Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Discovery Plus Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

DiscoveryPlus.com is de nieuwste tv-streamingsite in de buurt. Discovery Plus biedt duizenden afleveringen van favoriete comfort-tv-programma's en verdient het zeker om op uw radar te staan. Als je graag naar HGTV, Discovery Channel, Food Network, Animal Planet, TLC of Lifetime kijkt, wordt dit de beste tv-streamingsite voor jou. Kom vandaag nog naar mijn recensie van Discovery Plus voor meer informatie!

Discovery Plus

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

discoveryplus.com

Het is een moeilijke beslissing, maar we denken dat we de beste opties voor u hebben gevonden. Het is een nieuw jaar en weet je wat dat betekent? Dat klopt, een gloednieuwe line-up van streamingdiensten om uit te checken. 2020 was, als er niets anders was, een behoorlijk actief jaar voor de film- en tv-streamingindustrie. We zagen vorig jaar de lancering van enkele instant hits - zoals HBO Max, Peacock en Quibi - en 2021 wordt weer een groot jaar voor film- en tv-streaming. Met de recente lancering van Paramount Plus, Disney Star en Discovery Plus is er een hele nieuwe groep kanshebbers voor de felbegeerde titel van beste streamingsite op internet. Het is een moeilijke beslissing, maar we denken dat we de beste opties voor u hebben gevonden.
Zijn er nog andere kijkers die zich overweldigd voelen door het aantal premium streaming-opties dat tegenwoordig voor hen beschikbaar is? Het is geen schande om dat toe te geven. Ik schrijf immers tv-streamingsiterecensies voor de kost, en zelfs ik begin te denken dat het een beetje veel wordt. Het is alsof elke filmstudio, kabel-tv-zender en mediaproductiebedrijf tegenwoordig de behoefte voelt om een eigen streamingsite te hebben. Het eindresultaat hiervan is dat kijkers worden opgesplitst in kampen op basis van wat ze zich kunnen veroorloven.
We kunnen het ons niet allemaal veroorloven om ons te abonneren op elke premium tv-streamingsite, hoe graag we dat ook willen. Dat zou een maandelijks streamingbudget van honderden euro's vereisen, wat simpelweg niet voor iedereen haalbaar is. Enkele belangrijke spelers zijn Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Disney Plus, YouTube TV, HBO Max en Peacock. De lijst gaat maar door.
Helaas, vanwege het feit dat elke streamingdienst abonnees wil aantrekken met exclusieve en originele inhoud van hoge kwaliteit, is de kans groot dat we enkele van de beste tv-streamingsites zullen missen. Als je het je net als ik realistisch niet kunt veroorloven om je te abonneren op elke tv-streamingsite die de moeite waard kan zijn, moet je leren om vooral strategisch te zijn bij het kiezen van abonnementen.
Dit is de reden waarom ik in de eerste plaats tv-streamingsiterecensies schrijf. Er zijn weinig manieren om zeker te weten welke streamingsite beter voor je is - en ik werk eraan om ervoor te zorgen dat je een onbevooroordeelde blik op elke site kunt krijgen voordat je je abonneert.
En dus wil ik graag aankondigen dat de nieuwe streamingsite Discovery Plus dit jaar net is gelanceerd en dat het een geweldige optie zou kunnen zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een premium streamingdienst. Hoewel het een rustige lancering had, heeft deze site misschien wat nodig is om de beste optie te zijn voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het bekijken van tv-programma's en films.
Discovery Plus heeft zijn abonnees veel te bieden, volgens de FAQ-pagina van de site. Dit omvat toegang tot meer dan 55.000 afleveringen van meer dan 2.500 huidige en klassieke shows van enkele van de meest geliefde tv-merken. Dat is veel televisie.
Discovery Plus biedt een breed scala aan tv-programma's om naar te kijken, waaronder populaire kookprogramma's van beroemdheden en andere populaire programma's. Met inhoud van veel verschillende netwerken is er voor elk wat wils op Discovery Plus.
Na zorgvuldige overweging van alle functies en voordelen van Discovery Plus, zou het de beste streamingsite voor u kunnen zijn? Laten we eens nader bekijken wat deze service te bieden heeft en kijken of deze bij u past.

Geschiedenis

Discovery Plus is een van de weinige Amerikaanse streamingsites die als eerste op een buitenlandse markt wordt gelanceerd. India was het eerste land dat toegang had tot de service en het werd daar op 23 maart 2020 gelanceerd. Pas in januari 2021 werd Discovery Plus internationaal beschikbaar, eerst met een rebranding van hun vorige service D Play in Denemarken, het VK en Ierland in oktober en november 2020 (naar Discovery Plus), vervolgens met een officiële lancering in de VS op 4 januari 2021. Discovery Plus zou dan de volgende dag D Play in de rest van Europa gaan vervangen.
De tv-streamingsite was in februari 2021 een enorm succes. Het bedrijf kondigde aan dat het platform meer dan 12 miljoen abonnees had op zijn verschillende OTT-streamingdiensten (waaronder Discovery Plus, Motor Trend On Demand, Food Network Kitchen en Golf TV). Onafhankelijke analisten suggereren dat de overgrote meerderheid hiervan Discovery Plus-abonnees waren.
Tegenwoordig is Discovery Plus nog steeds een van de beste tv-streamingsites op internet. Het blinkt vooral uit met new age streamers.

Ontwerpen

Discovery Plus biedt een slanke, dynamische en gebruiksvriendelijke interface die gemakkelijk is voor iedereen die eerder een premium streamingservice heeft gebruikt om te navigeren. Wanneer u de startpagina van de site bereikt, wordt u begroet door een grote banner met titels en voorgestelde series. Net daaronder vindt u een lijst met de aangeboden kanalen of hubs van Discovery Plus. Klik op uw favoriet om door merkspecifieke inhoud te bladeren.
Net boven de centrale banner bevindt zich een soort sitemenubalk. Hierdoor kan de gebruiker bladeren op categorie of genre. In tegenstelling tot de typische aflopende reeks rijen die inhoud per type scheiden, hanteert Discovery Plus een andere aanpak, waarbij de gebruiker voor elke categorie op een afzonderlijke pagina moet klikken. Hoewel ik deze tv-streamingsite bewonder voor een andere aanpak dan de meeste, denk ik dat deze lay-out minder effectief kan zijn dan het standaard streamingsite-ontwerp. Naar mijn mening, hoe meer vooruit en terug klikken dat je moet doen, hoe minder intuïtief de site wordt. Dat gezegd hebbende, begrijp ik dat dit een kleine fout is (als het een fout kan worden genoemd), en ik ben misschien gewoon bijzonder kieskeurig.

Inhoud en functies

We hebben het al gehad over het soort inhoud dat je op Discovery Plus zult vinden. Ik vind het erg leuk dat de inhoudsselectie zo anders is dan de rest van de beste tv-streamingsites op de markt van vandaag. Om te beginnen zijn er hier geen films te streamen; het is allemaal on-demand tv-streaming. Dus als u uw reeks streamingsites wilt diversifiëren, zou Discovery Plus een geweldige manier zijn om een filmzware streamingsite naast een site te plaatsen die strikt geschikt is voor het streamen van tv-programma's.
Ten tweede is het type inhoud dat u op deze streamer zult vinden anders dan elke andere streamingsite die er is. Discovery Plus heeft een niche-aantrekkingskracht op wat het biedt, met kookshows van Food Network, doe-het-zelf- en huisrenovatieshows van HGTV en eersteklas natuurshows van BBC en Animal Planet. Het is misschien wel de meest unieke streamingsite op het web op dit moment.
Dat gezegd hebbende, zou ik het grootste deel van wat beschikbaar is op Discovery Plus karakteriseren als 'light TV'? Wat ik bedoel is dat de meeste shows die hier worden gestreamd, gericht zijn op de feel-good, de educatieve - comfortshows die je ze zou kunnen noemen. Met andere woorden, als je een tv-streamingsite nodig hebt die vol zit met racy drama's of true crime-documentaires, zal dit waarschijnlijk niet de beste tv-streamingservice voor je zijn (dan nogmaals, misschien is het dat wel; we hebben allemaal van tijd tot tijd een pauze nodig van dat soort zwaarte, toch?).

Mobiele en desktopervaring

Discovery Plus biedt een geweldige tv-streaming-app die ik vaak heb gezien. Met mobiele apps die beschikbaar zijn op zowel iOS- als Android-apparaten, hoef je nooit je favoriete programma's te missen. De app heeft een gemiddelde gebruikersbeoordeling van 4,9 uit 5, wat hoger is dan de meeste andere apps die ik heb gezien. Het is ook beschikbaar op zowat elke smart-tv en gamingplatform die er is.

Prijzen en plannen

Discovery Plus biedt, zoals de laatste tijd steeds vaker voorkomt, een abonnementsmodel met twee niveaus. Betaal minder en word onderworpen aan advertenties of betaal iets meer voor een advertentievrije ervaring. De abonnementsplannen beginnen bij $ 4.99 / maand. Kijk advertentievrij voor slechts $ 6.99 per maand, waardoor dit een van de meest betaalbare streamingdiensten op de markt is. Bovendien, ongeacht welk plan u kiest, kunt u genieten van een gratis proefperiode van 7 dagen om het uit te proberen voordat u betaalt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Discovery Plus

Discovery Plus Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

DiscoveryPlus.com is de nieuwste tv-streamingsite in de buurt. Discovery Plus biedt duizenden afleveringen van favoriete comfort-tv-programma's en verdient het zeker om op uw radar te staan. Als je graag naar HGTV, Discovery Channel, Food Network, Animal Planet, TLC of Lifetime kijkt, wordt dit de beste tv-streamingsite voor jou. Kom vandaag nog naar mijn recensie van Discovery Plus voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op