Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Investigation Discovery

Investigation Discovery Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Investigation Discovery is een verslavend kanaal met superinteressante misdaadverhalen gebaseerd op waargebeurde incidenten. Het is een van de meest bekeken kanalen van de Amerikaanse televisie en is nummer 1 kanaal in zijn genre. Elke show is erg interessant met zijn donkere verhaallijnen die je helpen je ogen te openen voor de donkere kant van de samenleving en misdaad.

Investigation Discovery

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

investigationdiscovery.com

Veel misdaadshows zijn behoorlijk spannend en schokkend. De verhaallijnen gaan over moordenaars, stalkers en andere criminelen die op hun medemensen jagen. Dit is iets dat velen van ons ongelooflijk opwindend vinden.
Ik juich degenen toe die blijven afstemmen op de opwindende verhaallijnen van Investigation Discovery met kronkelende verhalen. Godzijdank ben ik niet de enige met het ID-syndroom, want er zijn miljoenen kijkers die afstemmen, waardoor dit televisienetwerk een van de meest bekeken kanalen ter wereld is.
Onderzoek Discovery, een kabel-tv-netwerk dat bekend staat om zijn onderzoeksprogrammering, ervaart succes tegen de stroom van een sterke daling van het aantal kijkers voor kabelnetwerken als geheel. Vrouwelijke kijkers in de leeftijdscategorie 24-54 jaar rangschikken Investigation Discovery consequent bij de beste vijf kabelnetwerken voor hun kijkgedrag. Hoewel het kijkerspubliek van Investigation Discovery voornamelijk bestaat uit volwassen vrouwen, kijken en genieten mannen ook van het kanaal.
Investigation Discovery wint aan populariteit, met beroemdheden zoals Nicki Minaj, Lady Gaga en Serena Williams die hun verslaving aan documentaire-achtige re-enactment van ware misdaden toegeven.

Cijfers liegen niet

Volgens Nielsen eindigde Investigation Discovery Q4, 2015 als het meest bekeken kabelnetwerk met de advertentie onder vrouwen tussen 25-54 jaar. Het kanaal had bijna 900.000 kijkers in prime time en het aantal groeit sindsdien met 10% per jaar. Het is een van de weinige kanalen die consequent in de Top 20-kanalenlijst zijn beland en slechts 15 jaar geleden zijn gelanceerd.

Welkom bij het online spectrum

Met de opkomst van online streamingdiensten maakt de volwassen wordende kabeltelevisie-business een sterke daling door. Gebruikers schakelen over naar diensten zoals Netflix, Amazon Prime, Hulu in tegenstelling tot het onderhouden van hun reguliere kabel-tv- of satelliet-tv-verbinding. Deze verschuiving kan worden samengevat in gebruikersrecensies op Influenster.com.
Ik ben al vele jaren fan van Investigation Discovery. Ik kijk graag naar true crime en forensische shows. Nu we geen DirecTV of Dish Network meer hebben, kan ik niet al mijn favoriete programma's op ID bekijken. We hebben Netflix, Hulu en Amazon Prime, dus ik kan bepaalde shows bekijken (godzijdank!), Maar ik verlang naar een tijd waarin ik elke show die het netwerk biedt opnieuw kan bingen.
Deze review schetst de huidige trends in het aantal kijkers van traditionele media-aandelen. Traditionele media-aandelen pummelen en een toenemend aantal huishoudens ziet af van kabel- en satelliet-tv-abonnementen, met sommige bedrijven als gevolg daarvan dalingen in hun aandelenkoersen. Er zijn echter enkele positieve punten op te merken met deze trend, waaronder het feit dat men Investigation Discovery nu gratis online kan streamen via investigativediscovery.com, zelfs zonder televisie.

Geschiedenis

Het Discovery Civilization Network: The World Geography and History Channel werd gelanceerd in 1996. Het was een van de vier cruciale digitale netwerken die Discovery in 1996 lanceerde.
In 2002 werd het kanaal een joint-venture met NY Times Television en Discovery Communications. Het was beschikbaar in 14 miljoen huishoudens met partnerschappen die zich richtten op het creëren van inhoud zoals geschiedenisshows, hedendaagse geschiedenis en actualiteit.
In 2003 werd het kanaal omgedoopt van Discovery Times naar Investigation Discovery (ID). Deze verschuiving in inhoud richtte zich op de cultuur van de Verenigde Staten. In 2006 verkocht NY Times zijn belang in Discovery Time terug aan Discovery Communications. Dit gaf de oorspronkelijke maker volledige vrijheid om het kanaal opnieuw te lanceren zoals ze wilden. Hierdoor werd Investigation Discovery in januari 2008 eindelijk opnieuw gelanceerd als een puur misdaad-re-enacting kanaal dat zich puur richt op waargebeurde verhalen.
In 2018 werd ID het zesde meest bekeken kabelnetwerk, het op een na hoogst gewaardeerde kabelnetwerk onder vrouwen en nummer 1 in het true crime-genre.

Ontwerpen

De website van Investigation Discovery heeft een goed ontworpen lay-out. Alles is netjes geregeld en gemakkelijk te bekijken. Als u de website voor de eerste keer bezoekt, zult u geen moeite hebben om uw weg erin te vinden. Dit is te danken aan de ruimteblauwe achtergrond met witte tekst, die elkaar prachtig complimenteert met de roze CTA-knoppen. Er is een goede stroom door de hele website, met kleine details zoals de vervolgkeuzepijl voor de categorie "Shows" die roze is gekleurd om de CTA-knop "Nu kijken" te ondersteunen. Dergelijke ingewikkelde elementen zijn aanwezig op de hele website - te beginnen met de startpagina.
Terwijl u naar beneden scrolt op de pagina, ziet u twee kleine miniaturen die zijn gelabeld als 'Ontgrendelde afleveringen', 'ID Go Original Series' en 'Herontdek ontgrendelingsserie'. Deze miniaturen hebben een schuifregelaarindeling, dus wanneer u op de pijl klikt, kunt u een trailer van een andere show bekijken. Je ziet een roze verticale lijn bij de titel, wat helpt om de stroom gelijkmatig te houden.
De banner van de gebruikersinterface voor de voettekst is goed gedaan, met een transparant blauw vak met de kop "Have A Tip?" gevolgd door witte tekst en een roze CTA. De kleur vloeit soepel in elk element dat de hele website samenbindt.
Ten slotte ziet u net boven de voettekst de partnerkanalen gevolgd door een nieuwsbriefabonnement. Beide hebben een hoge ontwerpwaarde zonder de doorstroming te belemmeren. Als u verder gaat met de voettekst, ziet u bijbehorende platforms, samen met onze sites en algemene communicatierichtlijnen.
Wat betreft het belangrijkste element, namelijk de streamingervaring, is het ontwerp hetzelfde en kan inhoud worden bekeken zodra u deze koppelt aan uw tv-serviceprovider.

Tevreden

Onderzoek discovery.com heeft veruit de meest uitgebreide bibliotheek met misdaadthema's die er bestaan, met in totaal meer dan 5000 afleveringen. Zodra je een van hun series begint te kijken over het onderzoeken van misdaden en aanwijzingen, kun je niet anders dan verslaafd zijn. Populaire series zoals "Homicide Hunter" en "Evil Lies Here?" zijn slechts een greep uit wat er beschikbaar is op deze fascinerende website. Als je jezelf wilt onderdompelen in een unieke misdaadverhaallijn, dan is Investigation Discovery de perfecte plek om dit te doen!
Om elk streamingnetwerk te hebben dat u wilt, kunt u er geen documentaire-achtige shows op hebben. De productiewaarde en de buitengewone re-enactment is wat deze onderscheidt. Wist je dat elke uitgave aan een enkele aflevering ongeveer $ 300.000 is? Dit is x 10 keer meer dan de gemiddelde productiekosten van tv-programma's.
De populariteit van ID helpt het te midden van tegenspoed en geeft het de broodnodige boost. Gepassioneerde fans die van ID houden, zijn niet bereid om over te schakelen naar streamingdiensten vanwege dit kanaal dat ons iets vertelt over hun toewijding. Shows zoals ? Bodycam?, ? Vastgelegd op camera: de onvertelde verhalen?, ? Verbrijzeld?? Amerikaans Monster? en? People Magazine onderzoekt? zijn enkele van de shows bekeken in grote aantallen.

Titels die je aandacht trekken

Naar mijn eerlijke mening zijn de titels op "Investigation Discovery" enkele van de beste die er zijn. Wanneer je op ID streamt, zul je zeker in de verleiding komen om de video's te openen vanwege de titels - zoals "Met wie de bliep ben ik getrouwd?", "Vrouwen met Kniles", "Je ergste nachtmerrie?" enz. Zodra je op een van deze titels klikt, kun je een ritje maken terwijl Lt. Joe Kenda en het moordteam enkele van de meest gruwelijke misdaden onderzoeken die je je maar kunt voorstellen. In feite gaat ID elk jaar meer dan 650 uur aan programmering in première!

Desktop/mobiele ervaring

Investigation Discovery is een kanaal dat niet alleen true crime-verhalen uitzendt, maar ook meeslepende casestudy's, leesmateriaal en andere inhoud biedt waar kijkers van kunnen genieten. Deze boeiende programmering prikkelt kijkers die meer willen weten over detectives en hun onderzoeken. Of het nu gaat om het bekijken van Investigation Discovery op een computer- of televisiescherm, kijkers zijn altijd verslaafd aan de meeslepende verhalen.

Waarom streamen de meeste gebruikers via ID Go?

Met streaming kunt u een website bekijken met duizenden afleveringen. Je kunt volledige seizoenen bingewatchen en toegang krijgen tot de vroege premières van nagelbijtende misdaadshows via een goed ontworpen app.
Waar u ook bent, u kunt nog steeds genieten van Investigation Discovery via de ID Go-app. Alle tv-afleveringen die live worden uitgezonden, zijn dezelfde dag beschikbaar in de app, dus er is geen kans om een aflevering te missen.
Met de app kun je verdergaan waar je gebleven was en zo geen beat missen. Met ID Go kunt u ook uw eigen afspeellijst maken die u later op uw gemak kunt bekijken.

Plannen & Prijzen

Investigation Discovery, een contentprovider die beschikbaar is via kabel- en satelliet-tv-servicekanalen, is beschikbaar om te bladeren en te bekijken via de website of de ID Go-app op Android en iOS.

Suggesties die ik heb voor Investigation Discovery

Ik ben van mening dat Investigation Discovery als een onafhankelijke show moet worden aangeboden. Dit zou betaalbaar zijn voor veel gebruikers en ze zouden het naast andere services zoals Netflix, Amazon Prime en anderen overwegen. Als de ontwikkelaars zich op dit aspect concentreren, kunnen ze een groot aantal doelgroepen vastleggen.

Conclusie

Investigation Discovery heeft mij geleerd in de kunst van het bevragen van alles en iedereen. grinniken - op een meer serieuze noot, als je kabel- of satelliet-tv-toegang hebt, zou ik je willen aansporen om te genieten van Investigation Discovery via de website en ID Go-app.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Investigation Discovery

Investigation Discovery Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Investigation Discovery is een verslavend kanaal met superinteressante misdaadverhalen gebaseerd op waargebeurde incidenten. Het is een van de meest bekeken kanalen van de Amerikaanse televisie en is nummer 1 kanaal in zijn genre. Elke show is erg interessant met zijn donkere verhaallijnen die je helpen je ogen te openen voor de donkere kant van de samenleving en misdaad.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op