Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Mixcloud Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Mixcloud.com is een streamingplatform waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Deze site biedt een ruimte voor onafhankelijke radiopresentatoren, dj's en podcasters om hun inhoud te crowdsourcen naar luisteraars zoals jij. Het is zeker de moeite waard om te bekijken, dus lees mijn recensie vandaag nog voor meer informatie!

Mixcloud

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

mixcloud.com

Met nieuwe muziekstreamingservices die de hele tijd worden uitgebracht, kan het moeilijk zijn om jezelf te onderscheiden van de massa en een nichepubliek aan te spreken om op te vallen als een unieke en noodzakelijke service. Het is niet meer voldoende om alleen maar liedjes te streamen. Dat is keer op keer gebeurd. Tegenwoordig, als je een muziekstreaming-app wilt maken, moet je een soort unieke voorsprong hebben; je moet iets doen dat niemand anders eerder heeft gedaan of op zijn minst, het doen op een manier waarop het nog nooit eerder is gedaan.
Bovendien bieden ze functies zoals de mogelijkheid om offline naar muziek te luisteren en de optie om nummers rechtstreeks van de website te kopen. Een weg die mensen hebben geprobeerd te nemen om dit te bereiken, is door te proberen radio in het digitale tijdperk te brengen. Sommige mensen hebben geprobeerd dit te doen door simpelweg een livestream van lokale radiostations aan te bieden. En anderen hebben elementen van de radioluisterervaring overgenomen en verfraaid of verbeterd, waardoor ze er in onze moderne tijd het beste van hebben gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn iHeart Radio of Pandora. Ze stellen luisteraars in staat om aangepaste stations te maken die zijn afgestemd op hun eigen unieke smaak en interesses, met functies zoals de mogelijkheid om offline naar muziek te luisteren en nummers rechtstreeks van de website te kopen.
We verwachten nieuwe dingen van radio in 2020, maar wat we het meest verfrissend vinden, is de innovatieve benadering van muziek die sommige nieuwe sites nemen. Sites die verder gaan dan alleen het streamen van nummers en albums en iets nieuws en opwindends bieden.
Ik bespreek de Mix Cloud-streamingservice die nieuw en interessant is in de wereld van muziekstreamingservices.
Op Mix Cloud kunnen gebruikers hun favoriete radioprogramma's bekijken en ernaar luisteren terwijl ze onderweg zijn. Deze dienst heeft een stervende kunstvorm laten bloeien en populairder dan ooit tevoren.
Het probleem met radioprogramma's uit het verleden was dat ze afhankelijk waren van je locatie, waardoor je beperkt was tot slechts een paar keuzeprogramma's. Mix Cloud maakt het echter voor iedereen mogelijk om overal af te stemmen op onafhankelijke radioprogramma's van over de hele wereld en ook hun eigen radioprogramma's uit te zenden. Dus laten we eens kijken hoe Mix Cloud is ontstaan.

Geschiedenis

CloudMix, een lean startup, werd in 2008 opgericht door Nico Perez, Nikhil Shah, Sam Cooke en Mat Clayton.
De site kende de afgelopen vijf jaar een snelle toename van gebruikers, met meer dan drie miljoen actieve gebruikers vanaf oktober 2017 en 500.000 geregistreerde gebruikers via Facebook. Dit succes heeft geleid tot een licentiedeal met Warner Music in oktober 2017. Mix Cloud lijkt onverminderd door te gaan op zijn groeipad.

Ontwerpen

Ten slotte bevat Mix Cloud een aantal videofuncties die handig zijn voor zowel het promoten van uw muziek als voor het hosten van uw eigen video's. Kunt u mij helpen het ontwerp van de website van Mix Cloud te beschrijven? Het is een kruising tussen SoundCloud en Facebook, wat betekent dat het een zacht blauw en wit thema heeft met een zeer prominente nieuwsfeed aan de voorkant en het midden. Het is echter een app voor audiostreaming, dus wanneer u op profielen klikt, vindt u een lijst met afspeelbare audiobestanden. De site bevat ook videofuncties die handig zijn voor het promoten van uw muziek en voor het hosten van uw eigen video's.
Een van de belangrijkste kenmerken van de site is de intuïtieve gebruikersinterface. Dit maakt het gemakkelijk voor iedereen die al bekend is met sociale netwerksites en / of sites zoals Sound Cloud om de site te gebruiken. Wanneer u inlogt, ziet u een nieuwsfeed aan de rechterkant met een paar voorgestelde mensen om te volgen. Hoe meer mensen je volgt, hoe slimmer deze suggesties worden. Bovendien vindt u aan de linkerkant van de hoofdpagina een sitemenubalk en een gebruikerstoolbox. Dit omvat opties zoals Feed, Nieuwe programma's, Favorieten, Geschiedenis, Later luisteren, Afspeellijsten en Trending.
Absoluut alles wat u nodig hebt om toegang te krijgen tot deze site kan gemakkelijk en snel worden gedaan zonder te hoeven zoeken naar informatie of door lastige stappen te gaan. Dat is wat ik leuk vind aan het ontwerp van de site, vooral omdat het voor bezoekers gemakkelijk kan zijn om met weinig moeite in een konijnenhol te verdwalen. Het is altijd geruststellend om thuis snelle links te hebben.

Tevreden

Aan de andere kant, als je iemand bent die graag in een nummer stapt voordat je in het volgende springt, dan is Mix Cloud misschien wat je zoekt. Dit is waar MixCloud zich onderscheidt van alle andere muziekstreamingdiensten op de markt. In de aard van de inhoud is het een zeer uniek formaat waar MixCloud zich op richt, dus pas op dat het misschien niet voor iedereen is. Als je bijvoorbeeld het type persoon bent dat graag te allen tijde de volledige controle heeft over waar je naar luistert, van het ene nummer naar het andere, is de kans groot dat MixCloud niet voor jou is. Aan de andere kant, als je iemand bent die graag in een nummer stapt voordat je in het volgende springt, is MixCloud misschien wat je zoekt.
Mix Cloud is een community van dj's, radioshowhosts, podcasters en luisteraars die op zoek zijn naar nieuwe programmeerideeën. Als je denkt dat je hebt wat nodig is om een blok radioprogrammering samen te stellen dat voornamelijk muziek is of meestal praat, is Mix Cloud waar je jezelf op de proef kunt stellen. Bekijk hoeveel fans je kunt verzamelen door je idee in te dienen.
Mix Cloud is een geweldig platform voor amateur-dj's en podcasters om ervaring op te doen en mogelijk hun radiodromen te financieren. Als je getalenteerd en slim genoeg bent, kun je je radiodroom mogelijk financieren via Mix Cloud, omdat het crowdsourced financiering mogelijk maakt. Dus niet alleen kunnen mensen je pagina gewoon volgen als een sociale media-account, maar als ze echt leuk vinden wat je doet, kunnen ze zich abonneren op je inhoud voor X dollar per maand (de omroep bepaalt de prijs).
Dit is een andere manier waarop Mix Cloud verschilt van elke andere muziekstreamingservice die er is; het maakt gebruik van crowdsourcing, wat geweldig nieuws is voor dj's, hosts en podcasters. Maar het is ook geweldig nieuws voor luisteraars omdat je over het algemeen niet hoeft te betalen voor de service, alleen de inhoud die je echt leuk vindt en wilt ondersteunen.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik ben een enorme fan van desktopervaring. Ik vind het een geweldig voorbeeld van intuïtief siteontwerp, wat niet altijd gemakkelijk is om uit te voeren wanneer uw site ook een sociale media-component heeft. U kunt uw Facebook-account ook eenvoudig in een Mix Cloud-account rollen, wat erg handig is.
De app, hoewel aantrekkelijk, heeft enkele gebreken. Het ontwerp is goed en gemakkelijk te gebruiken, maar er zijn veel glitches die afbreuk doen aan de luisterervaring.
Soms zal het pauzeren van een mix er bijvoorbeeld toe leiden dat je je plaats in de mix verliest. Dit betekent dat je handmatig moet doorschrobben om te vinden waar je was voordat je pauzeerde. Dit is een van die gebreken die heel basaal lijken en al lang geleden hadden moeten worden aangepakt.

Prijzen en plannen

Mix Cloud is een freemium-service waarmee gebruikers gratis toegang hebben tot bepaalde functies, maar ze moeten ook advertenties accepteren. De gratis versie van de service bevat beperkingen, zoals een limiet van 2 weken voor het aantal shows waarnaar ze kunnen luisteren en het moeten bekijken van advertenties.
De premium-versie van Mix Cloud, die $ 7,99 per maand kost, elimineert alle beperkingen van de gratis versie en stelt gebruikers ook in staat om tracklists van radioprogramma's vooraf te bekijken voordat ze ze afspelen.

Suggesties die ik heb voor Mix Cloud

De belangrijkste suggestie die ik heb voor Mix Cloud is dat ze hun app repareren. Ik wil onderweg zonder problemen kunnen genieten van mijn favoriete radioprogramma's, vooral als ik maandelijks geld betaal voor deze service. Dat vind ik onacceptabel.
Ik geloof dat het gunstig zou zijn voor Mix Cloud om de mogelijkheid te hebben om individuele nummers te streamen en te downloaden buiten het luisteren naar shows. Warner Music Group heeft momenteel een partnerschap met Spotify, dus het zou logisch zijn voor Mix Cloud om vergelijkbare deals te verkennen om zijn gebruikers een breder scala aan opties te bieden. Als ik alleen naar Mix Cloud zou kunnen luisteren zonder ooit over te hoeven schakelen naar Spotify, zou dat geweldig zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Mixcloud

Mixcloud Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Mixcloud.com is een streamingplatform waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Deze site biedt een ruimte voor onafhankelijke radiopresentatoren, dj's en podcasters om hun inhoud te crowdsourcen naar luisteraars zoals jij. Het is zeker de moeite waard om te bekijken, dus lees mijn recensie vandaag nog voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op