Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

FOX Sports Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Fox Sports is een van de populairste sportnieuwssites en -netwerken ter wereld. Het goed ontworpen, gebruiksvriendelijke ontwerp maakt het een geweldige keuze voor sportfans die op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws en evenementen. Bovendien heeft Fox Sports een heleboel inhoud, waaronder live-uitzendingen en volledige programma's die het een uitstekende bron maken voor sportfans van alle leeftijden. Als je op zoek bent naar een site die je alles kan bieden wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven van je favoriete sport, lees dan vandaag nog mijn recensie!

Fox Sports

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

foxsports.com

Als een van de meest invloedrijke televisienetwerken aller tijden heeft Fox een diepgaande invloed gehad op het entertainmentlandschap. Met een bijna eindeloze reeks shows onder hun riem - waarvan sommige, zoals Family Guy; De Simpsons; en The Masked Singer (om er maar een paar te noemen) zijn culturele fenomenen geworden - en een gevoel van levensduur in tv dat niet vaak wordt geëvenaard door concurrerende netwerken, het is moeilijk om het belang dat Fox heeft gehad op de entertainmentindustrie te overschatten.
Ondanks zijn naam heeft Fox News de afgelopen jaren zware kritiek gekregen van veel sectoren van de media. Dit komt grotendeels omdat hun nieuwsprogramma's de neiging hebben om een conservatieve inslag te nemen, met experts zoals Fox en Friends die dienen als een platform voor het presenteren van hun standpunt. Bovendien is het netwerk nauw verbonden geraakt met de Trump-regering en de Republikeinse Partij, vanwege de frequente verschijningen van prominente figuren zoals president Trump en Ann Coulter op Fox News-programmering.
Ongeacht de politieke houding, kan men Fox News niet eenvoudigweg reduceren tot zijn nieuwsuitzendingen. Fox News is veel breder dan alleen nieuws en politiek. Ze hebben ook hun vingers in het maken van films (nu 21st Century Fox), geweldige tv-shows (zoals ik eerder al zei) en sport - de grote unifier.
Ondanks dat fox sports technisch gezien een nieuwsmedium is, heeft het niet veel politieke vooringenomenheid bij het rapporteren over sportentertainment. Natuurlijk zijn er momenten waarop politiek zal bloeden in sport (knielen voor het volkslied, enz.), Maar als geheel heeft iemands politieke voorkeur weinig tot geen invloed op iemands vermogen om te rapporteren over welk team een matchup heeft gewonnen.
Sport is een van de weinige dingen in de journalistiek die bijna als objectief kan worden beschouwd. Een team wint of verliest, zonder ruimte voor mening. Dus zelfs als je een linkse en een sportfan bent, zul je misschien verbaasd zijn om te ontdekken dat je net zoveel van Fox Sports kunt genieten als een volwaardig lid van de GOP. Als je Fox Sports zou negeren, zou je de meerderheid van de grote NFL-, NBA-, NASCAR- en WWE-uitzendingen missen - evenveel die exclusief op Fox Sports-kanalen worden uitgezonden.

Geschiedenis

Fox Sports verwijst naar een netwerk van sportkanalen, uitzendafdelingen, programmering en commentaar over de hele wereld die volledig (of op zijn minst gedeeltelijk) eigendom zijn van de nalatenschap van Rupert Murdoch. De meerderheid van de Fox Sports-netwerken is uitsluitend eigendom van en wordt uitsluitend onderhouden door de Fox Corporation, met een paar uitzonderingen: Australische activiteiten staan onder toezicht van News Corp Australia en de resterende internationale Fox Sports-entiteiten zijn eigendom van de Walt Disney Corporation. Daarnaast worden regionale activiteiten en Fox College Sports beheerd door de Diamond Sports Group - een joint venture tussen Sinclair Broadcast Group en Entertainment Studios. Disney verkocht de rechten hierop op dit paar op 23 augustus 2019.
Disney kondigde op 14 december 2017 aan dat het een overeenkomst had bereikt om 21st Century Fox te kopen voor $ 52,4 miljard. Dit omvatte de overname van veel belangrijke Fox-activa, zoals de filmstudio en de bijbehorende netwerken, FX Networks, National Geographic en zijn regionale sportnetwerken. De resterende Fox-netwerken - Fox News Channel en de niet-regionale Fox-sportnetwerken (FS1 en FS2) - werden behouden als afzonderlijke activiteiten van de familie Murdoch. Deze overname werd gezien als een grote overwinning voor Disney, omdat het veel van hun belangrijkste eigendommen onder één dak bracht.

Ontwerpen

De neutrale vormgeving van de fox sports website is wat ik er het leukste aan vind. Het zit niet op zijn eigen manier in de weg, waardoor er voldoende ruimte is voor de sportverslaggeving om te schitteren. Veel sportwebsites kunnen een beetje vol van zichzelf raken, naar mijn mening, en bieden een beetje te veel in de weg van een soort echt gedurfd, mannelijk of edgy ontwerp. Fox Sports daarentegen houdt zichzelf niet voor de gek over wat het is: een nieuwssite die zich toevallig uitsluitend richt op sportjournalistiek.
Over het algemeen wil ik dat mijn nieuwsbronnen minimalistisch van aard zijn. En dat is precies wat Fox Sports met deze website heeft gedaan. Wanneer ik een nieuwssite bezoek, wil ik meteen naar de informatie gaan - geen franje, niets bijzonders, alleen sportnieuws. Verder wil ik dat die nieuwsberichten goed georganiseerd en laagdrempelig zijn. En Fox Sports is precies dat. Alles is gemakkelijk te vinden, de belangrijkste verhalen van de dag zijn prominent aanwezig en er is een solide mix van tekst, video en afbeeldingen.
Een van mijn favoriete ontwerpaspecten van Fox Sports is de menubalk van de site, die altijd bovenaan de pagina aanwezig is, ongeacht waar je op de website op klikt. Hier kun je met Fox Sports bladeren op de competitie, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Voor een specifieke sport klikt u gewoon op een van de volgende om deze enorme site te verfijnen: NFL, MLB. NCAA Football, NASCAR, Boksen, Voetbal, NBA of NCAA Basketball. Bovendien wordt elke competitie geleverd met een uitgebreid en nuttig vervolgkeuzemenu voor verdere specificatie (bladeren op team, statistieken, spelers, enz.). Ik ben nog niet op een sportnieuwswebsite geweest die zo goed georganiseerd is als deze; Ik geef Fox Sports daar een pluim voor.

Tevreden

We zijn al begonnen met het bespreken van alles wat Fox Sports te bieden heeft, op het gebied van specifieke sport- en competitiedekking. Binnen elke sport waaruit Fox je laat kiezen, kun je je favoriete teams, spelers, divisies, scores, play-offs-ranglijsten, nieuws, enz. Volgen. Kortom, als er iets relevants is aan een sport of een team binnen een bepaalde sport, heeft Fox Sports er berichtgeving over. Dit is gemakkelijk een van de meest betrouwbare en regelmatig bijgewerkte sportnieuwssites op internet.
Maar dat is niet alles wat Fox Sports te bieden heeft. Naast het laatste sportnieuws heb je de mogelijkheid om originele Fox Sports-programma's te bekijken, live of achteraf gestreamd. Houd er rekening mee dat u voor het bekijken van live Fox Sports-uitzendingen (en sommige van de vooraf opgenomen uitzendingen) moet inloggen met een kabelprovideraccount. Dat gezegd hebbende, er is een aantal gratis om vooraf opgenomen inhoud te streamen om van te genieten, zelfs als je geen kabel hebt. Oh, en als je je registreert als Fox Sports-gebruiker, kun je je ervaring aanpassen door al je favoriete teams te volgen.

Mobiele en desktopervaring

Ik heb al een aantal redenen geschetst waarom ik van Fox Sports hou? desktop ervaring. Hoe doet deze site het echter wanneer deze toegankelijk is via een smartphone of tablet? Welnu, de site is eigenlijk net zo goed ontworpen en geoptimaliseerd voor toegang tot smartphonebrowsers, wat een verademing is. Dat gezegd hebbende, is er echter geen echte reden om Fox Sports te openen via Safari of de Chrome-app wanneer Fox Sports een eigen app heeft.
In feite heb je toegang tot Fox Sports-inhoud via 3 verschillende apps. U kunt kiezen tussen Fox Sports, Fox Sports Go en Fox Now (abonnementsmethoden en tarieven variëren). Het is altijd leuk als een site verschillende keuzes biedt voor mobiele ervaringen. Dat gezegd hebbende, denk ik dat de originele basis Fox Sports-app een beetje kan worden verbeterd. Het is een beetje onhandig om te navigeren en niet zo naadloos als de desktopsite. Dat verklaart de relatief lage gemiddelde gebruikersbeoordeling van de app in de Apple App Store van 3,9 sterren (van de 5).

Prijzen en plannen

Om Fox Sports live te bekijken, heb je een kabelprovider nodig. Dit is hoe je fox sports bekijkt nadat ze zijn uitgezonden, en dit is de enige manier om dit te doen. Dit is ook de enige manier om volledige uitzendingen te bekijken. Zoals je ongetwijfeld al weet, is dit echter een enorme hindernis voor mensen om te springen als ze rekening houden met het feit dat een toenemend aantal mensen over de hele wereld hun traditionele kabelproviders afschaft, "het snoer doorknippen", zoals ze zeggen.

Suggesties die ik heb voor Fox Sports

Het zou leuk zijn om een Fox-specifieke abonnementsoptie te zien waarmee gebruikers volledige afleveringen kunnen bekijken nadat ze zijn uitgezonden (live kijken zou natuurlijk beter zijn). Ik wil me niet moeten aanmelden voor een kabelabonnement om naar Fox Sports-programma's te kunnen kijken.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Fox Sports

FOX Sports Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Fox Sports is een van de populairste sportnieuwssites en -netwerken ter wereld. Het goed ontworpen, gebruiksvriendelijke ontwerp maakt het een geweldige keuze voor sportfans die op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws en evenementen. Bovendien heeft Fox Sports een heleboel inhoud, waaronder live-uitzendingen en volledige programma's die het een uitstekende bron maken voor sportfans van alle leeftijden. Als je op zoek bent naar een site die je alles kan bieden wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven van je favoriete sport, lees dan vandaag nog mijn recensie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op