Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Emby Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Onder de meest populaire mediasuites is Emby.media zeker een opvallende verschijning. Het elegante ontwerp en de gestroomlijnde interface maken het gemakkelijk om toegang te krijgen tot al uw media-inhoud, ongeacht het type of waar u zich bevindt. Bovendien hebt u met een abonnement op Emby Premiere zelfs toegang tot uw persoonlijke mediacloud, zelfs als u niet online kunt gaan. Lees vandaag mijn recensie voor meer informatie!

Emby

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

emby.media

Media zijn een belangrijk onderdeel van onze cultuur geworden in de 21e eeuw, en naarmate technologie zijn rol in ons leven blijft vergroten, zal het blijven groeien totdat het een letterlijk verlengstuk van de mensheid wordt.
De meeste mensen die ik ken, consumeren bijna de hele tijd media, of het nu gaat om films, muziek, tv-series, het delen van foto's / video's / memes, podcasts, sociale netwerken, websites, enz. Dit heeft geleid tot het idee dat het mooi zou zijn als er één locatie zou zijn waar al deze digitale mediadiensten toegankelijk zijn. Waarom is er niet zo'n monolithisch portaal?
Als je eerder hebt nagedacht over het hebben van een mediaserver, dan weet je dat ze bestaan. Er zijn verschillende soorten om uit te kiezen, en degene die u kiest, hangt af van uw behoeften. Net zoals er een aantal verschillende streamingdiensten beschikbaar zijn, geldt hetzelfde voor mediaservers. Het enige verschil is dat mediaservers ons in staat stellen onze inhoud op een specifieke manier te bekijken, die specifieker kan zijn voor onze behoeften. Het kiezen van de juiste is gewoon een kwestie van wat onderzoek doen en uitzoeken welke het beste bij ons past.
Sommige mensen geven er de voorkeur aan om toegang te krijgen tot hun media op hun telefoons, laptops, tablets of smart-tv's. Anderen zweren nog steeds bij het streamen en bekijken van hun favoriete inhoud op computers, tablets of smart-tv's. Wat uw voorkeuren ook zijn, u moet een mediaserver vinden die aan uw unieke behoeften kan voldoen. Eerst en vooral moet de mediaserver betrouwbaar en functioneel zijn. Dat is een gegeven. Maar u wilt ook een mediaserver die goed werkt, ongeacht welk apparaat u op een bepaald moment gebruikt. Dankzij mediaservers zoals Emby kan nu elk van uw apparaten een smart-tv worden.

Geschiedenis

Emby, voorheen bekend als Media Browser, is een mediaserversuite die speciaal is ontworpen om video en audio op elk apparaat te streamen. Het is propriëtaire software die niet kan worden gerepliceerd vanaf de bron omdat de buildscripts privé worden gelaten.
Emby is doorgegaan op de weg naar propriëtaire code met versie 3.5 van de software. Vanaf deze versie heeft Emby zichzelf in licentie gegeven en is nu volledig close-sourced; de open-source elementen die veel tech-heads altijd al leuk hebben gevonden aan Emby, zijn echter nog steeds beschikbaar in de vorm van plug-ins en er is ook een gratis open-source vork van de server ontwikkeld, bekend als Jelly Fin. Dus als je graag experimenteert met coderen en je eigen aanpassingen bouwt, is Jelly Fin zeker de moeite waard om uit te checken.
Emby is een software voor het streamen van media die beschikbaar is op veel verschillende platforms, waaronder Windows, Mac OS, Linux en Free BSD. Gebruikers kunnen verbinding maken met de Emby-client via een van emby's compatibele platforms, zoals HTML 5, Android, iOS, Roku, Amazon Fire TV, Chrome Cast, Apple TV, LG en Samsung smart-tv's en Xbox 360 / Xbox One.

Ontwerpen

Afhankelijk van het apparaat waarop Emby wordt gebruikt, kan het ontwerp enigszins variëren. Over het algemeen zou ik echter zeggen dat het ontwerp en de lay-out van Emby vergelijkbaar zijn met die van Netflix en Hulu.
Afhankelijk van uw apparaat vindt u een eenvoudig te navigeren menu waarmee u kunt schakelen op inhoudstype, bovenaan het scherm of aan de linkerkant. Vanaf hier kunt u snel schakelen tussen kanalen, live-tv, camera-uploads, games, afspeellijsten, collecties, films, muziek of tv. Veel eenvoudiger dan dat wordt het niet.
Nadat u een mediabron hebt geselecteerd in de hoofdserverportal, wordt de inhoud gepresenteerd met een minimalistisch ontwerp dat vergelijkbaar is met Hulu of Netflix. U kunt bladeren op genre, volglijsten, suggesties of nieuwste releases. De esthetiek is zwart met alleen uw media zichtbaar op een handige plek. Emby heeft een professionele uitstraling met zijn eenvoudige aanpak.

Tevreden

Misschien heb ik de inhoud die Emby je in staat stelt om grondig te bekijken al besproken. Maar voor het gemak (en voor het geval ik iets heb gemist), laten we het eens bekijken met een lijst.
Uw apparaten worden met elkaar gesynchroniseerd om het afspelen van media mogelijk te maken.
opnames worden opgeslagen op een harde schijf -De opnames worden bewaard totdat de DVR is verwijderd of de harde schijf vol is.
zijn een manier om te beperken hoeveel tijd kinderen op internet doorbrengen -Het Centrum voor ouderlijk toezicht biedt ouders een verscheidenheid aan hulpmiddelen om de online activiteiten van hun kind te beheren -Een manier om te beperken hoeveel tijd een kind op internet doorbrengt, is door ouderlijk toezicht in te stellen Ouderlijk toezicht is een manier voor ouders om te beperken hoeveel tijd hun kinderen op internet doorbrengen. Het Centrum voor ouderlijk toezicht biedt ouders verschillende hulpmiddelen om de online activiteiten van hun kind te beheren. Een manier om te beperken hoeveel tijd een kind op internet doorbrengt, is door ouderlijk toezicht in te stellen.
services houden gegevens gesynchroniseerd tussen apparaten Cloudsynchronisatieservices houden gegevens gesynchroniseerd tussen apparaten door deze op te slaan op een externe server.
is een nieuwe functie waarmee u video's, audio en andere inhoud van uw Chrome-browser naar een compatibele tv of beeldscherm kunt casten. Chrome Cast is een nieuwe functie waarmee gebruikers video's, audio en andere inhoud vanuit hun Chrome-browser naar compatibele schermen kunnen casten.
zijn alle vormen van entertainment -We brengen graag tijd door in deze media voor ons plezier.

Desktop- en mobiele ervaring

Zoals ik al zei, is een van mijn favoriete aspecten van Emby het feit dat het er geweldig uitziet en functioneert, ongeacht op welk apparaat je het gebruikt. De in-browser versie is ongerept, net als de Roku- en Smart TV-versie. Bovendien zijn alle versies van Emby gestroomlijnd en met elkaar gesynchroniseerd, wat resulteert in een naadloze gebruikerservaring op alle platforms.

Prijzen en plannen

9.99/maand of neem een levenslang abonnement voor ?99. Emby is een freemium-service die beperkte, beperkte toegang tot zijn functies gratis biedt. Als u echter alle functies van de service wilt gebruiken, inclusief de volledige DVR-mogelijkheden, de mogelijkheid om offline toegang te krijgen tot inhoud, gratis exclusieve apps, uitgebreide coverart, bioscoopmodus, mapsynchronisatie, cloudsynchronisatie, een inhoudsconverter, smart home-mogelijkheden, back-ups en herstelpunten en toegang tot tonnen podcasts, kunt u overwegen zich aan te melden voor de betaalde abonnementsservice genaamd Emby Premiere. De Premiere-versie van Emby's server biedt volledige DVR-mogelijkheden, de mogelijkheid om offline toegang te krijgen tot inhoud; gratis exclusieve apps; uitgebreide omslagkunst; bioscoopmodus; mapsynchronisatie; cloudsynchronisatie; een content converter; smart home-mogelijkheden; back-ups en herstelpunten; en toegang tot tonnen podcasts. Emby Premiere kopen voor $ 9.99 / maand of abonneren voor het leven kost $ 99 / jaar.
voor 1 jaar Abonneer je voor $ 4.99 / maand voor 1 jaar om toegang te krijgen tot onze exclusieve inhoud.
voor 4 jaar De school biedt je vier jaar lang $ 54 / jaar.
naar de IAAP Het Institute for Advanced Armament Studies biedt u levenslange toegang tot zijn archieven.

Suggesties die ik heb voor Emby

Mijn belangrijkste klacht bij Emby is dat de server geen originele inhoud biedt. Het lijkt ook niet compatibel te zijn met de beste streamingdiensten zoals Netflix of Hulu. Emby is dus helaas het meest nuttig voor degenen onder ons die al een robuuste digitale bibliotheek met gekochte inhoud hebben. Het is echter ook compatibel met kabelabonnementen. Mijn belangrijkste suggestie voor Emby is om ofwel wat ingebouwde inhoud van zichzelf aan te bieden of om te proberen een deal te sluiten met ten minste één van de streamingdiensten, want dat is waar de meerderheid van ons tegenwoordig toch toegang heeft tot onze media.

Conclusie

Als u het soort persoon bent dat liever inhoud koopt dan sterk afhankelijk te zijn van streamingdiensten zoals Hulu, Amazon Prime Video of Netflix, dan is Emby waarschijnlijk het perfecte stuk software voor u. Het is uiterst handig en beschikbaar op vrijwel elk apparaat, zodat u uw media overal mee naartoe kunt nemen. Emby is een goed ontworpen, betrouwbaar functionele manier om contact te houden met uw mediabestanden, ongeacht het type.
Dit is misschien niet de beste oplossing voor diegenen onder u die op zoek zijn naar nieuwe shows of films via streamingdiensten zoals Emby, maar als u op zoek bent naar een elegante manier om uw mediabestanden te organiseren en te openen, kan Emby een trefzekere overwinning zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Emby

Emby Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Onder de meest populaire mediasuites is Emby.media zeker een opvallende verschijning. Het elegante ontwerp en de gestroomlijnde interface maken het gemakkelijk om toegang te krijgen tot al uw media-inhoud, ongeacht het type of waar u zich bevindt. Bovendien hebt u met een abonnement op Emby Premiere zelfs toegang tot uw persoonlijke mediacloud, zelfs als u niet online kunt gaan. Lees vandaag mijn recensie voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op