Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

HBO GO Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

HBO Go is een must-have voor elke kabel- of satellietabonnee. Als je houdt van alle bekroonde en binge-waardige inhoud die HBO regelmatig uitbrengt, is HBO Go de plek om het te bekijken, waar je ook bent. Deze streamingdienst is geen doorsnee. Maar ja, HBO was toch nooit je gemiddelde televisienetwerk? Lees vandaag nog onze Streaming Sites review van HBO Go voor meer informatie!

Hbo GO

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

Een next level netwerk

Het is zonder twijfel dat HBO een van de meest gerenommeerde namen in de wereld van televisieprogramma's is. De reputatie voor het produceren van entertainment van hoge kwaliteit kan niet worden ontkend en het wordt over het algemeen beschouwd als een van de beste netwerken die er zijn. De meeste mensen zullen het waarschijnlijk eens zijn met deze beoordeling.
Geloof je echt dat er een ander televisienetwerk is dat consequent televisiewedstrijden van topkwaliteit kan produceren of zelfs kan overtreffen wat HBO in de loop der jaren heeft gedaan? Het lijkt erop dat ze een reputatie voor zichzelf hebben opgebouwd als een bron van programmering van zeer hoge kwaliteit, en ze hebben nooit nagelaten die belofte waar te maken. Bijna alles wat ze uitbrengen is van uitzonderlijke kwaliteit, en dit geldt jaar na jaar.
In het licht van het feit dat sommigen van jullie misschien minder bekend zijn met HBO, zal ik een kleine preview van hun inhoud geven. Ze produceren tv van hoge kwaliteit die al vele jaren populair is. Hoewel ik niet alles kan opnoemen, zal ik een voorbeeld geven van wat je van hen kunt verwachten.
Natuurlijk zijn er enkele van de meest populaire dramaseries ooit gemaakt, zoals The Sopranos, Oz, West World en Game of Thrones. Vervolgens mag je niet vergeten de veelgeprezen en bekroonde komedies te noemen, zoals Curb Your Enthusiasm, Veep, Real Time with Bill Maher, Last Week Tonight met John Oliver, The Larry Sanders Show en (meer recent) Silicon Valley en Barry. Naast al die enorme shows (waarvan er vele meer culturele fenomenen waren dan alleen series), zijn er tonnen films, sitcoms en andere programma's die HBO in de loop der jaren mogelijk heeft gemaakt. Ben je er al van overtuigd dat er geen ander netwerk is dat in de buurt komt van hbo's bekwaamheid als het gaat om content?
Als een van de oudste en meest gerespecteerde betaaltelevisienetwerken in de Verenigde Staten heeft HBO een lange geschiedenis en een legendarische status. HBO staat bekend om zijn hoogwaardige programmering, waardoor het een van de populairste media-entiteiten ter wereld is geworden. Het werd opgericht door kabelpionier Charles Dolan in 1972 en had vanaf 2018 ongeveer 140 miljoen abonnees.
In 1965 won Dolan een franchise om een kabel-tv-systeem te bouwen in de wijk Lower Manhattan in New York City. Hij deed dat en noemde het Sterling Information Services. Later werd het bekend als Sterling Manhattan Cable. En nog later, Time Warner Cable. Dit was het eerste ondergrondse kabeltelevisiesysteem dat ooit in de Verenigde Staten werd ingevoerd.
Het bedrijf van Sterling verloor veel geld in de eerste wankele jaren van zijn bestaan. Het lopen van kabels onder de straten van New York bleek verre van goedkoop te zijn en het kon $ 300.000 per mijl kosten. En in 1971 telde Sterling's volledige basis van abonnees 400. Dit was niet genoeg geld om de operationele kosten te dekken en Sterling begon te geloven dat zijn droom misschien gedoemd was.
Dat was natuurlijk totdat Sterling in samenwerking met anderen eindelijk een briljant idee had om mensen in de VS te ondervragen over de vraag of ze misschien geïnteresseerd zouden zijn in gewoon per kanaal betalen in plaats van de traditionele pakketkabelnetwerkdeal. Een overweldigende meerderheid van de burgers toonde interesse, en dus begonnen Sterling en zijn partners te werken aan wat de Home Box Office zou gaan heten, verwijzend naar de uitzending van films waarin het zich zou specialiseren. En de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis. HBO werd geboren toen een gek kabelgenie in New York City bijna eigenhandig op het idee kwam. Sterling zag het medialandschap van vandaag waarschijnlijk nooit aankomen toen hij met dit idee kwam - maar gelukkig is HBO met de tijd meegegaan en biedt het zijn abonnees een aantal verschillende opties voor het streamen van inhoud.

Van een ondergronds kabelsysteem naar draadloze streaminggigant

HBO Go is een van de meer populaire opties voor het streamen van HBO-inhoud. Het biedt HBO-inhoud die kan worden gestreamd op zijn website of via zijn app-metgezel. De site kan worden gezien als functioneel, met een goed ontwerp en algehele functionaliteit. Het biedt echter niet zoveel inhoud als sommige alternatieven. Laten we het in meer detail bekijken!
Een zoekbalk bevindt zich net onder de carrousel. Als u een term typt, ziet u alle resultaten voor dat specifieke onderwerp. Als je op een resultaat klikt, verschijnt de video met meer informatie over de show, zoals een castlijst en trailer. Wanneer je aankomt bij de leden van HBO Go? sectie, zult u onder de indruk zijn van hoe goed het eruit ziet en aanvoelt. Het is goed ontworpen, iets dat waarschijnlijk zou worden verwacht van een netwerk van $ 2 miljard zoals HBO. Bovenaan de pagina staat een zeer grote banner die reclame maakt voor aankomende inhoud op HBO Go. Verschillende suggesties van programma's om naar te kijken zullen naar beneden vallen, de ene na de andere, zodat u een snelle en gemakkelijke manier hebt om door nieuwe inhoud te bladeren. Er is ook een zoekbalk net onder de carrousel van inhoud. Als u een term typt, ziet u alle resultaten voor dat specifieke onderwerp. Als u op een van deze resultaten klikt, verschijnt de video voor die specifieke show met meer informatie erover, zoals een castlijst en trailer.
Sommige van de opties die beschikbaar zijn op HBO Go zijn zelfs speciale afspeellijsten die alleen bedoeld zijn voor HBO-abonnees. Zo'n afspeellijst bestaat bijvoorbeeld uit alle Golden Globe-genomineerden van 2020. Een andere, die een beetje specifieker is, bevat enkele van de beste HBO-inhoud uit de vroege jaren 2000. HBO Go biedt zijn gebruikers veel verschillende manieren om te genieten van de grote verscheidenheid aan kwaliteitsinhoud.
Onder de banner vindt u een paar categorieën om uit te kiezen. De pagina is verdeeld in twee secties: een Coming Soon-sectie om trailers voor nieuwe aankomende inhoud te bekijken en een maandelijkse updatesectie met informatie over wat er nieuw is en wat de service verlaat. Dit is een nieuwe functie en ik denk dat andere streamingdiensten deze aanpak moeten volgen. Het kan frustrerend zijn om te proberen te anticiperen welke van je favoriete shows een streamingsite zullen verlaten. Ik waardeer de transparantie van HBO hierover. Iedereen waardeert een heads-up!
Naast het hoofdmenu vindt u een sectie met het label 'Obsession-Worthy Drama Series'. Hier heeft HBO Go shows als Watchmen, Succession, His Dark Materials en Chernobyl getoond. Zoek vervolgens Must Watch Comedies, Net toegevoegde films en documentaires, Kinderen. Over op kinderen gerichte inhoud van HBO Go gesproken, dit is misschien wel de beste streamingdienst die er is voor alle leeftijden. Het is de enige plek waar je Sesamstraat kunt streamen.
HBO Go is een uitstekende bron van documentaire- en serie-inhoud, evenals stand-up comedy specials. Het is de enige plek waar je veel van de beste comedy-uitvoeringen ooit kunt vinden. Daarnaast is HBO Go een uitstekend platform voor het ontdekken van nieuwe documentaires en series.

Een zeer vervelende fout

Niet alles aan HBO Go is briljant en perfect. Zoals elke streamingsite heeft HBO Go ook zijn gebreken. En helaas is de meest in het oog springende die ik kan bedenken ook een van de meest vervelende gebreken van elke streamingsite die ik ooit heb gebruikt. En dat is het feit dat de mediaspeler automatisch minimaliseert wanneer er iets nieuws automatisch wordt afgespeeld. Dus, achterover leunen en ontspannen tijdens het bingen van je favoriete serie is uit den boze. U moet uw computer in de buurt houden, in de aanslag, om te blijven klikken op ?full-screen? keer op keer, bij elke nieuwe aflevering die speelt. Dit is ontzettend vervelend als je het mij vraagt, maar misschien ben ik gewoon heel erg lui.
Dat gezegd hebbende, een van de vele sterke punten is dat HBO Go een geweldige streamingpartner is voor elk kabel- of satellietabonnement. Men kan het streamen op zijn computer of meenemen op de app. Het maakt niet uit wat het leven hen toewerpt, HBO GO zal er klaar voor zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Hbo GO

HBO GO Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

HBO Go is een must-have voor elke kabel- of satellietabonnee. Als je houdt van alle bekroonde en binge-waardige inhoud die HBO regelmatig uitbrengt, is HBO Go de plek om het te bekijken, waar je ook bent. Deze streamingdienst is geen doorsnee. Maar ja, HBO was toch nooit je gemiddelde televisienetwerk? Lees vandaag nog onze Streaming Sites review van HBO Go voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op