Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

DLive Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

DLive is een videostreamingservice die innovatieve blockchain-technologie biedt voor het organiseren van streaming-uitzendingen. Dit platform verbetert de transparantie en biedt videomakers en kijkers grote voordelen voor het genereren van inkomsten. Het is een geweldig platform voor het streamen van games, muziek en andere inhoud.

Dlive

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

dlive.tv

Over het algemeen vind ik DLive erg leuk en ik ga het zeker in de gaten houden. Ik leerde DLive onlangs kennen via een bericht van een vriend op Facebook. Gezien mijn interesse in deze streamingdiensten, heb ik niet twee keer nagedacht voordat ik het uitcheckte. Mijn eerste ervaring met DLive was op zijn zachtst gezegd uniek. Er was een enorm verschil met Twitch - DLive was uitnodigender en frisser. Een van de beste ervaringen was toen een wereldwijde mod - Cheech - erin sprong en hielp met 'Lino Points'? - de valuta van de site. Over het algemeen vind ik DLive erg leuk en ik ga het zeker in de gaten houden.
Als je nieuw bent bij DLive, raad ik je aan om te blijven hangen voor onze presentatie vandaag op deze streamingdienst.

Wat is DLive?

Ik heb de DLive-applicatie geprobeerd die een verfrissende ervaring biedt.
De graphics en het algehele systeem functioneerden verbazingwekkend goed. Het netwerk liep niet vast en alle inhoud, inclusief video's en opmerkingen samen met Lino-tokens, werkte fantastisch. Ik moet zeggen dat de programmeerarchitectuur van DLive van topklasse is en is ontworpen om gebruikers te helpen uitzendingen op de meest handige manier te beheren. Tokenisatie van inhoud is een geweldige manier om geld te verdienen via streaming.

Wat is Lino Currency of Lino Points?

Lino Currency of Lino Points zijn een integraal onderdeel van het genereren van inkomsten op het DLive-platform. Punten worden niet alleen aan de streamers verstrekt, maar zelfs aan kijkers. Kun je het geloven? Je kunt punten verdienen door interactie met de streamers? Het is alsof je daadwerkelijk wordt betaald voor het online bekijken van video's. Als kijker hoef je geen geld uit te geven en kun je gratis naar je favoriete streamers kijken. Alles wat telt op dit platform is dat je actief blijft.
Uw Lino-punten vertalen zich over het algemeen naar een cryptocurrency op DLive. Deze cryptocurrency op DLive is echter $ 1,22 per punt waard, wat .22 meer is dan de $ 1 op Twitch. Zodra u geld verdient, kunt u uw punten uitbetalen voor meer cryptocurrency, deze laten overdragen aan PayPal of ze investeren in de community door deze aan de gebruikers te doneren. Wat verbazingwekkend is, is dat u zelfs in de aandelen van DLive kunt beleggen door uw inkomsten te vergrendelen.

Wat maakt DLive geweldig?

Na bijna een maand op het platform te hebben gestreamd, leerde ik dat het uniek is omdat het geen miljardair-CEO heeft die het voor winst runt. Het is autonoom in de zin dat mensen zoals ontwikkelaars en streamers deze site runnen. Er is dus geen groot bedrijf bij betrokken om een groot deel van uw inkomsten weg te nemen. En zo ben je als maker in staat om een hogere cut te behouden.

Frisse aanpak

DLive is een uitstekend streamingplatform dat breekt met de traditionele aanpak die wordt gebruikt door andere platforms zoals Facebook, YouTube en Mixer. Het platform ziet er fris uit en het gebruik van blockchain om gegevens op te slaan is iets dat de normen voor de komende jaren zal bepalen. Naarmate meer multinationale streamingbedrijven de markt betreden, zal DLive een eigen plaats hebben en worden beschouwd als een toonaangevende speler in de industrie.

Uitzonderlijke monetisatie

Zoals hierboven te zien is, is het genereren van inkomsten geweldig, niet alleen voor makers van inhoud, maar ook voor kijkers. Iedereen die zich op het netwerk begeeft, zal op de een of andere manier iets verdienen. De Lino-tokens zijn een geweldige manier om het monetisatieproces te vereenvoudigen en transparantie tot stand te brengen. Netwerkregistratie kost bijvoorbeeld One Lino.

Gebruikersintuïtieve app

Hoewel de aanwezigheid van een responsieve website en een gebruiksvriendelijke app geen belangrijke deal is, onderscheidt DLive zich nog steeds van alles wat er is. Je kunt de app downloaden op je iOS- of Android-apparaat en zodra je jezelf registreert, kun je uitzendingen in realtime bekijken.

Beloningen & creatieve setup

Om beloningen te verdienen in de vorm van tokens, moet u zich registreren via uw e-mailadres en wachtwoord (standaard op grote streamingnetwerken). Na registratie moet u een bijnaam bedenken op basis van Latijnse alfanumerieke tekens en verifiëren met behulp van een afbeelding.

Ontwerpen

Ik ben onder de indruk van de unieke zwart-gele kleurencombinatie op het netwerk. Als je mijn reviews leest, weet je dat ik dol ben op zwarte en grijze basiskleuren. DLive heeft een donkergrijze en zwarte kleurencombinatie die voor mij de juiste vakjes aanvinkt.

Rubriek

De koptekst aan de linkerkant van de website heeft drie opties: Home, Browse en Get the App. Aan de rechterkant is een zoekbalk, gevolgd door inlog- en aanmeldingsopties. Als u op het beletselteken klikt, ziet u zes opties in het vervolgkeuzemenu: Over, Community, Help, Contact, Juridisch en Taal.

Hero Sectie

De videospeler in het midden van de website heeft rechts een beschrijving van de streamer. Daarnaast is er een rij van vier horizontale miniatuurbalken waarmee u toegang hebt tot andere streams.

Aanbevolen sectie

Ik was in staat om de beste streamingmakers in een mum van tijd te vinden. Als u problemen ondervindt bij het openen van de streaming, kunt u ook een vergrootglas gebruiken en gebruikersgegevens invoeren. Afgezien daarvan klikt u op de knop "Volgen" om toegang te krijgen tot de livestream van uw favoriete makers.
De meeste populaire streamers, vooral de bekende, blokkeren hun Lin-tokens waarmee ze netwerkvalidators kunnen worden. Een dergelijke investering verzekert hun deelname aan het beheer van het platform, waar ze actief kunnen helpen bij de productontwikkelingsfase. Afgezien hiervan kunnen grote beleggers ook hun eigen premiumdiensten openen en managementbeslissingen nemen.

Tevreden

In tegenstelling tot andere grote streamingnetwerken heeft DLive een goed gediversifieerde lijst met categorieën. De eSports-sectie heeft tal van games zoals Counter-Strike, Dota2, World of Warships en GTA om er maar een paar te noemen. Naast games kunnen gebruikers ook nieuws, muziek en andere uitzendingen bekijken. Het beste deel is dat u zich niet hoeft te registreren om toegang te krijgen tot deze uitzendingen.

PewDiePie als integraal lid

Het streamen van games, zoals PewDiePie, is een populaire manier om geld te verdienen. Felix Kjellberg, de populairste YouTuber op het platform, streamt op DLive en zou duizenden, zo niet miljoenen dollars verdienen op het netwerk. Hij doneert een deel ervan terug aan de community, maar hij verdient goed omdat het inkomstenaandeel veel minder is met 9,9% in vergelijking met de 45% van YouTube. Andere streamers maken de weg vrij voor nieuwe streamers en kijkers om deel uit te maken van dit platform.

Desktop/mobiele ervaring

Toen ik DLive voor het eerst begon te gebruiken, had ik moeite om het netwerk te begrijpen. Ik raakte er echter binnen een paar dagen mee vertrouwd. Mijn eerste ervaring was niet de beste vanwege pixelige graphics en de gemiddelde streamingkwaliteit. In de afgelopen tijd is het echter verbeterd en ik verwacht eerder vroeg dan laat 720p bij 60 fps. De maximale kwaliteit is vastgesteld op 480P wat veel ruimte voor verbetering heeft.
Een ander probleem dat ik had met DLive was de bitrate. Ik was niet in staat om de beste voor streaming te achterhalen. Met Twitch kan ik het gemakkelijk instellen op 4200 en het werkt perfect, maar met DLive was ik constant aan het schakelen tussen de 1000-2500. Ik weet zeker dat de ontwikkelaars eraan kunnen werken om dit beter en specifieker te maken.

Plannen & Prijzen

Je kunt DLive.tv streamen op de website of in de app. Als u lid wilt worden, moet u $ 1 betalen, wat zich vertaalt in minder dan een dollar. U kunt Lino-punten gebruiken om te investeren, te doneren en aandelen in het bedrijf te kopen.

Suggesties die ik heb voor DLive

Ik waardeer het harde werk van de ontwikkelaars en alle andere mensen die betrokken zijn bij deze gemeenschap. Dit is een belangrijke stap voorwaarts in termen van het creëren van een meer onafhankelijke toekomst, gemaakt door de makers zelf en kijkers. Een suggestie die ik heb, is dat de streamingkwaliteit wordt geüpgraded naar 720p. Als maker van inhoud kan ik het me veroorloven om mijn instellingen aan te passen, maar voor een kijker is het hebben van slechts 480p-kwaliteit niet goed genoeg.

Conclusie

Of je nu een maker of een kijker bent, je moet zeker DLive controleren. Natuurlijk lijkt het misschien niet aantrekkelijk of capabel genoeg om je aan je eerste ervaring te binden, maar het zal zeker op je groeien. Bekijk streams, maak contact met je favoriete streamers en verdien geld - dat moet de grootste motivatie zijn om op dit netwerk te streamen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Dlive

DLive Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

DLive is een videostreamingservice die innovatieve blockchain-technologie biedt voor het organiseren van streaming-uitzendingen. Dit platform verbetert de transparantie en biedt videomakers en kijkers grote voordelen voor het genereren van inkomsten. Het is een geweldig platform voor het streamen van games, muziek en andere inhoud.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op