Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

IMDb TV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

IMDb TV is een geweldige gratis film- en tv-streamingsite die een groeiende bibliotheek met populaire films en tv-series biedt, evenals originele inhoud. Ik raad je ten zeerste aan om het te bekijken als je op zoek bent naar een goede manier om je favoriete shows en films gratis te streamen.

Imdb TV

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

imdb.com/tv

Een relatief nieuwere gratis streamingdienst van 2 vertrouwde en herkenbare merken, die ik in dit artikel zal bespreken, is nu beschikbaar om te streamen zonder een maandelijks bedrag te hoeven betalen.
De eerste vertrouwde merknaam achter de gratis film- en tv-streamingsite van vandaag is natuurlijk IMDb. IMDb is al jaren een van de belangrijkste autoriteiten als het gaat om film- en tv-kijkcijfers. In feite wordt de IMDb-classificatie van een film of show vaak gebruikt om aan te geven of een film of show überhaupt de moeite waard is om te bekijken.
Imdb is uitgegroeid tot een van de meest prominente autoriteiten op het gebied van film en televisie en wil natuurlijk een aandeel hebben in de snelgroeiende markt voor streamingdiensten. Als uw bedrijf al twee decennia succesvol is zoals IMDb, waarom zou u dan stoppen met het aanbieden van filmrecensies en trailers? Waarom begint u niet met het produceren van uw eigen inhoud en het licentiëren van enkele van de films en tv-programma's die u al in uw uitgebreide database hebt? IMDb TV voelt bijna onvermijdelijk, gezien hoe goed het presteert in vergelijking met veel andere gratis streamingsites. Ik ben blij te kunnen zeggen dat het een van de beste sites is die online beschikbaar zijn.
De andere belangrijke speler achter IMDb TV is Amazon. Amazon is ook geen onbekende in het mediaspel, met zijn enorme en veelgeprezen Prime Video-service die zich richt op zowel premium streamingfans als Amazon-gebruikers die titels liever individueel huren en kopen. Amazon is ook bekend geworden om zijn originele contentcreatie - een vaardigheid die is begonnen met het voeden van IMDb TV, waardoor amazons greep op de film- en tv-industrie wordt uitgebreid.
IMDb TV, hoewel nog jong, is een kwaliteitsstreamingservice met een paar originele IMDb-shows. Hoewel het ruimte heeft om te groeien, is deze site uitstekend en iedereen zou het moeten weten - ik heb het gevoel dat het de komende jaren veel populairder zal worden in de streamingruimte.

Geschiedenis

Zoals ik net al zei, IMDb TV is een bijna gloednieuwe streaming-imprint die in januari 2019 werd gelanceerd. Toen het voor het eerst viel, stond het bekend als IMDb Freedive. Gebruikers hadden niet alleen toegang tot deze Video On Demand-service via de officiële website van IMDb, maar het kanaal werd ook beschikbaar voor Amazon Prime Video-abonnees (zonder extra kosten). Het werd ook direct na de lancering beschikbaar op Amazon Fire-apparaten.
Pas op 17 juni 2019 kondigde IMDb aan dat het zijn Freedive-service zou rebranden naar de veel eenvoudigere naam IMDb TV. Samen met deze cruciale rebranding kondigde de streamingdienst echter ook aan dat het zijn bibliotheek zou verdrievoudigen. Na het ondertekenen van indrukwekkende contentlicentieovereenkomsten met Warner Brothers, MGM Studios en Sony Pictures Entertainment, zouden kijkers toegang hebben tot honderden nieuwe klassieke en populaire filmkeuzes.
In februari 2020 deed Amazon een aankondiging die aangaf dat het van plan was om te investeren in de originele inhoud van IMDb TV. Het IMDb TV-contentteam werd officieel geïntegreerd in Amazon Studios, met als doel nieuwe content te ontwikkelen naast nieuw leiderschap. Critici van het gebrek aan originele inhoud van IMDb TV zouden deze bezorgdheid snel moeten zien verdwijnen.

Ontwerpen

Ik denk dat de website van IMDb TV wel een redesign kan gebruiken. Het is niet onbruikbaar, maar het komt niet over als een streamingdienst die wordt ondersteund door de rijkste man in de geschiedenis van de wereld (Jeff Bezos).
De lay-out van de IMDb TV-website is eenvoudig. Het emuleert het klassieke Netflix- en Hulu-ontwerp, secties die zijn gescheiden door genre of categorie, elk met zijn eigen side-scrolling browsemechanisme. Ik heb een probleem met het ontwerp van IMDb TV omdat ik niet het gevoel heb dat ik door films en tv-programma's blader op een legitieme streamingsite. Het voelt meer alsof de streamingsite een soort pop-up is op de IMDb-site. Dit kan te wijten zijn aan de sterk gecentraliseerde lay-out. De website maakt geen gebruik van de volledige pagina, in plaats van alles te consolideren in een gecentreerd vak - wat ik zeker niet begrijp.
Ik had liever gezien dat er meer gestroomlijnde integratie was geweest tussen IMDb en IMDb TV. Natuurlijk kunt u de IMDb-beoordelingen van elke titel en enkele basiskredietinformatie zien. Waarom zou u echter niet de eigen gepatenteerde röntgenfunctie van Amazon gebruiken, die kan worden bekeken terwijl u een gratis film of tv-programma bekijkt? Dit lijkt me een gemiste kans.
Als u de volledige pagina met IMDb-informatie wilt zien, moet u in principe doorverwijzen naar de gebruikelijke pagina van de IMDb-website. IMDb TV voelt te gescheiden van de belangrijkste IMDb-website en maakt geen gebruik van de andere sterke punten van de site, denk ik niet. Ik zou graag meer stroomlijning en integratie zien naarmate IMDb TV de komende jaren groeit en evolueert.

Inhoud en functies

Naast de originele inhoud biedt IMDb TV een brede selectie van gesyndiceerde shows en films. Hoewel de site niet zoveel succes heeft gehad met zijn oorspronkelijke programmering als met gelicentieerde inhoud, lijkt veel van de focus te liggen op het leveren van een aantal moeilijk te vinden en zeer gewilde gelicentieerde shows en films.
In 2008 maakte IMDb TV zijn eerste originele serie, Leverage. In 2020 kondigde de dienst aan dat het de populaire Canadese tekenfilm Corner Gas Animated zou uitbrengen als zijn eigen merkserie. In 2021 is er een geruchten opvolger voor Judge Judy van Amazon Studios en IMDb TV.
Fans van NBC's Chicago Fire zullen blij zijn te weten dat IMDb TV is begonnen met het streamen van de show. Daarnaast zijn alle 5 seizoenen van Friday Night Lights gratis te streamen. In februari 2020 kondigde IMDb TV ook aan dat het de rechten op meer dan 20 Disney-films zou verwerven.
Enkele van de grotere titels die je gratis kunt streamen op IMDb TV zijn verschillende Star Trek-films en het geheel van de razend populaire AMC-serie Mad Men. Er zijn natuurlijk ook honderden andere gratis films en televisieprogramma's die hier worden gestreamd. Ik raad aan om IMDbtv.com te bezoeken om de volledige lijst zelf te bekijken!

Mobiele en desktopervaring

Helaas heeft IMDb TV op dit moment geen eigen mobiele app. Je hebt natuurlijk toegang tot alle inhoud via de Prime Video-apps, die voor zowat elk apparaat bestaan dat er is. Zolang je het niet erg vindt om toegang te krijgen tot de inhoud van IMDb TV als een Prime Video-kanaal, heb je geen mobiele problemen met deze gratis streamingsite. Het is echter een beetje een teleurstelling dat er geen eigen IMDb TV-app is (of een IMDb TV-component voor de originele IMDb-app).

Suggesties die ik heb voor IMDb TV

Ik zou graag zien dat IMDb TV bij wijze van spreken het nest van het moederbedrijf verlaat. Ik zou graag zien dat IMDb TV onafhankelijker wordt, bijvoorbeeld met een eigen app. Ten tweede moet IMDb TV serieus nadenken over manieren waarop het meer geïntegreerd kan worden met de IMDb-database. Ik verwacht een gestroomlijnde en ongekend informatiegestuurde kijkervaring van een streamingsite die wordt gerund door IMDb.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Imdb TV

IMDb TV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

IMDb TV is een geweldige gratis film- en tv-streamingsite die een groeiende bibliotheek met populaire films en tv-series biedt, evenals originele inhoud. Ik raad je ten zeerste aan om het te bekijken als je op zoek bent naar een goede manier om je favoriete shows en films gratis te streamen.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op