Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

HBO Max Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

HBO Max is een nieuwe premium streamingdienst die elk HBO-origineel ooit gemaakt biedt, naast enkele van je favoriete gesyndiceerde inhoud en gloednieuwe HBO Max-originele series. Volgens mijn beoordeling is deze site een van de beste die er is en moet deze zeker worden toegevoegd aan uw streamingrekeningen. Dus als je op zoek bent naar een geweldige manier om je favoriete HBO-shows in te halen, is HBO Max de moeite van het bekijken waard!

Hbo Max

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

hbomax.com

HBO is een van die netwerken die nauwelijks introductie nodig heeft, omdat we de afgelopen bijna vijftig jaar allemaal bij elkaar zijn gekomen om naar hun shows te kijken en ervan te genieten. Misschien stemde je wekelijks af tijdens de run van The Sopranos, of ben je meer bekend met Larry David dankzij Curb Your Enthusiasm of Last Week Tonight? Hoe dan ook, het is waarschijnlijk dat je Game of Thrones minstens één keer hebt bekeken.
HBO Max is een nieuwe premium streamingdienst die HBO heeft uitgebracht. Als iemand het leuk vindt wat ze zien over HBO Max, zijn ze misschien enthousiast om te horen dat HBO ook oudere streamingdiensten heeft zoals HBO Go en HBO Now. Deze oudere services kunnen nog steeds populair zijn, dus HBO wil ze misschien naast de nieuwere service blijven aanbieden. Er zijn ook een paar redenen waarom HBO een nieuwe dienst zou willen creëren in plaats van alleen zijn oudere te blijven aanbieden. Ten eerste zou de nieuwe service een eigen naam en logo hebben, wat kan helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten. Bovendien heeft de nieuwe service mogelijk meer inhoud dan de andere twee, waardoor het voor gebruikers aangenamer zou kunnen zijn. Dus hoewel het lijkt alsof er geen goede redenen zijn voor HBO Max, zijn er echt een paar redenen achter de beslissing.
Omdat HBO Go en HBO Now alleen beschikbaar zijn voor mensen met betaalde abonnementen via kabelproviders, zijn veel cord-cutters in de kou blijven staan. Deze beslissing is niet in het belang van HBO of de cord-cutters zelf, omdat jongere kijkers degenen zijn die sowieso de meeste tv kijken.
Een andere reden waarom HBO Max werd gelanceerd, is om nieuwe, originele HBO Max-inhoud te produceren. Deze content bestaat alleen op HBO Max en maakt de dienst exclusiever en waardevoller. Dit helpt HBO om Max verder te scheiden van zijn andere streaming-apps, en het in directe concurrentie te plaatsen met Netflix, Hulu, Amazon Prime Video en Disney Plus - HBO heeft officieel de 21e-eeuwse mediamarkt betreden met hun nieuwe HBO Max-service.
We zijn ons terdege bewust van de congestie in de premium streamingdienstindustrie dezer dagen. Met bijna elk kabelnetwerk dat een stukje van de streamingplatformtaart wil (ook NBC heeft binnenkort zijn eigen streamingplatform genaamd Peacock), lijkt de wereld van streaming snel te veranderen in een uitgebreidere, duurdere (indien handiger) versie van de kabel, tenminste als je toegang wilt hebben tot al je favoriete inhoud.
Ik maak me zorgen dat elk netwerk binnenkort zijn eigen streamingdienst zal hebben die $ 10 tot $ 15 per maand nodig heeft om toegang te krijgen. Het is duidelijk dat niet iedereen het zich kan veroorloven om zich te abonneren op elk platform dat er is, en dat is precies waarom StreamingSites bestaat om diepgaande en doordachte beoordelingen te bieden van elke streamingsite en app op de markt. Eindelijk een handige, eerlijke en duidelijke manier om te beslissen of een nieuwe streamingdienst je zuurverdiende geld waard is.
Is HBO Max het waard? Laten we een diepere duik nemen in de service om er voor eens en voor altijd achter te komen.

Geschiedenis

Warner Media heeft aangekondigd dat het in 2019 een Over The Top (OTT) streamingdienst zal lanceren. De service is gepland om te lanceren in drie abonnementsniveaus en bevat inhoud van de verschillende entertainmentmerken van Warner Media.
Randall L. Stephenson, voorzitter en CEO van AT & T (het moederbedrijf van Warner Media), veranderde het script voor iedereen in mei 2019, wat aangeeft dat deze service de merknaam van HBO zou gebruiken en kabelproviders zou binden (omdat HBO-kabelabonnees automatisch toegang zouden hebben tot de service). Een bèta van de dienst zou worden verwacht tegen het laatste kwartaal van 2019, met een lancering vroeg in 2020.
In juli 2019 kondigde Warner Media aan dat de dienst HBO Max zou gaan heten en dat deze in het voorjaar van 2020 zou lanceren. Reese Witherspoon's Hello Sunshine werd getekend als een eerste productiecontract; er werd ook een deal gesloten met de veelgeprezen schrijver, producent en regisseur Greg Berlanti. HBO Max is officieel gelanceerd op 27 mei 2020, met veel content en originele producties op zijn naam.

Ontwerpen

Het ontwerp van de HBO Max-app is intuïtief. Het overtreft het ontwerp van HBO Now en HBO Go ver en het lijkt erop dat HBO iets te bewijzen had met hun ontwikkeling van de HBO Max-app. Ik denk dat ze het goed hebben gedaan.
Terwijl u door de app bladert, wordt de inhoud gescheiden op type of categorie. De bovenkant van de app heeft een carrousel met aanbevolen films en shows. Veeg horizontaal om alle aanbevolen aanbiedingen te bekijken. Direct daaronder vind je een sectie van HBO original series. Je kunt hier doorheen swipen zonder je plaats op de pagina te verliezen.
Blijf scrollen om meer archieven te vinden - Max originelen, aanbevolen films, Harry Potter (alle acht films), HBO-series: editors picks, buddy-komedies, familie-inhoud, edgy animatie, burgerrechtendocumentaires, LGBTQ + -inhoud, musicals, true crime. De bibliotheek met shows en films lijkt voor altijd door te gaan, terwijl het heel gemakkelijk te navigeren en te bladeren is.
Je vindt drie hoofdmenutabbladen onder aan de app: Home, Zoeken en Account. Ik waardeer hoe HBO Max deze app heeft vereenvoudigd door overtollige rommel te verwijderen en me te concentreren op wat essentieel is. Alles is gestroomlijnd en natuurlijk, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is. Er is geen onnodige rommel, wat een veel voorkomend probleem is voor het streamen van apps.

Inhoud en functies

HBO Max wordt alom gerespecteerd om zijn hoogwaardige programmering. Dit is altijd een voordeel geweest voor HBO Max, omdat ze enkele van de beste series en films bieden die beschikbaar zijn. Voldoet hun nieuwste aanbod aan deze standaard? Ik geloof van wel.
HBO Max geniet veel populariteit als een van de favorieten van fans als het gaat om het aanbod van HBO Max. Het was erg slim, denk ik, van HBO Max om de syndicatierechten voor Friends te bemachtigen vlak voor de lancering van Max. Ze hebben deze gigantisch populaire en binge-waardige klassieker van Netflix net op tijd genaaid. Ik weet echter niet zeker of Friends alleen genoeg zal zijn om mensen te overtuigen om aan boord te springen met een maandelijks HBO Max-abonnement. Wat biedt deze service nog meer?
Inderdaad, HBO Max biedt een uitgebreid scala aan originele HBO-inhoud en een grote selectie van gesyndiceerde programmering. Dit omvat hits zoals The Wire, The Sopranos, Game of Thrones en meer. Daarnaast gaat HBO Max verder dan het voldoen aan de verwachtingen van de klant; hun selectie is echt indrukwekkend.
Er is voor elk wat wils op HBO, Max. Word nostalgisch door shows en films uit je jeugd te bekijken, zoals The Fresh Prince of Bel-Air, Casablanca, The Wizard of Oz of Looney Tunes. Combineer dat met enkele moderne hits en klassiekers zoals Rick and Morty, The Big Bang Theory, Adventure Time en Crazy Rich Asians om de perfecte streamingdienst te hebben.
En vergeet natuurlijk niet de Max original series zoals Love Life, Legendary, On the Record en The Not-Too- Late Show with Elmo.

Mobiele en desktopervaring

HBO Max is beschikbaar op iOS- en Android-apparaten, evenals Chromecast, Apple TV's (4e generatie en nieuwer), PS4, Samsung-tv's (2016 +) en Xbox One. U hebt echter geen toegang tot HBO Max met Roku-, Firestick- of Amazon-producten. Dit is een enorme teleurstelling gezien het feit dat ikzelf en de meeste mensen die ik ken zoiets als een Roku of Firestick gebruiken om toegang te krijgen tot hun streaming-apps. Ik denk dat het waarschijnlijk een enorme fout was om niet op zijn minst een Roku-build op te nemen bij de lancering.
Dat gezegd hebbende, ik weet zeker dat er uiteindelijk een Roku- en Amazon-release komt - hoop ik!

Prijzen en plannen

HBO Max is een duurdere premium streamingdienst die het drieledige abonnementsmodel heeft verlaten ten gunste van een enkele optie. Je zou $ 14.95 / maand betalen voor toegang tot HBO Max. Als je HBO al hebt betaald via je kabelprovider, dan is het gratis.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Hbo Max

HBO Max Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

HBO Max is een nieuwe premium streamingdienst die elk HBO-origineel ooit gemaakt biedt, naast enkele van je favoriete gesyndiceerde inhoud en gloednieuwe HBO Max-originele series. Volgens mijn beoordeling is deze site een van de beste die er is en moet deze zeker worden toegevoegd aan uw streamingrekeningen. Dus als je op zoek bent naar een geweldige manier om je favoriete HBO-shows in te halen, is HBO Max de moeite van het bekijken waard!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op