Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

ExpressVPN Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

ExpressVPN is een site die bezocht moet worden door iedereen die op zoek is naar een VPN-provider. Het is een van de gemakkelijkst te gebruiken en meest gerespecteerde VPN's en is geprezen door technische goeroes over de hele wereld. Het enige dat u hoeft te doen, is minuten en u wordt ingesteld met anonimiteit en bescherming tegen potentiële hackers, spionnen en de overheid. Bovendien kunt u elke online censuur omzeilen met ExpressVPN. Lees mijn recensie voor meer informatie!

Expressvpn

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

expressvpn.com

De komst van het internet heeft geresulteerd in enorme niveaus van verbetering in ons dagelijks leven. Natuurlijk ben ik hier niet om voor iedereen in de wereld te spreken, maar ik kan me nauwelijks herinneren hoe ik ooit zonder door het leven ben gekomen. Tegenwoordig gebruik ik het voor zowat alles. Van punt A naar punt B komen; het vinden van informatie (geen noodzaak meer om feiten te onthouden); winkelen; zelfs eten bestellen. Hoe hebben we pre-internet überhaupt overleefd?
Ondanks alle voordelen die het internet ons heeft gebracht, zoals het makkelijker en toegankelijker maken van ons leven, heeft het ook enkele nadelen. Voor elke website die ons leven gemakkelijker maakt, zijn er twee sadistische individuen die op de loer liggen in de schaduw die onze gevoelige informatie willen vinden en exploiteren. Dit betekent dat creditcardnummers, adressen, foto's, video's, alles wat wordt verzonden of geopend op een openbaar wifi-netwerk eerlijk spel is voor deze mensen.
Het is ook niet alleen de occasionele malafide hacker waar je je zorgen over moet maken bij het openen van internet. Zelfs gerenommeerde bedrijven kunnen zich te kwader trouw gedragen als het gaat om uw gegevens. Dat klopt, ik heb het over uw Internet Service Provider (ISP). Een schokkend hoog aantal van hen heeft toegang tot, mijnen en verkopen uw gegevens aan externe bedrijven. Je weet wel, zodat ze je vervolgens op hun eigen manier kunnen targeten, met gepersonaliseerde advertenties en wie weet wat nog meer.
Je bent niet veilig voor de overheid. Afhankelijk van waar je woont, kun je kwetsbaar zijn om bespioneerd te worden door de staat. De meeste landen (zelfs de zogenaamde "gratis" landen) controleren regelmatig de online activiteiten van hun burgers in naam van "veiligheid", althans in het geval van vrije landen. Er is echter geen argument voor het feit dat het toch invasief en Orwelliaans is. En als je in een bijzonder beklemmend land bent, vergeet het dan, het grootste deel van het internet zal toch niet voor je beschikbaar zijn. Censuur is immers een favoriet instrument van onderdrukking.
Er is een beetje goed nieuws dat ik voor je heb. Hoewel de hoop niet helemaal verloren is, kan een VPN de truc doen om uw privacy te beschermen. De eerste stap om jezelf te beschermen is om te weten wat je kwetsbaar maakt.
Zelfs als je alleen thuis internet gebruikt, beschermt dat je niet tegen meer geavanceerde hackers. En niets anders dan een VPN (of de Tor dark web browser) kan je beschermen tegen de meeste overheden.

Geschiedenis

Een virtueel privénetwerk, of VPN, creëert een echt privéverbinding met internet die specifiek is voor uw IP-adres. Het doet dit door een tunnel van privé-internettoegang te creëren die is ingegraven onder het gebruikelijke internetverkeer op uw netwerk.
Graven onder de grond biedt totale privacy, omdat geen enkel apparaat uw activiteit kan detecteren. Dit is de beste manier om uw activiteiten privé en geheim te houden.
Het was een low-level Microsoft-medewerker, geloof het of niet, die in 1996 de allereerste peer-to-peer tunneling-protocolsoftware uitvond. Deze software wordt algemeen beschouwd als de noodzakelijke voorloper van de VPN-technologie die we vandaag kennen en waar we van houden. Iets anders (en veel ingewikkelder) dan hedendaagse VPN's, pptp zou niet de constante instroom van VPN-technologieën hebben die we vandaag hebben om onze privacy te beschermen.
Express VPN is een van de meest bejubelde VPN's op de markt. Het heeft meer dan 3.000 externe servers op meer dan 160 locaties en 94 afzonderlijke landen, en zowel Tech Radar als Comparitech noemden het hun keuze van de redactie voor een VPN-service in 2018.

Ontwerpen

Er is niet heel veel te zeggen over het ontwerp van de VPN. Dit komt omdat de VPN zelf niet vereist dat je het heel veel gebruikt. Het enige dat u echt hoeft te doen, is het programma openen, uw locatie selecteren in een lijst en de aan / uit-knop inschakelen om uw totale privacy en censuurontduiking te activeren. Zo simpel is het.
Dat gezegd hebbende, Express VPN is een eenvoudig te gebruiken service. Vandaar, waar de naam vandaan komt, neem ik aan? het enige dat u hoeft te doen, is de app openen, op 'aan' klikken en beginnen met browsen zoals u normaal zou doen, alleen met minder angst omdat de service uitstekend is in het maskeren van uw IP-adres en dus de gegevens die het verzendt!

Tevreden

VPN biedt de volgende services:
Werktuigbouwkundigen ontwerpen en creëren machines en apparatuur die ons helpen in ons dagelijks leven. Werktuigbouwkundigen ontwerpen en maken machines, die ons helpen in ons dagelijks leven.
De ExpressVPN-service biedt een verscheidenheid aan andere diensten, zoals browserextensies voor Chrome en Firefox, ExpressVPN-routers en een schat aan informatieve hulpmiddelen en bronnen om uw privacy te testen en meer te weten te komen over VPN's. Bovendien wordt de ExpressVPN-blog regelmatig bijgewerkt met informatie over de nieuwste privacytechnologie.

Prijzen en plannen

Express VPN is niet alleen een van de meest effectief veilige VPN's op de markt, maar ze hebben ook enkele van de eerlijkste prijzen op de markt met veel betalingsopties (creditcard, Pay Pal, Bitcoin, Union Pay, Web Money, Mint, nog veel meer). Maar voor het gebruiksgemak van vandaag zal ik de prijzen van ExpressVPN in Amerikaanse dollars verlagen (de site zal de wisselkoersen voor u berekenen voordat u uitcheckt, maak u geen zorgen).
Als u geïnteresseerd bent in een abonnement op Express VPN voor een volledig jaar, kost het u $ 8.32 / maand. Dit is iets goedkoper dan de prijzen van vergelijkbare VPN-services, en ik zou zeggen dat het vergelijkbaar is met de top 5 providers (waaronder Nord, Ghost, Windscribe, enz.).
Als u niet bereid of niet in staat bent om een abonnement voor een volledig jaar te nemen, biedt Express VPN een abonnement van 6 maanden voor $ 9,99 / maand. Dit is een beetje aan de duurdere kant als ik eerlijk ben. Er zijn enkele vergelijkbare VPN's die een abonnement van 6 maanden bieden voor $ 9.99 / maand voor het eenvoudige betalingsplan van maand tot maand.
ExpressVPN biedt een minimaal verplicht maandelijks betalingsplan waarmee u onderweg kunt betalen voor $ 12,95 per maand, terugkerend totdat het wordt geannuleerd. Dus misschien is ExpressVPN niet de goedkoopste optie. Maar het is een van de hoogst gewaardeerde VPN's, dus dat is zeker belangrijk om in gedachten te houden.

Suggesties die ik heb voor Windscribe VPN

Een suggestie die ik heb voor Express VPN is dat hun prijzen lager zijn. Ik heb dit al eerder gezegd en ik blijf erbij, ook al is hun service in sommige opzichten superieur. Bovendien zou het geweldig zijn om een gratis proefperiode aangeboden te zien voordat een jaarlijkse of tweejaarlijkse verbintenis wordt aangegaan, of om hun prijzen te zien dalen tot ongeveer $ 10 per maand.

Conclusie

Als u momenteel geen VPN hebt, raden we Express VPN ten zeerste aan. Deze service is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een veilige manier om hun gegevens en identiteit online te beschermen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Expressvpn

ExpressVPN Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

ExpressVPN is een site die bezocht moet worden door iedereen die op zoek is naar een VPN-provider. Het is een van de gemakkelijkst te gebruiken en meest gerespecteerde VPN's en is geprezen door technische goeroes over de hele wereld. Het enige dat u hoeft te doen, is minuten en u wordt ingesteld met anonimiteit en bescherming tegen potentiële hackers, spionnen en de overheid. Bovendien kunt u elke online censuur omzeilen met ExpressVPN. Lees mijn recensie voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op