Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Internet Radio Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Internet-Radio is een meerkanaals radiosite met 28.453 stations. Het biedt deze functie aan gebruikers om hen toegang te geven tot een groot aantal radiostations uit verschillende genres. Bovendien biedt het gratis ruimte voor stations die worden gehost op Shoutcast- en Icecast-servers.

Internet Radio

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

internet-radio.com

De verkoop van fysieke muziek is de afgelopen jaren afgenomen, maar dit betekent niet dat muziek niet meer wordt gekoesterd. Dankzij de opkomst van streamingdiensten hebben mensen toegang tot hun favoriete nummers van over de hele wereld via streamingdiensten in tegenstelling tot fysieke verkoop. Streamingdiensten maken het gemakkelijker voor mensen om vanaf elke locatie toegang te krijgen tot elk nummer of album - thuis, op het werk of zelfs op de universiteit - alles wat ze nodig hebben is een internetverbinding.
De opkomst van streamingdiensten heeft geleid tot een transformatie in de internetradio-industrie. Tegenwoordig vindt u tientallen kwaliteitswebsites die radiostations van over de hele wereld uitzenden. Deze meerkanaals radiostationnetwerken werken als aggregators en beschikken over ergens tussen de 5.000 en 500.000 radiostations op hun netwerk.

Wat is Internet-Radio?

Internet-Radio, als website, verschilt van de term internetradio. De eerste is een platform waar je bijna 30.000 radiostations kunt vinden, terwijl de laatste een term is die wordt gebruikt om radiodiensten via internet te beschrijven (inclusief alles wat met streaming-uitzendingen te maken heeft).

Waarom zou je internetradio streamen?

We hebben de meeste van deze enorme radiogidsen gezien met ergens tussen de 10.000 en 50.000 radiostations. Internet-Radio zit mooi op 28.453 radiostations die naar verwachting tegen het einde van 2020 de 35.000 zullen overschrijden. Ik hou van de diverse stations op dit netwerk - voornamelijk van over de hele wereld.

Populaire genres

Deze website biedt een breed scala aan genres om uit te kiezen, waarvan vele populaire muziekstijlen zijn. Er is geen tekort aan genres op deze site, en er zijn er nog veel meer die ik niet heb genoemd. Enkele van de topgenres die ik leuk vind op deze website zijn smooth jazz, klassieke muziek, klassieke rock, countrymuziek, rockmuziek, ambientmuziek, dansmuziek, oldiesmuziek, trancemuziek, chilloutmuziek, housemuziek, reggaemuziek en deep house.

Start je eigen station

Ik hou van platforms die kansen bieden aan onafhankelijke makers om zich te vestigen. Door hen in staat te stellen hun eigen station op hun netwerk te starten, biedt Internet-Radio blootstelling aan zijn miljoenen maandelijkse gebruikers. Ze kunnen het station laten horen met originele inhoud en het laten opvallen tussen de andere 28.000 + radiostations. Wat verbazingwekkend is, is dat als ze Shoutcast- of Icecast-servers hebben, ze gratis aan de slag kunnen.

Actief Forum

Als u vragen of opmerkingen heeft over Radio Support Forums, is er een diepgaande gids en veelgestelde vragen sectie die de meeste van uw vragen kan beantwoorden. Een actief forum suggereert dat de serviceprovider zijn gebruikers serieus neemt en de website niet gebruikt als passief inkomen.

Gemeenschap

De Internet-Radio gemeenschap is actief en biedt geweldige ondersteuning aan zowel ontwikkelaars als luisteraars. Vrijwilligers kunnen elkaar vinden via het community-gedeelte en stations kunnen hulp krijgen bij het vinden van een DJ of zelf vrijwilligers worden.

Hoe toegang tot internetradio?

U kunt toegang krijgen tot de Internet-Radio website door het trefwoord internet-radio te typen of door de volgende link te gebruiken: Om toegang te krijgen tot de website, kunt u het trefwoord Internet-Radio typen of op de volgende link klikken: InternetRadio. Als u deze website al kent en deze wilt delen met uw vrienden en familie, kunt u de sociale pictogrammen op de startpagina gebruiken om snel te delen.

Ontwerpen

Ik was teleurgesteld over de gratis streaming radiowebsite Bland. Niet elke serviceprovider kan zo goed zijn als TuneIn Radio of Radio.net, en het enige teleurstellende aspect is dat er bijna 30.000 stations op de website staan. Ik begrijp niet waarom de ontwikkelaars het gebruiksvriendelijker en intuïtiever maken, omdat het erg vaag is en opdringerige display-banners heeft.

Rubriek

De eerste optie is Luisteren, die een afspeelknop en opties heeft om de nieuwste en populaire podcasts te zien. De tweede optie is Broadcast, waar u alle aankomende uitzendingen kunt zien, evenals eerdere uitzendingen. De derde optie is om aan de linkerkant te discussiëren en heeft een groot tekstgebied waar u uw feedback of ideeën voor toekomstige programmering kunt achterlaten. Het vierde en laatste element is de zoekbalk aan de rechterkant waar je toegang hebt tot alle podcasts op één plek.

Luisteren

Wanneer u op Luisteren klikt, hebt u een lijst met verticale opties die verschillende muziekgenres bevatten. Er zijn veel populaire opties zoals de jaren '70, '80, Ambient, Blues, Chillout, Klassiek, Drum and Bass, Easy Listening, Heavy metal, Hiphop, Jazz, Metal, Oldies, Psytrance, Reggae en Rock.

Uitzending

Het uitzendtabblad van de website heeft drie secties: Ten eerste is ? Een eigen station beginnen? waar je informatie kunt vinden over het starten van een uitzending, en de prijzen. Het tweede deel heeft ? Hulplijnen? en? Veelgestelde vragen? die u zal helpen met uw uitzendingen, en de derde sectie heeft ? Configuratiescherm Inloggen? waar u kunt inloggen op uw configuratiescherm.

Bespreken

Onder het tabblad Discussie vindt u vier secties: Forum Home en Contact, Ondersteuning, Veelgestelde vragen, gidsen en pre-sales vragen, en vrijwilligerswerk, shows en muziek.

Hero Sectie

Het verpest gewoon de hele look. De Hero Sectie over Internet-Radio is een van de meest verwarrende aspecten van de website. Ik begrijp niet waarom je als ontwikkelaar de hele website zou vullen met genres, terwijl je een kleurrijke banner of klassieke zwart-grijze banner zou kunnen hebben die past bij het ontwerp van je website. Maar er is deze rommelige lijst met genres met advertenties direct onder het hoofdgedeelte, die de algehele look verpest.

Lichaam

Na het lichaamsgedeelte vindt u de aanbevolen radiostations. Dit deel is visueel aantrekkelijk met twee kolommen: Aanbevolen radiostations en populaire radiostations. Op elke kolom staan de naam van het station, wat er momenteel op speelt, een link naar de bron en genredetails. Bovendien is er een afspeel-pauze-optie beschikbaar als u verder naar beneden scrolt. Ten slotte, als u een Shoutcast- of Icecast-lid bent, worden twee opties weergegeven: gratis proefperiode van 7 dagen of Add Station.
Onder de lidmaatschapsoptie zijn er vier actieve forumthreads - Nieuws, Vrijwilligerswerk, Radioshow en Muziek. U hebt toegang tot elk van deze threads als u met de gebruikers op dit platform wilt communiceren.

Binnenpagina's

De binnenpagina's op de startpagina repliceren het hoofdgedeelte op de startpagina. Ik vind het leuk omdat het gelijkmatig stroomt en elk genre labelt met zijn eigen radiostation. Als u op een genre op de startpagina klikt, wordt u naar een binnenpagina geleid met een groot aantal radiostations die overeenkomen met een bepaald genre. Als u bijvoorbeeld op Drum and Bass klikt, krijgt u opties zoals Dance UK Radio, Sound Fusion Radio, Party Vibe Radio, Underground FM en ZOMP Radio. Elk van deze radiostations wordt vergezeld door statistieken - luisteraars, kwaliteit en classificatie (aanbevolen of populair station).

Tevreden

Als je een lokale muziekcollectie hebt waar je moe van bent geworden, is het altijd een goede optie om naar de radio te gaan. Vooral met internetradio's die beschikbaar zijn op internet, is het gemakkelijker om naar elk gewenst kanaal van over de hele wereld op een website te luisteren. Kies gewoon het genre waarnaar je wilt luisteren en je krijgt een lijst met tientallen radiostations die dat muziekgenre spelen.
Met Internet-Radio heeft u binnen een paar klikken toegang tot bijna 3000 radiostations en podcasts. Luister, zend uit en bespreek in de wereld van internetradio op dit platform. Stem af op duizenden internetradiostations live en krijg toegang tot meer dan twee dozijn genres.

Desktop/mobiele ervaring

Ik had toegang tot de internetradio-functie op mijn Pixel 3a en had een behoorlijke streamingervaring. De meeste kanalen waren van lage kwaliteit en boden slechts 128kbps bitrate. Toen ik bijvoorbeeld door de drum-and-bass-categorie bladerde, bood alleen Party Vibe Radio een bitrate van 320 kbps van hoge kwaliteit. De andere stations waren minder dan 128kbps of minder. Ik denk dat 128kbps nog steeds acceptabel is, maar 64kbps is niet genoeg.

Plannen & Prijzen

Internet-Radio is een gratis service waarmee gebruikers muziek kunnen streamen. Er zijn echter vaak opdringerige banneradvertenties die van tijd tot tijd moeten worden getolereerd.

Suggesties die ik heb voor Internet Radio

Ik stel voor dat Internet Radio werkt aan het verbeteren van het grafische ontwerp en de lay-out van hun website. Dit kan worden gedaan door een aantrekkelijke startpagina te maken voor nieuwe gebruikers om zich thuis te voelen en vervolgens advertenties te plaatsen op een manier die een geweldige gebruikerservaring biedt, in plaats van CPC's te maximaliseren.

Conclusie

De internetradiostreamingservice die u zeker moet bekijken, is internetradio. Er zijn een aantal kanalen van goede kwaliteit op het netwerk, waarvan u kunt genieten. De beschrijving van elk station is gedetailleerd en dus kunt u meer te weten komen over het station voordat u erop klikt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Internet Radio

Internet Radio Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Internet-Radio is een meerkanaals radiosite met 28.453 stations. Het biedt deze functie aan gebruikers om hen toegang te geven tot een groot aantal radiostations uit verschillende genres. Bovendien biedt het gratis ruimte voor stations die worden gehost op Shoutcast- en Icecast-servers.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op