Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Hubi Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Hubi is een Android-applicatie waarmee gebruikers hun favoriete inhoud kunnen bekijken en downloaden. De hoeveelheid diensten die Hubi ondersteunt is waanzinnig. Het ondersteunt alle belangrijke inhoudshostingsites en biedt u inhoudslinks van hoge kwaliteit die stabiele streaming bieden. Hoewel de begindagen een uitdaging waren vanwege het hostingprobleem op de site van de inhoudsuploader, profiteerde Hubi het meest van de instroom van dergelijke websites. De massale toestroom van dergelijke websites betekende dat elke inhoudshost zijn spel moest verbeteren, en dat is waar Hubi het meest van profiteerde.

Hubi

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

apkpure.com/hubi-streaming-and-download/com.megadevs.hubi

Aan het begin van de jaren 2000, toen streaming niet mainstream was, hielden gebruikers ervan om films en tv-programma's te downloaden in plaats van ze online te streamen. Zelfs vandaag de dag zul je een groot aantal mensen ontmoeten die de voorkeur geven aan het downloaden van inhoud boven het streamen ervan, vooral degenen die van films en tv-programma's houden. Zelf heb ik vijf harde schijven van 1 TB gevuld met content van door de jaren heen. En ik weet zeker dat ik niet de enige ben. Alle inhoud die ik heb is echter van vóór 2015. Toen Netflix en andere streamingdiensten mainstream werden, stopte ik gewoon met het downloaden van inhoud en begon ik te streamen.
We gaan een app beoordelen die bekend staat om zijn download- en streamingmogelijkheden. Destijds bood deze app een ultieme Android-oplossing voor mensen die hun favoriete films en tv-programma's via een gratis platform wilden downloaden. Hoewel de vraag naar de app is gedaald, is deze nog steeds operationeel. Deze app is niemand minder dan Hubi.

Wat is Hubi?

Hubi is een streaming- en download-app waarmee gebruikers een breed scala aan inhoud kunnen streamen en downloaden, waaronder films, tv-programma's en anime. In tegenstelling tot vandaag, waar smartphonestreaming vrij gebruikelijk is, was Hubi een baanbrekende app waarmee smartphonegebruikers gratis entertainmentcontent konden downloaden. Voor gebruikers die nieuwsgierig zijn naar hoe het vroeger werkte - Hubi was geen directe streaming- of download-app. Het diende gewoon als een platform waar u links naar verschillende websites van derden zou vinden. Deze werkingsregel is vandaag de dag nog steeds van kracht op streamingdiensten.

Lijst met ondersteunde services

De Hubi-app biedt 180 ondersteunde services, waaronder AllMyVideos, BillionUploads, DaClips DivXStage, DwnSo, EcoStream, FileBox, FileNuke, MovReel, MovShare, MovPod, GorillaVid, MuchShare, NosVideos, NovaMov, NowVideo, Putlocker, Share Six , ShareRepro , SockShare , Stage Vu , Stream Cloud en Upload C. Daarnaast zijn er 78 ondersteunde services die exclusief zijn voor de Hubi-app, zoals Upload Hero en Vee HD. Ten slotte zijn er 4 niet-ondersteunde services Zinwa en Zalaa.

Wat mag je verwachten van de Hubi App?

Hoewel in de KitKat- en JellyBean-dagen de gebruikersinterface schoon en aantrekkelijk was, voelt het niet meer zo. Dat komt omdat ontwikkelaars tegenwoordig de nadruk leggen op het formulier, samen met functionaliteit. Omdat Hubi in 2013 en 2014 schitterde, besteedden de ontwikkelaars geen aandacht aan het updaten van de interface na die periode. Dus zeggen dat de interface van Hubi verouderd is, zou een understatement zijn. Want als je het vandaag ziet, vind je het cartoonesk met 3D-elementen. Een groot deel daarvan kan worden toegeschreven aan merken die een plat lay-outontwerp aannemen. Maar nogmaals, het zijn de ontwikkelaars die hadden moeten opletten en de app volgens marktnormen moeten hebben geïnnoveerd.

Externe videospeler

Streamingdiensten missen vandaag de dag flexibiliteit. Met APK's kon je veel vrijheid bereiken en dingen op jouw manier doen. Om bijvoorbeeld een video te bekijken, was je niet alleen beperkt tot de ingebouwde speler. Je mocht externe spelers gebruiken zoals MoboPlayer, VPlayer, MXPlayer en VLC. Ook vandaag de dag kunt u gebruik maken van deze functionaliteit. Persoonlijk heb ik het gevoel dat veel vrijheid in contentconsumptie en operationele functies is verminderd.

Functies voor delen

Hubi is een social media platform dat een social sharing optie biedt voor streamingdiensten en de mogelijkheid om de bekeken video's bij te houden. Deze functie is te vinden in premium streamingdiensten.

Download opties

Hubi stelt gebruikers in staat om inhoud van zijn website te downloaden op hun mobiele apparaten op de achtergrond. Voorheen was dit niet mogelijk zonder op de app te blijven totdat de download was voltooid; dat is echter niet langer het geval. Gebruikers kunnen nu alle inhoud van de website downloaden en deze op elk gewenst moment offline bekijken, zonder dat ze een flashplayer nodig hebben. Bovendien werkt de ingebouwde speler van Hubi, zelfs bij het online streamen, onaangetast.

Inhoud downloaden

U kunt inhoud downloaden van streamingsites, met name grote sites zoals YouTube en Vimeo. Hoewel de downloadsnelheid niet geweldig is, krijgt het de klus wel geklaard. Het downloadpaneel is minimalistisch en wordt geleverd met een kopieer- en plakknop waarmee de link die in uw klembord is gekopieerd, direct kan worden geplakt.

Inhoud streamen

Hubi werkt vandaag niet goed, aangezien het is ontwikkeld voor apparaten zoals Jelly Bean en KitKat. Maar zelfs toen stond de app kijkers niet toe om alles te downloaden. Er waren toen ongeldige fouten die vaak opdoken. Dit veroorzaakte inconsistentie en maakte kijkers gek, waardoor hun geloofwaardigheid werd geschaad.

Hubi App Informatie

De app werd voor het eerst beschikbaar gesteld in het jaar 2010 en het is redelijk om aan te nemen dat deze in 2015 is overleden. Hubi's laatste grote update was 0.50.3, die in 2015 werd uitgerold. Qua grootte was de app ook toen al geen lichtgewicht app, want de bestandsgrootte was boven de 15 MB. Sinds de update van 2015 is er geen update op de app geweest en volgens een portal werkt deze op elke Android-apparaatversie boven 2.2.

Hoe krijg ik toegang tot Hubi?

U moet Hubi rechtstreeks openen door de website te bezoeken. Ik weet niet waarom je deze app zou willen downloaden, maar als je dat doet, zorg er dan voor dat je een betrouwbare website gebruikt. Wonen in nostalgie kan duur blijken te zijn als u afhankelijk bent van een andere streamingsite van derden.
Aangezien de ontwikkelaars een poging hebben gedaan om ons de app via APK Pure te bieden, lijkt het het veiligst om de app op deze manier te downloaden. Als het downloaden van APK's nieuw voor u is, volgt u deze punten:
bestand en installeer het op uw telefoon - Met de Android-app heb je offline toegang tot internet - Dit is een geweldige functie als u verbonden wilt blijven zonder een internetverbinding
- Klik op het selectievakje Onbekende bronnen om het in te schakelen. - Hiermee kunt u apps van onbekende bronnen installeren.
naar uw apparaat - De app helpt je meer te weten te komen over de plant De app wordt op uw apparaat geïnstalleerd en helpt u meer te weten te komen over de plant.

Ontwerpen

De 3D-pictogrammen en elementen van de app met blauwe randen op elke knop roepen een nostalgisch gevoel op. Het beste wat ik kan doen is verwijzen naar de gebruikersinterface als eenvoudig en eenvoudig. De blauwe, zwarte en transparante panelen met enorme pictogrammen en verouderde pictogrammen voor sociale media waren in het verleden effectief. Tegenwoordig komt de app echter over als spam vanwege de complexe interface. Een ding dat ik leuk vond aan Hubi was dat het gemakkelijk was om inhoud te vinden. Het enige wat je hoefde te doen was ernaar te zoeken en als je het vond, kon je het streamen of downloaden.

Startpagina van de app

Tot slot heb je een ? Forum? onder de downloadknop. De homepage van de website begint met een grijze header sectie. U vindt een logo aan de linkerkant en drie opties aan de rechterkant - "Delen", "Klembord" en "Extra opties". Onder deze opties vindt u een zoekbalk waar u de link moet plakken. De zoekbalk heeft een slanke "Download" -knop eronder. Daaronder heb je een optie "Advertenties verwijderen" in het midden en sociale pictogrammen - Facebook en Twitter aan de rechterkant. Ten slotte heb je een "Forum" -sectie onder de downloadknop.

Binnenste pagina's

Er zijn geen binnenpagina's op deze app. De Android-speler of een extra speler van derden kan worden gebruikt om te streamen. U plakt de link dus in de zoekbalk en deze leidt u om naar de externe website als u wilt streamen of downloadt de app als u op de downloadknop klikt.

Desktop/mobiele ervaring

Mijn ervaring met dit platform was goed. Vroeger werd het gezien als een revolutionaire dienst. In de huidige tijd is het echter niet relevant omdat het ook de infrastructuur niet ondersteunt en het de bestandsgrootte die we tegenwoordig hebben niet kan bijhouden. We kunnen het dus gewoon zien als een prachtige app met een geweldig verleden.

Suggesties die ik heb voor Hubi

Ik denk niet dat er veel potentieel is om deze app nieuw leven in te blazen. Sinds de ontwikkelaars het vijf jaar geleden hebben stopgezet, weet ik niet zeker of ze het opnieuw zouden willen maken. Als ze het echter nieuw leven willen inblazen, zou mijn belangrijkste suggestie zijn om de esthetiek te herzien.

Conclusie

In 2020 is er niets dat je enthousiast zal maken over deze video-downloader-app. Je kunt het downloaden als je herinneringen wilt ophalen aan eerdere apps. Het heeft echter niets meer te bieden. Raak niet te opgewonden en verwacht niet veel van deze app.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Hubi

Hubi Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Hubi is een Android-applicatie waarmee gebruikers hun favoriete inhoud kunnen bekijken en downloaden. De hoeveelheid diensten die Hubi ondersteunt is waanzinnig. Het ondersteunt alle belangrijke inhoudshostingsites en biedt u inhoudslinks van hoge kwaliteit die stabiele streaming bieden. Hoewel de begindagen een uitdaging waren vanwege het hostingprobleem op de site van de inhoudsuploader, profiteerde Hubi het meest van de instroom van dergelijke websites. De massale toestroom van dergelijke websites betekende dat elke inhoudshost zijn spel moest verbeteren, en dat is waar Hubi het meest van profiteerde.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op