Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Letterboxd Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Letterboxd.com is uitgegroeid tot het go-to platform voor het volgen en beoordelen van films. Met zijn scala aan functies - sommige praktisch, andere gewoon leuk - heeft het alles wat een filmliefhebber nodig heeft om op de hoogte te blijven. Of je nu op zoek bent naar recensies, discussies, nieuwe films om te bekijken of gewoon om een aantal gelijkgestemde cinefielen online te ontmoeten, Letterboxd heeft het allemaal, en gratis.

Letterboxd

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

https://letterboxd.com/

De naam van het spel vandaag is mediaconsumptie. Overal waar je komt, word je gebombardeerd met allerlei soorten media: televisiereclames, radio-jingles, nieuwsuitzendingen, politieke tweets, en ga zo maar door. Om nog maar te zwijgen van het internet, dat een bijna oneindige stroom video's, liedjes, foto's, ideeën en zo ongeveer alles bevat wat je je maar kunt voorstellen. En onze gewoonten versterken dit: gemiddeld brengen internetgebruikers 6 1/2 uur per dag online door. En dit is geen kleine subset van hardcore gamers of zoiets: we hebben het over 4,4 miljard internetgebruikers over de hele wereld die elke dag meer dan 6 uur op internet doorbrengen.
Zelfs als je je niet realiseerde hoe overspoeld we zijn door onze mediaconsumptiegewoonten, zul je het er waarschijnlijk mee eens zijn dat we in een overweldigend tijdperk leven. De oneindige hoeveelheid media en goederen binnen handbereik is absurd. Als iemand je een film of serie aanbeveelt en je antwoordt: "Klinkt geweldig, ik moet die aan de lijst toevoegen", dan ben je niet de enige. Het feit dat we allemaal achterstanden hebben van dingen-om-te-bekijken is best grappig als je erover nadenkt. Hoewel het stressvol kan zijn wanneer je die iPhone-notitiebloklijst op je telefoon opent en ziet hoe lang de lijst zich uitstrekt, is het geen vreselijk probleem om te hebben.
Veel mensen vinden dat een site als Letterboxd een gevoel van ordelijkheid in hun leven kan brengen. Deze site, die vergelijkbaar is met Goodreads, laat gebruikers nieuwe films bespreken en ontdekken, en de films bijhouden die ze al hebben bekeken.
Deze recensie zal de service Letterboxd diepgaand verkennen en kijken of het kan helpen bij het organiseren van uw filmcultuur. Ik raakte er voor het eerst in geïnteresseerd vanwege het vermogen om alles wat met film te maken heeft bij te houden. Ik hoop erachter te komen of dit echt het geval is en of er andere manieren zijn om het te gebruiken.

Hoe het begon

De brievenbuswebsite werd oorspronkelijk eind 2011 in bètamodus opgericht op het Brooklyn Beta-kantoor. Het werd al snel een zeer succesvolle privéwebsite en werd later begin 2013 openbaar gemaakt. Naarmate het lidmaatschap is toegenomen, heeft letterboxd zich moeten aanpassen door een gelaagde lidmaatschapsstructuur te introduceren waarbij zowel gratis als premium abonnementen gebruikers toegang geven tot verschillende functies van de site.

Hoe het werkt

Wanneer u te maken heeft met een service die zowel een filmdatabase als een gemeenschappelijk discussieforum is, kan het een beetje ontmoedigend zijn om erachter te komen hoe de website werkt. Kortom, het gaat ongeveer zo: laten we zeggen dat je erover denkt om een nieuwe film te bekijken en je wilt zien of de online community het een duim omhoog geeft. In plaats van je bezig te houden met het rankingsysteem van Rotten Tomatoes (dat de kijkcijfers van critici verdeelt?), kun je naar Letterboxd gaan en zien wat de community ervan vindt. Letterboxd combineert beoordelingen van zowel grote critici als gewone mensen zoals ik. Op dit moment heeft Parasite bijvoorbeeld een 4,6 van de 5-sterrenbeoordeling met duizenden en duizenden beoordelingen.
Maar blijf scrollen en je krijgt een grondige opleiding in alles wat er te weten valt over de film. Na het lezen van een korte synopsis, vindt u een uitgebreide "Over" -sectie, met de cast- en crewlijst, details over de productie en de genres waarin de film tot nu toe op één hoop is gegooid. Daaronder vind je een mix van 'recente recensies' en 'populaire recensies', waarvan de laatste vaak worden geschreven door gerespecteerde critici.
Vervolgens worden we geconfronteerd met een van de beste functies van Letterboxd. Onder de miniatuur van de titel boven aan de pagina ziet u een klein tabblad 'Waar te bekijken?'. Deze prachtige functie laat je precies zien op welke streamingdiensten en/of netwerken de film momenteel beschikbaar is, en of je de film daar wel of niet kunt huren of kopen. Deze functie is het resultaat van een recente samenwerking met JustWatch. In plaats van handmatig tussen elk van uw streamingdiensten te stuiteren, kunt u met deze functie zonder een moment verspild te kijken.
Hoe dan ook, als je klaar bent met het bekijken van je film, kun je hem opslaan en toevoegen aan je dagboek. Na verloop van tijd zul je een retrospectief verzamelen waar je op je gemak naar terug kunt keren. In je agenda vind je de films die je hebt geregistreerd, de datum waarop je ze hebt aangemeld en je beoordeling en recensie (als je er een hebt gegeven). Al deze parameters kunnen openbaar of privé worden gemaakt. Je kunt ze ook doorzoeken met behulp van filters zoals "decennium", "genre" of "beoordeling". Persoonlijk is dit mijn favoriete onderdeel van Letterboxd, omdat het me helpt mijn gedachten te consolideren.
Een ander fantastisch kenmerk van letterboxd's consortium van functies is de lijstsectie. Hier kunnen gebruikers verzamelingen films groeperen en delen met andere gebruikers. Deze lijsten kunnen worden gevolgd, gedeeld, geliked, enz. Omdat het zo'n populaire functie is, steken gebruikers veel werk in het cultiveren van hun lijsten. Zoals ik nu blader, zijn enkele voorbeelden van lijsten angst-geïnduceerde cinema; High Art Genre Films; en A24 - Complete Filmografie. Blader een paar minuten en je zult een half dozijn lijsten vinden die je interesse zullen wekken en je enthousiast zullen maken over het zien van die nieuwe films.
Dus, samengevat, wat we op Letterboxd hebben, is een website met functies die alle aspecten van het kijken naar films behandelen. Het heeft een community-based ranking systeem, een social media stijl commentaar en like platform, een IMDb-achtige database, en een verzameling van door gebruikers samengestelde lijsten. Het is moeilijk om iets op de website te vinden dat niet goed doordacht en ontworpen is.

Mobiele ervaring

Ik was ongerust toen ik de Letterboxd-website voor het eerst opende in de Chrome-browser van mijn telefoon. Omdat de website zo uitgebreid is met zijn allesomvattende functies, stelde ik me voor dat het moeilijk zou zijn om dit netjes op mobiel te implementeren. Maar verrassend genoeg had ik het mis, en voor één keer blij dat ik het mis had. En ook de Letterboxd-app is schoon als schoon wordt.
Ondanks dat er enkele nadelen zijn, is er niets mis met de app of de mobiele webclient. Het loggen van films die je zojuist hebt bekeken is eenvoudig en navigeren door de gebruikersinterface van Letterboxd is intuïtief zoals op een desktopclient. Het is echt indrukwekkend dat de app en de mobiele webclient zo overzichtelijk zijn.

Letterboxd Pro/Patron

Wat betreft Patron-lidmaatschap, het bevat alle functies van het Pro-lidmaatschap met een toegevoegde bonus van vroege toegang tot nieuwe functies en updates voordat ze live gaan voor het grote publiek. Hoewel Letterboxd volledig gratis te gebruiken is, heb je wel de mogelijkheid om te upgraden naar een betaald lidmaatschap als je meer voordelen wilt. Er zijn twee niveaus voor betaalde leden, waarvan de eerste Pro heet en de tweede, Patron. Het Pro-lidmaatschap kost $ 19 per jaar en biedt gebruikers verschillende functies, zoals statistische uitsplitsingen in reviewstijl, meer controle over de filters van de activiteitsfeed en andere numerieke uitsplitsingen zoals statistieken aller tijden. Het Patron-lidmaatschap bevat al deze functies met een extra bonus van vroege toegang tot nieuwe functies en updates voordat ze live gaan voor het grote publiek.
Dan is er nog het Patron-lidmaatschap, dat een flink stuk meer kost dan de Pro. Voor $ 49 per jaar geeft een Patron-lidmaatschap je een hele reeks functies die je waarschijnlijk niet nodig hebt. Dit omvat het krijgen van vroege toegang tot bètafuncties, het hebben van uw naam "in lichten" op de Letterboxd Patron-pagina en het hebben van een speciaal insigne om uw elite-lidmaatschap op uw profiel aan te geven. Uiteraard is dit bedoeld voor mensen die het werk waarderen dat Letterboxd heeft gedaan en willen teruggeven door de dienst te ondersteunen met een geldelijke bijdrage.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Letterboxd

Letterboxd Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Letterboxd.com is uitgegroeid tot het go-to platform voor het volgen en beoordelen van films. Met zijn scala aan functies - sommige praktisch, andere gewoon leuk - heeft het alles wat een filmliefhebber nodig heeft om op de hoogte te blijven. Of je nu op zoek bent naar recensies, discussies, nieuwe films om te bekijken of gewoon om een aantal gelijkgestemde cinefielen online te ontmoeten, Letterboxd heeft het allemaal, en gratis.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op