Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Google Play Music Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Google Play Music is een uitstekende muziekstreamingservice die net zo goed is als, zo niet beter dan, de meer populaire platforms zoals Spotify en Apple Music. Ik raad aan mijn recensie te lezen om meer te weten te komen over dit geweldige platform.

Google Play Music

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

google.com/music

Google Play is een digitale marktplaats die gebruikers toegang biedt tot audio-inhoud, apps en vrijwel al het andere.
Wanneer Google iets uitbrengt, ben ik altijd enthousiast om het uit te proberen. En Google Play was geen uitzondering op deze regel. Hun software blijft jaar na jaar, decennium na decennium uitstekend, waar maar weinig andere bedrijven (met uitzondering van Microsoft en Apple) ooit mee concurreren.
Wat Google Play betreft, zou het echter waarschijnlijk eerlijker zijn om het te vergelijken met iTunes of de Apple App Store dan om het te vergelijken met Spotify of Tidal. Dat gezegd hebbende, het doet alles wat al die platforms doen en sommigen zouden zeggen dat het dat beter doet. Maar we zullen tegen het einde van deze recensie tot op de bodem uitzoeken of dat waar is.
Google Play is een uniek mediadistributiecentrum dat muziekstreaming, boeken, films, tv-programma's en apps biedt.

Geschiedenis

Toen het tijd werd om een streaming- en digitale contentdistributiedienst te ontwikkelen, nam Google de taak niet licht op. Ze evalueerden veel verschillende opties voordat ze voor YouTube kozen. YouTube is een gevestigd platform met een groot gebruikersbestand, dus het was logisch om het te gebruiken als basis voor hun nieuwe service.
Google Play, dat we vandaag kennen als een geconsolideerd product van de Android Market, Google Music en Google eBook Store, is gemaakt als gevolg van de genialiteit van Google-medewerkers. Ze redeneerden dat het handiger zou zijn om deze drie services samen te voegen tot één gigantische service, en dat deden ze. Dit heeft geresulteerd in wat ik geloof dat een meer gebruiksvriendelijke service in het algemeen is.
De Android Market werd oorspronkelijk aangekondigd op 28 augustus 2008. Het werd beschikbaar voor gebruikers op 22 oktober van dat jaar. Voor de volgende 2 jaar daarna werd de markt verbeterd en handige functies zoals productfiltering werden toegevoegd totdat het een robuuste online app store was.
Op 6 december 2010 bracht Google de Google eBook Store uit. Deze winkel had een uitgebreide collectie eBooks en werd al snel de grootste eBook-collectie ter wereld. Alleen Google kon zo'n succesvolle lancering realiseren.
In november 2011 kondigde Google Google Music aan, een nieuw onderdeel van de Android Marketplace. Dit stond los van hun belangrijkste muziekwinkel, Google Play. Pas in maart 2012 werden al deze platformen samengevoegd tot één. Toen werd Google Play geboren.

Ontwerpen

Google Play heeft in de loop der jaren veel interface- en ontwerpwijzigingen ondergaan. Het heeft geslingerd tussen eruit zien als een app store, iets vergelijkbaars met iTunes, en zich vestigen in het meer geavanceerde en moderne ontwerp dat het vandaag heeft.
Tegenwoordig lijkt Google Play in grote lijnen op Netflix. Tenminste als je het via een webbrowser bekijkt. In het midden van de pagina is er een galerij met nieuwe en hete inhoud. Scroll door het medium - films, muziek, boeken, enz. Of u kunt nauwkeuriger bladeren met behulp van de inhoudsfilters aan de linkerkant van de pagina.
De Google-website is helder ontworpen met een intuïtieve lay-out. De site is onderverdeeld in secties, waaronder Apps, Films en tv, Boeken, Apparaten en Entertainment. Elke sectie heeft een menuoptie waarmee u respectievelijk naar nieuwe inhoud kunt bladeren of uw bibliotheek kunt verkennen.
Daarnaast biedt Google Play Music een gebruiksvriendelijkere interface voor het vinden van de muziek waarnaar u wilt luisteren, en de mogelijkheid om afspeellijsten te maken is erg handig. Zodra u echter het VIP-gebied voor Google Play Muziek betreedt (in tegenstelling tot de algemene site), verandert de site bijna volledig. Het is minder gegeneraliseerd en gemaakt voor een vlekkeloze streaming van je favoriete artiesten en nummers. Een ding dat ik leuk vind aan het ontwerp van Google Play Music is het feit dat artiestenpagina's de hele pagina beslaan, wat zorgt voor een meer filmische (als je wilt) luisterervaring dan veel andere streamingdiensten kunnen bieden. Het creëert een zeer meeslepende ervaring en biedt diepgaande artiestenbiografieën en andere informatie die Google Play Music kan bieden. Daarnaast biedt Google Play Music een gebruiksvriendelijkere interface voor het vinden van muziek waarnaar u wilt luisteren en de mogelijkheid om afspeellijsten te maken is erg handig.
Bij het inloggen word je begroet door de topnummers van het moment. Daaronder vind je al je aanbevolen luisterbeurten, of het nu gaat om een podcast of een nieuwe single. Google Play Muziek streeft ernaar om een esthetisch en gebruiksvriendelijk siteontwerp te bieden naast het voldoen aan de behoeften van gebruikers.

Tevreden

Wat het aantal nummers betreft, is Google Play Music een belangrijke speler op de streamingmarkt. Met meer nummers dan Spotify biedt Google Play Music een breder scala aan muziekgenres en tal van populaire podcasts.
Google Play Muziek biedt veel functies die vergelijkbaar zijn met die van andere muziekstreamingservices, waaronder de mogelijkheid om nummers te downloaden en offline te luisteren, evenals toegang tot radiostations op basis van stemming, activiteit, situatie, genre of artiest. Een van mijn favoriete aspecten van Google Play Music is de uploadfunctie waarmee gebruikers tot 50.000 nummers uit hun eigen bibliotheek kunnen uploaden. Als Google Play geen nummer of artiest heeft waarnaar u op zoek bent, kunt u deze eenvoudig toevoegen met de functie Uploaden.
Als u ervoor kiest om te upgraden naar Google Play Music Unlimited, krijgt u ook toegang tot YouTube Music. Dit betekent dat u in feite twee geweldige muziekstreamingservices ontvangt voor de prijs van één. Dit is een uitstekende keuze, vind je niet?

Desktop- en mobiele ervaring

Ik heb in de app gekeken en ik geloof dat deze goed zal zijn ontworpen.
Als je daarop gokt, zou je nu je winst verzamelen. Omdat deze app uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig is. Sommige apps willen graag een beetje te vol van zichzelf worden met functies en overbodige knoppen, maar Google Play Music houdt het gewoon eenvoudig - hier is je muziek, hier is je zoekbalk, hier zijn de grafieken; Veel plezier! Ik hou persoonlijk van die hands-off benadering als het gaat om app-ontwerp. Geen rommel, gewoon vlekkeloze functionaliteit die gemakkelijk is voor de ogen.

Prijzen en plannen

Google Play Music is een gratis service met enkele beperkte functies, terwijl Google Play Music Unlimited een volledige reeks functies biedt voor $ 9.99 / maand.
, advertentie-ondersteund -Advertentievrij luisteren naar meer dan 40 miljoen nummers met ondersteunde advertenties
is een geweldige functie van de app. Met de app kunnen gebruikers on-demand toegang krijgen tot nummers.
is een functie die door het bedrijf wordt onderzocht Het bedrijf onderzoekt momenteel manieren om het offline downloaden van muziek gemakkelijker te maken voor zijn klanten.
is nu beschikbaar op het bureaublad YouTube Music is nu beschikbaar op het bureaublad.
Hoewel u niet hoeft te upgraden, is het ten zeerste aan te raden om dat wel te doen. Tenminste als je het maximale uit Google Play Muziek wilt halen.

Suggesties die ik heb voor Google Play Muziek

Ik ben van mening dat het afspelen van on-demand nummers moet worden aangeboden in de freemium-versie van Google Music. Advertenties zijn immers niet voldoende om de gratis versie te ondersteunen; het is vervelend om ze de hele tijd te laten opduiken. Ik geloof ook dat dit meer mensen ertoe zou aanzetten om te upgraden naar de betaalde versie. Het zou mooi zijn als we een nummer kunnen kiezen en ernaar kunnen luisteren zoals we willen!

Conclusie

Ondanks enkele nadelen is Google Play Music een sterke concurrent op de markt voor muziekstreaming. Het kenmerkende Google-ontwerp, de enorme muziek- en podcastbibliotheek en de betaalbare maandelijkse prijzen maken het een gunstige optie voor veel consumenten. Er zijn echter enkele kleine klachten die kunnen worden verbeterd.
Ik denk echter dat Google een beetje gierig is met zijn gratis services en er is niet echt veel dat Google Play Music biedt dat je niet op een andere muziekstreamingservice kunt krijgen. Er is niets inhoudelijks dat het echt onderscheidt van het stel, naar mijn mening.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Google Play Music

Google Play Music Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Google Play Music is een uitstekende muziekstreamingservice die net zo goed is als, zo niet beter dan, de meer populaire platforms zoals Spotify en Apple Music. Ik raad aan mijn recensie te lezen om meer te weten te komen over dit geweldige platform.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op