Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

JustWatch Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

JustWatch is een website die gebruikers helpt bij het vinden van streaming content. Het heeft een aanbevelingssysteem dat een van de beste is en het biedt een watchlist-functie waarmee gebruikers hun favoriete films en televisieprogramma's kunnen bijhouden.

Justwatch

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

justwatch.com

JustWatch is een streamingzoekmachine die gebruikers helpt specifieke titels op te sporen en waar ze te vinden zijn, inclusief hun prijs.
JustWatch is een uitstekend programma voor mensen die het snoer doorknippen. Meer mensen abonneren zich elke dag op meerdere streamingdiensten, in plaats van te vertrouwen op traditionele kabel- en satellietbedrijven. JustWatch kan kijkers helpen specifieke shows tegen de beste prijzen te vinden, allemaal op één centrale locatie. Het elimineert het giswerk en onderzoek dat betrokken is bij streaming.
Ten eerste elimineert het de noodzaak om door verschillende tabbladen of pagina's te bladeren. Ten tweede biedt het een geconsolideerde weergave van al uw huidige abonnementen, zodat u gemakkelijk kunt zien wat u hebt gemist. Ten slotte, omdat het een volglijst is, kunt u titels rechtstreeks aan uw schema toevoegen, waardoor u ze naadloos kunt afspelen. De service biedt een zoekmachine en volglijst waarmee gebruikers alle titels die ze hebben bekeken op één plek kunnen bekijken. De volglijst is vooral handig omdat het de noodzaak om door verschillende tabbladen of pagina's te kijken elimineert en een geconsolideerde weergave van al uw huidige abonnementen biedt. Bovendien kunnen gebruikers titels rechtstreeks aan hun schema toevoegen, waardoor ze gemakkelijk zonder onderbreking kunnen worden afgespeeld.

Website Ontwerp

Het ontwerpen van een website is een van mijn favoriete dingen om te doen als het gaat om zoekmachines. JustWatch is een website met een nachtmodusthema die lijkt op streamingsites, maar genoeg verschillen heeft om zich te onderscheiden als zijn eigen identiteit. Het logo en de branding zijn goed en het is eenvoudig en gemakkelijk herkenbaar als een donkergrijze achtergrond met pixels die een afspeelknop simuleren.
De menu's zijn gemakkelijk te navigeren. Het bovenste menu is het logo, de startpagina, nieuw, populair, volglijst en zoekopdracht. Naast de zoekbalk zit een join knop. Afgezien van het gele tabblad Account maken, is er ook een alternatief menu voor zaken als FAQ, apps, over ons, talent, pers, API, imprint en privacybeleid.
Het secundaire menu heeft een ingewikkeld filter voor films en televisieprogramma's. De categorieën omvatten films / tv-series, releasejaar, genre, prijs en beoordeling. De categorieën worden verder uitgesplitst in de tabbladen om zoekopdrachten te optimaliseren. Het is erg gaaf om op genre en jaar te kunnen zoeken naar wat er beschikbaar is.

Tevreden

JustWatch? inhoud is een zoekmachine waarmee kijkers programma's en films kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn. De volglijst en de aanbevolen titels zijn opvallende functies op de website.
Het organisatiesysteem van de website is ongelooflijk. Hun belangrijkste categorieën zijn het filteren van films of tv-programma's. Nog verder stelt het systeem gebruikers in staat om het genre, het jaar van uitgave, de prijs en de beoordeling te kiezen. De website haalt prijzen van alle streamingdiensten en informeert kijkers welke dienst het beste tarief biedt voor de titel.
Voordat ik een lidmaatschap aanmaakte, heb ik gesleuteld aan de quizinstellingen op JustWatch?. De quiz is leuk en eenvoudig om te maken en kijkers kunnen kiezen uit een enorme lijst met titels, waaronder de poster van de film of serie. Elke keer dat u op een klikt die u leuk vindt, worden er meer gerelateerde titels geladen. Ik vond een heleboel oude obscure films die ik allemaal vergat door deze test te doen. Resultaten worden gebruikt om gepersonaliseerde aanbevelingen voor kijkers te maken. Het is vergelijkbaar met Netflix, maar dan beter! Sommige categorieën zijn gebaseerd op andere gebruikers? kijk naar geschiedenis die vergelijkbare smaken heeft.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktopbrowserversie is goed en biedt een uniek kleurenschema dat de nachtmodus nabootst. JustWatch gebruikt meer een marineblauwe monochromatische kleur in plaats van zwart met accenten van geel. De menu's zijn een beetje all over the place, maar omdat het programma zo geweldig is, is het vergeeflijk. Het verborgen menu is het menu dat niet vaak nodig is en bevat de veelgestelde vragen, over en andere categorieën die niet direct betrekking hebben op streaming.
De mobiele browser is grotendeels hetzelfde, maar de categorie-indeling is herschikt. Het is eenvoudig om de andere categorieën te openen om te zoeken. De mobiele applicatie is geweldig. Het is een gestroomlijnde ervaring. De app vertaalt webpagina's naar een laagdrempelige zoekmachine-ervaring. De menu's staan onderaan in de app en ze zijn vereenvoudigd om alleen thuis, nieuw, populair en volglijst op te nemen. De zoekopdracht is gemakkelijk te herkennen in de rechterbovenhoek naast het JustWatch-logo. De beste manier om deze service te gebruiken is meer dan waarschijnlijk via de webbrowser, maar het gebruik van de app werkt bijna net zo goed.

Positieven

Er zijn veel positieve functies met JustWatch. Er zijn veel streaming websites die in zo'n korte tijd zijn verschenen. JustWatch vereenvoudigt het proces van het selecteren van een provider door titels op te halen en kijkers informatie te geven over welke websites de beste prijzen hebben.
Hoewel Netflix, Amazon Prime en Hulu de beste streamingdiensten op de markt zijn, beschouwt JustWatch alle beschikbare streamingdiensten. De website biedt kijkers de laagste prijzen voor titels die beschikbaar zijn om te streamen of te kopen. Ze bieden ook opties op basis van of je de titel liever streamt of koopt.
Het onboarding-proces van JustWatch is een van mijn favoriete functies. Na het maken van de quiz krijgen gebruikers vergelijkbare titels te zien die ze mogelijk hebben gemist. De quiz zelf is eenvoudig, maar sommige van de titels die opdoken, deden me denken aan shows en films die ik was vergeten. Het was een mooie herinnering aan mijn favoriete herinneringen uit het verleden.
De aanbevelingen van de website zijn zeer nauwkeurig en ik heb een paar nieuwe shows gevonden om in korte tijd aan mijn volglijst toe te voegen met behulp van de app. De volglijst is erg handig voor mensen die veel media consumeren en moeite hebben met het bijhouden van series en afleveringen.
Het JustWatch-organisatiesysteem is geweldig. Het doet me denken aan het Netflix-organisatiesysteem, maar dan beter. Er zijn categorieën op basis van wat andere gebruikers met uw kijkgeschiedenis ook leuk vinden. Toptitels op gratis services is een andere geweldige categorie! Er is ook een knop onderaan de pagina om aanbevelingen te vernieuwen.
Een van de leuke functies op de JustWatch-website is dat gebruikers zich niet hoeven aan te melden om de aangeboden inhoud te gebruiken. Het wordt aangemoedigd om je aan te melden, maar geen noodzaak. U kunt zelfs de volglijstfunctie gebruiken zonder u aan te melden voor een lidmaatschap. De website onthoudt uw horlogegeschiedenis van de browser die deze heeft geopend.

Negatieven

Er zijn weinig negatieve aspecten aan JustWatch. Het ontwerp van de website is zeer goed gedaan. De geboden service is uitstekend, vooral voor een gratis website!
Ik denk dat het nuttig zou zijn als het derde verborgen menu in de streaming zoekmachine kan worden verplaatst om beter zichtbaar te zijn. Anders is er niets negatiefs aan het gebruik van deze streaming zoekmachine.

Verbeteringen nodig

Ik zou graag zien dat het derde menu met de over, FAQ, privacybeleid, etc. naar de onderkant van de webpagina gaat. De streaminggids heeft het niet echt nodig omdat de website al zo goed is.

Samenvatting

Een van de beste zoekmachines voor streamingdiensten is JustWatch. De branding, het logo en het ontwerp van de website zijn geweldig. Het thema van de nachtmodus voelt modern aan en de zoekmachine stelt gebruikers in staat om onverslaanbare prijzen te vinden. De volglijst is een geweldige functie waarmee kijkers al hun favoriete media op één plek kunnen volgen in plaats van meerdere wachtrijen voor streamingdiensten. Het meest verbazingwekkende deel van het gebruik van JustWatch is dat het 100% gratis is. Gebruikers worden niet onder druk gezet om een account aan te maken. Tenzij u de website op meerdere apparaten gebruikt, hoeft u zich niet aan te melden. Als je dat echter doet, is de volglijst een geweldige gecentraliseerde plek om titels bij te houden.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Justwatch

JustWatch Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

JustWatch is een website die gebruikers helpt bij het vinden van streaming content. Het heeft een aanbevelingssysteem dat een van de beste is en het biedt een watchlist-functie waarmee gebruikers hun favoriete films en televisieprogramma's kunnen bijhouden.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op