Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Jellyfin Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Als u op zoek bent naar een effectief mediacenterprogramma dat gratis en open-source is, is Jelly Fin misschien de perfecte oplossing voor u. Lees vandaag mijn recensie van Jelly Fin om meer te weten te komen over deze geweldige software en kijk of dit de juiste keuze is voor uw behoeften.

Jellyfin

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

jellyfin.org

Digitale media blijven een alomtegenwoordige en invloedrijke aanwezigheid hebben in de hedendaagse samenleving. Overal waar men kijkt, ziet men dat televisie en films bijna elk aspect van het dagelijks leven domineren. Streaming entertainment volgt ons waar we ook gaan, of we nu naar onze smart-tv's in bed kijken, op onze smartphones terwijl we weg zijn of interactie hebben met onze Amazon Echoes in de keuken.
Als de verspreiding van digitale media geen teken van een goede zaak is, dan weet ik niet wat dat wel is. Het lijkt alsof er elke dag een nieuwe site is om uit te checken, of een app om te downloaden. Technologie heeft ervoor gezorgd dat bijna alles wat we nodig hebben binnen handbereik is, wat geweldig is geweest om ons te vermaken en te onderwijzen. Hoewel sommige mensen misschien klagen over de manier waarop technologie ons leven heeft overgenomen, kon ik me eerlijk gezegd niet voorstellen dat ik nog zonder zou leven - dus omarm de 21e eeuw!
En welkom in de wereld van mediacentersoftwaresuites, die een alles-in-één oplossing bieden voor het beheren van al uw digitale mediabehoeften. Het blijkt dat media center software het antwoord is op onze problemen. Een mediacenter is een handige manier om toegang te krijgen tot al uw digitale mediabronnen en een softwaresuite biedt een alles-in-één oplossing voor het beheren van al uw digitale mediabehoeften.
Een mediacenter is als een mini-besturingssysteem dat de toegang tot al uw entertainment-apps eenvoudiger dan ooit tevoren maakt. Als het mediabestanden bevat, organiseert en archiveert het mediacentrum deze zodat u ze in slechts een klik of twee kunt vinden. Het is een levensvereenvoudiger, of u nu inhoud streamt op uw laptop, desktopcomputer, smart-tv, Firestick, Roku, tablet of telefoon.
De dag dat ik voor het eerst mijn mediacentrum van keuze begon te gebruiken, voelde ik een gevoel van opluchting. Je denkt er nooit echt over na hoeveel moeite het kan kosten om bij te houden welke show of film op welke service staat, dus het gebruik van een mediacentrum maakte mijn leven veel gemakkelijker. Ik hoefde me geen zorgen te maken over welke service welke show uitzond, of welke Blu-ray Discs welke afleveringen hadden. Ik kon gewoon ontspannen en genieten van de inhoud zonder dat er extra aandacht nodig was.
Een goed mediacenterprogramma stelt me in staat om mijn muziek en foto's allemaal bij elkaar te houden, waardoor ik mijn muziekstreamingservices zoals Spotify of Tidal kan koppelen en me extra organisatorische en aanpasbare manieren kan bieden om van mijn favoriete nummers te genieten. En als ik klaar ben met het luisteren naar mijn jam, kan ik naar de nieuwe Hollywood-blockbuster springen die ik heb willen zien zonder extra programma's te hoeven openen of tussen apps te hoeven springen.
Er zijn veel mediacentra beschikbaar voor gebruik. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Emby is bijvoorbeeld een bekend, gecommercialiseerd product. Kodi en Plex zijn ook bekende, gecommercialiseerde producten. Jelly Fin is echter een minder bekende door gebruikers gegenereerde server. Het heeft veel voordelen die het een goede optie maken in vergelijking met andere mediacentra. U kunt zelf bepalen wat deze voordelen zijn!

Geschiedenis

Jelly Fin is een vork van Emby. Dit werd mogelijk gemaakt door emby's open en vrije karakter. Een deel van Emby's missie was om het mogelijk (en gemakkelijker) te maken voor programmeurs en amateur-ontwikkelaars om hun eigen aanpassingen van Emby te maken. Door emby's code gratis aan te bieden en gebruikers aan te moedigen ermee te experimenteren, werden er tal van uitlopers gecreëerd. De meest populaire van die ?vorken? zoals ze worden genoemd, was veruit Jelly Fin. Jelly Fin ging begin 2019 officieel live en is sindsdien exponentieel gegroeid.
Emby kondigde aan dat ze hun naam zouden veranderen in 'Media Browser'. Ze verklaarden dat de nieuwe naam een eerbetoon is aan hun oorsprong, maar hen ook laat losbreken en uitgroeien tot hun volledige ecosysteem. Ze wilden een naam die iedereen zich kon herinneren en kort, pakkend en uniek waren de belangrijkste vereisten.
Door hun snelle groei en innovatie slaagden Emby en Jelly Fin erin zich te onderscheiden van de concurrentie. Hun filosofie van het vrij verspreiden van informatie blijft de kern van de missies van beide bedrijven.

Ontwerpen

Dit is waarschijnlijk waar Jelly Fin het meest verschilt van zijn moedersoftware, Emby. Jelly Fin heeft gekozen voor een uiterst minimalistisch ontwerp - met weinig meer dan een spaarzame, zwarte achtergrond met een eenvoudige hiërarchische organisatiestructuur. De bibliotheek, bijvoorbeeld, toont al uw media, geordend op type met uitlopers van 'blijf kijken?' en ?laatste? onder. In kleine letters, helemaal linksboven op de pagina, vindt u het ingetogen Jelly Fin-logo en een hamburgermenu, dat u in slechts een klik of twee toegang geeft tot de rest van uw media.
Het ontwerp van Jelly Fin is heel eenvoudig. Het zorgt voor een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring, of u Jelly Fin nu gebruikt op uw laptop, smartphone, Roku, tablet of smart-tv. Alles is gestroomlijnd en gemakkelijk te vinden. Jelly Fin neemt de vereenvoudiging die door mediacentra in het algemeen wordt beloofd en duwt het tot het uiterste, wat resulteert in een ontwerp dat iedereen binnen enkele seconden onder de knie kan krijgen.

Tevreden

Als u zich abonneert op Jelly Fin en momenteel inhoud in uw bibliotheken hebt die beschikbaar is via de service, hebt u toegang tot die inhoud via de app. Als u echter inhoud van Jelly Fin rechtstreeks wilt streamen, moet u deze afzonderlijk kopen. Het is belangrijk om dit in gedachten te houden, omdat Jelly Fin niet bedoeld is als een streamingdienst - het is een uiterst effectieve en georganiseerde bibliotheek met inhoud.
U kunt streamen en DVR live televisie op Jelly Fin. Zolang je toegang hebt tot digitale kabel, kun je met Jelly Fin elke aflevering van al je favoriete programma's opnemen, bekijken en opslaan. Je hoeft nooit meer een aflevering te missen. Houd bovendien bij welke shows u van plan bent te bekijken door gebruik te maken van de live-uitzendkalender van Jelly Fin. Nogmaals, JellyFin maakt het leven eenvoudiger.

Mobiele en desktopervaring

Ik heb dit eerder aangestipt, maar het is de moeite waard om te herhalen dat Jelly Fin een uitstekende ervaring biedt, ongeacht op welk apparaat je het gebruikt. In feite, in een vrij zeldzame wending van gebeurtenissen, is de mobiele app van Jelly Fin bijna unaniem geliefd. In de Apple App Store heeft de Jelly Fin-app een gemiddelde gebruikersbeoordeling van 4,9 gekregen - een score die zo hoog is dat er zelden van wordt gehoord, vooral in de digitale mediaruimte. Mensen lijken echt te reageren op het minimalistische en uiterst intuïtieve ontwerp van Jelly Fin, dat zich perfect vertaalt naar elk apparaat.
We bieden een verscheidenheid aan tariefplannen om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen. We hebben gedetailleerde prijsinformatie beschikbaar op onze website en we beantwoorden graag al uw vragen over onze plannen.
Jelly Fin is gratis te downloaden. Er zijn geen beperkingen of advertenties bij betrokken. Klik gewoon op de link en begin deze meteen te gebruiken.

Suggesties die ik heb voor Jelly Fin

Voor zover ik weet, kunnen Jelly Fin-gebruikers er op dit moment hun streaming-accounts niet aan koppelen. Dus alles wat je op dit mediacenter bekijkt, moet door jou worden voorbestemd, wat betekent dat je het al hebt gedownload en / of betaald om er toegang toe te krijgen op Jelly Fin. In de toekomst zou ik natuurlijk heel graag zien dat Jelly Fin het mogelijk maakt, zoals andere mediacentra eerder hebben gedaan, om Hulu-, Netflix- en Amazon-inhoud rechtstreeks vanuit de bijna perfecte interface te bekijken.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Jellyfin

Jellyfin Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Als u op zoek bent naar een effectief mediacenterprogramma dat gratis en open-source is, is Jelly Fin misschien de perfecte oplossing voor u. Lees vandaag mijn recensie van Jelly Fin om meer te weten te komen over deze geweldige software en kijk of dit de juiste keuze is voor uw behoeften.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op