Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Facebook Gaming Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Facebook Gaming is het snelst groeiende online streaming netwerk in de game-industrie. Het bestaat uit makers en kijkers die willen genieten van games en plezier willen hebben. Het netwerk stelt gebruikers in staat om te communiceren met de streamers en medekijkers via de commentaarsectie. Hiermee kun je de maker van de inhoud ondersteunen en zelf een maker worden door je eigen kanaal te starten, je in te schrijven voor het Level Up-programma of je te abonneren op een kanaal.

Facebook Gaming

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

facebook.com/gaming/

Gaming is een industrie van $ 120 miljard en een groot deel van die inkomsten komt van live videostreamingdiensten. Twitch pioniert met het idee van gamestreaming, maar YouTube Gaming, Facebook Gaming en Microsoft Mixer zijn naar voren gekomen als sterke concurrenten.
Facebook Gaming werd in januari 2018 een nieuw gamestreamingplatform nadat het een groot deel van het publiek had aangetrokken. De groei van Facebook is instrumenteel geweest en het is het snelst groeiende platform geweest met betrekking tot het streamen van videogames.

Wat is Facebook Gaming?

Facebook Gaming is een online streamingnetwerk waarmee gebruikers kunnen kijken en rooten voor topstreamers die populaire gametitels spelen. Je kunt lid worden van groepen en op meer dan één manier contact maken met de community via de Facebook Gaming-app of vanaf je apparaat.
De kijksectie bevat een nieuwe reeks video's van de grootste streamers en uitgevers. Hier kunt u video's live streamen en toegang krijgen tot vooraf geladen inhoud die beschikbaar is gesteld door de uitgevers.
Je kunt een actief lid van de community worden door games te spelen. Open gewoon een app en begin met spelen.
Facebook heeft speciale spelgroepen waar gebruikers deel van kunnen uitmaken. Je kunt deel uitmaken van elke groep waarmee je je kunt verhouden en je gedachten en ideeën kunt bijdragen aan het grotere goed.

Waarom zou je kiezen voor Facebook Gaming?

Twitch heeft een groot aandeel in de gamestreamingmarkt, maar Facebook wint de laatste jaren meer terrein. In 2019 bedroeg het aandeel van Facebook 3,1%, dat vervolgens binnen een jaar steeg naar 8,5%, een stijging van 210%. Dit betekent dat Facebook meer dan 1 miljoen gebruikers aantrekt met meer dan 100 miljoen uur aan bekeken inhoud.

Steeds groeiende streamingmarkt

De game-industrie houdt niet alleen in dat mensen games kopen en spelen. Er is een groot deel van het publiek dat geobsedeerd is door het kijken naar andere makers die spelen. Deze mensen kijken niet alleen, maar ze betalen en ondersteunen ook hun favoriete makers.

Level Up-programma voor makers

Facebook lanceert een programma genaamd "Facebook Stars" dat live gamers meerdere inkomstenstromen zal bieden. Hierdoor kunnen videomakers meer geld verdienen dan op YouTube en Twitch. Om in aanmerking te komen voor het programma, moet je de afgelopen twee weken minimaal 100 volgers en 4 uur streaming hebben. Dit is geen harde vereiste, omdat zelfs nieuwe makers Facebook-groepen kunnen gebruiken om doelgroepen aan te trekken.

Belangrijke streamers aantrekken

Hoewel de samenwerking tussen Microsoft en Ninja de meeste aandacht kreeg, lijkt Facebook zich staande te houden door bekende streamers zoals MelonieMac, MissesMae, StoneMountain64 en Darkness429 aan te melden. De meerderheid van de gamingcommunity van Facebook bestaat uit een jonger publiek, voornamelijk als gevolg van gaming- en lipsynchronisatietools.

Kwaliteitsselectieproces - Partnerschap

Afgezien van het Level up-programma, drukt Facebook een stempel op makers die goed zijn in streamen en passen bij hun community. Er staat een lange rij makers die in het programma willen komen. De selectie is dus niet zo eenvoudig. En een reden waarom het zo ijverig is, is dat het programma toegang biedt tot sterren en abonnementsfuncties. Partnering is intens en elk van de hierboven genoemde partners is met de hand uitgekozen.

Ontwerpen

Het platform van Facebook lijkt veel op YouTube, omdat het is gebaseerd op een vergelijkbare infrastructuur. Beide netwerken zijn bijvoorbeeld gebaseerd op het bovenliggende platform. In ontwerp-zin is er dus niets unieks dat opvalt omdat je al bekend bent met de gebruikersinterface. Zodra u de pagina bezoekt, heeft u een verticaal dashboard aan de linkerkant en streamingvensters aan de rechterkant. Aan de linkerkant zijn er vier belangrijke opties- Home, Browse Games, Browse Streamers en Clips en aan de rechterkant wordt het hele venster bezet door de videospeler.
Terwijl u naar de rechterkant van het scherm scrolt, wordt informatie over streamingcategorieën weergegeven. Deze categorieën omvatten "Live Now", "Top Wekelijkse Clips", "Voorgestelde Games", "Voorgestelde Streamers" en "Recent Live". Je kunt ook zien welke vrienden deze specifieke stream onlangs hebben bekeken.
Aan de linkerkant van het streamerdashboard zijn er opties om live te gaan of een voorgestelde Facebook-video te bekijken. Als u op een gamevideo klikt, wordt u naar een nieuwe pagina geleid met livestreaming aan de linkerkant en een commentaarsectie aan de rechterkant. Hier kun je ook sterren naar makers sturen die als volgt geprijsd zijn - $ 1/60 sterren die oplopen tot $ 200/20.000 sterren.

Tevreden

Bovendien omvat de Gaming-service geen livestreaming, wat een belangrijk onderdeel is van YouTube Gaming. In tegenstelling tot de gameservice van Facebook die lukraak aanvoelt en geen duidelijke diversificatie van de inhoud heeft, zijn er bepaalde categorisaties op basis van de titels zoals "Fortnite", "Age of Empires", "Mobile Legends", "Arena of Valor" en "PUBG". Deze titels zijn echter op een veel meer georganiseerde manier te vinden op YouTube en Twitch. Bovendien bevat de gameservice geen livestreaming, wat een belangrijk onderdeel is van YouTube Gaming.

Breed scala aan genres

Wat de inhoud betreft, zijn er games uit bijna alle genres, waaronder Adventure, Arcade, Action, Sports, Mystery, Simulation, Strategy, Racing, Role Playing en zelfs Trivia. Er is geen gebrek aan inhoud en wanneer u zich aanmeldt bij de service, vindt u ten minste tientallen streamers actief op het netwerk.

On-demand inhoud

Facebook Gaming is een platform waar gebruikers toegang hebben tot gearchiveerde inhoud van dagen geleden en inhoud van livestreams die momenteel plaatsvinden. Er zijn honderden clips beschikbaar om te bekijken, die de gamesessie van verschillende streamers en hele community's benadrukken.
Je kunt bijvoorbeeld video's bekijken zoals "Fortnite: if it was a horror game?", "Castlevania: Rondo of Blood?", en andere in wekelijkse topclips. Er zijn tientallen categorieën waaronder je artistieke inhoud kunt vinden, zoals deze.

Roep je in de toekomst om exclusieve titels?

Wat hier ontbreekt is de exclusiviteit. Ik ben er zeker van dat deze netwerken zouden werken aan het binden van bepaalde ontwikkelaars en titels onder exclusieve rechten. Denk er eens over na, als streamers kunnen worden gelokt, waarom dan niet de bedrijven die het spel ontwikkelen?

Desktop/mobiele ervaring

Deze balken veranderen zodra er nieuwe gamecontent beschikbaar is. Je kunt ook je vrienden volgen om te zien welke games ze spelen en meedoen aan het plezier. Facebook Gaming is ontworpen om streaming-inspanningen gemakkelijk te maken op alle apparaten. Of u nu streamt vanaf uw desktop of telefoon, u krijgt de beste ervaring. Met fb.gg hebt u rechtstreeks toegang tot de hub. Zodra je de site bezoekt, krijg je twee bars - Gaming Video en Instant Games. Deze balken veranderen zodra er nieuwe gamecontent beschikbaar is. Je kunt ook je vrienden volgen om te zien welke games ze spelen en meedoen aan het plezier.
Ik vind het niet leuk om naar mijn favoriete makers op de desktop te kijken, hoewel ik graag op de desktop game. Ik weet niet waarom. Het streamen van Facebook Gaming op een desktop voelt gewoon niet goed voor mij op de een of andere manier. Daarom probeer ik mijn Pixel 2 te gebruiken om live games te bekijken en mijn desktop te gebruiken om waar mogelijk live te streamen.
De gebruikersinterface op mobiele apparaten is veel beter dan op desktopapparaten. Hoewel de inhoud hetzelfde is, heb ik het gevoel dat de responsieve versie op mobiel me verslaafd houdt in vergelijking met de desktop. Je kunt streamers gemakkelijk volgen en hun profielen verschijnen als je naar beneden scrolt. Ik heb Dota, PUBG, FIFA 19 en eFootball 2020 gestreamd vanaf mijn mobiele telefoon en ik vond de ervaring geweldig.

Plannen & Prijzen

Facebook Gaming is een gratis service waarmee kijkers en makers van inhoud het kunnen gebruiken. Sommige functies of tools die door videomakers worden gebruikt om een publiek aan te trekken, kunnen echter geld kosten, terwijl andere kunnen worden gegeven als geschenk met sterren. Aan de andere kant van het spectrum doneren kijkers sterren om hun favoriete maker te ondersteunen.

Suggesties die ik heb voor Facebook Gaming

Ik waardeer Facebook Gaming, maar ik heb het gevoel dat er veel ruimte is voor verbetering. Met name de interface kan wel wat werk gebruiken. Het ziet er flauw en verwarrend uit. De ontwikkelaars kunnen veel meer doen om de service intrigerend te maken. Het mist de rand en onderscheidt zich niet van andere platforms.

Conclusie

Facebook Gaming is een geweldig platform voor makers en kijkers. Je kunt mensen volgen, groepen betreden en livestreams bekijken van je favoriete games die door je favoriete gamers worden gespeeld. U hoeft geen bedrag te betalen en dus kunt u gratis inhoud consumeren. Ik hou van de ondersteuning van de maker-functie die de streamers in staat stelt om hun streams op meer dan één manier te verbeteren.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Facebook Gaming

Facebook Gaming Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Facebook Gaming is het snelst groeiende online streaming netwerk in de game-industrie. Het bestaat uit makers en kijkers die willen genieten van games en plezier willen hebben. Het netwerk stelt gebruikers in staat om te communiceren met de streamers en medekijkers via de commentaarsectie. Hiermee kun je de maker van de inhoud ondersteunen en zelf een maker worden door je eigen kanaal te starten, je in te schrijven voor het Level Up-programma of je te abonneren op een kanaal.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op