Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Metacritic Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Ik raad Meta Critic ten zeerste aan aan iedereen die geïnteresseerd is in nieuwe films, televisieprogramma's, muziek en videogames. Door het gemiddelde te nemen van de scores van de meest vertrouwde entertainmentrecensenten ter wereld, biedt Meta Critic een nauwkeurig en betrouwbaar kritisch overzicht van elke nieuwe release. Ik heb vandaag een recensie geschreven van Meta Critic om meer te weten te komen!

Metacritic

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

metacritic.com

In de hypersnelheidswereld van vandaag, waar nieuwe films, albums, liedjes, videogames en televisieprogramma's met meer frequentie dan ooit tevoren worden uitgepompt, kan het moeilijk zijn om bij te blijven. Bovendien zijn er voor elk nieuw persbericht honderden recensies die onmiddellijk uit alle richtingen stromen. Het maakt niet uit wat voor soort entertainment je verkiest, het kan overweldigend zijn om te proberen op de hoogte te blijven en een idee te krijgen van wat de moeite waard is om te kijken, naar te luisteren of te spelen en wat niet.
Met zoveel opties voor het besteden van onze vrije tijd, zijn beoordelingen aantoonbaar belangrijker dan ooit. Maar het internet, met zijn enorme uitgestrektheid aan meningen en media-overzichtskanalen, maakt het moeilijk om de geloofwaardige beoordelingen van de minder betrouwbare te verwijderen.
Trouwens, als het gaat om persoonlijke artistieke media zoals muziek en film, zijn zoveel reacties van mensen uiterst subjectief. Hoe moet u er dan ooit achter komen welke recensenten of zelfs welke websites waarschijnlijk genoeg smaak hebben om vertrouwen in hun mening te rechtvaardigen?
Was er maar een site die een geaggregeerd overzicht zou geven van de kritische reactie op een tv-programma, film, album of videogame in een zeer korte tijd. Deze site heet Meta Critic en het laat je zien hoe goed (of slecht) een project is ontvangen door zijn critici.
Misschien heb je al eerder van Meta Critic gehoord. Ze zijn een gezaghebbende bron van mediakritiek omdat ze hun beoordelingen niet van één persoon beoordelen.
Deze site verzamelt alle gerenommeerde beoordelingen van een nieuwe release en gemiddeld ze in een score van 100%. Dit is nog nooit zo eenvoudig als met deze functie.

Geschiedenis

Meta Critic was het geesteskind van een broer-zus duo en een rechtenstudent, Marc Doyle, Julie Doyle Roberts en Jason Dietz. De website werd pas in januari 2001 officieel gelanceerd.
In het begin was de feedback over de aard van onze site gevarieerd. Veel mensen geloofden dat het te dicht bij een site was die al bestond, Rotten Tomatoes. Doyle, Roberts en Dietz geloofden echter dat hun site zich voldoende kon onderscheiden van Rotten Tomatoes om er een waardevolle bezigheid van te maken.
Deze drie visionairs gingen in wezen verder waar Rotten Tomatoes ophield door gemiddelden aan te bieden voor videogames, muziek en boeken. De site heeft zijn boekbesprekingen inmiddels afgebouwd.
Meta Critic werd in 2005 gekocht door CNET. In 2011 werd het overgenomen door de CBS Corporation. Tegenwoordig is Meta Critic een belangrijke autoriteit op het gebied van mediarecensies en wordt het dagelijks geciteerd door entertainmentjournalisten en fans.

Ontwerpen

Dit is mijn eerste en belangrijkste probleem met Meta Critic? het ontwerp is aan een opknapbeurt toe. Nogmaals, dit kan gewoon een kwestie van persoonlijke smaak zijn, maar ik vind de site helemaal niet gemakkelijk te navigeren of intuïtief te scannen. Er is naar mijn mening te veel aan de hand en dus heeft het oog moeite om erachter te komen waar het heen moet.
De inhoud van de website is enigszins georganiseerd in vakken, maar deze opstelling kan moeilijk te navigeren zijn. Daarnaast is er niet veel van een gebruiksvriendelijke webervaring aanwezig. Dit kan worden toegeschreven aan de afhankelijkheid van de website van tekst in plaats van van de gebruikerservaring. Het doorlopen van Meta Critic is enigszins vergelijkbaar met het bladeren door pagina's van een leerboek.

Tevreden

Als je geïnteresseerd bent in concerten en opnames, zijn die hier ook allebei uitgesplitst. Zoals ik eerder al zei, biedt Meta Critic gemiddelde scores voor muziek, films, tv-programma's en videogames. Het grootste deel van de inhoud op Meta Critic wordt gerangschikt op basis van hun Meta Critic-score van 100%, die te vinden is op de startpagina gescheiden door het medium. Naast het simpelweg bieden van een gemiddelde score, verbindt Meta Critic gebruikers echter ook met alle benodigde middelen om een bepaald project op te volgen en verder te graven. Als u bijvoorbeeld op een filmtitel klikt, worden gebruikers naar de pagina van die film geleid. Als gebruikers geïnteresseerd zijn in concerten en opnames, zijn die beide ook uitgesplitst op Meta Critic.
Hier kunt u scores voor elke release opgeven en op links klikken van alle professionele beoordelingen waarnaar wordt verwezen en die zijn gebruikt voor het maken van de totale score. Bovendien kun je alle details en aftiteling van de film lezen. Meta Critic is echt een van de meest nuttige bronnen voor het lezen van films, shows, albums en games.
Meta Critic publiceert lijsten met de beste inhoud, geredigeerd door hun eigen medewerkers van media-experts en journalisten. Ze houden gebruikers ook op de hoogte van aankomende releases en entertainmentnieuws. Meta Critic kan een nuttige bron zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in de entertainmentwereld.

Desktop- en mobiele ervaring

Zoals ik al heb aangestipt, wordt de algehele ervaring van Meta Critic enigszins gehinderd door het minder dan ideaal onhandige en tekstrijke websiteontwerp. Dit is natuurlijk het geval voor zowel de desktopversie van de website als de mobiele versie. Een andere klacht die ik heb als het gaat om gebruikerservaring is het feit dat Meta Critic nog steeds geen app beschikbaar heeft. misschien zou het vrijgeven van een, als het effectief moet worden uitgevoerd, het antwoord van Meta Critic kunnen zijn voor degenen onder ons die de voorkeur geven aan een meer minimalistische benadering van webdesign.
Een andere factor om te overwegen is het aantal advertenties op deze site. Er zijn een behoorlijk aantal advertenties en ze hebben ook een negatieve invloed op de algehele ervaring van de site. Aangezien Meta Critic echter een volledig gratis service is, kunt u dit probleem mogelijk over het hoofd zien.

Prijzen en plannen

Meta Critic is een 100% gratis site die geen pro- of premium-upgrades biedt om gebruikers te verleiden om te betalen. Het is een objectieve mediakritieksite die gebruikers van accurate informatie wil voorzien. Gebruik Meta Critic zo vaak als je wilt zonder ooit te hoeven betalen voor toegang.

Suggesties die ik heb voor Meta Critic

Mijn grootste suggestie voor Meta Critic is dat ze een volledige revisie van het site-ontwerp overwegen. Als de site minder onhandig en onnatuurlijk zou worden om te navigeren, denk ik dat ik het waarschijnlijk één keer per dag zou bezoeken. Ik zou zelfs overwegen om er mijn startpagina van te maken, omdat het zo'n handige bron is. Het is jammer dat al deze geweldige informatie moet worden ontsierd door een ondermaatse gebruikerservaring.
Ten tweede hoop ik dat Meta Critic in het komende jaar of zo een app zal uitbrengen. Het verbaast me dat ze er nog geen hebben - het is tenslotte 2020? Heeft niet iedereen een app?

Conclusie

MetaCritic is een geweldige site die nauwkeurige en geloofwaardige scores van films, tv-programma's, albums en videogames biedt. Door een effectieve gemiddelde van scores te gebruiken op basis van het beste van het beste in mediakritieken, kunt u er zeker van zijn dat de metascores op deze site betrouwbaar zijn. Bovendien doet Meta Critic geweldig werk door gebruikers te koppelen aan alle daaropvolgende informatie, credits en recensies die beschikbaar zijn op een bepaalde release. Als u op zoek bent naar een van de beste sites die er zijn en bereid bent om ondermaats site-ontwerp te tolereren, zoek dan niet verder. Meta Critic houdt je op de hoogte van alle beste (en slechtste) releases.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Metacritic

Metacritic Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Ik raad Meta Critic ten zeerste aan aan iedereen die geïnteresseerd is in nieuwe films, televisieprogramma's, muziek en videogames. Door het gemiddelde te nemen van de scores van de meest vertrouwde entertainmentrecensenten ter wereld, biedt Meta Critic een nauwkeurig en betrouwbaar kritisch overzicht van elke nieuwe release. Ik heb vandaag een recensie geschreven van Meta Critic om meer te weten te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op