Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

IMDb Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

IMDb.com is een bekende website die veel handige en leuke functies heeft. Ik schreef vandaag een recensie van IMDb om alle geweldige dingen te delen die het te bieden heeft.

Imdb

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

imdb.com

Als je bent zoals veel film- en tv-kijkers, dan heb je waarschijnlijk op een bepaald moment in je filmkijkervaring gedachten als deze gehad. Voor degenen onder ons die graag naar een show of film kijken en zich vervolgens het eerdere werk van de acteur kunnen herinneren, kan het echt frustrerend zijn als we ons niet kunnen herinneren in welke andere films ze zijn geweest. Daarnaast kan het lastig zijn om een actrice te herkennen als we haar naam niet kennen. Was er maar een site of een app die deze informatie gemakkelijk en zonder problemen voor ons kon leveren.
Gelukkig is er een online bron die bekend staat als IMDb. IMDb is de meest uitgebreide bron van informatie over films, televisieprogramma's, videogames en streaming content. Vind snel alle informatie die u ooit nodig zou kunnen hebben met betrekking tot cast, productieploeg, persoonlijke bios, plotsynopsen en algemene trivia in slechts een paar klikken. Bovendien biedt IMDb professionele en kritische recensies en beoordelingen, zodat u een kijkje kunt nemen in de ontvangst van een film of show voordat u gaat kijken.
Er is geen andere site zoals deze op het internet. IMDb is de go-to voor veel cinefielen over de hele wereld, zowel om hun film- en televisietrivia op te frissen als om nieuwe shows en films te ontdekken. Het maakt niet uit wat voor soort informatie u zoekt, als het publieke kennis is, heeft IMDb het en maakt het gemakkelijker dan ooit om toegang te krijgen.

Geschiedenis

Veel belangrijke websites over de hele wereld beginnen als iets heel anders dan wat ze uiteindelijk worden. Facebook, bijvoorbeeld, begon oorspronkelijk als een eenvoudig "hot or not?" beoordelingssysteem op Harvard. Op dezelfde manier begon IMDb als een eenvoudige online database met filminformatie.
Voordat het IMDb werd, begon de site als een Usenet-bericht met de naam "Those Eyes?" Gemaakt door de Britse programmeur Col Needham, was deze discussiedraad gewijd aan het bespreken van actrices die mooie ogen hadden. Uiteindelijk sloeg "Those Eyes?" aan en inspireerde andere filmliefhebbers om hun eigen lijsten met actrices met mooie ogen te maken.
Dit bracht Needham ertoe om extra lijsten te maken, zoals eenvoudige archieven van acteurs, regisseurs, schrijvers, actrices. Tegen het einde van 1990 was de lijst uitgegroeid tot ongeveer 10.000 films en televisieseries. De overweldigende belangstelling voor zijn lijsten bracht Needham ertoe een versie van de lijst te coderen die het gemakkelijk doorzoekbaar maakte voor iedereen die nieuwsgierig was. Deze primitieve combinatie van lijsten gaf uiteindelijk aanleiding tot IMDb.
In 1996 werd IMDb opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf bleef slechts twee korte jaren onafhankelijk eigendom van Needham. In 1998 zou een techmagnaat erin duiken en IMDb overnemen. De aankoop werd gedaan door Jeff Bezos en Needham en Amazon kocht IMDb voor 55 miljoen dollar. IMDb zou vanaf dat moment als dochteronderneming aan Amazon worden gekoppeld.
Onder nieuw management bleef IMDb groeien en breidde het zijn diensten uit in 2002 met de introductie van IMDb Pro. IMDb Pro voorzag abonnees van exclusieve filmproductie- en box office-informatie over titels, evenals een professionele gids van insiders uit de industrie. IMDb Pro werd aangeprezen als een must-have abonnement voor iedereen die probeert in te breken in de filmindustrie.
IMDb blijft groeien in nieuwe en andere mediagebieden. Op 10 januari 2019 lanceerde IMDb ook een nieuwe streamingdienst die bekend staat als IMDb TV. Op IMDb TV kunnen gebruikers gratis films streamen met advertenties. Het is onzeker waar IMDb de komende jaren naartoe zal gaan, maar een ding dat zeker lijkt, is dat IMDb op een zeker traject naar verdere groei is.

Ontwerpen

De gebruikersinterface is schoon, gecoördineerd en ingetogen. De esthetiek van IMDb kan worden omschreven als gedurfd maar minimalistisch. Hoewel het misschien paradoxaal klinkt, heeft IMDb een balans weten te vinden tussen het flitsende en het ingetogene door heldere, neutrale kleuren af te zetten tegen eenvoudige en gestileerde letterzetters. Dit wordt bereikt door het gebruik van zwart op een witte achtergrond met een luid geel welkomstscherm. De gebruikersinterface is schoon, gecoördineerd en ingetogen.
Vanuit het ontwerp van de site is het gemakkelijk te navigeren en te gebruiken. Er is heel weinig rommel op het scherm, ondanks de grote hoeveelheid gegevens in deze database. Alles is goed georganiseerd en op zijn plaats. Het vinden van de functie van IMDb die u zoekt, is net zo eenvoudig als op een knop drukken - zelfs als u voor het eerst een gebruiker bent. Dit is hoe site-ontwerp zou moeten zijn: onmiddellijk toegankelijk, eenvoudig en gestroomlijnd.

Tevreden

Wanneer u op de knop "menu" linksboven in het scherm klikt, verschijnt er een vervolgkeuzemenu met verschillende functies. Ik waardeer deze stijl van menu omdat het gebruikers een grote selectie van opties biedt en het lijkt alsof ze een nieuwe pagina bekijken, zonder de hele pagina opnieuw te hoeven laden. Dit is een intelligent ontwerpcomponent.
Hier kunt u kiezen uit een paar categorieën voor het bladeren door inhoud op de site. Deze uitgebreide site wordt als volgt georganiseerd: Films, tv-programma's, Awards & Events, Celebs, Video's en Community. Elke sectie bevat een lange lijst met opties om uw verkenning verder te begeleiden.
Het gedeelte Video's van de site biedt IMDb TV, een IMDb originele inhoudsserie genaamd You're Not a Monster, evenals IMDb originele verslaggeving van awardshows en andere evenementen. Als IMDb dergelijke inhoud blijft pompen, kunnen ze klaar zijn om streamingdiensten zoals Netflix en Hulu de komende jaren een run voor hun geld te geven.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik raad IMDb ten zeerste aan, zowel de app als de desktopsite. Samen bieden ze je onbeperkte kennis van film, tv-programma's en acteurs. De app is erg handig om op je telefoon te hebben; het kan je helpen in gesprekken in bars of cafés©wanneer vrienden ruzie maken over wie welke rol in een bepaalde film heeft gespeeld en niemand zich kan herinneren. Binnen enkele seconden heb je alle informatie die je nodig hebt. De app is eenvoudig te gebruiken en neemt alle functies van IMDb mee naar eenvoudig te begrijpen bits.
Ik ben een persoon die een soort purist is als het gaat om het bekijken van video-inhoud. Ik doe het niet graag op mijn telefoon. Als ik iets ga bekijken, vooral een deel van de langere inhoud die IMDb biedt, zoals films of originele series, zou ik dat veel liever op mijn computer doen, waar de resolutie beter zal zijn en het scherm groter. Ik zou dus aanraden om zowel de IMDb-app als de desktopsite te gebruiken om echt het meeste uit deze site te halen.

Prijzen en plannen

Aangezien de overgrote meerderheid van IMDb gratis te gebruiken is en de app gratis te downloaden is voor iPhone of Android, is er geen reden om IMDb niet af en toe te bezoeken. Als u echter in de film- of tv-industrie zit of op zoek bent naar een manier om erin te komen, kan een IMDb Pro-abonnement van onschatbare waarde zijn.
Als acteur, crewlid, agent of leidinggevende in de filmindustrie is IMDb Pro als het LinkedIn van de industrie. Met een Pro-abonnement kunt u uw cv en contactgegevens plaatsen en door een enorme lijst met branchecontacten bladeren. Verkrijg het e-mailadres en telefoonnummers van enkele van de meest waardevolle namen in Hollywood als IMDb Pro-lid. Iedereen die zich committeert aan de maandelijkse vergoeding van $ 19,99 (als u per maand betaalt) of $ 14,99 als u jaarlijks betaalt, kan profiteren van ongekende professionele netwerkvoordelen.

Conclusie

IMDb is een waardevolle bron voor iedereen die meer wil weten over films en tv. Het heeft informatie over zowel casual filmfans als hardcore filmliefhebbers, en het is vooral handig voor mensen in de filmindustrie.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Imdb

IMDb Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

IMDb.com is een bekende website die veel handige en leuke functies heeft. Ik schreef vandaag een recensie van IMDb om alle geweldige dingen te delen die het te bieden heeft.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op