Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Mixer Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Meta: De Mixer-website is een streamingplatform voor videogames waarmee streamers en kijkers in realtime verbinding kunnen maken. De website bevat honderden contentmakers die games streamen. Het platform stelt echte mensen in staat om hun eigen streams op te zetten en te maken. Hoewel er enkele gebreken zijn, is de Mixer-website over het algemeen een geweldige bron van entertainment.

Mixer

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

mixer.com

Mixer is een streamingplatform dat speciaal is ontworpen voor gamers. Het heeft onlangs zijn spel opgevoerd om te concurreren met het bedrijf Twitch. In de afgelopen jaren hebben meer streamers ervoor gekozen om Mixer te gebruiken via Twitch. Mixer verschilt van Twitch op een manier die veel gebruikers leuk vinden.
In 2017 fuseerde Beam met Microsoft en veranderde de naam in Mixer. Het nieuwe logo is ontworpen in lijn met deze verandering.
Het bedrijf tekende onlangs Ninja, een populaire streamer, bij Mixer. Sindsdien heeft hij exclusief op Mixer gestreamd en veel verkeer naar de website geleid.

Website Ontwerp

Het ontwerp van het streamingplatform, Mixer, is een van mijn favoriete functies. Veel andere streamingplatforms zien er te complex uit en laten kijkers zich afvragen waar ze moeten beginnen. De eenvoud van Mixer is prachtig. De stroom van de webpagina is directioneel en gemakkelijk te navigeren.
Een ander goed ding over Mixer is het consistente ontwerp. De ontwerpen voor hun desktop- en mobiele platforms verschilden aanzienlijk. Terwijl Mixer op beide versies erg op elkaar lijkt.
De organisatie van de pagina valt in het midden. De eerste categorieën zijn goed. Scrollen om meer categorieën te zien is niet slecht en stelt je in staat om een groot aantal streamers te bekijken. Ik hou echter van subcategorieën om doorheen te filteren. Dit is echter vooral een persoonlijke voorkeur.

Tevreden

Een deel van de inhoud op Mixer is gericht op videogames, terwijl andere streamers zich richten op een verscheidenheid aan activiteiten, zoals cosplay, het spelen van videogames en het tonen van hun kunstwerken in uitvoering.
Het platform biedt e-commerce genaamd "Ember" om favoriete makers te ondersteunen. Er zijn ook abonnementen. Een geweldige functie van streamingsites zoals "Mixer" is dat u in realtime kunt communiceren met uw favoriete internetpersoonlijkheden.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktop website is uitstekend. Het is gemakkelijk te navigeren en aangenaam om naar te kijken met een marineblauw kleurenschema. De categorieën worden weergegeven terwijl u naar beneden scrolt op de pagina. Uitgelicht, Partner Spotlight en Up and Coming zijn enkele van de categorieën die u zult vinden. Als u liever favoriete games wilt sorteren, is het tabblad Games de gemakkelijkste plek om ze te vinden. De Bros-functie biedt een gids voor de topstreams in realtime.
De mobiele browse-ervaring is identiek aan de desktopbrowser, waarbij de applicatie is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. De consistentie van het ontwerp tussen alle versies is geweldig! De set-up in de app vraagt kijkers naar hun likes en doet aanbevelingen op basis daarvan, wat een andere coole functie is.

Positieven

Het is ook erg georganiseerd. Het tabblad Recente updates houdt u op de hoogte van alle nieuwe functies en updates die in Mixer zijn aangebracht. Er zijn veel positieve punten over Mixer. Ik zal beginnen met hun website ontwerp. Het is gemakkelijk om door het systeem te navigeren, heeft eenvoudige categorieën en is onderverdeeld in de tabbladen Games en Popular Streams. De website maakt het browsen van populaire streams eenvoudig door ze allemaal op een centrale locatie te hebben - het tabblad Bladeren. Het is ook zeer goed georganiseerd, met een tabblad Recente updates dat u op de hoogte houdt van alle nieuwe functies en updates die naar Mixer zijn gemaakt.
Een groot voordeel van het gebruik van Mixer is dat er geen advertenties zijn tijdens het bekijken van je favoriete streamers. Het is een verfrissende verandering ten opzichte van websites die elke 30 minuten of minder advertenties weergeven. We hopen dat de website deze functie behoudt.
Een leuk ding over Mixer is de mogelijkheid voor iedereen om te streamen. Het is eenvoudig om een account aan te maken en je eigen stream op gang te brengen. Er zijn tal van genres en categorieën om in te streamen, dus als streamen je droom is, is Mixer misschien een goede plek om aan de slag te gaan. De gemeenschap voelt zich erg gastvrij door de interacties die ik heb gehad.
Een van de functies die ik waardeer aan Mixer is de gemarkeerde categorie. De partnerstreamers hebben hun eigen kleine gedeelte om doorheen te bladeren. In plaats van door ze heen te bladeren terwijl ze hun games spelen, is er een professionele headshot van hen met hun namen. Hun profielen zien er ook heel goed uit.
Abonnees kunnen tegen lage kosten genieten van content door een aankoop te doen. Met dit abonnement krijgen kijkers toegang tot emoticons en andere functies die hun chatervaring hebben verbeterd.

Negatieven

Als je deze tekortkomingen echter over het hoofd kunt zien, is Mixer een sterke kanshebber voor de volgende grote sociale mediasite. Hoewel Mixer een opkomend platform is, heeft het enkele problemen. De site bevindt zich nog in de groeifase en sommige functies bevinden zich nog in de bètamodus. Ondanks deze gebreken heeft het platform echter veel voordelen. Over het algemeen vind ik Mixer een sterke kanshebber voor de volgende grote sociale mediasite.
Op de landingspagina is de zoekbalk niet goed zichtbaar, waardoor ik deze moeilijk kan vinden. Als u naar beneden begint te scrollen, wordt deze in de rechterhoek weergegeven en wordt de muisaanwijzer geplaatst. Een andere manier om de zoekopdracht te vinden door op het bladerveld of de categorie games te klikken, is door erop te klikken.
De verscheidenheid aan inhoud op de site ontbreekt enigszins. Bijna alle categorieën zijn gerelateerd aan games, maar sommige van de meer populaire games zijn relatief schaars in streamers. Dit komt grotendeels door de groeiende populariteit van het platform; als het bedrijf zich blijft concentreren op streamers van grote namen, zullen waarschijnlijk meer kijkers converteren. Ik hoop dat de diversiteit aan stromen snel zal toenemen; Ik zou graag meer artiesten, cosplayers en crafters online zien, evenals meer tafelspellen.
Ik heb een kleine klacht over het gebrek aan contentfiltering. Ik ben niet positief of alle streams zo zijn of niet, maar een paar keer zag ik enkele scheldwoorden verschijnen in de chat. Dit is geen groot probleem voor mij, omdat ik een volwassene ben. Als het platform zichzelf echter als een website voor iedereen in de markt wil zetten, is censureren tot op zekere hoogte een must.

Verbeteringen nodig

De website heeft meer verkeer nodig om de prestaties te verbeteren. Als meer mensen de website zouden bezoeken, zou de website waarschijnlijk beter presteren dan concurrenten. Ze gaan de goede kant op, maar het zal tijd kosten om daar te komen.
Samenwerken met meer spraakmakende streamers zou een andere geweldige innovatie voor Mixer zijn. Het bedrijf moet niet alleen vertrouwen op de paar grote streamers die ze hebben aangemeld. het actief overtuigen van andere spraakmakende streamers om hun site exclusief te gebruiken, zou geweldig zijn. Nogmaals, naarmate Mixer groeit, zal deze taak tijd kosten. Ik weet zeker dat Mixer hier al mee bezig is en het zal slechts een kwestie van tijd zijn voordat we voordelen zien van deze beslissing.
Tot slot zou ik graag meer variatie aan inhoud zien. Videogames vormen de meerderheid van de streams, maar dat is slechts een kleine druppel in de emmer. Als artiesten, cosplayers en doe-het-zelvers zouden worden getoond, zou dit veel meer verkeer voor de website aantrekken.

Samenvatting

Over het algemeen is het Mixer-streamingplatform goed. Er zijn veel positieve kenmerken en weinig negatieve. De geschiedenis achter Mixer is interessant. Het bedrijf slaagde erin om een van de beste gamingstreamers ter wereld te strikken en blijft indruk maken op kijkers.
Mixer heeft een aantrekkelijk website-ontwerp en is consistent in alle versies. Het kleurenschema is gemakkelijk voor de ogen en Mixer houdt een schoon en consistent merk.
Enkele van de negatieve kenmerken van Mixer zijn het ontbreken van categorieën buiten videogames en de plaatsing van de zoekbalk. De zoekbalk die na het scrollen zweeft, is behoorlijk vervelend, maar geen deal-breaker. De diversiteit van de site is ook vergeeflijk; het zal ongetwijfeld groeien zoals de website dat doet.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Mixer

Mixer Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Meta: De Mixer-website is een streamingplatform voor videogames waarmee streamers en kijkers in realtime verbinding kunnen maken. De website bevat honderden contentmakers die games streamen. Het platform stelt echte mensen in staat om hun eigen streams op te zetten en te maken. Hoewel er enkele gebreken zijn, is de Mixer-website over het algemeen een geweldige bron van entertainment.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op