Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

DIRECTV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

DIRECTV App is een premium streaming-app waarmee gebruikers inhoud kunnen bekijken, opnemen en delen. Het heeft enkele van de meest populaire films en on-demand inhoud die beschikbaar zijn, evenals een groot aantal tv-kanalen. Met de DIRECTV-app hebt u toegang tot meer dan 45.000 films en tv-programma's en kunt u op maximaal vijf apparaten tegelijk streamen.

Directv

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

att.com/directv/experience/watch-directv-app.html

Vanwege het feit dat je niet de hele dag fysiek aan je televisie gekluisterd kunt blijven, heeft mobiel streamen de laatste tijd een toename in populariteit gezien. Verschillende platforms, zoals NBC, CBS en DIRECTV, hebben apps voor gebruikers gelanceerd om hen een tv-achtige ervaring op hun telefoon te bieden. Of u nu een Android- of een iOS-apparaat hebt, u kunt tv streamen wanneer het u uitkomt.
Vandaag zullen we de DIRECTV-app beoordelen. Nu zou je als AT & T-gebruiker tonnen verwarring hebben tussen DIRECTV, DIRECTV App en DIRECTV NOW. Dus om de verwarring weg te nemen, is dit wat u moet weten. AT&T nam DIRECTV over. Nu is elke andere verticale behalve de DIRECTV-app vervangen door AT & T-naam. Dus je hebt AT & T Now, een op internet gebaseerd streamingplatform en je hebt AT & T TV, de directe rebranding van DIRECTV. Het is gewoon de app die nog steeds beschikbaar is op het platform als DIRECTV App.

Wat is de DIRECTV App?

De DIRECTV-app is een premium streaming-app waarmee u uw favoriete films en tv-programma's on-demand kunt bekijken. Het heeft toegang tot meer dan 45.000 films en tv-programma's, stelt u in staat om op maximaal vijf apparaten tegelijk te streamen en vereist geen extra kosten of gegevensdekking van AT & T wireless.

DIRECTV App - Een buitengewone ervaring

Sommige functies in deze app zijn straight-up fire. Als u bijvoorbeeld wilt dat uw DVR een nieuw programma opneemt, kunt u de app gebruiken om de volgende taak uit te voeren. U kunt uw DVR op afstand instellen met behulp van uw apparaat en het zal de inhoud opnemen, of u nu in de buurt bent of niet. Met de app kunt u verschillende programma's op uw mobiele apparaat bekijken. U krijgt toegang tot livestreams samen met on-demand content op uw mobiele apparaat.

Flexibiliteit werkt aanstekelijk

Met de DIRECTV-app kunt u uw tablet en iPad gebruiken als een mobiel streamingapparaat. Het heeft een lange weg afgelegd op het gebied van functionaliteit en biedt een intuïtieve touch-gebaseerde oplossing die uitgebreide oplossingen biedt voor uw streamingvragen. Het beste deel is dat de app u helpt te genieten van entertainment zonder te vertrouwen op televisie of uw bureaublad.

Wat mag je verwachten van de DIRECTV App?

De apps zijn in de loop der jaren aanzienlijk geëvolueerd. De iOS-, Android- en Windows-apps zijn niet langer hetzelfde. De hele streaming-ervaring is intelligent geëvolueerd en is nog nooit zo interactief voor de gebruiker geweest. Als u nog niet bent blootgesteld aan de digitale manieren, zult u het moeilijk vinden om de rudimentaire alleen-lezen manier om inhoud te bekijken van u af te schudden. In 2020 hebt u binnen een paar klikken toegang tot inhoud, in HD-kwaliteit, en kunt u zelfs communiceren met de community.

Opgenomen shows

U kunt opgenomen inhoud bekijken in de DIRECTV-app met uw Android- of iOS-apparaat. U kunt uw afspeellijst aanpassen en onderweg bekijken. Met de 72-uurs terugspoelfunctie kun je shows inhalen die je 2 dagen geleden hebt gemist. Met geselecteerde kanalen in de app kunt u inhaalcontent consumeren.

Uitgebreide streaming

In tegenstelling tot andere streamingdiensten die alleen de nieuwste seizoenen van geselecteerde tv-programma's bieden, biedt DIRECTV alle seizoenen van elke show op het netwerk. Zodra je klaar bent met het bekijken van een aflevering, wordt de volgende aflevering binnen 20 seconden afgespeeld. Als u de inhoud meteen wilt bekijken, kunt u op de afspeelknop tikken. De reden waarom ik naar deze app verwijs als een uitgebreide streamingserviceprovider, is omdat je hiermee op meerdere apparaten tegelijk kunt streamen. En niet alleen dat, u kunt ook het meeste uit ScreenSwitch halen - Stuur de inhoud van uw mobiele scherm naar uw tv.

DVR-planning

Je hoeft niet thuis te zijn om je favoriete evenement op te nemen. Stel dat er een enorme voetbalwedstrijd om de hoek staat, maar je bent druk met werk. Het enige dat u hoeft te doen, is de DIRECTV-app gebruiken en de DVR plannen om de inhoud op te nemen wanneer u er niet bent. Met de iPhone-app kun je de opnames in één keer bekijken en bewerken.

Spraakherkenning

Met Siri of Bixby op een iPhone of Samsung-smartphone kun je spraakinvoer instellen en toegang krijgen tot verschillende functionaliteiten in de app. Met behulp van de spraakopdrachten kunt u kanalen van uw DVR afspelen / opnemen. Op basis van mijn persoonlijke ervaring is 80-85% van de opdrachten nauwkeurig en zult u geen problemen ondervinden. Als er echter veel achtergrondgeluid is, kan dit een probleem zijn.

On-Demand Content

De beschikbaarheid van on-demand streaming content is een zegen wanneer u vastzit in het verkeer of tijdens de luchthavenroutine. Het streamen van on-demand content helpt je tijd te doden en maakt je minder gefrustreerd. Met meer dan 10.000 titels in de on-demand bibliotheek heeft je telefoon het allemaal. Natuurlijk zal de streaming niet onberispelijk zijn met een datapackverbinding, maar de pixelatie en audiobreuk is niet iets dat je zou ervaren.

DIRECTV App Informatie

De DirecTV-app voor Android en iOS is heel anders. Android-gebruikers hebben een negatief oordeel over de app, terwijl iOS-gebruikers er geen medelijden meer mee lijken te hebben. De app is door meer dan 10 miljoen gebruikers gedownload uit de Google Play Store en is net geen 75 MB groot. Aan de andere kant, in de App Store, is de app-grootte 206 MB en vereist iOS 10 of hoger voor compatibiliteit. Dit laat zien dat niet alleen de app-grootte, maar ook de functies op beide platforms een enorm verschil hebben.

Hoe krijg ik toegang tot de DIRECTV-app?

Aangezien DIRECTV een juridische toepassing is, hoeft u zich geen zorgen te maken over het downloaden van een website van derden. De DIRECTV-applicatie is beschikbaar in de Google Play Store en de App Store. Download de applicatie vanaf daar en installeer deze op uw telefoon.

Ontwerpen

De DirectTV-app heeft een schone en unieke interface. Het donkere thema ziet er cool uit en helpt de andere elementen met blauwe accenten echt om op te vallen. De donkere achtergrond met lichtgrijze knoppen en blauwe accenten zien er geweldig uit. Zelfs de manier waarop de hele inhoud is ingedeeld, biedt de startpagina en binnenpagina's voldoende ademruimte. Op geen enkel moment in de app zult u dus het gevoel hebben dat de sectie rommelig is.

Startpagina van de app

Er is een vervolgkeuzemenu aan de linkerkant. Een zoekbalk in het midden en Chromecast-optie aan de rechterkant. Er zijn verschillende secties en miniaturen waaruit u kunt kiezen. Er zijn twee tabbladen onder de zoekbalk waar u kunt kiezen tussen 'Kijken op telefoon?' en 'Kijken op tv?' die verschillende manieren bieden om inhoud te bekijken. Onder elke sectie zijn er talloze secties gevuld met miniaturen. Er zijn maar liefst vier miniaturen in elke rij, vergezeld van de titel, het releasejaar en de runtime.

Binnenste pagina's

Wanneer ik zoek naar Modern Family, vind ik een miniatuur gevolgd door alle essentiële informatie en twee CTA-knoppen: ? Horloge? en? Record?. Daaronder is synopsis en details over de cast en crew, evenals externe functionaliteit voor DVR-gebruik. Ten slotte is er een sectie voor het streamen van live tv op mijn telefoon.

Tevreden

De DIRECTV-app heeft een uitgebreide bibliotheek met inhoud. U hebt toegang tot meer dan 45.000 films en tv-programma's en kunt deze op maximaal vijf apparaten tegelijk streamen. U kunt ook de inhoud op uw DVR opnemen. Je vindt populaire shows samen met de nieuwste releases van premiumkanalen zoals Cinemax, HBO, Encore, STARZ en Showtime.

Desktop/mobiele ervaring

Ik heb directv tv geopend op mijn iPhone 8 en Google Pixel 3a. Ik moet toegeven dat mijn ervaring met de iOS-app veel beter was dan Android. Het grote verschil tussen de mogelijkheden van beide apps heeft zich vertaald in een positieve gebruikersrecensie in de App Store en negatieve gebruikersrecensies op Android.
Over het algemeen was de streaming stabiel op beide platforms. De iPhone bood echter een gebruiksvriendelijkere interface en had meer gepersonaliseerde opties dan Android. Bovendien zou de Android-app op bepaalde plaatsen een tijdje vastlopen en crashen, maar dat is nooit gebeurd met de iOS-app.

Suggesties die ik heb voor DIRECTV App

We weten dat AT & T van plan is om de DIRECTV-app op de markt te brengen als het enige capabele streamingplatform op internet. Nu AT&T NOW op deze manier op de markt wordt gebracht, zijn de dagen van DIRECTV geteld. In een mum van tijd zal AT & T deze bestaande DIRECTV App-gebruikers overzetten naar AT & T NOW, en dat markeert het einde van een tijdperk.

Conclusie

De DIRECTV-app heeft een lange weg afgelegd en voordat iemand erop kon hopen, verzilverden ze. Niettemin heeft AT & T de ervaring niet verpest en probeert het de inhoud op meer dan één manier beschikbaar te maken voor het publiek. Dus mijn suggestie aan u zou zijn om van deze app te genieten zolang deze duurt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Directv

DIRECTV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

DIRECTV App is een premium streaming-app waarmee gebruikers inhoud kunnen bekijken, opnemen en delen. Het heeft enkele van de meest populaire films en on-demand inhoud die beschikbaar zijn, evenals een groot aantal tv-kanalen. Met de DIRECTV-app hebt u toegang tot meer dan 45.000 films en tv-programma's en kunt u op maximaal vijf apparaten tegelijk streamen.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op