Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Gogoanime Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

. GogoAnime is een streamingsite met een uitgebreide bibliotheek met anime met uitstekende geluids- en videokwaliteit. De lay-out van de website is verbluffend, maar u moet langs de opdringerige advertenties navigeren om de inhoud te bereiken.

Gogoanime

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

gogoanime.io

GogoAnime is een anime-streamingwebsite die is gemaakt met als doel inhoud en een community voor anime-fans te bieden. Om een schone en georganiseerde reactie-ervaring te bieden, kunnen opmerkingen alleen worden gemaakt op videorecensies.
Er is niet veel informatie beschikbaar over de website, GogoAnime. Het gedeelte 'Over ons' vertelt kijkers voornamelijk het doel van de site, terwijl sociale media-accounts slechts een lichte voetafdruk achterlaten. De Facebookpagina heeft weinig berichten en de Twitterpagina is moeilijk op te sporen en mist berichten.

Website Ontwerp

Ik vind het website-ontwerp van GogoAnime indrukwekkend strak. De overgrote meerderheid van de advertenties is opdringerig, maar desondanks voelt de site vriendelijk en helder aan in de nachtmodus.
Er zijn nogal wat chibi-personages verborgen op de website. Een chibi Naruto zit op de homepage boven een menu. Een ongelukkig probleem dat me opviel, is dat hun links naar sociale media zijn verbroken. Ik heb ze op meerdere platforms doorzocht, maar vond niet veel.
Het Gogo Anime TV-logo is levendig en opvallend. De oranje kleur is een geweldige keuze voor de nachtmodus, omdat deze opvalt tegen de donkere achtergrond. Het maakt het gemakkelijk om tekst te lezen en door de website te navigeren.
De menu's zijn goed ontworpen en het is gemakkelijk om op de pagina te navigeren. De organisatie van de website is perfect. Er zijn veel categorieën met meerdere subselecties.

Tevreden

Er zijn veel subsecties, zoals tv-programma's en cartoons. U kunt uw favoriete programma's ook vinden met behulp van de zoekbalk. De topshows worden altijd bijgewerkt. De belangrijkste focus van GogoAnime is anime. Er is een onuitputtelijk aanbod van anime voor streaming op hun website. Deze organisatie biedt kijkers een geweldige ervaring via hun hoofdmenu met Home, Anime List, New Season, Movies en Popular. Er zijn veel subsecties zoals tv-programma's en cartoons die het gemakkelijk maken om je favorieten te vinden. De topshows worden altijd up-to-date gehouden, zodat kijkers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.
De startpagina van dubbed.org bevat de nieuwste releases in nagesynchroniseerde anime. De kolom rechts bevat advertenties. Onderaan de pagina aan de rechterkant zijn doorlopende serie subsecties en genre subsecties. In het midden van de startpagina staan de Recent Toegevoegde Serie.
Het shoujo-genre is gevuld met series als A Song of Ice and Fire, K-ON! en Attack on Titan. Er ontbreken hier en daar een paar titels, maar de meeste series zijn compleet. Het slice of life-genre bevat meestal anime over het dagelijks leven, zoals Toradora! en Hanasaku Iroha. Er zijn veel series in dit genre, maar slechts een paar zijn beschikbaar op de website op dit moment. Veel genres die het vermelden waard zijn, zijn de populaire shonen-, shoujo- en slice of life-genres. Er zijn talloze series op de website die te vinden zijn in een van deze genres. Sommige titels die beschikbaar zijn in het shonen-genre zijn Fairy Tail, Pokemon en Boku no Hero Academia. Er ontbreken hier en daar een paar afleveringen, maar de meeste series zijn compleet. Het shoujo-genre is gevuld met series als A Song of Ice and Fire, K-ON! en Attack on Titan. Er ontbreken hier en daar een paar titels, maar de meeste series zijn compleet. Het slice of life-genre bevat meestal anime over het dagelijks leven zoals Toradora! en Hanasaku Iroha die op dit moment op de website te vinden is.
De Anime-lijst in het hoofdmenu bevat elke show die de website host. Deze shows zijn in alfabetische volgorde georganiseerd. Er zijn 5 volledige pagina's van ongeveer 140 titels. GogoAnime herbergt bijna duizend titels en met zo'n indrukwekkende bibliotheek is het gemakkelijk om een geweldige show te kiezen.
De website host zowel nagesynchroniseerde als ondertitelde versies van populaire anime-shows. Er zijn veel ondertitelde shows op de website, maar ze bevatten allemaal recent uitgebrachte dubs op de startpagina, dus ze zijn gemakkelijk te vinden. De video- en audiokwaliteit van beide versies zijn prachtigâeither manier.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktopversie van GogoAnime is echt goed. Er zijn een paar haperingen die niet geweldig zijn. Over het algemeen zijn de stroomkwaliteiten geweldig. De laadtijden zijn goed. Audio is ook onberispelijk. De lay-out van de website is eenvoudig om meerdere uren achter elkaar te bekijken. Het kleurenschema van de nachtmodus geeft de website een jeugdige en hippe esthetiek.
De mobiele browserversie van deze website is verkleind. Het is bijna precies hetzelfde. Het lettertype is iets te klein, maar niet ondraaglijk. De advertenties zijn iets overweldigender aan de telefoon. Ik zou willen voorstellen om de desktopbrowser te gebruiken, indien mogelijk. Helaas zijn er geen mobiele applicaties voor GogoAnime.

Positieven

GogoAnime heeft veel positieve eigenschappen. De organisatie van de website is een van de beste dingen. Het is gemakkelijk om specifieke shows te vinden en door nieuwe te bladeren op de website. Het hoofdmenu en andere categorieën zijn gemakkelijk te vinden in de lay-out van de website.
De zoekfunctie op GogoAnime is een geweldige bron. Het werkt goed en is gemakkelijk te vinden. De zoekopdracht geeft niet alleen de titel weer waarnaar u zoekt, maar ook titels met gerelateerde trefwoorden.
GogoAnime host ondertitels en nagesynchroniseerde versies van Japanse shows. Er zijn meestal meer ondertitels, maar er zijn tal van dubs voor populaire shows. GogoAnime doet geweldig werk door de dubs op hun startpagina te markeren. Ze hebben ook een subgenre van nagesynchroniseerd op hun website om alle Engelse shows te filteren. Ze hebben ook een goede selectie van films.
Een van de beste functies van GogoAnime is de hoge kwaliteit video- en audiostreams. De videokwaliteit is geweldig direct uit de poort en de site heeft bijna geen tijd nodig om te bufferen of te laden. De audiokwaliteit is ook goed en er zijn geen commercials die de stream onderbreken, wat een groot pluspunt is in mijn boek.
De reactiefunctie op de video's is een geweldige manier om fans aan te moedigen contact te maken. De optie om deel te nemen aan gesprekken met gelijkgestemde fans is een geweldige functie. Het onderscheiden van afleveringen over de specifieke aflevering is ook een geweldige manier om spoilers te voorkomen.
De algehele esthetiek van de website is geweldig. Het kleurenschema en de lay-out zijn een geweldige combinatie. De chibi anime personages zijn mijn favoriete onderdeel van de website.

Negatieven

GogoAnime heeft veel positieve aspecten, maar er zijn ook een aantal negatieve factoren. Een van de meer voor de hand liggende problemen zijn pop-ups. Ze zijn overvloedig en zeer hardnekkig. Wanneer u op de zoekbalk, startpagina of een menufunctie klikt, worden nieuwe vensters volledig geopend. Er kan een app zijn om de advertenties te blokkeren. Er zijn ad-blocking technologieën beschikbaar die kunnen helpen, maar maatregelen zoals deze zouden niet nodig moeten zijn om de website te gebruiken.
Het gedeelte Over ons van de site is teleurstellend. De enige informatie die wordt verstrekt is een paar zinnen. Ik wilde meer informatie vinden, dus probeerde ik sociale media. GogoAnime heeft medialinks in de rechterbovenhoek van hun website. Ik ging ervan uit dat ze zouden werken en probeerde ze op te sporen op Facebook en Twitter, maar de links waren dood. Ik volgde ze op hun sociale media door ze te doorzoeken, maar vond niets interessants. Hun beider profielen waren leeg.
Een negatief punt van GogoAnime voor mij was het gebrek aan gemeenschap. De twee over ons-zinnen die ze wel wisten te schrijven, beweerden een community te zijn voor anime-fans, maar er is geen andere manier om op de site te communiceren dan via opmerkingen. Ik verwachtte op zijn minst een forum, maar ik was teleurgesteld. Er zijn geen forums, apps of andere manieren om te communiceren dan via de commentaarsecties.

Verbeteringen nodig

Enkele verbeteringen die GogoAnime zou kunnen aanbrengen om hun kijkers beter van dienst te zijn, zijn onder meer het ontwikkelen van een app voor het bekijken van de streams op mobiele apparaten, waardoor het voor kijkers gemakkelijker wordt om met elkaar te communiceren, en meer.
De pop-ups op deze website zorgen voor een grote verstoring van de kijkervaring. Zelfs het verminderen van hun aantal met slechts een klein beetje zou een enorm verschil maken. De daadwerkelijke advertenties in de zijbalken op de website zijn helemaal niet slecht, maar de pop-ups zorgen voor problemen.
Ik denk dat community features beter kunnen. In plaats van het contact te beperken met reacties op afleveringen, kan een forum de oplossing zijn. Forums zouden een centrale locatie kunnen bieden voor fanchat. Deze functie zou ook extra verkeer naar de website leiden.

Samenvatting

Over het algemeen vond ik GogoAnime een goede website. Het biedt een uitgebreide bibliotheek met populaire en obscure titels in meerdere talen. Er zijn meer dan 1000 titels beschikbaar. De navigatie en lay-out zijn leuk. De sfeer van de site is jeugdig en het geeft een hippe uitstraling.
Hoewel de mobiele browserversie van de website niet geweldig is, zijn er ook belachelijk veel pop-ups. Daarnaast kunnen er verbeteringen worden aangebracht aan de community-kant van de website.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Gogoanime

Gogoanime Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

. GogoAnime is een streamingsite met een uitgebreide bibliotheek met anime met uitstekende geluids- en videokwaliteit. De lay-out van de website is verbluffend, maar u moet langs de opdringerige advertenties navigeren om de inhoud te bereiken.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op