Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Hulu Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

De prominente 4,7-sterrenbeoordeling in de Apple App Store voor Hulu laat zien dat veel mensen de app van hoge kwaliteit vinden. Het slanke ontwerp en de gebruiksvriendelijke interface maken het gemakkelijk om toegang te krijgen tot al je favoriete inhoud, of je nu een casual streaming-liefhebber of een hardcore Netflix-fan bent. Als u op zoek bent naar een app die eersteklas streamingkwaliteit biedt, is de Hulu-app zeker de moeite van het bekijken waard. Lees mijn recensie voor meer informatie!

Hulu

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

hulu.com

Het kostte Hulu weinig tijd om door de gelederen van premium streamingdiensten te stijgen. Gelanceerd als een van de eerste premium streamingdiensten die directe concurrentie zou zijn met de kolos die bekend staat als Netflix, had Hulu een beetje een zware strijd. Hoe moesten ze zich onderscheiden van Netflix? Hoe konden ze genoeg gesyndiceerd materiaal binnenhalen, vooral als Netflix al contracten had met zoveel netwerken en studio's? Wat zouden ze kunnen bieden dat goed genoeg zou zijn om abonnees van Netflix te ontworstelen (of op zijn minst mensen ervan te overtuigen dat ze een tweede maandelijkse rekening voor streamingdiensten nodig hadden)?
Het lijkt erop dat Hulu veel succes heeft gehad bij het aanpakken van enkele van de zorgen van beleggers over zijn toekomst toen het voor het eerst op de markt kwam. Volgens onderzoek van derden is Hulu nu zelfs de op één na populairste en meest gebruikte streamingdienst aller tijden. Dus, wat hebben ze specifiek gedaan om dit te laten gebeuren?
Hulu wilde ervoor zorgen dat hun kijkers de mogelijkheid zouden hebben om afleveringen van een show te verbinden in plaats van één heel seizoen in één keer te bekijken. Ten eerste onderscheidde Hulu hun service door een ander streamingmodel aan te bieden dan Netflix. Ze spiegelden zich meer aan de traditionele kabel door volledige seizoenen tv-series uit te brengen in plaats van kijkers alleen individuele afleveringen te laten bekijken. Netflix staat bekend om het hebben van binge-waardige inhoud, terwijl Hulu ervoor wil zorgen dat hun kijkers afleveringen van een show kunnen koppelen en hun voortgang kunnen bijhouden.
Na lang wikken en wegen besloot Hulu dat er nog steeds waarde te vinden was in het wekelijks ontrafelen van series, aflevering voor aflevering. Hun overtuiging was dat het aan de haak houden van mensen hen keer op keer terug zou brengen om de volgende week af te stemmen en te zien wat er vervolgens gebeurt in hun favoriete shows. En ze hadden gelijk. Veel mensen die zweren bij Hulu citeren het feit dat ze in staat zijn om nieuwe afleveringen van hun favoriete shows te bekijken 24 uur nadat ze op kabel-tv zijn uitgezonden.
Hulu verwierf met succes een groot aantal netwerkkabelsyndicaten nadat Netflix zijn focus begon te verleggen van de productie van originele inhoud. Toen Netflix meer originele inhoud begon te produceren, maakte Hulu snel gebruik van deze netwerken die de voorkeur geven aan het wekelijkse releasemodel voor momenteel uitgezonden programma's.
Dit stelde Hulu in staat om zeer exclusieve contracten te sluiten met onder meer NBC, ABC en Fox. Hulu begon echter ook onmiddellijk na de lancering met het produceren van hun eigen originele inhoud, waarbij nauwkeurig werd voorspeld dat dit de grote push zou zijn in de komende jaren van streaming. Als gevolg hiervan heeft Hulu tal van veelgeprezen en bekroonde originele films en tv-shows geproduceerd.
Wat betreft wat Hulu bood dat sommige Netflix-abonnees zou kunnen overtuigen om over te schakelen? naast originele inhoud van hoge kwaliteit die niet op Netflix (of ergens anders) te vinden was, de mogelijkheid voor gebruikers om op de hoogte te blijven van hun favoriete sitcoms en drama's die momenteel worden uitgezonden, en een eigen live kabel-tv-streamingservice, begon Hulu uiteindelijk deze services aan te bieden als een extra optie.
Dit was, volgens mijn mening, de laatste grootschalige stap die Hulu op een belangrijke manier voor altijd zou onderscheiden van Netflix. Voor ongeveer $ 50 per maand konden gebruikers nu live tv streamen van honderden netwerken en hun favoriete Hulu-inhoud on-demand streamen. Geen enkele andere premium streamingdienst, let wel, bood op dat moment iets dergelijks aan. En ik ken persoonlijk veel mensen die vrijwel onmiddellijk op de Hulu-bandwagon sprongen toen ze deze service begonnen aan te bieden.
Veel premium streaming-apps hebben niet de neiging om erg hoge gebruikersbeoordelingen te krijgen, maar de Hulu-app is een van de hoogst gewaardeerde apps in de hele Apple App Store en lijkt te zijn aangewezen als een Apple App Store Editor's Choice. Met een algemene gemiddelde gebruikersbeoordeling van 4,7 sterren (van de 5) uit meer dan 1,2 miljoen individuele gebruikersrecensies, is er geen aanraking van Hulu in de wereld van premium streaming-apps.
Laten we in de Hulu-app duiken en zien wat het zo geweldig maakt.

Ontwerpen

Ik denk niet dat het heel gebruikelijk is dat een premium streaming-app wordt ontworpen op een manier die echt logisch is voor een premium streaming-app. Neem bijvoorbeeld de Netflix-app. Het is erg rommelig en het lijkt te zijn gebouwd in een lay-out die logischer zou zijn voor een sociaal netwerk dan voor een streamingdienst. Aan de andere kant weet Hulu precies wat het is - een premium streamingdienst die een handige smartphone-applicatie van zijn platform moet maken - en het weet precies hoe het zijn functies het beste kan benadrukken op een manier die het meest logisch is voor een mobiele applicatie. In feite zou ik zo ver kunnen gaan om te zeggen dat de Hulu-app veel beter is dan de Hulu-webbrowsersite.
. De app heeft de startpagina handig gescheiden in secties waarop kan worden geklikt. Selecteer gewoon wat u zoekt en kijk hoe de hele pagina onmiddellijk transformeert. U bladert door een slank menu bovenaan de app, kiest populair, drama, komedie, documentaires, enz. en bladert gewoon op genre of populariteit. Vanaf daar is het gewoon een kwestie van naar beneden scrollen totdat je de titel vindt die je zoekt.
Het gedeelte Mijn spullen van de app zorgt voor een volledig gestroomlijnde ervaring. Of u nu kijkt op uw computer, uw tablet of uw smartphone, doorgaan waar u was gebleven, is eenvoudig door toegang te krijgen tot een platformonafhankelijke map met uw favoriete programma's, films of tv-netwerken. Voeg een show toe aan je lijst Mijn spullen op de computer en open deze vervolgens onmiddellijk op je telefoon via de app. Het is streaming vereenvoudigd.

Tevreden

De Hulu-app geeft zijn gebruikers toegang tot elke show, film en netwerk waartoe ze toegang hebben op basis van het accountniveau. Er ontbreken geen titels of netwerken en alle inhoud die beschikbaar is op de website en via de Smart TV-metgezel van de app is ook beschikbaar op mobiel.
U kunt ook specifieke extra netwerken toevoegen om toegang te krijgen tot exclusieve inhoud, zoals Showtime, HBO, Cinemax of STARS. Bovendien, als je toegang hebt tot Hulu TV, kun je met de app live televisie kijken terwijl je ook vanuit een live tv-menu bladert, waardoor je smartphone in een mum van tijd in televisie verandert.

Prijzen en plannen

Hulu biedt waarschijnlijk meer prijsniveaus dan welke andere premium streamingdienst dan ook. Waar u voor betaalt, bepaalt tot welke services en functies u toegang hebt. Er is de basisstreamingoptie van Hulu, die $ 9.99 per maand kost en advertenties bevat. Of, voor slechts 2 dollar meer per maand, kunt u Hulu Premium krijgen, dat advertentievrij is. Als je echter toegang wilt tot live tv, moet je bereid zijn om ongeveer $ 40 per maand te laten vallen (waardoor je ook toegang krijgt tot al het andere). Van daaruit kun je, net als Amazon Prime Video, specifieke kanalen zoals HBO en Showtime toevoegen voor verschillende extra kosten per maand.
Dat gezegd hebbende, de app zelf is volledig gratis te downloaden en te gebruiken. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van de app en hiermee kunt u maximaal 6 verschillende gepersonaliseerde accounts maken, voor het geval uw familie en vrienden ook uw Hulu-wachtwoord en gebruikersnaam gebruiken.

Suggesties die ik heb voor de Hulu App

Helaas zijn er meldingen geweest van ondertitelingsfouten, de terugspoelfunctie werkt niet en enkele kleine geluidsproblemen met de Hulu-app. Dus mijn belangrijkste suggestie zou zijn om van deze kleine bugs af te komen om een echt vlekkeloze mobiele ervaring voor de Hulu-app te creëren.

Conclusie

Alleen al op basis van beoordelingen is de Hulu-app misschien wel de beste premium streaming-app die momenteel op de markt is. Er kunnen hier en daar een paar glitches zijn, maar voor wat het waard is, is dit misschien wel de beste gratis app die je zult vinden. Als je een Hulu-account hebt, is het een must-have, en als je overweegt er een te kopen, raad ik je ten zeerste aan om dit te doen - vooral als je veel inhoud op je telefoon of tablet bekijkt!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Hulu

Hulu Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

De prominente 4,7-sterrenbeoordeling in de Apple App Store voor Hulu laat zien dat veel mensen de app van hoge kwaliteit vinden. Het slanke ontwerp en de gebruiksvriendelijke interface maken het gemakkelijk om toegang te krijgen tot al je favoriete inhoud, of je nu een casual streaming-liefhebber of een hardcore Netflix-fan bent. Als u op zoek bent naar een app die eersteklas streamingkwaliteit biedt, is de Hulu-app zeker de moeite van het bekijken waard. Lees mijn recensie voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op