijk en universeel aantrekkelijk, vaak zorgvuldig gemaakt om aan bepaalde stemmingen en activiteiten te voldoen. Ik heb bijvoorbeeld een afspeellijst voor lange slaap vol met nummers die me helpen in een diepe en dromerige REM-cyclus te sussen.
Om de juiste muziekstreamingservice te vinden die het beste bij uw unieke muzikale behoeften past, moet u ze allemaal bekijken en zien of deze in harmonie is met de manieren waarop u het liefst luistert. Sommige apps voor het streamen van muziek, zoals iHeart Radio, Pandora en Last.Fm, zijn zwaarder afhankelijk van emulatie van radioformaten; terwijl anderen, zoals Spotify en Tidal, zorgen voor een meer aanpasbare en gepersonaliseerde ervaring.
Deezer is een muziekstreamingservice opgericht in Parijs, Frankrijk, die meer dan 56 miljoen nummers biedt om uit te kiezen. De dienst heeft een grotere aanhang in Europa dan andere muziekstreamingdiensten, met 14 miljoen actieve maandelijkse gebruikers. Hoewel het misschien niet zo bekend of krachtig is als Spotify of Pandora, is Deezer het overwegen waard als u op zoek bent naar een muziekstreamingservice.

Geschiedenis

In 2006 ontwikkelde Daniel Marhely de eerste iteratie van wat nu Deezer heet. In die tijd heette het nog geen Deezer; de naam dook later op toen hij zijn project hernoemde nadat hij had opgemerkt dat andere streamingdiensten de naam gebruikten. Marhely had een droom om mensen te voorzien van onbeperkte muziek via streamingtechnologie en werkte snel aan het realiseren van die droom.
Blogmusik werd beschuldigd van inbreuk op het auteursrecht door het Franse agentschap SACEM en zijn site werd in april 2007 gesloten. Marhely liet zich hier echter niet door ontmoedigen. In augustus 2007 was de site weer operationeel, dit keer gebrandmerkt als Deezer (sowieso een veel betere naam).
Hij sloot een overeenkomst met SACEM (de Franse mediavereniging) waarin stond dat hij de auteursrechthebbenden zou afbetalen met geld verdiend met reclame op Deezer; de overeenkomst dicteerde ook, om de een of andere reden, dat Deezer zijn gebruikers de mogelijkheid moest geven om de nummers die ze op Deezer streamden van iTunes te downloaden, waardoor Deezer een commissie verdiende op elke aankoop.
Toen Deezer in 2007 eindelijk van start ging, had Marhely nog geen contracten afgesloten met grote platenmaatschappijen. Dit leidde tot een uiterst beperkte bibliotheek met beschikbare nummers. Het duurde meer dan twee jaar, maar uiteindelijk wist Marhely de drie grootste labels ter wereld aan boord te krijgen: Universal, Sony en Warner. Bovendien verwierf Deezer de rechten op muziek van verschillende kleinere, minder bekende labels, waardoor de rijke verzameling muziek die vandaag op de dienst te vinden is, ontstaat.

Ontwerpen

De Deezer-app heeft een indrukwekkende beoordeling van 4,6 in de Apple App Store. Dit is, althans gedeeltelijk, te danken aan het intuïtieve en esthetisch aantrekkelijke ontwerp van Deezer. De app is uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om door nummers te bladeren, afspeellijsten te maken, nieuwe artiesten en tracks te ontdekken en op de hoogte te blijven van je favoriete podcasts. De beste manier die ik kan bedenken om het ontwerp van Deezer te beschrijven, zou zijn om te zeggen dat het zoiets is als een kruising tussen Spotify en Apple Music. Het heeft alle handige functionaliteit van Spotify met een zeer intuïtieve organisatiestructuur, vergelijkbaar met Apple Music. Wat muziekstreaming-apps betreft, heeft Deezer gemakkelijk enkele van de beste ontwerpen op de markt.

Tevreden

Zoals ik eerder al zei, biedt Deezer 56 miljoen nummers en podcasts om te streamen en te downloaden. Maar dat is niet alles wat deze service biedt. Fans van streaming talkradioshows zullen blij zijn om te horen dat Deezer ook een regelmatig bijgewerkte lijst heeft met het beste in streaming talkradioshows. Deezer is niet alleen voor muziekliefhebbers, het is geschikt voor zowat al uw audiostreamingbehoeften.
Deezer is een eenvoudig te gebruiken streamingdienst die functies bevat om u te helpen nieuwe muziek te ontdekken. Er is een instelling genaamd ? Flow?, dat gepersonaliseerde luisteraanbevelingen biedt; en suggereert nieuwe genres, artiesten en liedjes op basis van uw unieke luistergewoonten. Als je bekend bent met Spotify, is dit vergelijkbaar met de Discover Weekly-afspeellijst, behalve dat je je kunt verdiepen in en je muzikale horizon kunt verbreden wanneer je maar wilt met Flow.

Desktop- en mobiele ervaring

Zoals ik al zei, is de gebruikerservaring van de app bijna perfect. Er zal geen enkele leercurve in de weg staan tussen jou en urenlang ononderbroken luisteren met Deezer. Je bent echter ook niet beperkt tot het luisteren naar liedjes op je smartphone. Dankzij de downloadmogelijkheden van Deezer Premium kunt u snel en gemakkelijk naar uw muziek luisteren op elk apparaat, waardoor de desktopervaring net zo geweldig is als de mobiele.

Prijzen en plannen

Het Deezer Premium-abonnement biedt geluid van hoge kwaliteit zonder advertenties, offline modus en meer tracks. Ten slotte geeft het Deezer Family-abonnement u toegang tot alle functies van het Deezer Premium-abonnement, evenals het delen van gezinnen, zodat maximaal zes personen toegang hebben tot uw muziekbibliotheek. Deezer biedt drie verschillende abonnementen: Deezer Free, Deezer Premium en Deezer Family. De eerste twee abonnementen zijn in wezen hetzelfde, behalve het ontbreken van advertenties op het Premium-abonnement en het delen van gezinnen op het gezinsabonnement. Het derde plan, dat Deezer Family wordt genoemd, is een premiumplan met veel functies die zijn opgenomen in de andere twee plannen, maar ook worden gedeeld door maximaal zes personen.
Het Premium-abonnement van Deezer biedt toegang tot alles wat de service te bieden heeft, inclusief onbeperkte skips, geen advertenties en de mogelijkheid om offline naar inhoud te luisteren op elk apparaat. Het is geprijsd op gelijke voet met de meeste andere diensten in zijn soort en is beschikbaar voor $ 9.99 per maand.
Terwijl Deezer Family in wezen een Premium-abonnement is met zes profielen, biedt het Deezer Plus-abonnement u maar liefst 12 individuele profielen. Voor slechts $ 24.99 per maand is dit een ongelooflijke waarde.

Suggesties die ik heb voor Deezer

Ik zou graag zien dat Deezer het voor onafhankelijke en underground artiesten gemakkelijker maakt om hun muziek op de dienst te plaatsen en vaker te horen is. Natuurlijk biedt Deezer nummers van tal van indielabels, maar ik denk dat het voor elke band gemakkelijker kan worden gemaakt om hun muziek snel naar Deezer te uploaden. Spotify en Apple Music, voor het contrast, zijn hier allebei behoorlijk goed in. Ik vind dat Deezer dit voorbeeld moet volgen.

Conclusie

Ondanks dat het een relatief onbekende service is, is Deezer misschien wel de beste muziekstreamingservice op de markt. Het heeft meer nummers dan zowel Spotify als Apple Music, evenals een schat aan podcasts. Het app-ontwerp is geweldig en er zijn ook enkele leuke en handige functies beschikbaar. Als u op zoek bent naar een streamingervaring van hoge kwaliteit, is Deezer de moeite van het bekijken waard.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Deezer

Deezer Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Deezer.com is een van de meest populaire muziekstreamingservices op internet. Het heeft meer dan 56 miljoen nummers om uit te kiezen, tonnen podcasts en enkele unieke en nuttige functies die je muzikale horizon zullen verbreden. Ik heb Deezer vandaag beoordeeld en vond het erg handig. Ik dring er bij u op aan om het te bekijken!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op