Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
Pro League
Do 20:45
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

LiveTv Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Op basis van de informatie die ik heb, lijkt het waarschijnlijk dat je nog nooit van Livetv.sx hebt gehoord. Deze site biedt een breed scala aan livestreams van een verscheidenheid aan internationale sporten, evenals de nieuwste scores en resultaten. Als je geïnteresseerd bent in sport, raad ik je ten zeerste aan om deze gratis streamingsite te bekijken. Lees mijn recensie om meer te weten te komen over deze spannende nieuwe site!

Livetv

livetv voetbal

livetv.sx

livetv.s x

sportmonks

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Donderdag, 28.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

livetv.sx

Veel sportfans weten dat het niet altijd makkelijk is om livestreams van de grote wedstrijden te vinden. En het vinden van livestreams van de kleinere, minder verwachte games kan soms bijna onmogelijk zijn. Zelfs als de wedstrijden regelmatig op kabel-tv worden gepland, leven we in een wereld waar traditionele kabeltelevisie steeds moeilijker te vinden is. Steeds meer van ons hebben de oude kabeldoos ingeruild voor alle geweldige inhoud die we online binnen handbereik hebben. Persoonlijk kon ik niet eens op één kant alle mensen noemen die ik ken die nog steeds een gewone kabel hebben.
Er is altijd de mogelijkheid om de jongens bij elkaar te krijgen en naar de bar te gaan om de wedstrijd te bekijken. Dit is zeker een leuk en eervol tijdverdrijf, daarboven met de sporten zelf die we in pubs verzamelen om te kijken. Maar soms hebben we hier geen tijd of energie voor. Het laatste wat ik wil doen na een bijzonder stressvolle dag op het werk is naar een drukke bar gaan en vechten voor een plek binnen oogafstand van de tv die toevallig het spel uitzendt dat ik wil zien. Natuurlijk kan dit een leuke weekendactiviteit zijn, maar het is verre van een ideale oplossing voor het probleem dat je de hele tijd geen toegang hebt tot live sport.
Misschien ken je een paar vrienden of familieleden die nog steeds toegang hebben tot live sportuitzendingen via kabel-tv. Hetzelfde probleem doet zich hier voor; het is niet elke dag dat ik de energie of tijd heb om mijn uiterste best te doen om te socialiseren om het spel te zien. Soms wil je gewoon thuis kunnen komen, een biertje kunnen kraken en de wedstrijd alleen kunnen bekijken. Het is de perfecte manier om te decomprimeren.
Maar hoe kan men dit niveau van vrijheid van sportkijken bereiken zonder te veel te betalen voor een kabelpakket of exorbitante bedragen uit te geven aan sportstreamingdiensten? Welnu, een optie is om internet te gebruiken. En nogmaals, ik ben hier om u in de juiste richting te begeleiden om ervoor te zorgen dat u de perfecte streamingsite voor uw specifieke behoeften kunt vinden. Omdat het altijd belangrijk is om te onthouden: als het op televisie wordt uitgezonden, is er bijna altijd een live streaming-optie beschikbaar - je hoeft alleen maar te weten waar je moet zoeken om het te vinden.
Dat brengt ons bij de site van vandaag, het toepasselijk en duidelijk getitelde Live TV.

Geschiedenis

Er is niet veel historische informatie beschikbaar over Live TV, omdat de site sinds 2006 in gebruik is. Dit is indrukwekkend gezien het feit dat het een gratis live tv-site is.
Een andere indicatie van de lange geschiedenis van betrouwbaarheid van de site kan worden afgeleid van het forum. Ik vertrouw een site altijd 10 keer meer als ik zie dat het een actief forum heeft. Een bloeiende online community suggereert een kwaliteitssite en Live TV heeft een solide community van gebruikers, die hier allemaal games, spelers en streaming kunnen bespreken. Het is misschien een hechte gemeenschap, maar dat spreekt gewoon boekdelen over de lange levensduur en betrouwbaarheid van Live TV als een gratis streamingdienst in de afgelopen anderhalf decennium.

Ontwerpen

Dit is waar de site punten begint te verliezen voor mij. Ik begrijp dat de site gratis is en daarom waarschijnlijk niet het grootste budget ter wereld heeft, maar het ontwerp ziet er erg gedateerd uit. Zelfs als we aannemen dat het voor het eerst in 2014 is gebouwd, zou de site er ook toen niet goed hebben uitgezien. Kijk, ik zeg niet dat Live TV er vreselijk uitziet of zo, het is zeker bruikbaar, het ziet er gewoon niet zo professioneel of scherp uit als het misschien zou kunnen.
Naar mijn mening is de site niet erg gebruiksvriendelijk. Het is rommelig en verwarrend, met verdwaalde informatie en een slecht ontwerp. De kleuren zijn overal en het lijkt alsof de ontwerper geen duidelijke richting voor de site had.
Dat gezegd hebbende, de site functioneert goed genoeg. De sitemenubalk maakt het bijvoorbeeld gemakkelijker om te vinden wat u zoekt. Hier kunt u kiezen tussen uitzendingen, livescores, resultaten, videoarchief, weddenschappen of fanclubs. En het bekijken van een livestream is net zo eenvoudig als op een matchup klikken en wachten tot de stream verschijnt in een venster dat over de site zelf wordt gelegd. Dit is slim, want hoewel de streams zelf worden gehost door andere sites, dwingt Live TV u niet om websites van derden te bezoeken, maar brengen ze de gestreamde live-inhoud naar u toe voor ultiem gemak

Tevreden

Als het een live sportuitzending is, is de kans groot dat je het op Live TV kunt vinden. Er is echter ook een goede mix van livestreams van zowel extreem populaire sporten - zoals NHL-games, NCAA-basketbal, NBA, NFL, FIFA, enz. - als meer obscure sporten zoals handbal, professioneel badminton, volleybal en wintersport.
Live TV versterkt zijn rol als betrouwbare bron van informatie door live scores en resultaten aan te bieden. Dit betekent dat, zelfs als u de game zelf niet kunt bekijken, u nog steeds kunt vertrouwen op Live TV als een betrouwbare bron voor de huidige scores en resultaten. Live TV heeft het potentieel om uw one-stop-shop te worden voor alles wat te maken heeft met sportgames waar u om geeft.

Mobiele en desktopervaring

Helaas is er geen app waarmee live streaming van tv-programma's op Live TV mogelijk is. Ze raden echter op hun FAQ-pagina aan om een browser genaamd Puffin te gebruiken voor Android- en iOS-telefoons. Dit betekent dat het het meest compatibel is voor live streaming-inhoud. Het feit dat je een extra browser moet downloaden is dus een beetje een nadeel, maar ze hebben tenminste een oplossing voor het probleem.

Suggesties die ik heb voor Live TV

Een hele make-over van het site-ontwerp zou in het geheel geen kwaad kunnen. Bovendien zou het optimaliseren van de site voor alle mobiele browsers een grote stap in de goede richting zijn. Bovendien, als gebruikers hun favoriete teams zouden kunnen volgen en updates zouden kunnen ontvangen die alleen betrekking hebben op de teams en sporten waar ze om geven, zou dat ideaal zijn. Misschien is een premium optie het overwegen waard?
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Livetv

livetv voetbal

livetv.sx

livetv.s x

sportmonks

LiveTv Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Op basis van de informatie die ik heb, lijkt het waarschijnlijk dat je nog nooit van Livetv.sx hebt gehoord. Deze site biedt een breed scala aan livestreams van een verscheidenheid aan internationale sporten, evenals de nieuwste scores en resultaten. Als je geïnteresseerd bent in sport, raad ik je ten zeerste aan om deze gratis streamingsite te bekijken. Lees mijn recensie om meer te weten te komen over deze spannende nieuwe site!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op