Serie A
Wo 20:45
Serie A
Wo 20:45
Serie A
Wo 20:45
Serie A
1'37'' geleden
Serie A
1'38'' geleden
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.
Belangrijke disclaimer  Wij onderschrijven of ondersteunen de site niet Live TV RU alternatief. Wanneer u online livestreams bekijkt, moet u ervoor zorgen dat u binnen uw lokale wet- en regelgeving werkt en inhoud van de oorspronkelijke riught-houders consumeert.

Live TV RU: Wij zijn de betere gratis voetbal live stream alternatief!

Bekijk ons eens en je zult versteld staan hoeveel meer gratis en legale voetbal vandaag we te bieden hebben dan Live TV RU. Je zal verrast zijn...

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Woensdag, 27.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Belangrijke disclaimer  Wij onderschrijven of ondersteunen de site niet Live TV RU alternatief. Wanneer u online livestreams bekijkt, moet u ervoor zorgen dat u binnen uw lokale wet- en regelgeving werkt en inhoud van de oorspronkelijke riught-houders consumeert.
http://liveru.sx is een Engelstalige sportsite die live-uitzendingen van sportevenementen aanbiedt. Het grootste deel van hun publiek komt uit Italië. De site lijkt liveru.sx te spiegelen. De site mist https, dus deze is momenteel geïdentificeerd als niet veilig. Inhoud is twijfelachtig, omdat klikken op topevenementen of topuitzendingen je naar goksites zou leiden in plaats van naar het eigenlijke evenement.

Gratis live sportuitzendingen

De liveru.eu-website is een Engelstalig sportkanaal dat live-uitzendingen van sportevenementen van over de hele wereld aanbiedt, maar het lijkt erop dat de meeste gebruikers uit Italië komen en enkele andere nabijgelegen landen, zoals Frankrijk of Zwitserland. Het probleem hiermee is niet per se hoe goed ze games kunnen uitzenden - hoewel ik zeker weet dat veel mensen het tegenovergestelde zouden zeggen - maar eerder of deze bedrijven hun inhoud kunnen bijhouden wanneer een gebruiker op een evenement klikt en in plaats daarvan wordt omgeleid naar een andere website vol advertenties Tijdens de updateperiode was er zelfs een discussie waarbij iemand direct vroeg: "Welke pagina brengt kijkers terug?"

Tip: Live TV RU Football heeft een enorm aanbod aan sport livestreams

Heb je altijd al naar live sport willen kijken, maar kun je niet elke ochtend opstaan naar je werk of school? Zijn je weekenden gevuld met game-gerelateerde activiteiten zoals: B. door andere teams en spelers te volgen op sociale mediasites zoals Twitter? Nu is er een app waarmee je dat kunt doen! Het beste van fuboTV is dat je op weekdagen vanaf 19.00 uur EST games uit heel Europa (Champions League), Noord-Amerika (Premier League en Bundesliga), NBA action double headers en NHL-games kunt uitzenden.

Voordeel: de livestream is gratis

Voetbalfans, houd je TiVo klaar! __ N__ Het streamingaanbod van over de hele wereld zou in 2021 gratis moeten zijn. Het is betrouwbaar beschikbaar op sites als YouTube en Twitch, waar je vandaag of aanstaande donderdag om 19.00 uur voetbalwedstrijden van topklasse kunt bekijken? Dan is dit artikel voor JOU geschreven :)

Waarschuwing 1: Deze livestreams zijn gratis, maar helaas helemaal niet legaal...

Het is bijna niet te geloven dat je jarenlang zonder aarzelen voetbalwedstrijden op internet kunt kijken. Als je je geen zorgen maakt over je moreel, is het gemakkelijk genoeg om livestreams te krijgen van dubieuze bronnen of sites met een slechte reputatie op een manier die vandaag de dag nog steeds als veilig wordt beschouwd!

Nadeel: De juridische situatie is duidelijk

Het Europese Hof van Justitie heeft geoordeeld dat het live streamen van duidelijk illegale inhoud een strafbaar feit is. De rechten voor het topvoetbal van de Champions League en de Bundesliga staan nu op het spel, net als in 2021 met andere zenders zoals Sky, die tot die tijd een contract hebben, maar misschien niet omdat dat de manier waarop we sport consumeren in het algemeen zou kunnen veranderen !

Waarschuwing 2: ... en als u op de link klikt, kan het gebruik zelf duur zijn

Het is altijd duidelijk geweest dat je dit niet mag doen, maar het duurde lang om de juridische situatie op te lossen door video's van websites zoals kino.to te downloaden en ze in je vrije tijd te bekijken zonder enige interactiviteit of invloed op wat er wordt getoond (dit is illegaal).

Nadeel 1: Het is een strafbaar feit voor ons

"Iedereen die op de links klikt om de livestream van 2021 te bekijken, is meteen een vluchtig bestand." We kunnen dat leren door er doorheen te klikken en livestreams van voetbal- of basketbalwedstrijden te bekijken. Het was onduidelijk of deze vluchtige gegevens zouden kwalificeren als "kopieën" voor de doeleinden van het auteursrecht, maar nu er een uitspraak van het HvJ-EU is, lijkt het erop dat ze misschien toch niet zoveel rechten hebben!
"Naar de mening van de meeste gespecialiseerde advocaten is het nu duidelijk dat iedereen die de Bundesliga-livestream 2021 of sportevenementen op een pagina bekijkt zonder de relevante rechten te hebben verkregen, nu strafrechtelijk wordt vervolgd. Voor zover wij weten zijn er geen waarschuwingen afgegeven nog, maar in Duitsland zou het gebruik van deze aanbiedingen wel eens strafbaar kunnen zijn."

Nadeel 2: En het risico neemt toe...

En het risico dat er voorbeelden worden gegeven, neemt niet af, met $ 1 miljard op het spel in voetbal en sport als geheel. Omroepen investeren zwaar in aantrekkelijke uitzendingen die hen toegang geven tot alle games van over de hele wereld die live op internet worden gestreamd De risico's die gepaard gaan met het streamen van sportevenementen lijken misschien ontmoedigend, maar dit soort inhoud is in de loop der jaren gegroeid. De tijd bleef toenemen, vooral omdat het publiek wilde het!

Nadeel 3: ... omdat de investeringen de moeite waard moeten zijn

De meeste mensen willen zo snel mogelijk investeren in voetbal of sport, zodat ze hun verliezen kunnen goedmaken. Een concurrent die gratis links aanbiedt voor de wedstrijden van dit weekend zou een bedreiging vormen voor deze bedrijven en moet onmiddellijk worden gestopt voordat het uit de hand loopt!

Nadeel 4: Een waarschuwing zou gebruikers veel moeten kosten

De boete voor het gebruik van een illegaal aanbod om live sport te streamen ligt rond de 200 euro.

Voordeel: er zijn andere websites met livestreams

Goed dat je het vraagt! Er is een overvloed aan livestreamplatforms. Sommige zijn gebruiksvriendelijk, andere minder, maar de goede zijn er nog steeds en ze nemen je geld gemakkelijk aan omdat ze slechts een klik verwijderd zijn van een avontuur in hun wereld samen - al is het maar voor het moment alles behalve zij en wat ze momenteel op het scherm zien, verdwijnt tijdens de speeltijd of de wedstrijddag (of beide) .__ N__De openbare televisieomroeporganisatie Sky Amazon DAZN

Waarschuwing 3: Laat u niet verwarren door de ogenschijnlijk "wettelijke landcode"

U kunt er zeker van zijn dat deze website niet snel zal worden gesloten. Het maakt niet uit waar het wordt verplaatst, de Duitse autoriteiten hebben het te druk met andere belangrijke dingen om de moeite te nemen om uw website binnen enkele minuten na het vinden van de locatie te verwijderen!

Nachtmerrie: Geen voetbal live, geen live stream te zien

Awww, kun je geen sport meer kijken? Wat gaan we voor de lol doen nu het voetbalseizoen voorbij is!!! __ N__Een jaar zonder wedstrijden van andere competities en livestreams van basketbal of tennis, die leegte zal voor altijd aanvoelen.

Voordeel: er zijn lagunes en stranden op Sint Maarten...

Maar nu loopt het aanbod voor voetbal en vele andere sporten onder .sx - een afkorting voor Sint Maarten! Er is nooit een betere tijd geweest dan nu op dit Caribische eiland met zijn lagunes en stranden.

Nadeel 1: ... maar een onduidelijke juridische situatie

De site is te vinden met het nieuwe acroniem op Google, het blijft elke stream van voetbal uit "jouw" competitie live en gratis aanbieden. Maar op Sint Maarten is er ook wat meer onzekerheid als het gaat om streaming - je hoeft niet te verwachten dat de providers hun diensten stopzetten omdat de autoriteiten dat misschien niet toestaan! Dit betekent dat als iemand video's of streams uit het buitenland wil, ze niets zullen missen, dankzij ons robuuste netwerk hier bij Provider X Internet Services.

Nadeel 2: De verhuizing verandert niets voor de gebruiker

Caribische klimaten kunnen in principe aantrekkelijk zijn. Maar het feit dat deze website er nu is, verandert juridisch gezien niets voor gebruikers die Bundesliga-voetbal of andere sporten als een livestream willen bekijken en op de bijbehorende links willen klikken; ze plegen er nog steeds misdaden mee!

Conclusie: beter af

Wie vaak naar sportvideo's kijkt, streamt vandaag om 19:00 uur live met vrienden! Hij wil stressvrij genieten van spannend entertainment. Waarom zou hij anders geen video's op Netflix & Co. kijken? Maar iedereen die op de pagina van een illegale streamingprovider klikt, neemt een risico omdat de tijd schaars is in de wereld van vandaag waar alles gemakkelijk te piraterij is. Iedereen moet voor zichzelf uitmaken of dit zijn plezier bederft of niet."
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Live TV RU: Wij zijn de betere gratis voetbal live stream alternatief!.

Bekijk ons eens en je zult versteld staan hoeveel meer gratis en legale voetbal vandaag we te bieden hebben dan Live TV RU. Je zal verrast zijn...

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op