Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Gaia Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Gaia is een streamingdienst die een verscheidenheid aan inhoud biedt voor mensen die geïnteresseerd zijn in spirituele verkenning, kosmische reizen, energiehealing, astrologie, metafysische kennis en meer. Als je op zoek bent naar iets om je ziel met vreugde te vullen en je te verbinden met het universum op zijn diepste niveau, is Gaia de streamingdienst voor jou! Lees mijn recensie voor meer informatie.

Gaia

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

gaia.com

Ik keek de eerste aflevering en ik verveelde me uit mijn hoofd. Het is me ter ore gekomen dat een meerderheid van de premium streamingplatforms op de markt van vandaag bezaaid zijn met vage en oppervlakkige inhoud. Zo heet de huidige nummer één show op Netflix Blind Love. Het uitgangspunt is dat twee perfecte vreemden enige tijd praten met een muur tussen hen in, maar ze mogen elkaar in die tijd niet zien. Aan het einde van het seizoen moeten ze beslissen of ze al dan niet samen willen zijn. Ik keek de eerste aflevering en vond het ontzettend saai.
Oké, het argument zou kunnen worden gemaakt dat dit in feite niet zo oppervlakkig is als ik het doe voorkomen, gezien, nou ja, de ?geliefden? in kwestie baseren ze hun beslissing om bij elkaar te zijn helemaal niet op fysieke verschijning. Oké, dat hoor ik. Maar als je deze show nog nooit hebt gezien, jeetje, moet je de ?gesprekken? die ze hebben. Ze bespreken niets als import. Ze verdiepen zich niet in belangrijke zaken van de geest, het hart, hun kernovertuigingen. Voor een show die er alles aan lijkt te doen om het stereotiepe reality-tv-cliché© van ijdel en narcistisch te ontwijken, is het bijna bewonderenswaardig hoe oppervlakkig het nog steeds weet te zijn.
Ik ben hier niet om de vreemd valse cash grab die Blind Love is met je te bespreken. Ik gebruik alleen deze show, de populairste van Netflix, om een groter punt te illustreren? er is niet veel in de weg van bewuste, filosofische, diepe of kosmische inhoud te vinden op de meeste reguliere streamingdiensten. Waar zijn de shows die tot onze ziel spreken? Waar zijn de films over de onderlinge verbondenheid van alle dingen in het universum? Waar kan ik iets streamen dat de beknellingen van het ego afwerpt en zich verdiept in het innerlijke licht van alle levende wezens?
Als u op zoek bent naar een streamingdienst die u iets wezenlijkers biedt dan de typische verhalen van digitaal entertainment, geloof ik dat Gaia de perfecte optie is. Gaia biedt een diep begrip van maatschappelijk uitgedaagde onderwerpen zoals commercie en materialisme, en verkenning van enkele van de meest fascinerende mysteries van het menselijk bestaan. Deze service is een gamechanger en ik raad het iedereen aan die op zoek is naar iets anders in hun streamingervaring.
Gaia is natuurlijk de moedergodin van alle aardse dingen. In de Griekse mythologie is Gaia de personificatie van de Aarde, van de natuur. Ze is een streamingdienst die - door middel van educatieve, verkennende, nieuwsgierige en doordachte series en films (evenals educatieve yoga en geleide meditatielessen) - zijn kijkers wil verlichten en hen één wil maken met de wereld en het kosmische energiegebied waarin ze naast elkaar bestaan. Zonder verder oponthoud, sta me toe jullie kennis te laten maken met Gaia.

Geschiedenis

Het mediabedrijf Gaia (voorheen Gaiam) werd in 1988 opgericht door Jirka Rysavy in Boulder, Colorado. Zijn visie was om de bewuste consument te dienen, een demografie die in 1966 door socioloog Paul Ray afwisselend de 'culturele creatieven' werd genoemd. Rysavy zag blijkbaar een enorme gemiste kans in deze onderbediende niche en besloot om rechtstreeks te spreken met consumenten die zijn opgeleid en de neiging hebben om aankopen te doen op basis van hun waarden dan enige andere motivatie. De oorspronkelijke naam van het bedrijf, Gaiam, komt van de eerder genoemde moedergodin, Gaia is taalkundig versmolten met de uitdrukking ? Ik wel,? als een knipoog naar 'de onderlinge verbondenheid van alle dingen'?
Gaiam fuseerde in 2001 met het Californische bedrijf Real Goods Solar. In 2005 nam Gaia twee mediabedrijven over: Good Times Entertainment en Jetlag Productions. Het bedrijf zette zijn opmars voort door in 2007 meer mediabedrijven over te nemen - dit keer in de vorm van de sites Lime.com en Zaadz.com. Deze stap naar digitale media vergrootte gaia's bereik verder en positioneerde het om het internet over te nemen als het dominante medium voor entertainment.
In 2007 werd Gaiam TV gelanceerd als een streamingdienst die vergelijkbare inhoud bood als de huidige vorm van het platform. Het was echter pas in 2015 dat Gaia officieel zijn naam zou veranderen en zijn aanbod exponentieel zou uitbreiden.
In 2012 nam Gaiam een dvd-distributeur over van de Universal Music Group en fuseerde deze met zijn home entertainment-divisie, wat resulteerde in een fusie die bekend staat als Gaiam Vivendi Entertainment. In 2019 vermeldde USA Today Gaia Inc. als een van 's werelds snelst groeiende entertainmentretailers.
Gaia begon met het streamen van evenementen vanuit een nieuw verworven evenementencentrum op de campus in Louisville, Kentucky, naast de voortdurend groeiende bibliotheek met vooraf opgenomen originele inhoud. Deze evenementen worden live gestreamd naar 187 verschillende landen en zijn ook uitgerust met live vertaling. Ze bevatten vaak grote namen in de pseudowetenschappelijke en spiritualistische wereld, zoals Graham Hancock, Gregg Braden, Bruce Lipton, Caroline Myss.

Ontwerpen

Gaia is vanuit een ontwerpperspectief populair op streamingplatforms. Het heeft een minimalistische lay-out met een zachte witte achtergrond en eenvoudige navigatie. Er is een site menubalk aan de bovenkant van de pagina voor eenvoudige navigatie. Video's worden gescheiden door genre en inhoudstype terwijl u onder de banner naar beneden scrolt.
In de menubalk van de site hebt u snel toegang tot elke gewenste categorie of interesse. Je kunt kiezen uit Yoga, Meditatie, Series, Documenten en Films, Onderwerpen, Nieuwe Video's, Evenementen, Recepten of Artikelen. Onder deze opties bevinden zich uw gebruikersmenu en live kanaal Gaia Stream. Weinig streamingsites zijn zo open in hun ontwerp, wat zorgt voor een moeiteloze en gestroomlijnde gebruikerservaring.

Tevreden

Deze streamingsite heeft veel inhoud. Het heeft meer dan 8.000 video's. Het goede aan deze streamingsite is dat het veel verschillende soorten inhoud heeft. Je hebt toegang tot yogalessen, geleide meditaties, series over buitenaardse wezens en oude mysteries, films over het collectieve bewustzijn en metafysica, heerlijke en gezonde recepten, astrologie, psychologie, artikelen, een bloeiende communityblog en een live tv-kanaal allemaal op één plek. Een deel van de inhoud op deze streamingsite is niet mijn favoriet, maar er is hier voor elk wat wils.

Desktop- en mobiele ervaring

Dit is misschien wel de eerste streamingdienst die me heeft geïnspireerd om de app aan te bevelen via de desktopsite. Meestal ben ik geen grote fan van het bekijken van content op mijn telefoon of tablet, maar de Gaia-app is zo goed, dat je er geen gebruik van kunt maken als je je abonneert. Andere Gaia-gebruikers lijken het hierover met me eens te zijn, aangezien het een gemiddelde beoordeling van 4,8 sterren heeft in de Apple App Store (uit meer dan 49.000 beoordelingen). Ik denk niet dat ik ooit een app heb gezien die zo hoog scoort.

Prijzen en plannen

Het eerste model is het basisabonnement, dat gebruikers onbeperkte toegang biedt tot alle inhoud van Gaia. Het tweede model is het premium-abonnement, dat gebruikers beperkte toegang biedt tot bonuscontent en exclusieve evenementen. Het laatste model is het premium plus-abonnement, dat gebruikers nog meer bonuscontent en exclusieve evenementen biedt.
De maandelijkse vergoeding is $ 11,99 en de jaarlijkse vergoeding is $ 99. De kosten voor live toegang zijn $ 24.92 / maand (of $ 299 / jaar).
Je moet de live toegangslaag kopen om een van Gaia's live gestreamde evenementen te kunnen bekijken. Je krijgt ook toegang tot live chatsessies met experts en herhalingen van alle gearchiveerde evenementen. Gaia is zeker niet de goedkoopste streamingdienst, maar biedt wel een gratis proefperiode van een week als je wilt zien of het geschikt voor je is.

Suggesties die ik heb voor Gaia

Ik zou graag zien dat de kosten van Gaia dalen naarmate het populairder wordt. Bovendien zijn er een paar ontwerpfouten, zoals het feit dat de scrubbalk en titel niet verdwijnen wanneer u een video op volledig scherm afspeelt, en het lettertype van de beschrijvingen op de Roku / smart TV-app is te klein om vanaf een redelijke afstand te lezen. Anders dan dat, heeft Gaia echter vrijwel de code van bewuste streaming gekraakt!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Gaia

Gaia Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Gaia is een streamingdienst die een verscheidenheid aan inhoud biedt voor mensen die geïnteresseerd zijn in spirituele verkenning, kosmische reizen, energiehealing, astrologie, metafysische kennis en meer. Als je op zoek bent naar iets om je ziel met vreugde te vullen en je te verbinden met het universum op zijn diepste niveau, is Gaia de streamingdienst voor jou! Lees mijn recensie voor meer informatie.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op