Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

ESPN+ Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

ESPN Plus is een premium sportstreamingservice die gebruikers ongeëvenaarde toegang biedt tot exclusieve on-demand, PPV, nieuws, statistieken en live sportinhoud. Het wordt de beste premium sportstreamingservice op de markt genoemd en ik raad het iedereen aan die de best mogelijke ervaring wil bij het bekijken van hun favoriete sporten. Lees vandaag mijn recensie voor meer informatie!

Espn+

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

plus.espn.com

ESPN is een wereldwijd bekend netwerk dat veel sporten bestrijkt, een lange geschiedenis heeft en zeer gerespecteerd wordt. Veel mensen hebben ESP en vinden het nuttig in hun favoriete sporten. Dit is de reden waarom afstemmen op ESPN is alsof je ESP hebt voor alle sporten waar je om geeft.
Hoewel ESPN oorspronkelijk was ontworpen als een sportnieuws- en informatieservice, is het sindsdien uitgebreid met een streamingdienst met live sportevenementen. Deze service is zeer gunstig voor mensen die op de hoogte willen blijven van alle sporten waar ze om geven.
Hoewel het misschien niet mogelijk is om elk spel in realtime te bekijken, zijn er premium services beschikbaar waarmee je hoogtepunten van elke game kunt volgen. ESPN Plus is zo'n service; het is zeker het overwegen waard voor sportfans die de best mogelijke dekking van hun favoriete games willen.
Dat gezegd hebbende, er zijn veel sportstreamingservices om uit te kiezen, dus het kan moeilijk zijn om te beslissen welke voor u geschikt is. Allereerst wil je de streamingdienst bekijken en er meer over leren. Vervolgens moet u beslissen hoeveel de maandelijkse kosten in rekening brengen. Dus laten we zonder verder oponthoud een van de beste premium sportstreamingservices op de markt verkennen.

Geschiedenis

In augustus 2016 verwierf The Walt Disney Corporation een minderheidsbelang in BAMTech, een uitloper van mlb Advanced Media's streaming technologie-onderneming. Deze aankoop kwam met de optie om een meerderheidsaandeel te verwerven als de investering bleek uit te pakken zoals de Disney-execs dachten dat het zou kunnen. Rond dezelfde tijd werd echter ook aangekondigd dat ESPN ontwerpen had om een over-the-top streamingdienst te ontwikkelen. Dit project werd destijds omschreven als een verkennend OTT-project.
ESPN had de technologie van BAMTech gebruikt voor zijn Watch ESPN-service, zo werd onthuld. Disney CEO Bob Iger erkende dit destijds en zei dat ondanks de dalende winsten in de kabeltelevisie-industrie als gevolg van cord-cutting, "live sport echt heeft gefloreerd, zelfs in een wereld waar er zoveel meer dingen te doen en te bekijken zijn."
Fast forward naar augustus 2017, Disney beriep zich op zijn recht om een meerderheidsbelang in BAMTech te verwerven. Deze aankondiging werd gebundeld met de aankondiging dat ze in 2018 ook espn's OTT-streamingdienst zouden lanceren (die in 2019 zou worden gevolgd door Disney's eigen OTT-service, die Disney Plus zou worden).
Disney beweerde dat hun ESPN-streamingdienst inhoud zou halen uit hun ESPN-eigendomsrechten voor sportuitzendingen. Dit herontwerp en de herdistributie van inhoud van de ESPN-app zou ESPN Plus de "belangrijkste digitale bestemming voor sportinhoud" maken. Disney zette zijn geleidelijke overname van digitale media in de daaropvolgende jaren voort.
In december 2017 kondigde Disney de overname van 20th Century Fox aan. Hierdoor kon ESPN Plus content opnemen die eigendom is van het Fox Sports Network (en alle regionale divisies). Uiteindelijk zou dit plan er echter toe leiden dat Disney wettelijk verplicht wordt om delen van de overname van Fox Sports Network op te geven vanwege antitrustwetten.
Ondanks enige publieke verontwaardiging blijft ESPN Plus een van de meest populaire, zo niet de meest populaire, premium digitale streamingdiensten op de markt. In februari 2018 kondigde Disney CEO Bob Iger aan dat ESPN Plus een van de duurste maandelijkse kosten in de premium streamingwereld zou hebben voor $ 4,99 / maand. En na enige herstructurering binnen Disney - inclusief de scheiding van BamTech en ESPN Plus in een nieuw opgerichte divisie binnen Disney genaamd Disney Direct to Consumer and International - op 2 april 2018, bevestigde ESPN dat ESPN Plus officieel zal worden gelanceerd op 12 april voor $ 4,99 / maand.
Op 21 augustus 2018 kondigde ESPN aan dat het zijn reeds bestaande ESPN premium abonnementsdienst met succes had samengevoegd onder ESPN Plus. Dit extra toegang tot de premium leden? gedeelte van ESPN.com (inclusief exclusieve verhalen en geavanceerde sportstatistieken en analysetools). ESPN Insider-gebruikers, die zich vóór 21 augustus hadden geabonneerd, werden zonder extra kosten opgenomen in ESPN Plus. Het verschil van $ 10 in jaarlijkse vergoedingen werd gezwaaid.

Ontwerpen

Zoals te verwachten is bij elke aan Disney gelieerde service, is het app-ontwerp van ESPN Plus fantastisch. Sterker nog, voor iedereen die Disney Plus eerder heeft gezien, zou ESPN Plus er vrij bekend uit moeten zien. Vergelijkbaar met de klassieke Netflix-lay-out (met miniaturen van inhoud om uit te kiezen die is georganiseerd op categorieën), heeft ESPN Plus gekozen voor een grotere pictogramlay-out. Ik hou van de manier waarop ESPN Plus eruit ziet - ik graaf eigenlijk de grotere miniaturen - ik denk dat het zorgt voor een iets meer meeslepende ervaring. ESPN (en Disney) Plus voelde altijd minder alsof ik door een bibliotheek met afleveringen blader en meer alsof ik op de een of andere manier interactie heb met verschillende inhoudsopties.
Over het algemeen zou ik vanuit esthetisch oogpunt zeggen dat het ontwerp van ESPN Plus strak en gebruiksvriendelijk is. Maar nog belangrijker dan dat, het is naadloos en maakt het gemakkelijk en gemakkelijk bladeren door inhoud mogelijk. Door een bepaalde titel te selecteren, krijg je veel informatie over die titel zonder dat je per se op een nieuwe pagina hoeft te klikken (hetzelfde kan niet gemakkelijk worden gezegd van de ietwat onhandige ontwerpen van Hulu of Netflix). Dit zorgt voor eenvoudig en handig browsen op inhoud, zoals zelden wordt gezien, vooral als het gaat om sportstreamingservices.

Tevreden

Dit sportnetwerk biedt een geweldige mix van live sportuitzendingen, exclusieve pay-per-view-evenementen, originele tv-inhoud en tonnen nieuwsbeats en statistieken. Wat live tv betreft, biedt ESPN Plus duizenden games, waaronder MLB-, NHL-, Series A-, FA Cup-, Top Rank Boxing- en MLS-evenementen. Bovendien kun je grandslamtennis en talloze live-uitzendingen van al je favoriete sporten op universitair niveau bekijken.
Met ESPN Plus heb je de mogelijkheid om een verscheidenheid aan originele ESPN-shows te bekijken, evenals een aantal sportdocumentaires. Je hebt ook toegang tot een bibliotheek van 30 voor 30 films, evenals premium artikelen, statistieken, analyses en exclusieve deals op PPV-evenementen.

Mobiele en desktopervaring

ESPN Plus is een van de meest populaire sport-apps op de markt. De gemiddelde beoordeling in de Apple App Store is 4,4 van de 5 sterren en het is vermeld als de Keuze van de Redactie. Mensen lijken erg blij te zijn met zowel de mobiele als desktopversies van ESPN Plus. De ervaring tussen de 2 is ongeveer zo naadloos als het maar kan - je kunt bijvoorbeeld inhoud op je Smart TV pauzeren en meteen weer verdergaan waar je was gebleven op je iPhone of Android-apparaat. Het maakt niet uit op welk apparaat u ESPN Plus opent, u zult een zeer intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring vinden.

Prijzen en plannen

ESPN Plus biedt een van de beste prijzen voor streamingdiensten. Voor slechts $ 4.99 / maand kunt u volledige toegang krijgen tot ESPN Plus. U bent ook van harte welkom om te profiteren van een zeer uniek aanbod. Voor slechts $ 12,99 kun je ESPN Plus bundelen met Hulu en Disney Plus. En dat is misschien wel de beste deal op internet - voor slechts een dollar of twee meer per maand dan je voor Netflix betaalt, kun je 3 van de beste streamingplatforms krijgen die er zijn. Kan niet fout gaan met dat pakket, als je het mij vraagt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Espn+

ESPN+ Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

ESPN Plus is een premium sportstreamingservice die gebruikers ongeëvenaarde toegang biedt tot exclusieve on-demand, PPV, nieuws, statistieken en live sportinhoud. Het wordt de beste premium sportstreamingservice op de markt genoemd en ik raad het iedereen aan die de best mogelijke ervaring wil bij het bekijken van hun favoriete sporten. Lees vandaag mijn recensie voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op