Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

FOX Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Fox Broadcasting Company is een toonaangevend netwerk op televisie. Ze bieden een streamingdienst met veel advertenties die opdringerig en slecht geplaatst zijn. De website is gewoon oké, en mijn verwachtingen voor zo'n grote omroep waren op een veel hoger niveau dan wat ze leveren. Over het algemeen zijn de website en mobiele versies ontoereikend.

Fox

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

fox.com

Fox Broadcasting Company is een belangrijke filmdistributeur. Ze zijn een van de grootste netwerken op televisie. Het bedrijf is lid van de North American Broadcasters Association en de National Association of Broadcasters.
Het netwerk, dat officieel begon met uitzenden in 1986, was FOX, dat de andere netwerken uitdaagde in termen van kijkers en marktaandeel.
Het netwerk bleef succesvol en organiseerde shows als The Late Show, Married with Children, 60 Minutes en Murder She Wrote. Het netwerk is sindsdien doorgegaan met het hosten van andere populaire televisieprogramma's zoals Masterchef, Masterchef Junior, So You Think You Can Dance, Family Guy, Empire en nog veel meer.

Website Ontwerp

Het eenvoudige ontwerp van de website wordt benadrukt door een monochrome achtergrond en een vet logo. Het lettertype is gemakkelijk te lezen en wit van kleur, waardoor het ideaal is voor een moderne website.
De menufuncties kunnen enigszins verwarrend zijn omdat er zoveel zijn om uit te kiezen. Het is moeilijk om te weten waar te beginnen. In het bovenste menu kan de kijker een van de zustersites van het Fox-netwerk bekijken. Fox News, Fox Business, Fox Nation en Fox Sports staan met hun logo's bovenaan.
Het tweede menu leest van links naar rechts - Home, Entertainment, Sport, Nieuws, Live TV Schema. De inlog- en zoekbalken bevinden zich op korte afstand van die menu's. Uitgelichte programmering is in een groot venster onder het menu.
De twee menusecties zijn niet moeilijk te onderscheiden. De grote logo's van de andere netwerken van Fox zijn echter zeer opvallend en afleidend. Het voelt minder alsof ze de kijker hun inhoud willen laten zien, en meer alsof ze willen dat je op hun andere sites klikt.

Tevreden

Fox onderhoudt een breed scala aan programma's die beschikbaar zijn op hun streamingsite. Dit omvat zowel drama's en komedies, als sport en andere genres. Als u op zoek bent naar een allesomvattende site met een grote selectie shows, is Fox een goede optie. Ik zou aanraden om Fox-netwerkshows op Hulu te proberen als ze daar beschikbaar zijn.
De zustersites die bovenaan gelinkt zijn, zijn de andere streamingsites die Fox bezit. Het nieuwsnetwerk is een compilatie van nieuwsartikelen en videoclips met betrekking tot het laatste nieuws. Het Fox Business Network is vergelijkbaar met het nieuwsnetwerk, behalve dat het verhalen bevat die vaker betrekking hebben op bedrijven. Het houdt ook de aandelenmarkt stijgend en keldert in de zijbalk. Fox Nation richt zich op patriottische Amerikaanse thema-inhoud, terwijl Fox Sports sportnieuws biedt.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktopwebsite is een goede manier om toegang te krijgen tot de streamingservice, hoewel de meerdere menubalken en de initiële snelheid van het wijzigen van pagina's frustrerend zijn. Het heeft een paar verlossende kwaliteiten, zoals het gebruiksgemak en de beschikbaarheid op veel platforms.
Mobiele browserversie is op dezelfde manier gemodelleerd naar desktoppagina. Het ongelukkige aantal menu's verdwijnt in de mobiele versie. Het bovenste menu is veel gemakkelijker te bekijken en de zoekbalk is ook gemakkelijk te vinden. Een grote knop vraagt ons om de website in de app te openen.
De applicatie voor het netwerk is een streaming app. Het inlogproces is echter erg frustrerend. Met de app kunt u niets bekijken, tenzij u een account aanmaakt dat aan uw e-mail is gekoppeld. Dit is zeker problematisch. Het is een geweldige manier om kijkers af te wijzen. Het proces duurt niet erg lang, maar om de app te openen en de helft van de inhoud vergrendeld te zien, is geen account vereist. Navigatie en ontwerp op de app zijn prima.

Positieven

De streamingsite van Fox biedt niet veel positieve functies in vergelijking met andere netwerken van hetzelfde kaliber. De streamingsite heeft een klein aantal shows die goed zijn, de shows op de website zijn populair en relevant en de live-uitzendingsfunctie is leuk.
Met het netwerk kun je maximaal zestig minuten een preview-pas hebben. Dit is een unieke manier om kijkers te motiveren om een lidmaatschap te krijgen en een van de enige echte positieve functies voor mij. Onder de live-uitzending, het menu voor wat er aankomende shows zijn. Anders is de website erg flauw.

Negatieven

Enkele negatieve aspecten van deze streamingdienst zijn er in overvloed. Eerst, voordat ik een voorbeeld van de site gaf, waren mijn verwachtingen hooggespannen voor een netwerk als Fox. Ze zijn een van de grootste en beste televisienetwerken. Ze hebben ons echter in de steek gelaten door deze streamingdienst slecht te beheren.
Wat volgt is echter een spervuur van advertenties. De navigatie vanaf de startpagina is niet geweldig, en wanneer iemand erin slaagt om de show te halen die ze willen bekijken, wees dan bereid om ongeveer dertig minuten van hun leven te verspillen aan het kijken naar advertenties. Ik ben geen onbekende als het gaat om advertenties; ik heb er niet veel last van. Als men echter de show ingaat, wordt men begroet met twee advertenties. Geen probleem, twee is geen groot aantal. Wat volgt is echter een spervuur van advertenties.
Bij het bekijken van de video zijn er zes reclameblokken. Elk reclameblok heeft zes commercials. Dit is belachelijk omdat er eigenlijk maar 6 commercials in de hele video te zien zijn!
Afgezien van de advertentieproblemen is de laadtijd van de website slecht. Het veranderen van de ene pagina naar de volgende is een ongelooflijk frustrerende ervaring. Een ander vreemd ding over de website is de keuze in ontgrendelde afleveringen. In plaats van de meest recente afleveringen te vergrendelen, is het gebruikelijk dat Fox de eerste aflevering van een serie vergrendelt. Ze laten ook gewoonlijk alleen de vijfde en zesde aflevering van shows ontgrendeld. De keuze is een heel vreemde.
De matige prestaties van deze streamingdienst doen kijkers geloven dat Fox liever hun zustersites pusht. Bij beoordeling blijkt dat de lay-outs en functionaliteit van die sites veel meer aandacht kregen dan de streaming-tegenhanger.

Verbeteringen nodig

Er moeten veel verbeteringen worden aangebracht om van deze website een echte kanshebber te maken voor de beste streamingervaring. Momenteel ontbreken de website en app en zitten ze vol met problemen. Ik zou niet overwegen om streams van Fox te bekijken, tenzij er wijzigingen worden aangebracht aan de website.
De eerste wijziging die eenvoudig op te nemen zou zijn, is om het menu van de zustersite naar de onderkant van de pagina te duwen. Deze functie plaatst de zustersites voornamelijk bovenaan de pagina, wat hen bevoordeelt in plaats van inhoud te bekijken. Bovendien voelt het alsof Fox hun andere sites op kijkers duwt om een groot aantal klikken en verkeer naar hun andere sites te krijgen.
Commercials moeten worden ingekort om de tijd van de kijkers te behouden. Het aantal reclameblokken en advertenties binnen de pauzes is zo lang dat het neerkomt op bijna dezelfde hoeveelheid tijd als het televisieprogramma zelf. Om nog maar te zwijgen, de advertenties zijn glitchy en stal de kijktijd nog meer.

Samenvatting

Op het gebied van streamingdiensten schiet Fox Broadcasting Company op een aantal punten tekort. Ten eerste is het ontwerp van de website niet het slechtste. Ten tweede zijn de thema's en stijl beide acceptabel. Als u echter goed kijkt naar de aangeboden functies, schiet Fox Broadcasting Company op veel manieren tekort.
De dubbele menu's zijn een ergernis en ze verpesten de grotere agenda van het bedrijf. Ze verstikken kijkers meedogenloos in advertenties en commercials. De kijkervaring is zo onaangenaam, ik zou deze service aan niemand aanbevelen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Fox

FOX Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Fox Broadcasting Company is een toonaangevend netwerk op televisie. Ze bieden een streamingdienst met veel advertenties die opdringerig en slecht geplaatst zijn. De website is gewoon oké, en mijn verwachtingen voor zo'n grote omroep waren op een veel hoger niveau dan wat ze leveren. Over het algemeen zijn de website en mobiele versies ontoereikend.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op