Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
Pro League
Do 20:45
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Hotstar Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Hotstar.com is een van de grootste streamingplatforms van Azië en richt zich op inhoud die bedoeld is voor het Indiase publiek. Het heeft samengewerkt met beroemde bedrijven zoals Disney en HBO, en werd ook geprezen om zijn uitgebreide sportstreams en verscheidenheid aan film-, tv- en nieuwsinhoud. Het dagelijkse kijkerspubliek ligt gemiddeld tussen de 8 en 10 miljoen mensen.

Hotstar

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Donderdag, 28.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

hotstar.com

Sinds de oprichting begin 2014 is Hotstar snel uitgegroeid tot een van de dominante streamingnetwerken in India. Met meer dan 80 miljoen abonnees heeft het netwerk een sterke cult-aanhang vanwege de populaire soaps en cricketwedstrijden.
Als een manier om kijkers te helpen cricket op hun telefoons te streamen, behaalde Hotstar aanzienlijk succes. Dit succes kan worden toegeschreven aan de strategische partnerschappen die de app aantrekkelijk maakten voor de jeugd.
De samenwerking van het bedrijf met Disney en HBO maakte het mogelijk om films als 'Jungle Book', 'Finding Dory', 'Star Wars' en 'Marvel-films' te vertonen, samen met tv-programma's zoals 'Game of Thrones', 'How I Met Your Mother', 'Two and a Half Men' en 'Silicon Valley'.

Geschiedenis

Hotstar is geen nieuw streamingplatform, het bestaat nu al meer dan twee jaar. Nu Over-the-top-media (OTT) steeds populairder wordt in ontwikkelingslanden zoals India, zag Star India Pvt. Ltd. de kans om te profiteren van de groeiende markt en de Indiase streamingmarkt te betreden met een zware artillerie: de meest opvallende samenwerking begon met de Cricket World Cup in 2015. Dit succes werd gevolgd door een deal met HBO, waardoor Hotstar in 2017 Game of Thrones kon streamen.
In 2017 katapulteerde Hotstar's samenwerking met HBO de streamingdienst naar mainstream succes. Met bijna 12 miljoen gebruikers was Hotstar vijf keer populairder dan Amazon Prime, dat ongeveer 5 miljoen gebruikers had. Netflix had ongeveer 5 miljoen gebruikers.

Hotstar - Een succesverhaal

om content te ontwikkelen De belangrijkste reden waarom Hotstar de grootste OTT-serviceprovider van tv-programma's, sport en films in India werd, is omdat ze veel inhoud hebben. Ze hebben films, sport, nieuws en tv-programma's in verschillende talen. Bovendien hebben ze elke dag veel kijkers. Ze verdienen ook geld door te adverteren op traditionele televisienetwerken die al meer dan 20 jaar zaken met hen doen. Ze werken ook samen met productiehuizen over de hele wereld om meer inhoud te ontwikkelen.
Hoewel het een belangrijke speler is in de streamingindustrie, zijn maar heel weinig mensen op de hoogte van Hotstar. Dat komt omdat het alleen in een paar Zuid-Aziatische landen verkrijgbaar is. Deze omvatten India, Bangladesh, Pakistan en Nepal. Hoewel de streaminggigant eraan werkt om de app wereldwijd te maken met inhoud van over de hele wereld, heeft het op wereldwijde schaal veel in te halen vanwege de felle concurrentie van streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime.

Moet je Hotstar proberen?

Ten eerste wil ik je vertellen dat streamingdiensten erg goedkoop zijn in India. U hebt toegang tot platforms zoals Hotstar en Amazon Prime voor minder dan $ 14.99 / jaar. Dus als u weet hoe u een VPN moet gebruiken of hulp van iemand kunt zoeken om de betaling te voltooien, kunt u Hotstar actief streamen van overal ter wereld.
Als streamer zou je nog steeds een behoorlijk stuk van de taart op je hebben liggen wachten. Van populaire tv-programma's zoals MasterChef Australia tot momenteel trending, Modern Family?, je kunt bijna alles streamen. Alle inhoud van HBO is beschikbaar, samen met exclusieve inhoud van National Geographic.

Ontwerp & Gebruikersinterface

Over het algemeen vond ik de interface van Hotstar inferieur aan die van Netflix en Hulu. Aangezien ik echter een grote Netflix-gebruiker ben, stoort het me soms hoe slecht de interface van Hotstar in vergelijking is. Persoonlijk ben ik er tevreden over.
De website heeft een eenvoudig groen en wit kleurenschema. Het ontwerp is subtiel, met weinig details. Ik hou wel van de inhoudsscheiding, waardoor het gemakkelijk is om naar inhoud te zoeken. De zoekbalk is eenvoudig te gebruiken en heeft afspeellijsten samengesteld om aan uw smaak te voldoen.
Daaronder vind je afleveringsbeschrijvingen. Het laatste gedeelte is "Bladeren op serie" dat alle titels in alfabetische volgorde bevat met een afspeelknop erboven. Een eenvoudige interface bestaande uit inhoud is horizontaal ingedeeld, waarbij de titel en miniatuur van elk stuk inhoud prominent bovenaan worden weergegeven. Er zijn banners met nieuwe inhoud die over het algemeen wordt weergegeven op pagina's met live-evenementen. Hierna zijn er vensters waar kijkers aanbevelingen kunnen ontvangen voor muziekalbums met illustraties tot 7 nummers lang. Daaronder bevindt zich een aangepaste afspeellijst gecategoriseerd op genres en inhoudsindeling, waaronder beschrijvingen voor elke aflevering van een album. Ten slotte is er een sectie "Bladeren op serie" waar alle titels in alfabetische volgorde worden weergegeven met een afspeelknop bovenaan.
leeftijden inclusief Engels, Hindi en Tamil met volledige lijst van films en trailers - Sport - Hoogtepunten van internationale en Indiase sporten zoals Cricket, Voetbal etc. - Nieuws - Laatste nieuws headlines van alle belangrijke kanalen, waaronder NDTV 24x7, Times Now en CNN-IBN Er zijn vijf categorieën op de startpagina: tv, films, sport, nieuws en premium. De hoofdcategoriekiezer bevindt zich aan de rechterkant van de pagina naast een zoekvenster. Er zijn drie vervolgkeuzemenu's: Tv, Films en Sport. Het tv-menu heeft Star Network-kanalen samen met Hotstar Originals. Het menu Films heeft talen gecategoriseerd op basis van negen talen, waaronder Engels, Hindi en Tamil met een volledige lijst met films en trailers. Het sportmenu heeft zowel internationale als Indiase sporten zoals cricket, voetbal etc. Het nieuwsmenu bevat de laatste krantenkoppen van alle belangrijke kanalen, waaronder NDTV 24x7, Times Now en CNN-IBN.

Tevreden

Novi Digital Entertainment Private Ltd. is de eigenaar van de Hotstar-app. Start India Pvt. Ltd. is al meer dan twee decennia een van de meest gevierde makers van entertainmentcontent in India. Met een enorme inhoudsbibliotheek van meer dan 100.000 uur aan inhoud, kunt u zien waarom mensen in India, Pakistan en Bangladesh dol zijn op deze streamingwebsite.
Netflix en Amazon Prime Video zijn de twee bekendste namen op het gebied van Originals en hun producties springen er absoluut uit. Enkele van hun bekende originelen zijn "AIB's ON AIR?", "One Tip One Hand?" en "M Bole Toh?". Afgaande op deze, lijkt het erop dat De grootste kracht van Hotstar niet de originele producties zijn - ze zijn eigenlijk vrij gemiddeld.
Veel van de grootste Bollywood-blockbusters op Hotstar zijn gratis inhoud, waardoor veel gebruikers de app hebben gedownload. Enkele van de meest populaire Bollywood blockbusters in de afgelopen jaren zijn ? Bajrangi Bhaijaan?, ? Jolly LLB 2?, ? Golmaal Serie? en? Bahubali 2?.
Er zijn tal van Engelse tv-series en films om uit te kiezen, of je nu op zoek bent naar shows zoals 'Modern Family', 'Westworld', 'Game of Thrones', 'How I Met Your Mother', 'Prison Break', 'Ballers', 'Silicon Valley', 'Two and a Half Men', 'Sex and the City' of films zoals 'Deadpool', 'X-Men Apocalypse', 'Alice Through the Looking Glass', 'Avengers Series'. " "$Pirates van het Caribisch gebied?" en "The Martial?".

Desktop/mobiele ervaring

U kunt de Hotstar-app openen vanuit de browser of de app. Ik vind het niet leuk dat het geen synchronisatiefunctie voor meerdere apparaten heeft. Je kunt dus niet verder waar je gebleven bent. De app is beschikbaar op Android en iOS, maar de streamingmogelijkheden zijn niet iets waar ik over naar huis kan schrijven.
Veel Indiërs vertrouwen op een 4G-gegevensverbinding met maximaal 1-2 GB datalimiet om tv te streamen en de meesten van hen tonen hun afkeer van de app vanwege de grote gegevens die deze verbruikt. De reden waarom 4K nog geen ding is in India is, is vanwege de grote gegevens die het verbruikt.
Zelfs als je op 1080p wilt streamen bij een 4G-verbinding, wordt dit een grote uitdaging vanwege de beperkte vergoeding. De meest stabiele kwaliteit waarop u van de stream kunt genieten, is dus HD 720p. Als je het van buiten India bekijkt, kun je genieten van de streamkwaliteit van Full HD 1080p, het maximum dat de app te bieden heeft.
De streamingkracht van Hotstar is dat het gebruikers in staat stelt om video's te streamen op 240p. Bovendien kunnen gebruikers, zelfs met een 2G-gegevenssnelheid, nog steeds shows bekijken met een gecompromitteerde kwaliteit vanwege de lage resolutie. Net als YouTube heeft het een replay-knop van 10 seconden die kan worden gebruikt om video's vooruit te spoelen of terug te volgen. Bijschriften die in de beginjaren niet beschikbaar waren, zijn nu opgenomen.

Plannen & Prijzen

Hotstar is een streaming website die uitblinkt in vergelijking met anderen op de Indiase markt. De prijs is vergelijkbaar met Amazon Prime, die ongeveer $ 14.99 / jaar is, maar de hoeveelheid inhoudswaarde die je krijgt is echt geweldig. In tegenstelling tot andere streamingwebsites waar je tussen de $ 8 - $ 30 / per maand moet uitgeven, biedt Hotstar een heel jaar premium content voor iets minder dan $ 15. Deze verbijsterende waarde maakt Hotstar de leider in de online streamingsector in India.
Deze streamingdienst biedt de mogelijkheid om het abonnement op elk moment op te zeggen en biedt ook een gratis proefperiode van een maand.
Wat betreft plannen en prijzen, Hotstar heeft een tweeledig systeem - VIP ($ 6,99 / jaar) en Standard ($ 14,99 / jaar). Het VIP-abonnement biedt toegang tot belangrijke sportinhoud samen met enkele Hotstar-specials, terwijl het Standard-abonnement het eat-all-you-can-model volgt, waardoor de volledige inhoudsbibliotheek toegankelijk is voor zijn leden.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Hotstar

Hotstar Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Hotstar.com is een van de grootste streamingplatforms van Azië en richt zich op inhoud die bedoeld is voor het Indiase publiek. Het heeft samengewerkt met beroemde bedrijven zoals Disney en HBO, en werd ook geprezen om zijn uitgebreide sportstreams en verscheidenheid aan film-, tv- en nieuwsinhoud. Het dagelijkse kijkerspubliek ligt gemiddeld tussen de 8 en 10 miljoen mensen.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op