Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

KissCartoon Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Kiss Cartoon is een streamingdienst die zich toelegt op tekenfilms en animatiefilms. De website beschikt over een bibliotheek met meer dan 5400 unieke titels. De desktopbrowser is de enige manier om toegang te krijgen tot deze site. Er is geen app-ondersteuning en de versie van de mobiele browser is niet aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Een groot herontwerp van de website zou Kiss Cartoon de face-lift kunnen geven die het verdient. De website staat bekend als glitchy, maar biedt wel een aanzienlijke hoeveelheid videostreams.

Kisscartoon

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

kisscartoon.is

Kiss Cartoon is een streamingdienst die vooral cartoons toont. Het kan moeilijk zijn om een speciale streamingdienst te vinden die alleen cartoons heeft, omdat veel concurrenten zoals Nickelodeon en Boomerang ook shows en films hebben.
Er is weinig informatie over de makers van de website, of over hoe het is ontstaan. Er zijn echter verschillende zusterwebsites met betrekking tot KissCartoon die enig licht werpen op de geschiedenis ervan. Het merk biedt ook streaming content in anime, manga, k-drama's en films. Hoewel KissCartoon enige technische ondersteuning heeft in vergelijking met zijn anime-tegenhanger, is er nog steeds veel mysterie rond het merk.

Website Ontwerp

Kiss Cartoon is een ijsmerk, dus het zou logisch zijn als het logo ijs bevat. Er is een grote banner advertentie aan de linkerkant van de homepage. Het is voor een haarbehandelingsproduct genaamd Miracle Revival, waarvan wordt gezegd dat het "dof, kroeshaar doet herleven." De website heeft ook een tabblad voor "About Kiss Cartoon" en een ander voor "News & Events." Het ontwerp van de website ziet er rommelig en vreemd uit vanwege het gebruik van een logo van Kiss Cartoon, een ijsmerk. De startpagina bevat het grote logo in de kop, terwijl eronder twee kleinere logo's staan - een voor Miracle Revival, een geadverteerd haarbehandelingsproduct en een voor "About Kiss Cartoon", die informatie geeft over de geschiedenis van het bedrijf. Bovendien is er aan de linkerkant van de startpagina een grote banneradvertentie die Miracle Revival promoot.
Het thema van de website is de nachtmodus en maakt gebruik van donkere kleuren. Het is visueel aantrekkelijk vanwege het grijstintenthema dat wordt geaccentueerd door knallen van oranje.
De organisatie van de website is vergelijkbaar met die van hun anime-website. In de rechterzijbalk bevat de site genres waaruit kijkers kunnen kiezen. De verdere organisatie wordt toegevoegd in de vorm van menu's. Standaard worden de cartoons alfabetisch gesorteerd. De zoekfunctie is een extra positieve organisatietool.

Tevreden

De website biedt een enorme bibliotheek met cartoons, met meer dan 5400 titels beschikbaar. Er zijn ook complete en doorlopende series beschikbaar op de website.
De kwaliteit van de video en audio is in orde. Er zijn af en toe advertenties die de webpagina teisteren, maar ze zijn niet in het midden van shows, wat een groot pluspunt is. De geluidskwaliteit is redelijk goed, maar de videokwaliteit kan soms pixelig worden.
Als je op zoek bent naar anime-gerelateerde inhoud, raad ik je aan Kiss Anime of een van de vele zustersites te bekijken. Deze sites bieden een breed scala aan inhoud, waaronder drama's, manga en films. Ze zijn gemakkelijk te vinden in het eerste menu dat verschijnt wanneer u op het sorteermenu klikt.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktopbrowser is de beste manier om Kiss Cartoon te bekijken. De website is niet de beste voor streaming, maar werkt nog steeds naar behoren. Het grootste probleem is dat het glitchy is, vaak. Zodra gebruikers het onder de knie hebben, is het niet zo erg.
Helaas is er geen mobiele app voor deze webpagina. De mobiele browserversie van de site is onaangepast en is een verkleinde versie van de website die geen wijzigingen heeft om de site te optimaliseren voor mobiele telefoons. Als u Kiss Cartoon op mobiel opent, wees dan bereid om scheel te kijken; de tekst is zo minutieus dat het de ogen van kijkers zal belasten.

Positieven

Kiss Cartoon biedt veel functies die positief zijn. De grote bibliotheek vol cartoons is waarschijnlijk het grootste pluspunt op de website. De bibliotheek herbergt meer dan 5400 unieke titels.
De website biedt een premium lidmaatschap voor degenen die zich aanmelden, inclusief toegang tot een adblocker. Hoewel dit een nuttige optie is, geloof ik dat er betere manieren zijn om de advertenties te blokkeren dan te betalen voor iets waar kijkers zich geen zorgen over hoeven te maken. Ik denk bijvoorbeeld dat dezelfde adblocker die werkt met de subreddit voor Kiss Anime ook werkt met Kiss Cartoon, of dat de subreddit kijkers in de juiste richting zou kunnen wijzen om er een te vinden.
Een interessante functie die me opviel, is dat de afleveringsvideo's een commentaarsectie hebben. Kijkers kunnen facebook verbinden en reacties achterlaten over hun favoriete programma's. Deze interactie met andere fans is een leuk extraatje.

Negatieven

De videokwaliteit op deze website kan sterk worden verbeterd. Het begin van streams kan een beetje glitchy zijn, maar het wordt uiteindelijk gladgestreken. Maar zelfs nadat de video gelijkmatig is en de kwaliteit goed is, schiet de site tekort ten opzichte van de meeste streamingsites.
Hoewel de aanvullende opmerkingen op de afleveringenlijst positief kunnen zijn, kan deze ook negatief zijn. Vaak plaatsen mensen spoilers in reacties. Dus, wat er ook gebeurt, lees ze niet voordat je de aflevering hebt voltooid.
Een ongelukkig probleem met de site is dat er geen autoplay-functie is. Na het bekijken van een aflevering heb je de mogelijkheid om deze opnieuw af te spelen. Anders moet je afsluiten en teruggaan naar afleveringslijsten om de volgende af te spelen. Het is geen deal-breaker, maar gezien hoe glitchy de site is, wordt het erg frustrerend.
De afleveringenlijst op de website is zeer overzichtelijk. Wanneer gebruikers echter op showtitels klikken, worden ze omgeleid naar een pagina die ontuchtige advertenties bevat. De advertenties zouden geen probleem zijn als ze op de juiste manier werden geplaatst, maar de webpagina laat het lijken alsof er geen andere optie is dan erop te klikken. Kijkers moeten verder scrollen om een afleveringslijst in tekstvorm te bekijken, wat ook jammer is omdat de website ontuchtige advertenties gebruikt op een cartoonwebsite waar minderjarigen waarschijnlijk naar kijken.
Het belangrijkste probleem van de website zijn de glitches. Ze komen vaak voor en gebruikers worden gevraagd meerdere keren te klikken voordat de webpagina wordt geladen. Wanneer gebruikers de eerste paar keer klikken, verschijnen advertenties als een gek. Het probleem blijft op de hele website bestaan, zelfs wanneer gebruikers op de zoekbalk klikken. Er kan een oplossing en adblocker voor dit probleem, maar ik ben niet bereid om veel software op mijn computer te downloaden. Mijn grootste zorg is dat mijn computer een virus krijgt van deze website.

Verbeteringen nodig

Er zijn een aantal verbeteringen die Kiss Cartoon op zijn website zou kunnen aanbrengen om de kijkervaring te verbeteren. De aangeboden inhoud is leuk, maar de risico's die gepaard gaan met toegang zijn ongunstig. Ze moeten zich richten op het verbeteren van de toegankelijkheid en het gebruiksgemak van hun website.
Enkele van de eerste dingen die ik zou verbeteren op Kiss Cartoon zijn de glitches. Als de advertenties nodig zijn, zou het aanbieden van een gratis adblocker in een of andere vorm leuk zijn. Het aanbieden van een gids over hoe de website in een meer optimaal tempo te gebruiken, kan ook een goede oplossing zijn.
Een andere verbetering die onmiddellijk moet worden aangebracht, is het ontwerpen en implementeren van een app voor mobiel bekijken. Mobiel bekijken is erg populair onder gebruikers, dus de website loopt veel verkeer mis door geen geschikte applicaties te ontwikkelen. Als een mobiele app niet haalbaar is, kan het overwegen van een grote revisie van de mobiele browser een goed compromis zijn.

Samenvatting

Over het algemeen is de Kiss Cartoon-streamingservice een goede keuze voor streamingdiensten. Er zijn betere platforms die er zijn, maar in de cartoon niche zijn de opties beperkt. Ik zou Kiss Cartoon aanbevelen voordat ik een paar andere vergelijkbare sites zou doen.
De website biedt een enorme bibliotheek met inhoud met meer dan 5400 titels. De zoekfuncties en organisatiesystemen maken het voor gebruikers gemakkelijk om zeldzame edelstenen te vinden. Er zijn veel manieren om titels te organiseren en te doorzoeken, wat een van de meest succesvolle aspecten van de site is.
Als het gaat om functionaliteit schiet Kiss Cartoon tekort. De moeite om meerdere keren op titels te klikken voordat de juiste pagina wordt geladen, is problematisch. Het is onaangenaam voor gebruikers om overal in het gezicht te knallen met advertenties. Sommige advertenties nemen een tekstvorm aan en verwarren gebruikers door erop te klikken in plaats van op de echte titels.
Kiss Cartoon is niet zo populair onder streaming websites als sommige en heeft een verscheidenheid aan positieve en negatieve aspecten. Het is de moeite waard om de website te proberen voordat u een beslissing neemt om deze al dan niet te gebruiken. Zorg er bovendien voor dat u de zusterwebsites bekijkt terwijl u daar bent voor een nog uitgebreidere bibliotheek met entertainment.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Kisscartoon

KissCartoon Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Kiss Cartoon is een streamingdienst die zich toelegt op tekenfilms en animatiefilms. De website beschikt over een bibliotheek met meer dan 5400 unieke titels. De desktopbrowser is de enige manier om toegang te krijgen tot deze site. Er is geen app-ondersteuning en de versie van de mobiele browser is niet aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Een groot herontwerp van de website zou Kiss Cartoon de face-lift kunnen geven die het verdient. De website staat bekend als glitchy, maar biedt wel een aanzienlijke hoeveelheid videostreams.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op