Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

KIJK.nl Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Als je in Nederland bent en op zoek bent naar een geweldige gratis tv-streamingsite, dan raad ik je ten zeerste aan om Kijk.nl uit te proberen. Met duizenden uitstekende Nederlandse tv-series en films, maar ook tal van Amerikaanse klassiekers en hits, is dit een must-have streamingdienst voor iedereen in Nederland. Lees vandaag mijn recensie voor meer informatie!

Kijk.NL

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

kijk.nl

Het Nederlandse woord "Kijk" vertaalt zich ruwweg in het Engels als "look?" of "watch?" Kijk, een van de populairste tv-zenders van Nederland, wordt dan ook zeker treffend genoemd. Kijk is niet alleen enorm populair en geliefd, maar ook een gratis tv-streamingsite of een tv-"catchup" -streamingdienst, zoals het soms wordt genoemd. Als je in Nederland woont, is dit zeker een tv-streamingsite die je moet kennen. Het is in feite een van de beste gratis tv-streamingsites ter wereld.

Ontwerpen

Kijkend naar Kijk, zou je aannemen dat dit een professionele site is die is ontworpen voor gebruik door mensen die goed ontwerp waarderen. Het is strak, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. Het heeft alle functies die je zou verwachten in een top van de lijn website en het is zeer goed georganiseerd. Qua ontwerp kan Kijk wedijveren met elke andere tv-streamingsite die ik ben tegengekomen.
Aan de linkerkant is een lijst met alle titels die momenteel worden gestreamd, en daaronder zijn alfabetisch gerangschikte rijen miniaturen voor elke titel. Kijk moet meteen vertrouwd aanvoelen voor iedereen die eerder Netflix of Hulu heeft gebruikt. Het maakt gebruik van een zeer vergelijkbare lay-out, die nu een soort ontwerpstandaard is geworden als het gaat om streamingdiensten. Bovenaan de pagina vind je bijvoorbeeld een uitgelichte serie. Dit doet zich gelden als een zeer grote banner met een omslagafbeelding en een korte samenvatting van de show, die de hele bovenkant van de pagina overspant, van marge tot marge. Aan de linkerkant is een lijst met alle titels die momenteel worden gestreamd, en daaronder zijn alfabetisch gerangschikte rijen miniatuurafbeeldingen voor elke titel.
Onder het hoofdinhoudsgebied wisselt de site af tussen aanbevolen categorieën en aanbevolen inhoud. Elke categorie (zoals gebruikelijk is voor een site als deze) verschijnt in de vorm van een slanke side-scrolling bibliotheek met opties. Klik eerst door om een selectie van de populairste titels op Kijk te vinden. Daaronder, met dezelfde side-scrolling-mogelijkheden, bladert u door de site op kanalen als u dat liever hebt. Blijf echter naar beneden scrollen op de pagina om enkele van de programma's te vinden die je hebt gemist, samen met een andere prominent uitgelichte show.
Hoewel het ontwerp van de site niet bijzonder nieuw of innovatief is, is het toch effectief. Dit is de reden waarom veel streamingsites ervoor kiezen om het te gebruiken. De site zet zijn trend van effectief siteontwerp voort, ook zodra u klikt om een film of tv-programma te bekijken. De mediaspeler neemt het hele bovenste gedeelte van de pagina over. Daaronder kun je nog steeds door extra titels bladeren (een soort miniversie van de startpagina).
Als u echter het ingeklapte mediaspelergedeelte van de pagina storend vindt en u zich niet in de modus Volledig scherm bevindt, geen zorgen? U kunt altijd het mediaspelergedeelte van de pagina samenvouwen en meer informatie ontvouwen over het tv-programma of de film die u bekijkt. Of, natuurlijk, gewoon committeren aan de full-screen versie van de speler voor volledig ongestoorde weergave. Persoonlijk ben ik een grote fan van hoe gestroomlijnd de kijk- en browseprocessen worden. Dit is een goed voorbeeld van een gratis tv-streamingsite die een soepele en intuïtieve gebruikerservaring biedt.

Inhoud en functies

Waar Kijk zich kapot voelt met andere inhaal-tv-streamingdiensten, is in het aantal gebruikersfuncties dat wordt aangeboden. Van de vele gratis tv-streamingsites die ik heb beoordeeld, lijken er maar heel weinig veel nadruk te leggen op de waarde van het aanbieden van interactieve en aanpasbare functies aan de gebruiker. Het resultaat van die andere sites? Een veel vluchtigere tv-streamingervaring.
Volgens mijn onderzoek is Kijk de enige inhaal-tv-streamingsite waarmee gebruikers shows en films aan hun persoonlijke volglijsten kunnen toevoegen. Dit is een ongebruikelijke functie voor een inhaal-tv-streamingsite en de meeste van hen staan hun gebruikers niet eens toe om in te loggen of een account aan te maken. Kijk is echter meer gericht op het bieden van een geïndividualiseerde ervaring voor elk van zijn kijkers.
Naast de mogelijkheid om uw eigen volglijst samen te stellen om titels bij te houden die u in de toekomst wilt bekijken, stelt Kijk gebruikers ook in staat om afleveringen en films van tv-programma's te "liken". Inhoud die "leuk" is, wordt automatisch toegevoegd aan de eigen lijst, wat resulteert in een handige selectie van uw favoriete tv-series, afleveringen en meer. Dit zorgt voor snel en gemakkelijk opnieuw kijken, maar het helpt ook om ervoor te zorgen dat je nooit vergeet hoe een film of tv-programma heet (wat eindeloos gefrustreerd kan zijn wanneer je iets probeert aan te bevelen aan een vriend als je je kunt verhouden).
Op basis van de content die momenteel beschikbaar is op Kijk, staat u een geweldige traktatie te wachten. De lijst met shows en films die je gratis kunt streamen op deze site is enorm. Er moeten duizenden en duizenden van de beste Nederlandse tv-afleveringen, films en documentaires beschikbaar zijn op elk gewenst moment.
Daarnaast heeft Kijk veel internationale content. Met tal van klassieke en hedendaagse Amerikaanse hitfilms en tv-series beschikbaar, kun je nooit een beat missen met wat er in het buitenland gebeurt. Hier is een klein voorproefje van enkele van de Amerikaanse inhoud die je kunt verwachten om gratis op Kijk te streamen (althans vanaf het moment van deze recensie): het gloednieuwe Christopher Nolan-epos Tenet, oscarwinnend La La Land en klassieke komedies zoals Home Alone en Coming to America.
Zoals u kunt zien, heeft Kijk een breed scala aan inhoudsaanbiedingen die allemaal van hoge kwaliteit zijn. Ik denk dat Kijk het in zich heeft om de beste gratis tv-streamingsite van Nederland en misschien zelfs de wereld te zijn.
Dat gezegd hebbende, was het jammer om te horen dat Kijk alleen beschikbaar is in Nederland als je er fysiek bent. Dit is meestal niet het geval met inhaalvrije tv-streamingsites. Ik bedoel, geen van hen die ik ken, laat iemand toegang tot alles, ongeacht waar ter wereld ze wonen? maar de meesten van hen zijn op zijn minst bereid om een fractie van hun tv-programma's en films te delen met internationale kijkers. Dus, als je wilt kunnen genieten van een van de beste gratis tv-streamingsites in Nederland, maar je bent niet in Nederland, moet je misschien uitzoeken hoe je een beetje creatief kunt worden met een goed Virtual Private Network (VPN)? knipoog, knipoog.

Mobiele en desktopervaring

Ik kon geen mobiele app-versie van Kijk vinden toen ik keek. Het is echter vermeldenswaard dat ik op zoek was naar de mobiele versie van deze Nederlandse streamingsite uit de Verenigde Staten. Bovendien, als dit het geval is, zou dat een grote teleurstelling zijn voor een anders geweldige streamingsite, omdat Kijk een gratis tv-streaming-app is die net zo goed is als deze.
Hoewel er geen officiële Kijk-app beschikbaar is, lijkt de mobiele site goed te werken. Alles is perfect aangepast aan een kleiner scherm en de gebruikerservaring is soepel en natuurlijk op mijn telefoon zoals op mijn laptop. Daarom, zelfs als er geen officiële app is, zal de site op zijn minst nog steeds goed werken wanneer deze wordt geopend vanuit uw mobiele browser naar keuze.

Suggesties die ik heb voor Kijk

Als er in feite geen mobiele app moet worden ontwikkeld voor deze tv-streamingdienst, zou dat een topprioriteit voor het bedrijf moeten zijn. In feite zou u moeten werken aan het ontwikkelen van apps voor verschillende platforms, niet alleen iOS- en Android-apparaten. Kijk zou apps moeten hebben voor Apple TV, Roku, Fire TV, Chromecast, PlayStation 4 en Xbox One.
Ten tweede is het de moeite waard om te overwegen om internationale kijkers enige toegang te geven tot wat er te bekijken is op de gratis streamingsite van Nederland. Hoewel ik je terughoudendheid begrijp om alles gratis weg te geven, kan een paar afleveringen hier en daar geen kwaad. Trouwens, wat gebeurt er als een Nederlander naar het buitenland reist en kijk wil kunnen kijken? Hebben ze geen kans om naar de show te kijken? Dit is iets dat de moeite waard is om in overweging te nemen terwijl u verder gaat met deze uitzonderlijke gratis tv-streamingsite van u.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Kijk.NL

KIJK.nl Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Als je in Nederland bent en op zoek bent naar een geweldige gratis tv-streamingsite, dan raad ik je ten zeerste aan om Kijk.nl uit te proberen. Met duizenden uitstekende Nederlandse tv-series en films, maar ook tal van Amerikaanse klassiekers en hits, is dit een must-have streamingdienst voor iedereen in Nederland. Lees vandaag mijn recensie voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op