Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Kodi Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Tegenwoordig geloven veel mensen dat we in de 'gouden eeuw' van de televisie leven.

Kodi

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Tegenwoordig beschouwen veel mensen televisie als in wat kan worden beschouwd als de 'gouden eeuw'. Dit komt omdat er nu een groot aantal hoogwaardige shows beschikbaar zijn, vergeleken met hoe er in het verleden waren. De markt wordt gedreven door content en dankzij nieuwe streamingdiensten die constant uitkomen, is er altijd veel nieuwe serie te kijken.
Hoewel Netflix begon als een soort post-to-door dvd-verhuurservice, draaiden ze snel hun bedrijfsmodel om de voorkeur te geven aan het veel goedkopere alternatief van streaming-inhoud. Dit was altijd hun doel - ze moesten gewoon wachten tot de technologie hun visie inhaalde.
In het begin hadden veel mensen toegang tot internet en konden ze video's streamen zonder enige vertraging of kwaliteitsproblemen. Dit leidde tot de opkomst van gesyndiceerde inhoud, waar Netflix gemakkelijk van profiteerde. Toen was het alleen nog een kwestie van nieuwe content produceren voor Netflix om het nummer één streamingplatform voor originele content te worden. Andere streamingplatforms volgden snel.
We zagen plotseling streamingdiensten zoals Hulu en Amazon Prime Video beginnen met het uitbrengen van originele series en films van hoge kwaliteit. Dit ging jarenlang door. En in feite komt het vandaag de dag nog steeds voor. Meer recent lijkt het echter alsof elk individueel kabelnetwerk heeft besloten dat ze een deel van de actie willen. En nu hebben we platforms zoals Disney Plus, HBO Max en NBC Peacock, die allemaal hun eigen originele inhoud bieden.
Naarmate streamingdiensten zich verspreiden, wordt het nostalgische gevoel over kabel steeds duidelijker. Als elk netwerk zijn eigen inhoud zou aanbieden, zou dit het streamen als geheel minder gemakkelijk maken.
Ik hoop dat ik het mis heb, maar het lijkt erop dat we een weg inslaan waarin de structuur van streaming gewoon een draadloze en duurdere versie wordt van wat kabel vroeger was - moeten betalen per kanaal, alleen bepaalde programma's op bepaalde netwerken kunnen bekijken. Het lijkt me alsof de streamingdienstenindustrie op weg is naar een bubbel, net als de dotcom-buste van de vroege jaren 2000.
De tijd zal echter leren of dit voor iedereen de juiste zet is. Persoonlijk wil ik gewoon achterover leunen en genieten van alle geweldige streaming-inhoud die ik in handen kan krijgen. Voor degenen onder u die misschien genoeg krijgen van al deze zakelijke oorlogsvoering en cashgrabbing voor inhoud, is er echter een andere manier: het gebruik van een mediaserver.
Ondanks de beperkingen die bepaalde netwerken op hun leden plaatsen, kunnen mediaservers zoals Kodi erg handig zijn voor toegang tot shows en films van verschillende services zonder voor elk afzonderlijk te hoeven betalen. Bovendien kunnen deze apparaten het gemakkelijk maken om toegang te krijgen tot al uw abonnementsservices op één plek.
Met deze multi-platform thuisbioscoopervaring hebt u toegang tot al uw favoriete streamingsites vanaf één goed ontworpen locatie op uw tv. Vergelijkbaar met het hebben van een Roku-apparaat zonder de hardware, laat Kodi gebruikers snel stuiteren tussen Netflix, Spotify, Pandora, Hulu, Amazon Video, YouTube, Crackle en de rest van hen. Het enige dat nodig is, is een klik op de afstandsbediening. Bovendien heeft het een aantal zeer coole aanpasbare functies die u niet wilt missen. Dit is een geweldige manier om uw mediaplezier thuis naar een hoger niveau te tillen!

Geschiedenis

Kodi's software is gemaakt in 2002. Het was de onafhankelijk ontwikkelde ?homebrew? mediaspeler (zoals ze vaak worden genoemd) die oorspronkelijk Xbox Media Player heette. Het was gecodeerd voor de allereerste Xbox-spelcomputer. In 2004 werd de naam veranderd in Xbox Media Center (vaak afgekort als XBMC ? deze afkorting werd de officiële naam in 2008). Het verscheen voor het eerst ook als een app, onder de naam XBMC en was beschikbaar op Linux, Android, BSD, macOS, iOS, tvOS en Microsoft Windows-besturingssystemen.
Omdat Kodi een gratis en open-source applicatie is, zijn er veel verschillende spin-offs ontwikkeld. JeOS heeft bijvoorbeeld Kodi gewijzigd zodat het kan worden gebruikt als een software-appliance-suite of een softwareframework voor smart-tv's - in wezen de kerncode van Kodi C ++ wijzigen. Andere hele mediaserverprogramma's zijn ook gemaakt op basis van de initiële codering van Kodi - zoals Plex en Media Portal. Omdat Kodi gratis en open-source is, danken deze programma's hun bestaan aan de vrije en open code van de applicatie.
Hoewel de meeste aandacht die Kodi heeft gekregen positief is geweest, is er ook veel flack geweest omdat het zo gemakkelijk is voor gebruikers om plug-ins van derden te installeren, waarvan er vele niet officieel door iemand zijn geautoriseerd, en al helemaal niet de streamingplatforms en kabelnetwerken die het meest worden beïnvloed.
Deze plug-ins en mogelijkheden maken het mogelijk voor mensen om te betalen voor inhoud. Er zijn bijvoorbeeld veel extensies voor Kodi waarmee mensen gratis auteursrechtelijk beschermde inhoud kunnen streamen. Dit is opwindend nieuws voor cord-cutters en piraten over de hele wereld, maar niet zozeer voor de NBC- of Disney-manager.

Ontwerpen

Ik vind de interface van Kodi strak, gemakkelijk te navigeren en intuïtief. Ik hou van de standaard skin, die een gunmetal en midnight blue thema heeft, maar het is ook aanpasbaar aan mijn voorkeuren. Enkele van de vele dingen die Kodi-gebruikers leuk vinden aan de software zijn de flexibiliteit en het intuïtieve ontwerp.
Aan de linkerkant van de interface vindt u een lijst met soorten inhoud. Ik geloof dat dit de beste manier is om Kodi te organiseren op basis van mediatype, omdat er zoveel bestanden en programma's zijn die Kodi kan uitvoeren. Kies eenvoudig uit tv, radio, add-ons, foto's, video's, favorieten of het weer. Van daaruit neemt Kodi je mee naar al je inhoud - of het nu gaat om gedownloade bestanden of apps of extensies. Laat Kodi je televisie veranderen in wat in wezen neerkomt op een krachtig computerbesturingssysteem.

Tevreden

Simpel gezegd, er is geen beperkende factor aan wat je met Kodi kunt doen. Of u nu uw eigen video's en foto's wilt bekijken, toegang wilt krijgen tot streaming-inhoud of nieuwe add-ons en extensies wilt uitproberen, Kodi heeft u gedekt.

Prijzen en plannen

Ik zei eerder dat Kodi 100% gratis en open-source is. Dat betekent dat je het vandaag nog gratis kunt downloaden en kunt genieten van alles wat Kodi te bieden heeft. Het enige dat u hoeft te betalen, zijn uw maandelijkse abonnementskosten van de programma's die u op Kodi wilt kunnen openen. Of vind je de juiste add-ons en betaal je niets? Wat je met Kodi doet is jouw zaak, maar Kodi zelf kost niets.

Suggesties die ik heb voor Kodi

Ik ben van mening dat Kodi het voor gebruikers gemakkelijker moet maken om het te downloaden. Vooral omdat de app populair is op smartphones en tablets. Het kan iets technischer zijn dan nodig is en het kan wel wat verbetering gebruiken in hoe gemakkelijk het toegankelijk is. Dat gezegd hebbende, denk ik niet dat Kodi als geheel inherent moeilijk is.

Conclusie

Als je je home entertainment-ervaring naar een hoger niveau wilt tillen, raad ik je aan Kodi te gebruiken. Deze software heeft het potentieel om de manier waarop u tv en films kijkt te veranderen. Het vereist wat werk van uw kant, maar het is zeker de moeite waard. Als je kodi graag gebruikt, zorg er dan voor dat je doneert, zodat de ontwikkelaars verbeteringen kunnen blijven aanbrengen!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Kodi

Kodi Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Tegenwoordig geloven veel mensen dat we in de 'gouden eeuw' van de televisie leven.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op